Találkozások

Több
21 éve 3 hónapja #133682 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Itt vagyok, picinyeim! Végre találtam egy netcafét!
Lehet, hogy szombaton is tudok, menni, de nem biztos.
Viszont a k@v-os tali tőlem kezdőthet akár 5-kor is!
Léccilécci Dodie vagy vki foglaljon helyet! Nem tudom a számot, és nem leszek netközelben többet.
Aki nem talál oda, azt 5-kor várom a Deákon, a földalatti princess előtt!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133571 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát, galadh szervezi! neki írj SMS-t, ha nem jó! lehet, h előbb nem tudta lefoglaltatni a babzsákos helyet... :? :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133569 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások

Augustíne írta: TÁBOROS TALI JÖVŐ KEDDEN A KICSI VILÁGBAN 1/2 7-TŐL!!!

Komolyan ilyen későnre akarjátok rakni???? Nekem végülis mindegy, ráérek, de akkoris... lehetne korábban

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 3 hónapja #133568 Írta: Kici Szméagol
Kici Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
jajjaj, nem úgy értettem..
de attól még "személyesen" tényleg nem ismerek senkit, de akkor ezt hagyom is.. majd szombaton:))

"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"

Több
21 éve 3 hónapja #133565 Írta: Augustíne
Nemigaz! Modom, h te fórumos vagy!!!!! Vagy nem jól látom? :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133564 Írta: Kici Szméagol
ha ilyen kedvesen invitálnak :P
az az igazság, hogy a napokban zajlott vita témája kicsit engem is nyomaszt, miszerint nem ismerek senkit, de remélem, hogy ezen túl fogunk lépni :lol:
meg most csak nem lesz akkora tömeg (mármint táborhoz képest értem, persze remélem sokan leszünk:) és akkor könnyebb elkezdeni...

"És végül egyedül

Több
21 éve 3 hónapja #133560 Írta: Augustíne
Kici Szméagol: 10! Ugye jössz?

Több
21 éve 3 hónapja #133557 Írta: Kici Szméagol
khm.. elnézést, lehet, hogy nem figyeltem? Szombaton most 10 v. 11 a találkozó?? :?

"És végül egyedül

Több
21 éve 3 hónapja #133556 Írta: Augustíne
Jaj, dejó h jöttök! :D
Dodiee: igen!

Több
21 éve 3 hónapja #133551 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
a msz nem táboros tali(csak én szívem szerint szeetném, ha a táborosok közül minél többen jönnének, de jöjjen aki akar!!!). És én szívesen mennék onnan az esti bulira, de lehet hogy még előtte hazaugrom(nekem szerencsém van, közel lakom a msz-hez:)) ) pár cuccért:) Ez éjszakázós lesz?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 3 hónapja #133549 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
Fim: Én például.
Aug: Én szívesen mennék gondolom nem olyan negy baj, hogy nem voltam táborban, az csiupán technikai okok miatt voltb :) )

--Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133548 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Megyek tábortüzezni, végre veletek is sikerül egyszer menni, ugyhogy nem maradok le semmiröl!!!!!!!!! :lol: (mármint párhuzamos progik)

ki jön még?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 3 hónapja #133534 Írta: Augustíne
Rabyn, Dodiee, Rayan, Telu és akik még jönnek a MSz-re: Ugye ti is jöttök az esti bulira, és 1ütt megyünk oda a szigetről??? :D

TÁBOROS TALI JÖVŐ KEDDEN A KICSI VILÁGBAN 1/2 7-TŐL!!! Galadh szervezi, de ő most nincs netközelben. gyertek minél többen, és hozzátok a képeket, ha van!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #133436 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Én a mszre megyek!
Telco akkor is mehetek megbeszélésre ha má van jegyem ugyi? (van egy szééép hetijegyem bibi)

Mégvalami aki nemtudné annak halkan megsugom hogy szombaton Anna nap van.. (szerény személyem is anna)
ugyhogy majd viszek valami sokfelé oszthato dogot-) :P
A váci talira menőknek: bocs én biztos nem tok menni mert kicsit csoro vagyok mostanában..
DODIE AZT A SÁTRAT AMIBEN GALADÉK ALUDTAK HOZD EL NEKEM KÉRLEK MERT A GAZÁDJA MÁR KÉRI VISSZA!!!!!! (nudláj ha nálad van akkor is hozza el nekem valaki!!! NAGYON FONTOS!)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 3 hónapja #133394 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziget 2003 Fesztivál megbeszélés!
Június 25 péntek, Moszkva téri Burger King, 16.30
Aki kap jegyet, az már úgyis tudja (kivéve Aralataiont), aki nem, itt a lehetőség, hogy részt vegyen a szigeti programunkban. Akkor gyere, ha tevékeny részt is akarsz vállalni, aki nem jön, arra nem fogok a beosztásban számítani.

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133393 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor a megígértek szerint, hogy a szombati az megabuli-nap legyen...
Lughnasadh-ünnep!
A helyszín: mint legutóbb, Líthaskor
Időpont: júli 26-27 szombat estétől vasárnap reggelig
Találkozó: 19.00 Kolosy tér, 65-ös megálló, a Margitszigetről a budai hídfőtől egy megálló HÉVVel a Szépvölgyi út, de a 6-os, 60-as, 86-os buszok is jók
NE késsetek, mert sötétben nem jó fát gyűjteni és tüzet rakni!
Hozzátok a szokásos tábortüzes kellékeket. :)

A Lughnasadh az aratás és bőség ünnepe, ennek megfelelően dőzsölni fogunk. Hozzatok mindenféle nyári jódolgot, ételt, italt, hangszert. Ez az utolsó nyári ünnep, ezután még egy szüreti móka és jön a tél! Gyertek!
Nem írom ki, ki jön, úgyis sokan leszünk, mint mindig. :)

Tábor-remix-megemlékezés...

Több
21 éve 3 hónapja #133334 Írta: Augustíne
Najó! Meggyőztetek, nem akarok kimaradni 1 ilyen társaságból! :) :wink: Meg nekem is gáz lenne leutazni most Vácra (főleg, h azt sem tudom, h kik jönnének)! :?

Több
21 éve 3 hónapja #133328 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Találkozások
Tök egyetértek teluval.Nagyon jó lenne, ha Aug drága tudnál jönni, de ha nem hát nem . Én az Msz.-re tudok csak menni és viszem a barátnőmet aki most jött Erdélyből.Muszáj.DE szentem jól fogja érezni magát :wink:

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
21 éve 3 hónapja #133327 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Mintha olyan könnyű lenne átszervezni egy talit :roll:

Na mind1.. én osztom Dodie véleményét... engem se érdekel már hogy ki szakad ketté és ki nem.... én a MSz-re megyek ha teccik ha nem.... bocsee, de én nem tudnék leutazni Vácra.... nekem tökéletes Dodie és Rayan társasága isss ;) ) szóval nem kötelező jönni a szigetre... mindenki döntse el maga hogy hová megy... mást nem tudok ajánlani...

Több
21 éve 3 hónapja #133320 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások
jaj könyörgök csak ne péntekemn vasárnap jó de könyörgök ne pénteken

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 3 hónapja #133310 Írta: Augustíne
JÁÁÁÁÁ!!!! KÉRLEK, NE CSINÁLJÁTOK EZT VELEM!!!! Én tök szeretnék menni Vácra, de leginkább Veletek, meg elég bonyolult az egész kihurcolkodás, és az sem biztos, h le tudnék utazni, viszont a Szigetre is akarok menni!!! :cry: :( YAYY!!! Behalok! Tényleg nem lehetne inkább pénteken, v vasárnap menni a Szigetre?
Telu, Dodiee: köszi, h megvédtetek, még 1x bocsánat a kijelentésemért, nem akartam senkit sem megbántani: GYERTEK!!!! :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #133272 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Mos' mér' baj, hogy 2 tali van egyszerre? Részemről a Szigetet favorizálom... Sorry. Szal Dodiee, én mindenképp megyek!

GYERTEK EMBEREK SZOMBATON SZIGETRE!!!
Léptem, mielőtt Alyr lecsap.
:pimp:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 4 hónapja #133263 Írta: Dodiee
OK. kész, nem érdekel. Én nem fogok senkit a Margitszigethez láncolni. Én kimegyek, ha kell, csak ketten Teluval. Ez nem egy KÖTELEZŐ tali. Én most nem megyek Vácra, itt is bocsánatot kérek Alyrtól. De szeretném, ha azok, akik akarnak, vagy akik megígérték, és tudnak, azok mennének Vácra. Alyr nagyon vár titeket!! És ne felejtsetek el sms-ben jelentkezni nála, mert itt mindenki írja, hogy inkább oda menne, de még nem kapott egy sms-t se!!! és meséljétek el milyen volt!!

Több
21 éve 4 hónapja #133258 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodiee: Nagyon sokan vannak, akik nem tudnak Vácra menni? Én valsz, mégis akkor inkább a váci talira megyek, de mind2-re szívesen mennék. Szerintem a szigetes tali át kéne rakni mondjuk... vasárnapra, nem? és akkor mindenki mehetne mindenhova és egyik sem maradna el.

-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 4 hónapja #133255 Írta: Dodiee
Alyr, ne hari, téllleg kiment a fejemből... Most mondja már meg valaki mi az istent csináljak??? á, a francba, nem érdekel az egész. Akkor lefújom a szigetes talit, csak az a baj, hogy már arra is jelentkeztek páran.. viszont én le szeretnék menni Vácra is...áááá, a hülye szita agyam!!

Most szerintetek komolyan mit csináljak???

Marha szarul érzem magam, ád egy mert megígértem Alyrnak, hogy megyek, ád kettő, mert a szombatit is én szervezem, elég hülyén venné ki magát, ha nem emnnék el. sokakat, akik a szigetre tudnának jönni, Vácra nem engedik el... Viszont ez így télleg bunkóság tőlem, ha esetleg valaki, aki Vácra ment volna, nem megy emiatt.

Több
21 éve 4 hónapja #133222 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintem is jobb Vác, mint a Margitsziget, csak az a baj, hogy most Szombaton van Tökölön a műrepülőverseny is, amin mindenképpen ott akarok lenni. Jó szórakozást, remélem megyünk még máskor is Vácra...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 4 hónapja #133212 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Váci tali: 2003. július 26, szombat
Találkozó Vácon 11 körül, megközelítési lehetőségek:

BP, Nyugati Pu: Óránként indulnak vonatok, minden félkor.
(javasolt vonat: 9:30, 10:30. )
Busz, Árpád hídi pályaudvar
(sose voltam még busszal Pesten, a menetrendet nem tudom)

Menetidő (vonat) kb 45-50 perc
jegy ára: (diák) max 200Ft

Program:
-A Váci Világi Vigalom megtekintése, fagyizóval útközben
-Séta a Duna partján ill az ártéri tanösvényen
(megj: a váci Dunapart sokkal jobb mint a Margitsziget)

Jelentkezés: ma délig a chaten, vagy smsben a 0620 585 4333 telefonszámon

A tali termnészetesen csak akkor tartatik meg ha eljön valaki

Alyr

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 hónapja #133208 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: Népek!

Szombat 10 óra a nyugati főbejáratánál, a lépcsőn, ha nagyon süt a nap, akkor a középső bejáratnál benn! Onnan a Margit-szigetre, fakultatív baromkodás, emlékek előkaparása, képek nézegetése(legalábbis enyémeké tuti, remélem más is hoz:) ), sétálgatás egyebek:)

Gyertek el minnnnnél többen:))

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak az a bibi, hogy én már 3 hónapja szervezem erre a napra a váci talit ami több ok miatt elhalaszthatatlan, és amire többen megígérték megjelenésüket, Dodie-val az élen.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 hónapja #133192 Írta: Dodiee
Népek!

Szombat 10 óra a nyugati főbejáratánál, a lépcsőn, ha nagyon süt a nap, akkor a középső bejáratnál benn! Onnan a Margit-szigetre, fakultatív baromkodás, emlékek előkaparása, képek nézegetése(legalábbis enyémeké tuti, remélem más is hoz:) ), sétálgatás egyebek:)

Gyertek el minnnnnél többen:))

Több
21 éve 4 hónapja #133190 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

Melawar írta:
AUG: ezzel arra célzol hogy aki még nem volt talin az ne is menjen hisz ugyse fogadjátok be ?
ez nagyon kedves dolog , csak kérdés hogy esne , ha hozzád is igy állnának pl egy uj suliban vagy uj közösségben , hogy ne is gyere mert ...
ja és akkor kérném a cimlapra kiirni : ujak ne gyertek ugyse fogadunk be !

Minek kell kiforgatni mások szavait? Egyálltalán nem ezt akarta mondani, csak Te megint nekiállsz kötekedni mert azthiszed hogy Te vagy a nagyúr és Te mindent jobban tudsz.... fog már kicsit vissza magad....

Natalee: nyugodtan jöhet a plusz 1 emberkéd :) ) Szerintem senkinek sem lesz baja ebből ;)

Dodie: nekem a 10 is tökéletes.... minnél elöbb annál jobb.... csak akkor tessék eldönteni hogy 10 vagy 11... mer fölöslegesen nem megyek oda hamarabb ha senki sem lesz ott ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.165 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére