Találkozások

Több
20 éve 11 hónapja #154411 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Kincső: Énekkars proba lehet utána, ill előtte is.. Mivel ez NEM eégsznapos progi.. Különben meg nem azt mondtad, hogy e 29.án nem érsz rá? :roll: :)

Nem is érek rá. :roll: Csak szóltam, mert jelen állás szerint még akkor van. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #154392 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Kincső: Énekkars proba lehet utána, ill előtte is.. Mivel ez NEM eégsznapos progi.. Különben meg nem azt mondtad, hogy e 29.án nem érsz rá? :roll: :)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #154391 Írta: Kincső
[size=9:gw8bjv5v]Nem baj, hogy énekkaros tali van? :roll: [/size]

Több
20 éve 11 hónapja #154224 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem akarok konkurálni Battival, de közhírré tenném az alábbiakat:

Kedves Fórumosok!

Ezúton szeretnék meghívni minden érdeklődőt november 29-re szombatra, egy találkozóra, ahol a Két Torony egy speciális feldolgozását mutatnánk be nektek ;) A tali déli 12 körül kezdődik, kb este 7-ig tartana.

A helyszín: VII kerület, Erzsébet körút 51, I/3, Krieger és Lánya Kft irodája. Ez a ház pont a 4-6 villamos Király utcai megállójánál van. Mivel a helyiségért fizetnünk kell, mindenki számítson 200-250 Ft körüli belépőre.

Jelentkezés nálam priviben, e-mailben. Határidő: november 28, 23:59.

Több
21 éve 2 napja #153806 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedveseim

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy fogunk kapni jegyeket "A Két Torony" bővített változatának vetítésére. Ezt a társaság tagjai között fogjuk szétosztani. De az, aki nem fizetett tagdíjat, csak magára számíthat.

Ennek megfelelően két dolgot lehet tenni.
Egyrészt lehet jelentkezni előzetesen a jegyekért, másrészt lehet a tagdílakat fizetni. Amire egyébként is szükség lenne.

"Kane o Keizai Suru"

Több
21 éve 3 napja #153658 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások

Elloth írta: Szia Fio!!! Írj nekem bővebben a taliról!!!!!! :lol:

Majd a suliban!!!! :lol: Opp, ez off

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 napja #153578 Írta: Elloth
Elloth válaszolt a következő témában: Találkozások
Szia Fio!!! Írj nekem bővebben a taliról!!!!!! :lol:

A kiráy keze gyógyító kéz!

Több
21 éve 4 napja #153355 Írta: Fio

E. Eia Ayna írta:

Arwena írta: Fio: megnéznéd nekem hogy van e vonat ami a keletibe érkezik és elérem vele a 20:40 es vonatot? ha van akkor lehet úgy jelentkezni h nem egészen 100%?

Van egy vonat, ami 19:43-kor ér be a keletibe, ezután csak 21:13-kor van a legközelebbi.
És természetesen lehet úgy jelentkezni, de elvárjuk h ittlegyél :mrgreen:

Üdv,
Fio2

Köhöm, köhöm, Fio2 szólt hozzátok!!!! :mrgreen:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 4 napja #153309 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
oké akkor jelentkezem nem 100 %ra (és valszeg ott leszek:) )

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 napja #153290 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Arwena írta: Fio: megnéznéd nekem hogy van e vonat ami a keletibe érkezik és elérem vele a 20:40 es vonatot? ha van akkor lehet úgy jelentkezni h nem egészen 100%?

Van egy vonat, ami 19:43-kor ér be a keletibe, ezután csak 21:13-kor van a legközelebbi.
És természetesen lehet úgy jelentkezni, de elvárjuk h ittlegyél :mrgreen:

Üdv,
Fio2

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 4 napja #153286 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
Fio: megnéznéd nekem hogy van e vonat ami a keletibe érkezik és elérem vele a 20:40 es vonatot? ha van akkor lehet úgy jelentkezni h nem egészen 100%?

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 4 napja #153249 Írta: Fio

Nodlee írta: Kérdés: Győri talira lehet még jelentkezni? :roll:

Miértne lehetne??? :) November 29 a jelentkezési határidő. Legkésőbb dec.3

Több
21 éve 4 napja #153242 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Kérdés: Győri talira lehet még jelentkezni? :roll:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 5 napja #153075 Írta: Fio

Arden Borough írta: [meglepetésszemély??
[size=9:1hi2hbpi]amugy Toma gazda 2szer jön? és tudtommal Carnimirie győri...[/size]

Ugy is mondhatjuk... :)
Kösz, hogy szoltál, javitottam. Opp, ez off :oops:

Több
21 éve 5 napja #153070 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta:

Galadh írta: Mit jelent az, hogy Esgal és Dodiee külön vannak? nem biztos, h jönnek?

Nincsenek külön csak ott egy személy nevet irtam be igy, mert ez a személy megkért rá, hogy ne irjam le a nevét... :wink:

meglepetésszemély??
[size=9:9evijrya]amugy Toma gazda 2szer jön? és tudtommal Carnimirie győri...[/size]

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 5 napja #153069 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta:

Galadh írta: Mit jelent az, hogy Esgal és Dodiee külön vannak? nem biztos, h jönnek?

Nincsenek külön csak ott egy személy nevet irtam be igy, mert ez a személy megkért rá, hogy ne irjam le a nevét... :wink:

Jaaaa :D
ok, értem ;)
On.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 napja #153068 Írta: Fio

Több
21 éve 5 napja #153057 Írta: Prérifarkas
Mit jelent az, hogy Esgal és Dodiee külön vannak? nem biztos, h jönnek?

Galadh

Több
21 éve 5 napja #153053 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha valakinek van kedve ingyér és bérmentve megnézni egy Goldoni darabot, annak figyelmébe ajánlom a holnapi nap 19 órát az ELTE ÁJK Dísztermében.
Én is játszom benne, úgyhogy lehet lélekben támogatni, meg kritizálni (szintén lélekben...) :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 5 napja - 21 éve 5 napja #153043 Írta: Fio
Győr:

Eddig ezek az emberkék jelezték hogy elszándékoznak jönni:
Dodiee
Esgal
Min
Rogue
Ringbearer?
Ryana
Thaur
Ulmo
Elryn
Oisin
Felagund?
Holtak_Vezére
Toma_gazda
Artemisz
+ a győriek

onatokat is néztem és találtam oda és vissza is ideálisat:
Vonat: Bu. K.p. 12.05 Gyors vonat
Érkezik: 13.48 órakor

Vissza: Győr 19.50 Gyors
Érkezi:21.33 Bu. K.p.

A programokat csinálgatom, tervezgetem de már nagyjábol körvonalazodott bennem. :) Nyugodtan jelntkezzen aki még akar jönni

Több
21 éve 5 napja #152964 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

Kerdes:
a Lamorak-fele eloadasra/forumra illik oltonyben menni?

Á, dehogy, ez egy oldott hangulatú, meghitt rendezvény lesz, nem egy konferencia! :wink:
De Neo, Te jöhetsz napszemüvegben és hosszú fekete kabátban, mert az az igazi! 8)

Több
21 éve 5 napja #152926 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Mint "főnök", ahogy Gumipók írta, megnyugtatnám mindazon "kicsiket" akik jönnének infopultozni hétvégén, hogy a dolog nem korhatáros, se csillag, se sárga karika 14-es számmal nincs! :mrgreen: Szóval csak bátran, nekem is lehet jelezni, hogy ki jönne.

Even

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
21 éve 5 napja #152909 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta:

Valdin Nan Gorduin írta:

Galadh írta: Drága nép, ne kövezzetek meg, de a szilveszter szervezéséről ünnepélyesen lemondanék... ne haragudjatok! ha valakinek van kedve, szervezze meg!

Tudom, hogy jobb lenne egy kicsit változatosabb a színhely, de nem lenne jobb a szokásos koleszban. Bocsánat _Neo ha ezt olvasod, de nekem az tűnik olyannak ami jó. Vagy van valami ötlete valakinek?
Mert ha kell szívesen szervezkednék.(Vagy legalábbis segítenék benne.) Úgy is mindig azt teszem. :twisted: -hihihi

Azért nem csak _Neo lakik a koleszben, erre nem gondoltál? Nem azért nem lenne ott,mert kicsi (de szerintem teljesen megfelelő), hanem mert a koleszosok ott tartanák szvsz a saját kis bulijukat.

Galadhnak maximalisan igaza van.
Egyebkent az itteni szilveszterezesek lattan sok MTT tagnak kihullana a haja ß)
Bar a szilveszter nalunk dec 29-en kezdodik es tart elso tanitasi napig ß)

Kerdes:
a Lamorak-fele eloadasra/forumra illik oltonyben menni?

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 napja #152877 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Találkozások
Pontosan szombat reggeltől estig és vasárnap reggeltől estig :-)
Azt, hogy kicsik mehetnek-e Evenstartól függ, ugyanis ő lesz ott a főnök:-)

Több
21 éve 6 napja #152831 Írta: Kincső

Galadh írta:

Kincső írta: [size=9:1uc2mv5q]

Galadh írta: Pontosan mikor? mert talán én is tudnék segíteni.

Feltéve, hogy "kicsiknek" engedélyezik az infopultozást... :roll: [/size]

szerintem 14 évesen én is képes vagyok egy asztal mögött ülni, értelmes fejet vágni, és válaszolni a kérdésekre...

Én is így gondolom magamról... :roll: De úgy tudom, az eddigiek során nem lelkesedtek az illetékesek az ötletért... :roll:

/Bocs az OFF-ért.../

Több
21 éve 6 napja #152827 Írta: Prérifarkas

Kincső írta: [size=9:3jasisc3]

szerintem 14 évesen én is képes vagyok egy asztal mögött ülni, értelmes fejet vágni, és válaszolni a kérdésekre...

Galadh

Több
21 éve 6 napja #152826 Írta: Kincső
[size=9:1j69t429]

Több
21 éve 6 napja #152821 Írta: Prérifarkas
Pontosan mikor? mert talán én is tudnék segíteni.

Galadh

Több
21 éve 6 napja #152794 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Nagyon fontos lenne néhány fő jelentkezése a deltavision napra az infopulthoz. Ezen a hétvégén lesz a rendezvény.
A helyszín:
ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium.
1146 Budapest, Cházár A. u. 10.

Kéne néhány ember Evenstar mellé akik viszik az infópultot és a gyanútlan rendezvénylátogatókra sózzák a Lassit és a pólót :.-)
a jelentkezők plíííííz sürgősen privizzenek vagy sms-ezzenek rám:-)

Több
21 éve 6 napja #152747 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások

Elanor írta: Kicsit le vagyok maradva program ügyileg, úgyhogy nyugodtan üssetek le, ha már volt szó róla, de idén is lesz közös bővített DVD nézés? Legyen!!! :D

Hát ha csak rajtam múlna a dolog, lenne közös DVD-nézés. Helység volna, DVD-lejátszó is volna, már csak egy jó projektor kellene, hogy ne TV-n kelljen nézni a filmet :)
Ha valaki tud szerezni egy projektort, szóljon! :bounce: :closed:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.163 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére