Élménybeszámolók

Több
21 éve 4 hónapja #130396 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
lehet, hogy ez csak az én véleményem, de sztem a Római felülmúlhatatlan, és valahogy a tisztság hatását jobban kelti, mint a pala...valahogy az utbbit nem szeretem anynira...olyan hidfeg és idegen...
najó, ez hülyén hangzott, de én jobban szeretem a Rómait, és engem pl 7 lóval se lehetene bevinni a Margitszigeti strandra....

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #130395 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Haha! most én jövök a két msz-taliról.

Szombat, Margitsziget:
Először is reggel elindultam a Hungarocon-fellépés próbájára rontani a közhangulatot, mint néző (pénteken szervezett be Galadh egy "Megyek a próbára, nincs kedved eljönni?"-felkiáltással), és úgy csendesen szétröhögtem a belemet (Brandir mint Neo-aragorn :lol: :mrgreen: ). Majd próba után Galadh-dal elsétáltunk a Nyugatiig, közben lenyeltünk egy adag fagyit, és végül megtaláltuk a többieket, vártunk egy kicsit (előbb Alyrra, majd csak úgy, amíg eszünkbe nem villant, hogy tulajdonképpen mehetnénk is) és már száguldottunk is vissza a szigetre, méghozzá ugyanarra a játszótérre, ahol reggel próbáltunk. :) Először kitárgyaltuk egymás kegyetlen szomszédait (macskamérgezés ellen legjobb az élvetemetés

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #130391 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Én mondtam, hogy jobb a Pala mint a Római! Ott készültem fel sikeresen a statisztika vizsgámra... :)

Több
21 éve 4 hónapja #130365 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Húúúú, gyerekek! Annyira jó volt ez a 7végém! Imádomádom ezt a társaságot, a talikat meg a fórumosokat!!!! :D *Aug sok sok szívecskét küld mindenkinek!!!* (bekattantam... :wink: )
Naszóval leírom a 2 nap eseményeit (gyenge idegzetűek ne olvassanak tovább :D ):

Szombat, Margitszigeti tali:

1kor volt a tali a Nyugatinál, és szokás szerint megint én értem oda az utolsók között (Alyr írt egy SMS-t, h késni fog, de ahhoz képest egyszerre értünk oda :wink: ). Hosszas álldogálás, és beszélgetés után rájöttünk, h senkire nem kell várnunk, úgyhogy végre elindulhatnánk. Sétáltunk a szigetig, közben Neffel beszélgettünk, és rájöttem, h nem ő Nefra ( :) ), és néztük a kirakatokat (ott volt Bennie Bubus). Mikor odaértünk letelepedtünk egy játszótérhez közel, és Galadh-dal felfedeztük a hintázás adta lehetőségeket. :D Aztán dumáltunk, és Arwena elkövette azt a hibát, h elővette a digitális fényképezőjét... :) ))) Először meg akartuk gyilkolni, de rájöttük, h jobb játék, ha elkérjük, és mi fényképezünk/videózunk vele. Az eredményeket belinkelte Eia, de Arwena jóvoltából csak mi nézhetjük meg (MÉG 1X KÖSZÖNÖM)! Ritka sz*rul nézek ki a képeken! :evil: Később befutott Brandír is, de látszott rajta, h unja a társaságunkat (amit nem is csodálok), úgyhogy elment. :( Aztán elmentünk fagyit venni, és dumáltunk tovább. Szórakoztunk még 1 sort a Gyűrűkkel ("Máj presössz!"), meg fára másztunk, utána elindultunk sétálni. Próbáltam vattacukrost, (Telu meg perecest) keresni, de csak Telu járt sikerrel. Sajnos utána Galadh és Nef leléptek, úgyhogy megfogyatkozva mentünk a romokhoz. Először felmászott Mau a rom tetejére, aztán én, és fél órát integettem Arwenának, h fényképezzen (mint utólag kiderült, videózott... :? ). Aztán Legolasért kiabáltam, de sajnos nem jött, h elkapjon, úgyhogy egyedül kellett lemásznom. :wink: RULZottunk, mint állat (pézsmapatkány... :twisted: *Aug ma nagyon gonosz*), és ottragadtunk dumálni. Befutott 1 MTT-pólós pasi is, és azon tanakodtunk, h hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmét ("Legolaaaaas!!!", "De jó ez a Lassi!!!!", stb...), de csak azt értük el, h tök hülyének nézett bennünket. :wink: Ezután lesétáltunk a partra (Arwena és Thaur jó nagy kerülővel), és Alyr + Mau jóvoltából művelődhettünk 1 kicsit. :D Nemsokára észrevettük, h eltelt az idő, úgyhogy elindultunk haza. Arwena, Telu és Thaur végig lemaradtak, :) útközben pedig Szandit hallgattunk (igazán "élvezetes" volt). :dead: :arrow: "Vissza! Vissza!"
Nagyon gorni volt, úgyhogy máskor is szervezzünk ilyet, ok?

Vasárnap, Palatinus:

Reggel fél 9-kor találkoztam Galadh-dal, de ismét késtem (Gal majdnem haza is ment). :oops: :? A strandra érve rögtön mentünk is a vízbe (csak reggel még hideg volt). Nem sokkal később megérkezett Mau, akit néha jól "kiszivattunk"... :D Aztán végigjártuk az összes medencét, meg felfedeztük, h milyen jót lehet fulladozni a hullámmedencében. :quasi: :mrgreen: Kiderült még, h milyen finom ott a lángos, és a VATTACUKOR ( :D ) , és h hideg a csúszdában a víz ( :( ). Jókat dumáltunk, és szórakoztunk, mindent nem fogok leírni, lényeg az, h nagyon jól éreztem magam! Hazafelé észrevettem, h nincs meg a Gyűrűm (Mau mondta, h legutóbb az öltözőben látta), úgyhogy leszálltam a villamosról és visszarohantam az öltözőbe. Hál' Istennek ott volt!! :)

Ami RULZ volt:
:arrow: Vattacukor
:arrow: Lángos

Ami nem volt RULZ:
:arrow: nap végére főttrák képünk lett (na, jó, barnultunk is egy picit...)
:arrow: a kabinosnéni... :crazy: :mad2: (de végül is rendes volt, mert visszaadta a Gyűrűmet :wink: )
:arrow: A ZENE!!! (nyálgépek támadása)

Szóval köszönök mindent, nagyon jól éreztem magam! Imádok mindenkit!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #130364 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szijjasztok!

Ma Auggal és Mauval kimentunk a Palatinus strandra, és naggyon jól éreztük magunkat!
Sajnálhatjátok, hogy nem jöttetek! Most csak rulzokat írok:
Rúlz:
Hamar(?) megtaláltuk Maut
Kisütött a nap
A medencék melegvizűek voltak
Hullámmedence!
Mau a vízipaci
Csúúúszdááák, Aug nem mert lecsúszni a piroson
Megint hullámfürdő!!!
…És megint lángos és vattacukor

Nem rúlz:
Aug fél órát késett
Nagyon leégtünk
Gonosz ajtósnéni
Hideg a víz a csúszdáknál

Naggyon jó volt, tábor után megismételjük!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #130362 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Rabyn írta:

Sil írta: Ahogy ígértem, a királyréti képek :wink: :
sil.fpn.hu/Galeria/kiralyret.htm

ezen kívül nincsenek Királyrétes képek?
Az enyémek scannelés alatt állanak

De, nekem is vannak, csak még elő sem hivattam. Ha lesznek, berakom őket. Ja, és vannak bescannelve Beltaine képek!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #130344 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Aki ott volt és szeretné látni az írjon privit és elküldöm hogy lehet megnézni had ne én keressek mindenkit

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #130343 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Sil írta: Ahogy ígértem, a királyréti képek :wink: :

ezen kívül nincsenek Királyrétes képek?
Az enyémek scannelés alatt állanak

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 4 hónapja #130319 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Na akkor én is írok valamit a tegnapi taliról :)

rulz: :lol: :D :lol: :D :lol: 8) :P
:arrow: harmadszor is eltévedtem a nyugatinál...
:arrow: 15 perc várakozás után végre megérkezett telu
:arrow: Thaur jött elment melletünk odament Nefadarhoz akit meg mi nem ismertünk fel és minket észre se vett :evil:
:arrow: a többiek szinte egyszerre érkeztek meg
:arrow: mikor már senki se hiányzott elindultunk gyalog a Margit szigetre
:arrow: adjak csavarhúzót a kirakathoz? :?: :)
:arrow: margitsziget bejárata: Penni jön, Thaur fizet, Penni megy
:arrow: letelepedtünk egy játszótéren sajnos kicsit tól közel a zenéhez VALAKI LŐJE MÁR LE!!!! :evil:
:arrow: Aug, telu, Galadh, Mau elmentek fagyizni mi meg Alyrt és Nefadart hallgattuk a fantasyról és a szerepjátékokról :idea:
:arrow: Aug + Galad rájött mire is jó egy digitális fényképezőgép és még videózni is tud (az a sok iszonyú video) :twisted: :oops:
:arrow: Galadh és Nefadar elmennek :cry:
:arrow: indulunk túrázni... :wink:
:arrow: perecevés :)
:arrow: Aug nem talál megfelelő vattacukrot
:arrow: ülünk a padon fotózunk videozunk eszünk és közben bámulnak minket :evil:
:arrow: megyünk a kolostor romokhoz
:arrow: Mau úgy mászik mint a macska még el se indult de már fent van a fal tetején, Aug megpróbálja utánnozni és egész jól megy neki :D
:arrow: Aug a fal tetejéről Legolasért kiabál
:arrow: miután mindenki lemászott a fal maradványről ülönk az egykori szentélyben az oltár mellett
:arrow: jééé egy mtt-s pólóban lévő pasi.. Aug Legolast kiabál és Lassit mutogat:) a pasi meg hülyének néz minket...
:arrow: irány a Duna part
:arrow: gyere Thaur keressünk egy lépcsőt (hosszú séta a lépcsőig majd a parton vissza :P
:arrow: jéé minjá 8 óra indulni kéne :cry: :cry: :cry:
:arrow: felfele nem lépcsöztünk hanem másztunk én négykézláb és még igyis majdnem leestem :(
:arrow: megyünk a híd felé Augékat má nem is látjuk telu nem tud járni :(
:arrow: végre egy kút meg egy pad :D
:arrow: elértük a hidat :D
:arrow: búcsú mindenktől :cry: 4 en villamossal mi meg Thaurral gyalog a híd túl oldaláig :)
:arrow: kb a híd közepén Vimpár lettem Thaur által :twisted:
:arrow: a híd túloldalán Thaurt várták én meg mentem a villamos megállóba és amíg vártam a villamost egy réceg öreg hülyeségeit voltam kénytelen hallgatni... :evil: :evil:

nem rulz: :(
:arrow: túl gyorsan megy az idő
:arrow: Galadh és Nefadar hamar elment
:arrow: fáradt vaok

jó volt veletek!!!! Ugye majd megismételjük?

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 hónapja #130310 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szijasztok!!

Látom a tegnapi taliról senki sem írt még semmit, szal akkor én írok vmit :)

(tegnap szerettem volna beírni, de a gépem picit meghibbant)

de ma már nem menekülhettek:
Szóval....szépen felutaztam Bp-re (már szokott dolog), hogy a Ny-nál találkozzak a többiekkel, oda is értem, hol ugyan Nefit felfedeztem, de a többieket már nem :) , miután azért megtaláltuk s kitörő örömmel üdvözöltük egymást, s tapasztaltuk, hogy senkire nem kell várnunk, elindultunk a Msz-re, gyalog. S az odavezető úton Teluval igencsak megbámultunk mindent ("vigyük el a kirakatot!").
Teluval kitaláltuk, hogy fel kéne gyújtani az atlétikai centrumot :)
A Msz-en letáboroztunk egy játszótéren, hol kiterveltük, hogyan öljük meg a macskagyilkos szomszédomat, s Galadh kedvessége s jóindulata igen hamar megmutatkozott előttünk :D :twisted:
A közelből igen hangosan szűrődött mindenféle "jó" zene, néhányunk legnagyobb bosszúságára. Mást szívesebben hallgattunk volna :D .
Mindannyian igen gyilkos hangulatban voltunk :twisted: :mrgreen: .
Véggimásztunk az egész Msz-en, s újra előjött természetesen a pézsmapatkány téma is :mrgreen:
Na abbahagyom...de előtte még ideírok, néhány rulzz-ot:

Rulzzzzzzzzzzzzzz:
:arrow: kiderült, hogy belekerült egy művem a Lassi-ba :D :D
*thaur ennek naon örül* :D
:arrow: fantasy világok kibeszélése
:arrow: Maunak kilenc élete van, s úgy mászik fel mindenhova mint egy macska
:arrow: vigyázat!! fényképezés :D
:arrow: morbid viccek
:arrow: Telu koncertje :mrgreen: ;)
:arrow: s Aug még mindig integet
:arrow: gázos videók (jujj 8O )
:arrow: beszélgetések :D :D
:arrow: Duna-part, avagy "kis" kerülő Arwenával
:arrow: Thaur a hobbit :D
:arrow: Telu, Arwena és én, lusta hobbitkák
:arrow: A Gyűrű Úr(nője), Nefi, s főnöke Sauron
:arrow: telefon Valinorba
:arrow: kolostor romjai :D
:arrow: MTT-s pólóban flangáló idősebb úr, mire Aug egy Legolas kiáltással igyekszik felhívni ránk a figyelmet
:mrgreen:
Jóóóóóó volt veletek, s kár, hogy Galadh és Nefi hamar elmentek
(ehhhmmm....s a fekete ruha nem is oan meleg...)

Legyetek rosszak!!!!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 4 hónapja #130114 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!
Mivel másnap rögtön elutaztunk, és csak tegnap értünk haza, csak most írok beszámolót. :roll: :wink:

Természetesen minden az utolsó pillanatban jutott eszembe, ezért késve indultam, és azt hittem, elkésem. A HÉV-en nem vettem észre Szofit, csak miután leszálltunk... :roll: A 65-ös megállója felé tartva a túloldali járdán felfedeztük Morganáékat, de ők véletlenül sem vettek észre minket. :roll: :) Mindegy, a megállóban úgyis mindenkit üdvözöltünk. Vártunk, vártunk. Új emberek érkeztek, wiccások is, akik összekevertek minket "magukkal". Elment néhány busz. _Neo végre befutott, így felszálltunk és hamarosan el is indultunk. A nehéz feladat: hogyan üljünk 5-en 4+1 széken. :roll: :) Galadh újra vizezik. :? :roll: Séta a hegytetőre, beszélgetés Finwével. Megérkezés. Jó páran úgy határoztak, megpróbálják kitörni a nyakukat a sziklákon - nem jött össze. :) Beszélgetés. Mocsarazás, és az arcok, először hallva a játék nevét. :) "Nem kéne nekünk is fát gyűjtenünk?" Kártyázás tovább. Új emberek érkeznek! 8) "Melyik bokrot locsoljuk meg?" Véniával, Kenzával és Lunával két hosszú (és nehéz) fát cipeltünk a tűzhöz ülőhelynek, és még sok is lett. :roll: Ír tánctanulás - nagyon jó volt, de a "kedvenc lépésünk" még mindig nem megy jól... :roll: A nap beszólása Krisztitől származik: *ártatlanul _Neo Nightwish-pulcsijára mutat* "Ez pont úgy néz ki mint a filmben Liv Tyler!" Ezt megkapta... :twisted: :D :roll:
A libák elrabolták a páromat (Szofit)... 8O :) Persze senki sem vitt a rétre fényképezőgépet, és mire eszembe jutott, már mindenki jött vissza... :roll: Tűzrakás. Egy idő után feltűnt, hogy mindenki a tündérkaják felé szállingózik. Finom gyümölcsök, sütik. A cseresznyés dobozom ott maradt... :roll: Aki talált egy kék fedelű, kerek dobozt, amiben eredetileg cseresznye volt, az szóljon!!! Evés, ivás, tűzbebámulás, zenehallgatás. Megemlítem a lányoknak, hogy el kell mennem az utolsó buszhoz, és meg akarok kérni valakit, hogy jöjjön le velem, erre Kenza lelkesen ajánlkozik, hogy majd ők. Azt mondta, hogy tudják az utat... :roll: :evil: Soha többet nem hiszem el! :roll: :wink: Így hát elindultunk lefelé (Kenza, Luna, Vénia, Galadh és Fiona kísért Onering-et és engem). Természetesen eltévedtünk, de hála a modern technológia áldásainak (gy.k.: mobil), de elsősorban Telcontarnak, végül letaláltunk. :roll:
Ahogy elnézem, jó sok mindenről lemaradtunk. Amíg ott voltam, nagyon jól éreztem magam, mint mindig Veletek. Köszönöm! :wink:
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 4 hónapja #129925 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

angelina írta: Es valszeg Dodiee megmergezett a virslijevel;mert most itthon fekszem lazasan

Kellett neked beleenni:)) a Mérgezett Virslit Darkynak szántam :twisted: Viszont adtam pokrócot, ugyhogy a fagyás ellen tettem valamit, igazi hős vagyok:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 4 hónapja #129915 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Százezer üdvözlet!

Tegnap volt Batti fogadóórája a CD Fűben. Eleinte csak hárman voltunk ott: Batti, Morgana és én, aztán Morgana egyik kedves barátja csatlakozott hozzánk. Majd betoppantak Aragorn titkos naplójának szereplői, persze nem hiánytalanul: Telcontar Léli, Vénia, Kenza, és Galadh. Született néhány fénykép, Batti mesét hallgatott, a beszélgetés meg-megakadt. Aztán a három ifjú hölggyel - Kenza, Vénia, Galadh - fölmentünk. Úgy döntöttem, ha hazafelé indulnak, elkísérem őket egy darabon. Hát, egy eperfáig jutottunk, ahol a bátrabbak eprésztek. Aztán pedig beszélgettünk mindenféle misztikus, ám nem homályos dologról. Lányok, nagyon-nagyon jó volt! Ezt szervezettebb formában meg kellene ismételnünk!
Batti volt olyan kedves, és hazavitt. Beszélgettünk egy nagyot a munkáról, arról, hogy ki mit művel a nyáron, ki hogy pihen, és egyáltalán. Hazaérve az első dolgom volt belehallgatni a CD-be, amit kölcsön kaptam, és legnagyobb megdöbbenésemre Morricone zenéje fogadott: A profi. Ha tudnátok, milyen régóta keresem digitalizált formában...
Szép volt ez a néhány óra, emberek, KÖSZÖNÖM!
Puszi: Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #129710 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Dodiee Took írta: em tudom kit tölt el örömmel, és kit rettegéssel, de még a héten kész lesznek az ÉN Khirályréti képeim, és vagy a héten, vagy a következő hét elején feltömöm őket a netre:))

Ó, engem csakis örömmel... mivel nem voltam ott, nem készülhetett rólam egy fotó se :evil3: Bár azért sajnálom, szívesen megkóstoltam volna azt a sütit 8)

Ana: én köszönöm, hogy meghallgattál...

Több
21 éve 4 hónapja #129709 Írta: Dodiee
em tudom kit tölt el örömmel, és kit rettegéssel, de még a héten kész lesznek az ÉN Khirályréti képeim, és vagy a héten, vagy a következő hét elején feltömöm őket a netre:))

Több
21 éve 4 hónapja #129675 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Llonnia o Lorien írta: megállapítottuk,h ki az MTT legnormálisabb pasija;)

Ugggye nem tartjátok titokban?! Énisénisénis. (Bár objektív véleményt azt hiszem még elmondásotok alapján sem tudnék kialakítani.)

Igen, pici Ana, én is nagyon örültem Neked, és számítottam rád! *puszit dobál*

Sil, a fotóid ütnek!
(Elnök pokrócban überkúl. :twisted:
Habtestek is. :twisted: :twisted: :twisted: )
Emberek, szkennelésre fel! Hadd lássuk azokat a megaciki képeket! höhhöhö

Rayan voltam

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 4 hónapja #129589 Írta: Telcontar
Többek kérésére álljon itt egy rövid jegyzet a kelta ünnepekről (igen, igen, találtok némi egyezést a nem túl távoli múlt bulijaival... és megjósolhatjátok az elkövetkezőket). :) A kelták mindig az előző nap napnyugtától (előeste) aznap napnyugtáig számítják az ünnepet.

- Samhain (Halloween), nov.1: a kelta újév és a tél kezdete, ilyenkor elárasztanak minket a szellemet, az ő riogatásuk céljából jelmezben, hangzavarral töltjük az éjszakát. A másnap a halottainkról való megemlékezéssel telik.
- Yule, december 21: téli napforduló, az év leghosszabb éjszakája. Csendben emlékszünk meg az ettől a naptól újra hosszabbodni kezdő nappalokról és a remény újjászületéséről. Mellesleg Karácsony. :)
- Imbolc (Gyertyaszentelő) feb.1: a költészet, gyógyítás és új élet születése (Kilenc hónappal Beltaine, a szerelem ünnepe után...)., valamint a megtisztulás, az ártatlanság jegyében nagy tejivászat. Persze friss tejet illik...
- Ostara (Tavaszünnep, tavaszi napéjegyenlőség) márc. 21, a feltámadó természet (Húsvét!), megújulás, harmónia és élet ünnepe. Mágikus rituálékra jó alkalom, új dolgok kezdete.
- Beltaine (Majális, Walpurgis-éj, a nyár kezdete) máj.1. A szerelem és vidámság ünnepe, a fiataloké, az egymásra találásé.
- Líthas (Szentivánéj, Tűzünnep, nyári napforduló) június 21, a tündérek bolondozásának, házasságnak, tűzgyújtásnak, játéknak alkalma, amikor nem szabad aludni.
- Lughnasadh (Aratás, a nyár ünnepe, Lammas), aug.1: Lugh isten, a kukorica, a gabona (aug.20 az új kenyér ünnepe is nálunk) a gyümölcsök ideje, nagy zabálással, játékokkal, vidámsággal emlékszünk meg róla.
- Mabon (Szüret, a bőség ünnepe, őszi napéjegyenlőség) szept 21: szüret, bor, zabálás, ivászat - kell még magyarázat? Az utolsó aratás, utolsó buli a tél beállta előtt. A nyárnak vége, eljön az ősz és közelít Samhain, a tél beállta, de még egyszer összejövünk...
Aztán kezdődik minden előről, csak egy évvel öregebbek lettünk. :)

Több
21 éve 4 hónapja #129587 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Százezer üdvözlet!

Hát, ami Líthast illeti, azt hiszem, felülmúlhatatlan volt. Sok mindenből kimaradtam (Laurelen tánctanítása, Flatley-paródia), mert osztálytalálkozóról robogtam Hozzátok. Nagyon jólesett, hogy a legjobb boszorkány, és tsa Bt. lejött elém a buszmegállóba. Kellemes esti séta föl a hegyre.
Amikor fölértem, mindenki örvendezett nekem (jó, ez erős túlzás :? , de az emberek és egyebek nagy része igen)
Tetszett a házioltár, az apró líthasi ajándékok, amik annál nagyobb örömet szereztek. Úgymint _Neo plakátja, Szofi nyaklánca és Morgana CD-je.
A TESCO-sör fölbontása: érdekes, nem volt letaglózóan szörnyű az íze, talán azért, mert számítottam rá :wink: Mindenesetre maradandó élmény.
Brandír ingének elkoldulása, és tönkretétele (megfosztottam egy gombtól).
Ülni a tűznél, vacogva várni, hogy fölmelegedj...
Lemenni Lothtal Doddiékhoz, és végigvacogni a Hálótársakkal (Mogy, Peti, Doddie) az éjszakát egy hálózsák alatt, meg persze a többiekkel, akik ott maradtak végig. Köszönöm Angienek a talpam melengetését :wink:
Beszélgetések Telcontarral, Laurelennel, és még sok emberrel.
Összekészülődés a táborhely elhagyásához - vajon miért megy ez ilyen nehezen? Vándorlás lefelé, a buszhoz, Nagyi palacsintázója, ahonnan rendesen kinéztek minket. Feminista vita, majd lassan föloszlik a társaság. Csak három hűséges boszi várja meg a negyediket...

Állítólag nagyon bántó voltam aznap éjjel. Igen, az voltam. Akit megbántottam, gondolkozzon el az ok és az okozat összefüggésén. Ami nem volt szándékos, az Oisin "feláldozása", csak szegénykém nem vette a lapot :evil:
Peti cikizése az egójára mért végzetes csapás volt, mint utóbb kiderült. Az egóból az a jó, ha egyre kevesebb van 8) Nekem nincs is. :P

De a legnagyobb poén akkor is Szofi kése volt - szegényke!

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 4 hónapja #129539 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Most köv. ... beszámoló a pécsi taliról. : )
Számomra az egész iccony xarul kezdődött, már bocsi, de mi a jószösznek kell fűteni 30 fokban a buszokat??? Wáá. Mindegy, azért megérte. ;)
Miután túléltem, elmásztam a Lófarkáig, ahol is megtaláltam az árnyékot. : )) Aztán befutott Elryn és Csilla, és ők is követelték az árnyékot. :evil: Majd Sünee is, sajnálatunkra Thealát és Cuvit nem hozta. :( Úgy döntöttünk, mielőtt nekiindulunk a Tettyének, ücsörgünk még egy kicsit ott az árnyékban, így készült el a táblánk: [size=9:1aee1a7w]majdnem[/size] Szt. Iván-éji tali. :D Aztán Sünee elment piáért, mi meg morfondíroztunk, hogy otthagyjuk-e, végülis inkább megvártuk, mert adott nekünk is. : ) :arrow: jégkockák rulz. : ) Kb. ebben a tájban hívott Prisca, hogy hamarabb jön, úhhogy megvártuk. Meg is jött, de neki már nem adtunk az árnyékból, mert elfogyott. :P
Aztán elindultunk, és egy átszállás után (roszz buszra szálltunk fel ;) ) fel is vitt minket a busz. Ledobott az abc előtt, amibe gondosan beszabadultunk. Jó hobbitok módjára. : )
Majd (első nekifutásra!! : )) megtaláltuk jól bevált helyünket, jó kis árnyékkal (és suszterbogarakkal és döglött gilisztákkal : )), ahol letelepedtünk. Sajnos Virágok már nem voltak : ( Feléltük a kajakészleteinket, és nekiálltunk activityzni. ... Hö. Ezt talán sokáig tartana elmesélni, lényeg, hogy megint én lettem a legpiszkosabb, mondjuk miután eljáccottam, ahogy Gandalf breakel Orthancban, nem csodálom. : ) Megemlíteném még a nazgúl keresi a Gyűrűhordozót Holtlápon=Nils Holgerson a vadluda hátán c. alkotást. ;) (Nomeg a Bormir hancúrozik a hobbitokkal... : ))
Nem rulz: hamar vége lett, nem énekeltünk hobbit-nótát és nem fontam be Prisca haját... Na majd legközelebb! :twisted:
Konklúzió: mikor lesz a következő? :mrgreen:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 4 hónapja #129513 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Csak magyarázatként: Ő itt Bogár Arwenke (Arwenke, Galadh és a kezem társaságában)

És amiket nem lehet kihagyni:
Fiúk és az asztal
Kedvenc elnökünk, mint címlapfotó
Kedvenc elnökünk áldást oszt

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 hónapja #129498 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Ahogy ígértem, a királyréti képek :wink: :

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #129492 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szijjasztok :D !

Hmm...hol is kezdjem??
Nagyon jol ereztem magam Veletek;pedig este 11-kor sikerult kitalalni,hogy egyaltalan megyek :lol: !Eletem leggyorsabb osszekeszulodese volt;10 perc alatt(!!!) pizsamabol ki a buszmegallonkba,ahol Vewyek felszedtek :) .
Szoval nagyon vicces volt az egesz ejjel;bar lilara fagytunk,es reggelre igen erdekes szellemi es fizikai allapotba kerultunk.. :lol:
Nagyon sajnalom viszont,hogy sok emberrel nem volt alkalmam beszelgetni;de majd legkozelebb bepotoljuk :wink: !
Es elmaradt a tuzugras Rayannal :cry: :lol: !!
Es valszeg Dodiee megmergezett a virslijevel;mert most itthon fekszem lazasan ;es mert mas magyarazatot nem tudok kitalalni,mivel nem ittam _Neo TescoGazdasagosSzoloLight-jabol :twisted: :lol: !

Hja;es Szofi;azt kihagytad a grupibol,amikor Ancalimon Vewy helyett Darky labat simogatta elszantan :evil3:

Szoval jo kis ejszaka volt :D

pussz Nektek!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
21 éve 4 hónapja #129464 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok Drágáim!

Az avatarom és a nickem cseréje senkit ne tévesszen meg-én még mindig Szofi vagyok :wink:
Szóval Líthas ünnepe nekem úgy kezdődött,h rendhagyó módon NEM késtem el...(Pedig a HÉVen olyan jól elbeszélgettem 1 idős házaspárral,h csak a Margit hídnál kaptam észbe,h az előzőnél kellett volna leszállni...Nosza,ugrás le,át a HÉV előtt-jujjderámsípolt-ugrás fel a másikra,Kincső nem akart megismerni... :D )Aztán meg az a bizonyos másik társaság a buszmegállóban,Morgana tündekoszorúja és hajfonatai,_Neo jön-e már vajon,indulás.Busz fel,mi le róla,majd irány a hegy.A nyelvem lógott,mire felértünk. :!: Ezúton szeretnék Tel(/s:-)contarnek köszönetet mondani a szuper helyszín kiválasztásáért.1szerüen tökéletes volt(mondjuk 1 patakot még elviseltem volna a szikla alatt:-) :!:
Lepakolás,polifoam és hálózsák le a földre az embereknek(tündéknek és hobbitoknak:-),kaja fel a falra a tündéreknek.Szétnézés,hegymászás bóklászás(részemről mezítláb:-),dumálás,sörivás( :arrow: köszi,_Neo :wink: ).Atztán meg beszélgetés a réten Kriszanával és Morgival-alias napenergia-gyűjtés :) (a fagyűjtés helyett:).Tánctanulás,libasimogatás(tollallergia :? );mécsesgyújtás,lakomázás...Majd némi magánjellegű rituális gyertyázgatás után-minek során Loth végleg teljes jogú boszorkány lett,Kriszana meg tiszteletbeli-,lassan visszatagozódtam a nép kebelébe röpke kajálási céllal.(De előbb még alkalmam nyílott megkóstolni _Neo Gazdaságos Tesco Sör(?!)ét...életre szóló emlék marad...Majd irány a rét,Mogy(és cigi) iránt( :arrow: ezúton is köszi mindenkinek,aki megszánta a csóró nikotinfüggő bölcsészt,főleg Oisinnek és Mogynak :smokin: ).A következő turnus Angie és Darky volt,majd az engem kereső Loth,Míriel és Morgana.(Nemsoká az oldalbordáját kereső _Neo is betoppant:)Kriszana és Brandir is ott volt-12en lettünk pillanatok alatt a 2 helyett-nem tudom,ebbe Anci és Vevy is beleszámít-e;ők csak 1 órácskára csatlakoztak)Idézet a csoprtosulás(gruppe) megynyilatkozásaiból:
-Loth,feküdj rá!(_Neo)
-Fázik a lábfejem,feküdjön rá valaki!(Én)
-Inkább rugdosd a hasam,Míriel,csak melegítsd!(Angie)
-Kivan a hátam.
-Lefagy a ....(o)m.
-Legolas buzi!(_Neo)
-Valaki vegye ki a könyökét a hátamból!
-Az a lengőbordám!Az meg a fájós térdem!
...
Hajnali 3-4 fele nem bírtam tovább és visszamentem a tűzhöz enni és melegedni.Aztán lassacskán elérkezett a napkelte ideje is,amiből a felhők miatt alig láttunk valamit.Ekkor már tudtam,h ha nem alszom sürgősen min. 1 órácskát,akkor nem leszek képes levánszorogni a hegyről,így visszaérve gyorsan bebújtam a hálózsákomba 1 kis pótalvásra.Brandir keltett(viszonylag kíméletesen,ahogy annó a réten a lábam is ő mentette meg időről időre a lefagyástól :arrow: puszi neki érte).Kóma,késkeresés,pakolás,battyogás lefele Loth támogatásával.Buszra fel,busz le,mi palacsintázni el.A társaság (Morgana és Kriszana kivételével) ugyanaz volt,akikkel a pokrócon fagyoskodtunk.A végére-miután 1 jó erős teával lelket vertem magamba-Még 1 jó kis vita is kialakult Aralataion és énköztem.(A kiindulópont Míriel beszólása volt,amit még a pokrócon követett el:)A többiek 11 körül leléptek,de mi Loth-tal és Míriellel meg kellett várjuk Morganát-újra 1ütt a bölcsész boszik!Röpke tisztázás-miszerint mindenki fáradt és ingerlékeny,de azért nem haragszik senki senkire,sőt- és némi pletyi után(melynek során megállapítottuk,h ki az MTT legnormálisabb pasija;)feloszlattuk a gyűlést,remélve,h nemsoká látjuk 1mást.

Több
21 éve 4 hónapja #129431 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
sziasztok ako én is beirok ismét ide pár kedves sort , egy felejthetelen talira emlékezve :)

mindenekelött köszönet a tali szervezöinek , segitoienk.
nevesitve oket: Lili , LUine , Adelard , Amil

és ako vágjunk bele :)

valamikor mikor még a nap is épphoyg pirkadt utra kelltem hogy egy Miskolci supertalin vegyek részt.
a Siker már induláskor garantáklt volt , mert super szervezok , super részvevok.Az odajuttás kalandos de sikeres volt.
Fogadott a népes MIskolci Team Lili és Adelard személyében , akikhez késöbb Luine is csatlakozot.Mivel a többi teamtaggal a tali késöbb volt irány egy finom fagyizo :)
na de elötte kérdés hol a villamosmegállo ?
hát ki más tudná ha nem egy Pesti :) ejnyeee ejnyeeee :)
sikeresen és éppésgben megérkeztunk a fagyizoba ahol finobbnál finomabb fagyoik voltak , persze a joghurtos fagyik a nyerok :)
Ránézzve oránkra láttuk még van idonk , igy irány egy PUblic hely és kicsit viccelodve feldobtuk egymás hangulatát.Megállapitották a lányok hoyg én Juci vagy egy 15 éves lány :)
Nevetve , feldobodva találkozztunk csaptunk többi tagjával Amil és csapata szeméylében , és legnagyobb meglepetésunkre egy ismert ember is volt köztük , Rambo szeméylében.
az öszsegyult népes csapat felszállt egy buszra , ami a turavonal kezdetéhez vitt minet. A buzson igyekeztunk tovább fokozni jokedvunket , amit aszem sikerult is elérni foképpen Luinenál az UJ Haldir forgatokönyvünkkel :)
Illetve megcsodálhatuk Adealard csodás Gyurujét is.
Végre megérkeztunk az idulási ponthoz .
hosszas tanakodás után rájöttunk hol is vagyunk a Térképen , és elindultunk vezetünk Rambo után.
megjártunk mindenféle utat , összeszedtunk sebeket tüskéket karcolásokat , minden ami csak kell.
Közben egy személy galádul fényképezte a csapat tagjait :)
Csapatunk egyik kedves Tagja pedig átment Gollamba :)
egymást követták a : halackák meg a kicurjuk a szemeckéjét .
elökerult Adelard Gyuruje is ,s Rambo minden áron felé akarta huzzni.
-arra van az ut :)
majd miután kudarcab fulladt ez a kisértlet a fák mögötti zajok Mögött valami osono nazgulokat sejtetett.
-gyere ki ha mondom aszt kapok egy pofont ...
a Sok vicc és poén után egy tisztásra értunk ,
ahol letelepedtunk és komoly , de egyben néha Humoros beszélgetést folytaunk el nem kevés ideig.
Ezzel a beszélgetséssel és asok edig viccel humorral csapatunk töb tgaj oylan lett egymásnka minta már rég ismerték volna egymást .
A pihi és beszéd után felkerekedtunk és továbbmnetunk .
Az ut során megcsodáltuk a Sziklákat hoyg milyen szépek :twisted:
és hallgatuk Rambo poénjait .... ami néha nem volt tul jo :(
utunk utso szakasza egy madár-ut volt , bár aszem egy madárka is alig férhetet el azon:)
hoszsu tura után végre megérkeztunk kitüzött célunkhoz , és elérkeztet a szomoru bucsu ideje is :(
a buszra amire felszáltunk , hoyg vssizjussunk a városba egymás után távoztak csapatunk Tagjai :( (

zárolag csak annyit , hoyg köszönöm a jo társoságot , nem bántam meg hoyg leutaztam , és szivesen megteszem ezt az utat bármikor egy iylen SUPER csapatért.

Több
21 éve 4 hónapja #129429 Írta: Dodiee

Telcontar írta: És egy bocsi a végére: Dodiee, sajnálom az esést, de a tűz mellől viccesen hangzott... (legszebb öröm a káröröm, mert nem fűződik hozzá önérdek). Szóval bocsánat!

Túléltem:) Rajta vagy a halállistámon :twisted: komolyra fordítva a szót: ilyen hülyeségekért nem szoktam haraguni:))

Több
21 éve 4 hónapja #129426 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok :cheers:

Bár már nem lehetek az elsők között, de így sokadikként is köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki eljött. Remek csapat jött össze Líthas ünnepére. Hihetetlenül jól éreztem magam. Sok elmesélték már sokfélelépp, mégis szeretném hozzátenni én is néhány sorban.
A fantasztikus 86-os buszra-szállással kezdődött. Telcontar szólt, hogy sokat megyünk, jobb, ha mindenki leül. Azután épp elhelyezkedtünk, beszuszakoltuk a csomagokat (hálózsák, polifoam, kajás táska) az ülések közé, alá és fölé is. És akkor Telcontar ismét szóla, hogy a következő megállónál leszállunk. És leszálltunk. Népes tömeg vára minket a buszmegállóban, viccásokkal keveredve. Édes Rayan is ott volt :hello: Ennek nagyon örültem. Sok ölelkezés, puszik, és örömködés közepette, 3 buszt hagytunk elmenni, hogy a drága alulvonalkás Neo-nk is megérkezzen. És végül: felszálltunk! Majd megérkeztünk. És sétátltunk fél ótár az árnyas fák alatt – sokszor gyanúsan ismeretlennek tűnt a hely, és többször meg voltam győződve arról, hogy Telcontar sem tudja, merre járunk (De persze rácáfolt erre erősen később a sötétben, mikor a 6fős elveszett csapatot visszavezette táborunkhoz) – és végül megérkezénk a sziklamászók kedvenc gyakorlóhelyéhez. Szegények, amint kipuhatolták, hogy mi reggelig maradunk, gyorsan elszeleltek. (De aztán jöttek újabbak, akik még zenét is kértek tőlünk, így aztán nekik szólt egy ideig az átkozott dübörgés a mi hangszóróinkból (akarom mondani Peredhil hangszóróiból.).
Szóval volt ott vigalom, móka, kacagás, s minden, mi szem-szájnak ingere. Kis és nagybeszélgetés, Rayannal, Morganával, és Szofival délután a nagy napos réten. Elheveredés a fűben, és világok megváltása.
Fagyűjtés – Minervával és Rayannal és Zsuzsival sikerült szereznünk két óriási fagerendát ülőalkalmatosságnak.
A TÁNC: nos nincs sok hozzáfűzni valóm. Remekül szórakoztam. És a többiek is remekül szórakoztak – rajtam :lol: Élmény volt. Addig ment is, hogy jobb, meg bal láb, de utána, hogy felugrik, meg lép, megint felugrik, megint lép, mindezt négy ütemre és az utolsó lépés csak egy „point” Értitek, ugye? A legnagyobb élmény az volt, hogy Laurelen lett a párom, és hihetetlenül jóleső érzés volt az ő kecses mozdulataival szemközt állni. Az emberben azt a hitet kelti, hogy esetleg neki magának is jól megy az adott mozdulatsor :lol: Hát nem ment jól. 8) Én nem voltam ilyen felemelő látvány, de remekül éreztem magam!
Szóval köszönjük Laurelen :itscool: Ezt máskor is bevállalnám (de nem papucsban).
Majd jött a tűzrakás, amiről alaposan lemaradtam. Már lobogó lángok köszöntöttek, mikor visszatértem a táborba. A masszírozás: Brandír és Kriszti. Telcontar: élmény volt megismerkedni az unokahúgaiddal 8) . Jót beszélgettem velük. Ígértem nekik egy filmet. (majd figyelmeztess, hogy ne felejtsem el :wink: )
Élmény volt a boszorkány-oltár. A zsigereimben éreztem, hogy oda kell mennem. Csatlakoztam az akkor még csak 2 bölcsészboszorkányhoz (Szofi +Loth). Majd betoppant Morgana, és megérkezett Míriel, akit csendes lelkesedéssel fogadtunk.
Azután csatlakoztam – egy rövid ideig – az éneklős társasághoz. Majd nagybeszégetés volt Dae-vel. És köszönöm a bizalmat.
Ismét világmegváltás Morganával a tűz mellett. Melian finom sajtja, és a cseles üvegnek álcázott műanyag borospohár.
Megérkezett a „nagy csapat”: Ancalimon, Vewy, Darky és Angie érkezése.
A nagyonfinom kolbász – ezúton is köszönöm a sütést
A málna Aralataion zsákjából, Telcontar hálózsákja és fagyoskodás a nagyréten.
Csonttá fagyott tagokkal visszavánszorogtam a tűzhöz – nem is értem, miért nem maradtam végig mellette. Szegény Brandír meg is fázott.
Napfelkelte – „ez a Nap szívat minket”. Először rózsaszínű lett az ég alja, majd ismét kék. Igazából nem is láttuk, ahogy feljött, mert a felhő épp eltakarta… de azért jó volt. Melegítettük egymást előbb _Neoval, majd megérkezett Rayannéni a meleg pokrócával, és már minden jó lett.
Szedelőzködés.
Az elhagyott, és csupasz „táborhelyünk” hátrahagyása. Olyan szomorú volt.
Kicsit több lett néhány sornál... :lol:

Ha néhány szóval kéne leírnom:
Finom borok, meleg tekintetek, fagyos éjszaka, málna és cseresznye, kék és narancssárga, baráti kézfogások, ölelések, érintések. Zene és nevetés. Jó volt veletek, mint mindig.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 4 hónapja #129422 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Csáó!

Hát, én csak nagyon röviden: tiszta hangulatos volt, és kivételesen jól sikerült :) Nagyon köszönöm mindenkinek, mert iszonyatosan király Szentivánéjt töltöttünk együtt!

Egyértelműen a legnagyobb poén Szofi kése volt, gyk. szerencsétlen fanyelűt a reggeli hamuban kotorászva találta meg Aral és Brandír, fanyél nélkül :) )) Utólag is könnyesre röhögtem magam. Másik óriási: a hajnali napra várva Brian életének felidézése _Neóval karöltve.
"A napfelkelte érdeklődés hiányában elmarad" (hehehe)
Plusz kösz mindenkinek, aki sütiket, veresbort, ropogós-piros gyümölcsöket és mécseseket hozott, és Laurnak a fenomenális ír táncot, nagyon élveztem!

KÖSZI! Még sok ilyet, minél gyakrabban.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 4 hónapja #129386 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kedveseim,

köszönök MINDENKINEK MINDENT, felejthetetlen élmény volt életem első fórumos talija + Líthe-ünnepe!!! :hello:

Telcontar, remélem, még sok közös sajtunk lesz! :wink: (OFF: köszönöm a polifoamot!)

Ilúvatar áldása legyen Rajtatok!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 5 hónapja #129361 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Köszi, Sil + Telcontar!

:wink:

Több
21 éve 5 hónapja #129359 Írta: Telcontar

Vewilyaiel írta: Bocsánat, ha esetleg off, de hol lehet megnézni ezeket a képeket az Interneten? Van valami közös képtár? :)

Cica honlapján van pár kép a 2002-es eseményekről, a Kósza-talikról és Kő-hegyről.
kep.tar.hu/vikvuk

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.729 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére