Találkozások

Több
21 éve 5 hónapja #129145 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások
hi,
tudom, hogy későn szólok, és valószínüleg rossz topicban...
:arrow: holnap tud valaki hozni egy cd-s (elemmel működő magnót)? mondjuk valaki aki kocsival van. :?:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #129125 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor én már most jelzem, hogy akciót indítok a második hullám főparancsnoki címéért, ezért szombaton 18órától várom a későket a Kolosyn a 65ös megállójában.

Addigis: Tündecsók a Kósza Kobakotokra!

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #129115 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Kincső: Tudom, kedves társszervezőmmel, akkor még nem döntöttük el, hogy mikor legyen ;) , de most már eldöntöttük szal szerkesztettem is a hozzászólást ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 5 hónapja #129114 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Thaur: megjegyzem, időpontot nem írtál... :roll: :)

[size=9:20om6158](Végül is szerintem eltalálok a Kolosy térre, ez csak szülő-nyugtató akció lett volna. :roll: :wink: )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #129108 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Ezennel meghírdetek egy talit jövő szombatra június 28.-ára.
Találkozó: a nyugati főbejáratánál (szokott helyen), 13 órakor, mkit szívesen látunk, utána kimennénk a MSz-re.

Priviben jelezze ki jön!!!!
Társszervezőm: Arwena :D ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 5 hónapja #129067 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok,

már nem sokáig vagyok gépközelben, de szombat délután a szentivánéji útra van még hely az autómban, viszont most már a (20) 9414-833-on hívjatok!

Hannon le! :fight:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 5 hónapja #128965 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Eddig huszonnégyen jelentkeztek Líthasra, a részletekkel nem is fárasztalak titeket. :) Egyszerűen jöjjön mindenki...
A Kolosyra a Nyugatitól is el lehet jutni 6-os busszal. Én az Árpád hídtól megyek, ha valaki csatlakozni akar, legyen 14.30-kor (egy perccel sem később!!!) az 1-es villamos Budára menő megállójában az Árpád híd pesti hídfőjénél.

Több
21 éve 5 hónapja #128937 Írta: Kincső
Hoztam egy kis menetrendet (a bkv.hu-n kerestem ki):
HÉV:
Batthyány tér: 14:30 ; 14:40 ; 14:50
Margit híd....... 14:32 ; 14:42 ; 14:52
Szépvölgyi út.. 14:34 ; 14:44 ; 14:54
86-os busz:
VÁ.: Kosztolányi: 14:20 ; 14:30 ; 14:40
9. Batthyány tér: 14:33 ; 14:43 ; 14:53
11.: Margit híd...: 14:36 ; 14:46 ; 14:56
14.: Kolosy tér...: 14:40 ; 14:50 ; 15:00
65-ös busz:
Kolosy t.: 15:05 ; 15:20 (...18:20; 18:50)
Fenyőgy.: 15:12 ; 15:27

(A buszoknál nem árt rászámítani néhány percet oda-vissza, csak az indulási idő volt megadva, és hogy hány perc egy-egy megálló.)

Vissza:
65-ös busz:
Fenyőgy.: (22:30); 23:10 ; 5:00 ; 5:30
Kolosy t.: (22:37); 23:17 ; 5:07 ; 5:37
86-os busz:
Kolosy tér (kb.): 22:49; 23:02; 23:14; 5:17; 5:37; 5:57
[size=9:cn58dsxf](menetidő: kb. 7 perc Batthyányig, kb. 4 Margit hídig)[/size]
HÉV:
Szépvölgyi út: 22: 48 ; 23:03 ; 23:23 ; 23:43 ; 5:08 ; 5:28
Margit híd......: 22:50 ; 23:05 ; 23:25 ; 23:45 ; 5:10 ; 5:30
Batthyány tér: 22:53 ; 23:08 ; 23:28 ; 23:48 ; 5:13 ; 5:33

Kincső

Több
21 éve 5 hónapja #128920 Írta: Kincső
Sziasztok!
Én még nem voltam a Kolosy téren, így nagyon megköszönném, ha valahol előbb tudnék találkozni valakivel. :idea: Két lehetőség jön szóba szvsz:
:arrow: Batthyány tér
:arrow: Jászai Mari tér (Margit híd pesti hídfő), ill. a híd túloldala, de akkor a 4-6-os megállójában. :idea:
Onnan mehetünk 86-ossal, esetleg a HÉV-vel. :idea:
Ha valakinek útba esik valamelyik, jelentkezzen! :o A számom: 06-30-520-6447. Más javaslat is szóba jöhet [size=9:2d7sw7ot](én Csepelről jövök, tehát a Boráros tértől tudok 4-6-ossal vagy 2-essel menni, ill. ezekkel eljutok bármelyik metróhoz)[/size]. :idea: :roll:
Köszönöm előre is!
Kincső

Több
21 éve 5 hónapja #128894 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsi tali!
A múltkor nagyon jó hangulatú talink volt, ezért úgy döntöttünk, megint szervezünk egyet. :D
Akinek van kedve (/módja/ideje) jönni, írjon privit, vagy ne írjon, 23án 4 órakor találkozunk a lófarkánál. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #128761 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok,

Nagylítére is szívesen elviszek 4 db kerekemen 2-3 hobbitot (több sajna nem fér, kicsi a kocsi :lol: ).

Szóval 5 óra körül, Thököly út/ Hősök tere/ Nagykörút vonzárkörzete!

Írhattok ide/ privibe/ melian@estmail.hu -ra!

Melian öve óvjon Benneteket addig is!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 5 hónapja #128627 Írta: Telcontar
Velemi kósza-kommandós felderítő kirándulás időpontja megváltozott!
Mivel többen jelezték, hogy jönnének, de péntek-szombet nem jó nekik, ezért szombat-vasárnap, azaz július 28-29 lesz az időpontja. Az indulás attól függ, hogy kik jönnek autóval. Ez ügyben jövő keddig kérek jelzést, hogy ki jönne. Ismételten felhívom a figyelmet, hogy ez nem laza kirándulás lesz, hanem komoly menet, teljes táborfelszereléssel, időnként dzsungeles vidéken.

Több
21 éve 5 hónapja #128621 Írta: Telcontar
Találkozók Líthas kapcsán
Első találkozó: 15.00 Kolosy tér, 65-ös busz megállója
Második találkozó: 18.45 fent a Fenyőgyöngyénél (a 65-ös busz másik végállomása), ehhez célszerű 18.30-kor induló buszra feljutni. Lehet, hogy nem is akkor indul, mindenesetre én a 18.29 után induló első busz utasait várom meg.
Aki ennél is később akar jönni, annak tovább kell egyenesen mennie az úton egy parkolóig és ott felhívni engem, de ezt a metódust csak autósoknak javaslom.
A buli napkelte-nézéssel ér véget, tehát rendezzétek úgy a programokat, hogy vasárnap ne legyen aludnivalón kívül más dolgotok!
Aki talikor akar még elugrani ide-oda-amoda, az érkezzen előbb, mert amint indul a busz, arra felszállunk és nem várunk meg "most jut még eszembe" típusú ötletből eredő későket. És garantálom, hogy nélkülem senki nem talál oda. :twisted: Van még idő, szerezzétek be előtte a szükséges hozzávalókat.
Aki autóval jön (ezt lehetőleg konvojszerűen szervezzétek), az szóljon nekem, amikor a Fenyőgyöngyénél jár, én kiállok az útra és ahol elüt, ott kell megállni.
Eddigi jelentkezettek listája:
Vénia, Elanor, Oisin, Laurelen, Ulmo, Minerva, Míriel, Morgana, Underscore (_Neo) :) , Loth, Melian, Ring-Bearer, Dodiee, mogy, Mau, Galadh, Finwe, Peredhil, Aralataion

Több
21 éve 5 hónapja #128602 Írta: Aralataion
Telcontar!
A 15óra nagggyon korán van! Nem lehetne 17órakkor mégis? Én Sopronból jövök cuccokkal és nem akarok megint málháslóként baktatni a társaság után...
Azonkívül Peredhil is háromtájt ér vissza Pestre...
Szóval gondold meg. Bár ez nem csak rajtam múlik...

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
21 éve 5 hónapja #128258 Írta: Telcontar
Szentivánéji ünnep!

Ha valaki esetleg olvasta volna a társaságból a Gyűrűk Urát, koncentráljon a hobbitok Nagylíte ünnepségére gondolatban.

Az időpontról és helyről:
Június 21, szombat, Látó-Hegy (NEM OTT, ahol Beltaine volt, onnan még 10 percre, egy szurdokban!!! Autóval is lehet menni, a Fenyőgyöngye után egyenesen kell még továbbmenni pár percet.) Találkozó: Kolosy tér, 15.00, a 65-ös busz megállója. Ezúttal próbáljunk meg egyszerre érkezni, mert a buszmegállótól fél órás erdei séta a helyszín, tehát négy turnusért nem szívesen szaladok el. Egy második esetleg még belefér, igény szerinti időpontban. Az első időpont kellő számú igény esetén legkésőbb 17.00-ra eltolható (de akkor annyival rövidebb a buli...).

A programról:
Szentivánéj a kelta Líthas, azaz Tűzünnep. Az év legrövidebb éjszakája. Ilyenkor elvékonyodik a határvonal világunk és a tündérvilág között, a tündérdombok /sídhe/ kapui megnyílnak és a Földet elárasztják a tündérek, pár dolgot megkavarva közöttünk. Hogy ezt elkerüljük, nagy fényekkel elűzzük az éjszakát és kedveskedünk a tündéreknek, az alábbiak szerint:
:arrow: Tűzrakás (nem afféle szalonnasütős, hanem igazi máglya, ezért megyünk szélvédett helyre)
:arrow: Tűzugrás
:arrow: Tűztánc
:arrow: Tüzesvíz :D
:arrow: Tündérlakoma
:arrow: Éneklés, zenélés
:arrow: Tündérkirálynő és Tündérkirály-választás (Aradia és Cernunnos, vagy Shakespeare kedvelőknek Titánia és Oberon tiszteletére)
:arrow: Egész éjszakás öröm, mulatozás
:arrow: Az ünnep zárásaként a felkelő Nap köszöntése a hegy tetejéről

Amit hozni kell:
:arrow: A tündérlakomához nyári gyümölcsök, elsősorban piros színűek, valamint sütemények és vörösbor (nem fehér!!!). Persze mi esszük meg őket, de a tündérek nevében. :)
:arrow: Zeneszerszámok, énekhang
:arrow: Étel, ital (alufóliában sült alma és kukorica a igazi, persze a szokásos szalonnázást nem kell kihagyni) és a lakomához szükséges szerszámok.
:arrow: A nagy fényességhez gyertyák özöne
:arrow: A letelepedéshez pokrócok, polifoam stb.
:arrow: Egyéb játékok, kellékek, amit hozni akartok
:arrow: Szemeteszacskó!!!!!

Kérek mindenkit, jelezze, ha jön! Eddig kb. tizenöten ígérkeztek el, de biztosan sokkal többen jövünk - tudjátok, egymást vonzzátok. ;)

Több
21 éve 5 hónapja #128252 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Most vasárnap azaz júniús 22.-én kirándulós talit szervezünk Miskolc környékére...
A talákozó 10:15-kor lesz a Búza-téren onnan megyünk Bükkszentkeresztre,ahonnan a túra indul.
A túra útvonala:
Bükkszentkereszt - Fehér-kő-lápa - Fehér-kő - Vadalmás - Gulicska - Tűzköves - Hermen Ottó Emlékpark 8 km ( 3 óra )

Aki szeretne jönni az jelezze nálam priviben vagy e-mailben... :roll: :)

Több
21 éve 5 hónapja #128181 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar, akkor hogy lesz ez a szentivánéj? Mert mennék én, cvsak nemtom, h most mi van...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja #128168 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Az éjszakai túrát a Telcontarral való keresztbeszervezés miatt a Tábor utáni 1. v 2. hétvégére halasztottuk. Aki szeretne jönni az lsz. írja meg priviben azt is hogy melyik 7vége lenne jobb neki.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 5 hónapja #128005 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Fim: ok, majd írok, de amúgy én sem arra gondoltam, h ezen a 7en mennénk. Inkább majd a jövő 7en, v amikor többen ráérnek...

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #127865 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
a strandos buli jo 5let, de csak ezen a héten érek rá, utána oszt.kir.aztán táborba megyek...
nem biztos hogy addig nethez jutok még ugyhogy léci ha meglesz a pontos idöponz irj 1 smst(30-4214122)
köszi
Fim

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 5 hónapja #127853 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Kincső, és Cica: bocs, ez az én véleményem volt! :wink:

Amúgy nem akarunk majd összehozni 1 strandos bulit vmikor? 2 napja voltam a Római fürdőn, és az 1 oltári jó hely!!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #127815 Írta: Kici Szméagol
Kici Szméagol válaszolt a következő témában: Találkozások
Kincső: Ne hagyd magad leszólni, illetve a filmet.. :)
engem is pl. érdekelne, csak hát az időpont dolgozó embernek...
szóval mint meglepetésember már nem jöhetek számba :(
de azért majd az élménybeszámolót várom:)

"És végül egyedül
táncol a bánat a hegedűn"

Több
21 éve 5 hónapja #127767 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Találkozások
Hali!

Érdekel valakit Kitano Takesi Bábok című filmje? Ha igen írjatok nekem privit, nézzük meg együtt!
Az időpont legyen mondjuk jövő héten szerdán 19-kor. A Toldiban

Köszi

Több
21 éve 5 hónapja #127752 Írta: Kincső
Hétfőn, június 16-án a Kossuth moziban a New York bandái-t csak 13:30-kor vetítik! :roll: :!:
Találkozó: 13:00-kor a mozi előtt, ha van rá igény, vhol máshol. (De mivel még mindig ugyanazok a jelentkezők, egyelőre gondolom nincs. :roll: :wink: )
[size=9:dba316ha]Ha ennyien, vagy néhánnyal többen leszünk, nem valószínű, hogy foglalok jegyet. Meglepetés-embereket is szívesen várok. :wink: (A számom még mindig 06 30 520 6447, de a telefon vasárnapig a tesómnál van, ő pedig Szmbathelyen. :roll: Ettől függetlenül küldhettek rá SMS-t, csak számítsatok rá, hogy vasárnap estig nem jut el hozzám. )[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #127572 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Már javítom is...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
21 éve 5 hónapja #127554 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Találkozások
Ejnye Ancalimon! Hiszen az nem Neo, hanem _Neo!
:wink: :D :shake: :mrgreen: :clown:

Több
21 éve 5 hónapja #127529 Írta: Kincső
Aug, Cica: Köszönöm a biztatást! 8O Azért inkább majd én eldöntöm, milyen. :) :wink: Magamon kívül eddig egy biztos jelentkező (Nim, azaz Elrond Apu :wink: ) és egy bizonytalan (Morgana) van, ha történetesen érdekel valakit. :roll: :wink:
Ja igen, és más információk szerint 440.- Ft a jegy... :roll: Én a neten néztem meg, ott még 390.- volt. De szvsz 50.- Ft-on nem múlik. :roll: :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #127524 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: SZÁNTÓD!!!!!

Szántódi tali lenne (Balaton, déli part, Siófok közelében) előreláthatólag július 4-5-6.-án. (Péntek du., szombat, vasárnap de.) A Rév Szántód kempingben lenne, árak a következők:

-Sátorhely 800 Ft
-Személyenként + 960 Ft
-Amit hozni kéne:
-sátor, kaja, pia (de van a közelben pár bolt is) hálózsák, polifoam, mindenki a saját igényei szerint.

Előreláthatólag így lenne, de ha vkinek nagyon nem jó az időpont, még változtathatunk rajta!

Aki kedvet kapott, az jelentkezzen nálam priviben vagy telefonon (0630/415-92-04)
Pussz,
Galadh

Az időpont biztosan változni fog!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #127478 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások

A Tolkien Klub ötödik alkalommal, ebben a félévben utoljára 2003. június 13-án 17.00 órai kezdettel kerül megrenezésre az Almássy téri Szabadidő Központban. Ez alkalommal a fő téma: "Élet és halál - emberi és tünde sorsok Középföldén", míg a nyelvi szekcióban a "klasszikus" tengwar írásrendszeren kívül használatos egyéb irásmódokkal (Sarati, Certh, Angerthas) ismerkedünk. Az előadásokat a szokásainknak megfelelően viták és könnyedebb beszélgetések követik.

Az utolsó alkalom a nyár előtt, hogy kicsit foglalkozzunk kedvenc témánkkal. Az előadók: _Neo és jómagam.

Mindenkit szeretettel várunk...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
21 éve 5 hónapja #127381 Írta: Aralataion
A SportSziget sokunkat fog megmozgatni, csak asszem különbözőképp. Én pl: 19tól Warpigs majd utána Freshfabrikra fogom lengetni a 6milliméteres hajamat :D
Aki kinn lesz a koncerten az maj integessen! (mindig én ugrom a legmagasabbra 8) )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.229 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére