Megye - Hobbitok

Több
21 éve 10 hónapja #90852 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Igen én ezt olvastam...
De nemááár!!!
amugy láttam jelenetetet ahol aragorn meghal és arwen mellé fekszik és meghal...
szal ugy néz ki azzal lesz vége a filmnek-((

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90756 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Szarumánt dobyák le és nem a palantirt????????Na,ez vicces lesz....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90453 Írta: Alteriesse
Alteriesse válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
a filmben? huhuhúúúdegáz....

Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.

Több
21 éve 10 hónapja #90397 Írta: Rabyn
Én azt halottam, hogy a palantir helyett Szarumán lesz ledobva a toronyból-((

Több
21 éve 10 hónapja #90368 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nagyon remélem, hogy nem fogják!! De azt hiszem, ott a palantír környékén is lesznek változtatások... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #90354 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Ugye azért annyira nem lesznek mellékesek? Mert a TTTben kiváncsi leszek a Pippin vs. palantirra :P ja meg a ROTKban Trufa vs. nazgúl...ezeket nem hagyhatják ki :nono:

Több
21 éve 10 hónapja #90292 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

Elanor írta: Én is sajnálom, hogy Trufáék alakja nincs annyira kihangúlyozva, és állítólag a TTT-ben még inkább mellékszereplőkké válnak :cry: :cry: :cry:

Hogy-hogy ki teremtette őket? Hát nagy valószínűség szerint Eru :)
Mert azért a lények nagy részét ő teremtette, és ha a hobbitokat nem ő teremtette volna, akkor vlsz. lenne erre vonatkozólag vmi kitérés. Meg a hobbitok ugye az emberek elég közeli rokonai, szóval ebből is ez következik :)

De ugye a ROTK-ban már nem mellőzik őket??? 8O :evil: :? :wink:

Akkor a hobbitok nem vmi evolúcijós fejlődés során "jöttek létre"??? 8O :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (hú,de bután hangzik... :roll: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #90240 Írta: Rabyn
oké kösz!
Csak ez olyan nyitott kérdés maradt számomra...
A Hobbitok a legjobbak!!

Több
21 éve 10 hónapja #90115 Írta: Telumehtar
Erről assze már régebben is volt vita... majd megkeresem ;)

Több
21 éve 10 hónapja #90068 Írta: Elanor
Én is sajnálom, hogy Trufáék alakja nincs annyira kihangúlyozva, és állítólag a TTT-ben még inkább mellékszereplőkké válnak :cry: :cry: :cry:

Hogy-hogy ki teremtette őket? Hát nagy valószínűség szerint Eru :)
Mert azért a lények nagy részét ő teremtette, és ha a hobbitokat nem ő teremtette volna, akkor vlsz. lenne erre vonatkozólag vmi kitérés. Meg a hobbitok ugye az emberek elég közeli rokonai, szóval ebből is ez következik :)

Több
21 éve 10 hónapja #89893 Írta: Rabyn
Én nem olyan régen azon tanakoadtam, hogyha hobbit lehetnék melyik lennék a négy közül...
Leginkább Pippin..
Olyan kár hogy a filmben inkább Frodo alakja jön ki nagyon pedig ha Trufa és Pippin nincsen.....
Egyébként a Hobbitoat ki teremtette?? mert aaz, hogy ők honann jöttek nincsen benne a szilmarrilokban...

Több
21 éve 10 hónapja #89859 Írta: Elanor
Miért haragudnánk? :) Ez egy szabad fórum, és sztem csak örülünk, ha vki kicsit feléleszti ezt a topicot :)

Én is az vagyok egyébként, de én a könyv és a film alapján is!! Mind a négy hobbitot imádom könyvben is, filmben is, de egy kicsit jobban a Frodó-Samu párost :)

Több
21 éve 10 hónapja #89852 Írta: Rabyn
Szerbusztok!
Ne haragudjatok, hogy csak így beírok, de egy kicsit én is hobbitfüggő vagyok..
Nem nem a film miatt hanem a könyv miatt.
Nekem az abszolute kedvencem Pippin...

Több
21 éve 11 hónapja #83927 Írta: Orlando
Nyugi Hobbitleány,én is maydnem lemaradtam róla.... :?
ha éredkel az élménybeszámoló,íry privit! :D

Több
21 éve 11 hónapja #83819 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Volt hobbitos tali? Hüpp-hüpp. Miért maradok én le mindenről?! :?

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 5 napja #81973 Írta: Orlando
Naon yó volt a pénteki hobbitos tali! :D

Több
22 éve 4 hete #81117 Írta: Telumehtar
Zsóff: 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 4 hete #81016 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #80249 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Üdv mindenkinek és bocsássatok meg, hogy belekontárkodok a beszélgetésetekbe de: Elrond milyen térképek vannak a birtokodban?
Amúgy gondoltam benézek..márcsak nevembl adódóan is..

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
22 éve 1 hónapja #78072 Írta: Telumehtar
Ancalimon: Köszi azajánlást...benézek majd oda is ;)
A többieknek is köszönöm a sok infót :)

Több
22 éve 1 hónapja #77757 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Varda: A birtokomban lévő térképek alapján állítom ezt.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 1 hónapja #77705 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

Elrond írta: Cuivénen: Maradványa még mindig meg van: A Rhűn Tengere.

:hein: Ez biztos? Nincs az egy kicsit délen ehhez?

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 1 hónapja #77693 Írta: Elrond
Nos, mivel Anca leírta amit én is akartam de egy pár dolgot szeretnék hozzáfűzni.:

Cuivénen: Maradványa még mindig meg van: A Rhűn Tengere.
Silvan tündék: A nandák megalapították Lothlórient és letelepdtek attól délre is, az Anduin völgyébe. Később egy részük elvándorolt Keletebbre: Bakacsin-erdei királyság.

Eriador és Lindon jó részét erdő borította, úgy hogy a mókus játszva eljutott Lindontól a Fangornig.

Mi történhetet az emberekkel? Morgoth hatalma odáig is elért?

Több
22 éve 1 hónapja #77686 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Kedves Telu,
Az első kor keletjéről valóban kevés az infó, csak a legfontosabbak:
Valahol a Ködhegységtől keletre volt a törpöknek 4 nagy krályságuk.
Az első korban még meg volt a Cuiviénen partja, a tündék felébredésének helye, a Helcar beltenger és az Orocarni hegység között. Keleten éltek a Silvan vagy erdei tündék (sötét tündék, akik lemaradtak a vanyak/noldák/telerek nagy vándolrásából).
Keleten ébredtek fel az emberek az első kor hajnalán. Az emberek többsége pedig az első korban végig a Ködhegységtől keletre élt. Tudjuk, hogy itt az emberekkel valami nagyon szörnyűséges dolgok történtek, amiről senkinek, még tünde barátaiknak sem voltak hajlandók mesélni azok, akik végül átkelve a Kék hegységen, eljutottak Beleriandba.

Egyébként ajánlom a figyelmedbe a "Távol-kelet" című topic-ot, ott azt a keveset, amit tudni lehet erről a vidékről, már kitárgyaltuk. (nem hosszú topic, érdemes végigböngészni...)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 1 hónapja #77664 Írta: Telumehtar

Elrond írta: Telu: Sajnos nem jut eszembe semmi :( :( , de holnap megpróbálok utánanézni.

Köszönöm szépen ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77663 Írta: Elrond
Telu: Sajnos nem jut eszembe semmi :( :( , de holnap megpróbálok utánanézni.

Több
22 éve 1 hónapja #77662 Írta: Telumehtar

Elrond írta: Az Első Kor Keletjéről sajnos nem sokat tudok.

És mi az a kevés amit tudsz????Drága Elrond pliiz ird le...elkezdett érdekelni :D

Több
22 éve 1 hónapja #77661 Írta: Elrond

Ring-bearer írta: De azért olyan fura, hogy a Szilmarilokban nincsen róluk semmi!

Valszeg azért mert a Szilmarilok Beleriandban, és Amanban játszódik, és nem vittek véghez nagy tetteket (tudtommal) az Ékkövek háborújában. Az Első Kor Keletjéről sajnos nem sokat tudok.

Több
22 éve 1 hónapja #77655 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
De azért olyan fura, hogy a Szilmarilokban nincsen róluk semmi!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #77342 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
általánosan elterjedt nézet szerint az Emberek egyik alcsoportja, de pontos származásukat homály fedi

love is the shadow that ripens the wine

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.585 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére