Találkozások

Több
21 éve 5 hónapja #124746 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Találkozások
A Mammut a Moszkva téren van. Mehetsz metróval, meg egy csomó villamossal, pl. 4-es 6-ossal is.

Any

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124697 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Találkozások
Alyr: tudom, tudom. Nekem a mostani hétvége lenne jó, mert jönnek utána a kemény vizsgák. A Junius első hétvégéjének szombatja sztem nem jó nekem, de össze kéne hozni. A részemről áll, csak elnézést kérek, mert a napokban nem nagyon volt időm reagálni ezekre a visszajelzésekre.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124695 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Peredhil írta: Hölgyeim és Uraim.

Nem teregetem ki a magán életem, de súlyos idő problem miatt nékem nagyon nem jó más idő ponty, csak a JÖVŐHÉT SZOMBAT!
Magyarul: Június 7-én, Szombaton, A Mammut I főbejáratánál.
Azt majd meglátjuk hogy Neo milyen ügyesen repül.
Szóval please(plíz) akinek van kedve jönni írjon egy privit.
Kösszencs!

by Peredhil the one

Ez elvileg Gyémánt_hajnal ötlete és Augustíne meg én jelentzkeztünk rá, de mindegy. Hol a manóban van a mammut???
És hogy kell oda eljutni?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 5 hónapja #124650 Írta: _Bard
_Bard válaszolt a következő témában: Találkozások
Tyüpí!!!!!
Tábortüzi buli!!!!!
Most hallok róla elösször.
De ha van akkor megyek.
Akkor gondolom lehet vinni valami sütni valót is?!
(kolbász, szalonna, kenyér, macska...hupsz 8) )

"Aki ura a véleményének, az ura az eseményeknek is."
ß)

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #124629 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Szóval át tekintve az egészet, amondó vagyok:
A Pontos találka: 2003.Június.7(szombat). a Mammut I (nem a II) főbejáratánál 13:00-kor.
És mielött elkezdenétek tudom hogy egy nappal elötte lesz a tábortüzes buli, szóval aki arra megy, nem tudom hogy jönni fog-e erre is. Én azonban megyek mind a kettőre.
:D Azt hiszem megint 48 órát leszek fent. :D

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 5 hónapja #124628 Írta: @One
Üdvözlett Zionban Neo.

Jó hogy szóltál, szóval ezt mindenkinek mondom:
A jegyek ára a következő:hétfőn egész nap 790 Ft, keddtől vasárnapig 16 óra előtt 890 Ft, keddtől csütörtökig 16 órától 990 Ft, péntektől vasárnapig és ünnepnapokon 16 órától 1090

by Peredhil

Több
21 éve 5 hónapja #124621 Írta: _Bard
Peredhil:Ami a Mátrix-Újratöltve talit illeti, én benne vagyok. 8)
Ott leszek. Mennyibe is kerül a jegy? Kb.: Max. 900-Froncsi, nem?

ß)

Több
21 éve 5 hónapja #124620 Írta: _Bard
Na de hölgyeim.
Csak nyugi.
Amúgy Dae-elena.
Nem tudom jól láttam-e, hogy te írtad és ha te írtad akkor jól írtad-e, de én úgy látom mintha az lenne ott hogy "nem mintha hiányoznák bárkinek is".
Nem kéne ön sajnálkozni, már bocsánat.

ß)

Több
21 éve 5 hónapja #124610 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások

E. Eia Ayna írta: Csakhogy Eia naon ritkán ér rá, és Eia nem tünedezik elfele, egyébként is csak akkor ír ide, ha vmibiztosanérinti. (pl. egy már megbeszélt tali, nem az, hogy "szervezni kéne" :evil: )

Biztosíthatlak, /me is qrva ritkán ér rá (elnézést a csúnya szóért), azonkívül meg nem is olyan régen volt fix- azaz "nem szervezni kéne"-típusú tali, amire sem te, sem senki más Carnimirén és Nimen kívül nem volt hajlandó értelmes válszt adni, hogy ráér-e vagy sem- négy emberrel meg nem lett volna értelme. Ámen.

Több
21 éve 5 hónapja #124609 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Nya, pokróckáim:)

Találkozó leend a szombati bulira du. 5 órakor a Nyugati bejáratánál. (Dodiee néni, yo lesz?)
Privik mentek.

cupp

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 hónapja #124606 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Dae-elena/sissee írta: Car és Nim: ne haragudjatok, én pusztán azért tündezem elfelé, mert szó legszorosabb értelmébe tanulnom kell, mint állat :( Majd vmikor megpróbálunk összehozni egy győri talit, csak ahhoz Eiáék is kellenének... 8)

Csakhogy Eia naon ritkán ér rá, és Eia nem tünedezik elfele, egyébként is csak akkor ír ide, ha vmibiztosanérinti. (pl. egy már megbeszélt tali, nem az, hogy "szervezni kéne" :evil: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #124581 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Car és Nim: ne haragudjatok, én pusztán azért tündezem elfelé, mert szó legszorosabb értelmébe tanulnom kell, mint állat :( Majd vmikor megpróbálunk összehozni egy győri talit, csak ahhoz Eiáék is kellenének... 8)

Iru:Nekem adott, hogy egyikre sem mehetek el... sebaj, úgyse fogok hiányozni senkinek, de nektek azért jó bulit!

Több
21 éve 5 hónapja #124574 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Százezer üdvözlet!

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy Kriszana a szememben istennővé nőtte ki magát, egészen pontosan az MTT színházi szládjává. Tehát, amennyiben színházba akartok menni, forduljatok hozzá bátran tanácsért! Mert Kriszana olyan csodákat mutat, hogy az Egy Gyűrű eltörpül mellette!

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 5 hónapja #124572 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: Na majd jó hobbit leszek és viszek nektek sütit.

OK, én meg majd viszek megint villát. :D Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 5 hónapja #124557 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
jah, Rayannéni, az pokrócos buli jó let, reméljük nem fog esni az eső!
Sztem mi ott leszünk (viszem a húgomat magammal :wink: )
Gyertek még sokansokan! Nagggyonjóóó lesssz!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 5 hónapja #124545 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Ó, Rayan, ez egy isteni jó ötlet lenne, de hát tanulnom kell, a fenébe! (bocsi :wink: )
És úgy látszik már a jún. 14-15 is veszélyben van, lehet hogy el sem engednek...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry: :cry:
Megőrülök....

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 5 hónapja #124542 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziajsztok!

Csatlakoznék,ahhoz,amit Nimrodel mondott........egyes szeméylek eltűntek megjelenésünk óta:(((..........
Amúgy meg olyan jó lenne,ha néha valaki (Nimen kivül) válaszolna arra,amit irok.........vagy ennyire zavarunk titeket???

Car

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 5 hónapja #124458 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Tsumicsá,
lenne egy bejelentésem, miszerint :D

E hét szombat este pokrócpartit tartunk a Margitszigeten. (Május 31 egészen pontosan) Úgy néz ki jó idő lesz, szal tervbe van véve, hogy nájtbuli tartatik, vasárnap reggelig.
Amit hozzatok:
-pokróc
-kaja
-pia
amit illenék hozni:
-meleg cucc/hálózsák
-hangcer (már akinek van)

Egészséges taliidőpontról egyelőre lövésem sincs, de 5 óra felé jónak tűnik. (még idővel konkretizáljuk) Igyekszem priviket is körbeküldeni egy-két embernek, aki biztosítja a további információáramlást

Fontos: azoknak ott a helye, akik egész éjszakára ráérnek, maguk is örömest koccintanának velünk vagy nem isznak, de tűrik és tolerálják a felelősségteljes alkoholizálást. A többiek gondolják meg, hogy jól éreznék-e magukat közöttünk. (Nem akarok senkit megbántani, remélem megértitek)

Szeretettel várjuk a fórumosokat :cooljump:
puszipá

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 hónapja #124449 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: . Nem mondod, hogy június 28 a szülinapod???? :D

De mondom. :D
Na majd jó hobbit leszek és viszek nektek sütit. :estella1:

Köszi a felvilágosítást!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja #124442 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
És a New York bandáit nem akarja valaki megnézni a Corvinban vagy a Csepel Plázában? :roll: :idea: Bár fogalmam sincs, mikor játszák, és egyébként is csak június 13-án érnék rá legközelebb... :roll: Akkor viszont kiszúrhatunk valami korábbi, olcsóbb vetítést, mert, lévén utolsó tanítási nap, nekünk valószeg csak 3 óránk lesz. 8) :idea:
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 5 hónapja #124438 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh, a 14. hivatalos MTT buli, amelyen tagoknak kötelező a megjelenés, másoknak tilos. Szóval közben még be lehet lépni. :) A 28. teljesen más buli lesz, de részletek csak 14 után.
Nem mondod, hogy június 28 a szülinapod???? :D

Több
21 éve 5 hónapja #124392 Írta: @One
Hölgyeim és Uraim.

Nem teregetem ki a magán életem, de súlyos idő problem miatt nékem nagyon nem jó más idő ponty, csak a JÖVŐHÉT SZOMBAT!
Magyarul: Június 7-én, Szombaton, A Mammut I főbejáratánál.
Azt majd meglátjuk hogy Neo milyen ügyesen repül.
Szóval please(plíz) akinek van kedve jönni írjon egy privit.
Kösszencs!

by Peredhil the one

Több
21 éve 5 hónapja #124387 Írta: @One
Nos, akkor.

Tudom-tudom ezt már egyszer meg kérdeztem és valószínüleg válaszoltak is egy páran de bevallom MOST ANYIRA LUSTA VAGYOK hogy nem tudok vissza olvasni. (Az őszinteség ritka pillanatai I.rész :D )
SZÓVAL: Kinek van kedve jönni a Mátrix-Újratöltve című filmre?
Eddig Oisinről és Galadhról tudok.
Aki még jön, kérem küldjön egy privit, és akkor majd egyeztetek mindegyikőtökkel hogy mikor és melyik moziban.

Üdv.: ÉÉÉÉÉÉÉNN

Több
21 éve 5 hónapja #124360 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Lélekben kezdjetek egy június 28-i nagy partira is készülni. Egyetemisták, addig befejezni a vizsgaidőszakot! :)

?????
Milyen 28?
Én még 14 nél tartok...
Vki magyarázza ezt el nekem...plíz...
Jééé, aznap van a szülinapom.... 8O

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja #124357 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Lélekben kezdjetek egy június 28-i nagy partira is készülni. Egyetemisták, addig befejezni a vizsgaidőszakot! :)

Több
21 éve 5 hónapja #124349 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Tudom, nagyon last minute ajánlat, de nincs valakinek kedve ma megnézni az X-men 2-t? a Duna Plazaban 490-ért, 19:45-től. 2 órás, tehát 21:50 körül van vége. tudom, van, akinek suli van, de ilyen olcsón nem lehet kihagyni!! (én tutira megyek, aki gondolja, írjon nekem sms-t: 06203953098)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 5 hónapja #124346 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Gyémánt_Hajnal írta: Nem tudom, merjem-e kérdezni, de ki az, ki megszeretné nézni a Matrix 2.? Mert biztos vannak olyanok, akik még nem látták, illetve mégegyszer szeretnék megnézni. 8O

Nagyon jó ötlet!
Mondjuk június első hétvégéje?
(szombat, júni 7?)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 5 hónapja #124340 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyémánt: én szívesen +nézném még 1x, ráadásul azt olvastam, h a stáblista után (szóval a film legeslegvégén) lesz 1-2 jelenet a Revolutions-ból is, és arról lemaradtam csütörtökön. Meg az X-men 2.-t is meg kéne nézni 3xra! - Dodiee-val! :)
6-án jövök, viszont péntelkt?l vasárnapig nekem nem juó semmi, mert oszt. tábor van. :(

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #124264 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Találkozások
Figyelem!!!Össznépi program!

Ha már így más is elkezdett szervezkedni (Cica), akkor Én is mondanék valamit! Június 22-én ha minden igaz a felvonulási téren az öreg Elton lép fel a Kapcsolat koncertek keretein belül! Figylem a program teljesen ingyenes. Azt tudom, hogy két emberke tőlünk mindenképpen megy, Cica+Én!
De gyertek minnél többen, nagyon jó lenne, ha jó sokan elmennénk! Jelentkezés a szokásos módon: Privát, fórum, e-mail!
hegyirablo@freemail.hu

Üdvözlet!

H.

P.S: Cica, rám számíthatsz, szívesen nyársalok veled! :wink:

Elton koncert - link

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Több
21 éve 5 hónapja #124258 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Találkozások
De én pl.szivesen megnézném........csak te sztem nem győri vagy...vagy igen?
Akar még Nimrodelen kivül napfogyatkozász nézni? kb reggel fél négyre kéne odamenni......
Car

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére