Találkozások

Több
21 éve 7 hónapja #113765 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
RAYAN!!!!
LEGKÖZELEBB IRJATOK RÁM SMST PLS HA ILYEN HIRTELEN TALI VAN! Mert nem tudtam mönni

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #113733 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások
Oisin! Ez a lovaglás jó lenne! Ha feloldják a szülők a szigort akkor megyek! :) Nagyon remélem! Ha bárki félti a lábát majd tudok hozni egy + lábszárvédőt! Amúgy ez az ötlet határozottan mondom nagyon de nagyon tetszik!
Köszi Oisin! Nem mondom ,hogy imádlak mert még félreértik! Amúgy a nyáron lovastábor Kunbaracson! Az időpont egész nyár! Én a nyáriszünet második hónapját ott töltöm és oktatom a kicsiket és azokat aki még nem tudnak! Ha bárkit érdekel az írjon privit oda leírom a táborral kapcsolatos dolgokat! Én nagyon örülnék ha eljönnétek egy páran! Vannak személyek akiről gondolom is ,hogy érdeklik ezek a dolgok! pl Dodiee! meg még sokan mások! Üdv és további jó napot!

Namarie!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113728 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Emberek!

***** jó volt a szombati tali! Köszi mindenkinek!
Mogyi, ne haragudjál rám, plíz, bocsi, én erőszakoskodtam a leüléssel, mer fájt a hátam. Máskor nem oda megyünk, becsszó. A kutyádat meg imádom o)

SZAL A LÉNYEG.

ÁPRILIS ELSEJE TISZTELETÉRE MA HIRTELEN TALIT SZERVEZÜNK A SZIGETRE, NÉMI FRIZBI ÉS SÉTA EREJÉIG. TALI FÉL ÉS HÁROMNEGYED 5 KÖZT A NYUGATINÁL.

GYERTEK!!! MINÉL SPONTÁNABB A BULI, ANNÁL JOBB :twisted:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 7 hónapja #113624 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

zetor írta: Sziasztok! A Juhász Gyula Művelődési Központban (6720 Szeged,Vörösmarty u. 5.)2003. április 8-én 18.30-kor az első emeleti 1-es klubban lesz két Tolkien-támájú előadás: Jankovics Mónika: Középfölde és a keresztény teremtéstörténet párhuzmai valamint Agonás Dóra: Tolkien világa és a Star Wars.

Gyerünk!

Több
21 éve 7 hónapja #113618 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Emlékeztető:

április 7-én hétfőn este 7-től a Kicsi@Világban: EURoadshow: Írország (diavetítés, beszélgetés, információk)

utána találkozó Írország-mániás MTT tagok számára, igény szerint ír kocsmázással egybekötve

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 7 hónapja #113539 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások
Tyű, hát a nővérem él-hal a lovakért kitudja...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 7 hónapja #113515 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos, volna egy javaslatom, mégpedig, hogy ápr. 11-ére szervezzetek egy talit, lehetőleg úgy 5 óra körül... ;) Nagyon reménytelen ötlet (ütközik vmivel)?
Csakmert... Hát akkor el tudnék menni, és nem szívesen hagynék ki egy alkalmat... :roll: ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #113483 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Sem az ápr. 5., sem az ápr. 13. nem jó... :cry: Most szombaton sakk bp.-i csapat diákolimpia, jövő vas. - szintén sakk - NB meccs. :roll: :cry: Mindig van vmi, ami ütközik vmi mással... :roll: :? Na mindegy! Mjad legközelebb... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 7 hónapja #113470 Írta: Oisin
No problem.

Akinek nem jó a májusi időpont, az eljöhet máskor. Egész évben vannak túrák. A max létszám különben is csak 6 fő, szóval úgyse jöhet mindenki egyszerre.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 7 hónapja #113465 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: Május, mindíg május!!! senki sem gondol szegény érettségiző fiatalokra??

Csatlakozom Dodiee-hoz! :?

Oisin: tök jó lenne!! 8) :) De ha ez is május, akkor ez is ugrott, nesze neked uccsó éves társadalom... :roll: :)

Több
21 éve 7 hónapja #113439 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is benne vagyok! Tök jó 5let! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #113429 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
nem tudom, Pancsikám...még kiderül. :) én ceretnék :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #113426 Írta: Rabyn
Cico-(((((
Juniusban nem megyünk akkor boszorkány éccakára?-))

Több
21 éve 7 hónapja #113412 Írta: Dodiee
Május, mindíg május!!! senki sem gondol szegény érettségiző fiatalokra??

Több
21 éve 7 hónapja #113396 Írta: Oisin

Cicafül írta: Soproni kirándulás kis létszám miat máskorra tevődik...
(ahogy elnézem a hétvégéket, meg a dátumokat - lesz belőle május is...)

A Leprechaun rúgja meg! Pedig sikerült szabaddá tennem magam. Akkor villámgyors átszervezés, ...

1-2 napos lovastúra Tiszaföldvár környékén érdekelne valakit? Van egy lovász haverom, ha van legalább 4-5 jelentkező, megszervezne egy túrát csak nekünk. Alapfokú lovastudás elég. A lényeg, hogy tudjon mindenki biztonságosan ügetni, ne féljen a terepen, és ne nyafogjon ha a második nap végére feltöri a nyereg az ülepét... Ezt is májusra lehetne összehozni szerintem.

Üdv, Oisin

Több
21 éve 7 hónapja #113318 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Kár hogy elmarad.....

Cica rám számithatsz a a Moszkvatéri kirándulásra. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #113315 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Soproni kirándulás kis létszám miat máskorra tevődik...
(ahogy elnézem a hétvégéket, meg a dátumokat - lesz belőle május is...)

Tehát jöhetsz!!!

A cset jelleget meg próbáljuk meg kicsit visszaszorítani, ha lehet...Pusszantás érte!!! :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 7 hónapja #113313 Írta: Dodiee
Cica: a Soproni hepaj nem 5-6? mert akkor ütköznek:( pedig szívesen mennék én mindenhová:)

Több
21 éve 7 hónapja #113311 Írta: Dodiee

mogy írta: Dodienak: ez volt az egyetlen, amit meg tudtunk beszélni...a többit amint láthattad nem nagyon tudtuk öszehangolni :twisted: :twisted:

Bevallom, ezt nem értem..

Melkor a Vala írta:

Dodiee Took írta: Nem rulzz, vagy nem annyira..
:arrow: Melkor mindent átugrott, mindenhova felmászott, ahova én is akartam de nem mertem ;)

Dodiee de utána minden tündét és lényt megszégyenítő ügyességgel és gyorsasággal jöttem is le! (Na persze ,hogy a legmagasabbról)

Én tudom ám, hogy galad kiáltott rád, hogy Daro! :)

Több
21 éve 7 hónapja #113303 Írta: Augustíne
Azt hiszem a János-hegyre jövök! :)

Több
21 éve 7 hónapja #113293 Írta: Cicaful
Nem olyan későn...szerintem 4 órára szerintem már tui biztos...lehet, hogy előbb. Nem lesz hosszú...

"A kihívás:

Több
21 éve 7 hónapja #113283 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica, 5-én kábé mikor érkeznénk vissza?

Brisa

Több
21 éve 7 hónapja #113263 Írta: Cicaful
KEDVES MINDENKI!!!

Kirándulás 1.:

Jövő hét végén, április 5dikén egy laza kirándulást szervezünk "csak úgy" a János-hegyre. Akit érdekel: reggel 9kor találkozunk a Moszkva téren és onnan fogaskerekűvel megyünk fel egészen a végállomásig, majd onnan gyalogszerrel az orrunk után. Könnyed természetélvezés lesz!
(speciel én viszem a kutyámat...)

Évfordulós kirándulás - Kirándulás 2.:

Ahogy azt sokan tudjuk tavaly (2002) április 13dikán volt az első kósza tali. Igaz, a Szövetség már felbomlott, de a kósza "ideológiát megtartva" a találkozók folytatódnak - főleg így a tavasz és a jó idő beálltával.
Így egy Évfordulós (iagzi) kósza talira gondoltunk.
(A Kósza Kommandó - igen csekély (7 fős) létszámban -, a hétvégén Telcontar vezetésével már meghódította a Nagykevélyt...) Kószákhoz illő kirándulásra invitálunk mindenkit, aki szereti a természetet és szeret kirándulni - valamint, aki volt Kőhegyen, annak még nosztalgikus élményei is lehetnek...

Útvonal: Kőhegy - Dobogókő - Rám-szakadék.
Időpont: 2003. április 13. (vasárnap) - a pontos találkozó idejét még kitaláljuk.

(sajnos ide kutyot nem lehet hozni...)
Mindenesetre, aki kedvet érez, az jöjjön!

Üdvözlök Minden egyes Kószatársat! :D

"A kihívás:

Több
21 éve 7 hónapja #113219 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: Nem rulzz, vagy nem annyira..
:arrow: Melkor mindent átugrott, mindenhova felmászott, ahova én is akartam de nem mertem ;)

Dodiee de utána minden tündét és lényt megszégyenítő ügyességgel és gyorsasággal jöttem is le! (Na persze ,hogy a legmagasabbról)

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #113203 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
szcsókolom!

nekem az egész naon teccett, csak a vége nem...nem akartam még hazamenni...
na mindegy...ellenben ha legközelebb a murákulumba akartok menni, szóljatok, mert nekem nem nagyon tetszett maga a hely...ez van...valahogy a multkor nem éreztem jól magam ott...
és nekem is egy cseppet drága...
amúúgy
ilyen sziget tali lehetne gyakrabban, mondjuk akár nyáron, mert akkor a kutyum is ki tudna mozdulni, mert minden nap itthon gubbaszt szegény...és akkor legalább nem kell a hidegre hivatkozni, mert sokára sötétedik:)))
Dodienak: ez volt az egyetlen, amit meg tudtunk beszélni...a többit amint láthattad nem nagyon tudtuk öszehangolni :twisted: :twisted:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
21 éve 7 hónapja #113196 Írta: Augustíne

Dodiee Took írta: Aug: ne riogasd itt a jónépet:)) nem is beszéltünk ki senkit rosszidnulatúan(tudom, te se azt írtad, csak nyugtatom a jónépet):))

Jaj, dehogyis! Tényleg nem rosszindulatúan beszéltük ki az embereket! :wink: :roll: :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #113188 Írta: Rabyn
jah off leszek!!
beraktam a képet a beszélgetősbe amit igértem!!!

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #113186 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Melkor esése: Enyhén rámhozta a frászt... 8O
Szépen óvatosan megyek lefelé erre "ú basszus!" és lennvan... 8O
Émmekcsak nésztem...
+ Enyhén meglepőttem mikor Ring kihúzta alólam a lábamat felfelé menet a Dunapartról :)
Amúgymeg minden naooon RULZ! :itscool:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 7 hónapja #113157 Írta: Rabyn
na engem most engetdek ide!!
Tehát:
Én marha jol éreztem magam, mondhatni szitne teljesen meggyogyutam!!!

Rullozzzok: :arrow: Találkozás a HPwsekkel (harrypoooooteeeer) :roll:
:arrow: Sziget minden mennyiségben!!
:arrow: és minden más amit a többiek már leirtak!

Lenne viszont egy nagyon nagy kérésem! A miákulomot ezentul hanyagoljuk ha lehet, mert nagoyn sokba kerül... (nekem legalábbis!) Helyette menjünk palacsintázni a Battyhányi térre!!

Több
21 éve 7 hónapja #113152 Írta: Dodiee
Aug: ne riogasd itt a jónépet:)) nem is beszéltünk ki senkit rosszidnulatúan(tudom, te se azt írtad, csak nyugtatom a jónépet):))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.136 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére