Találkozások

Több
21 éve 8 hónapja #108394 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Ulmo pofonja olyan lenne, mintha vízzel öntenének nyakon... Szerintem a poénkodást tegyük át a Beszélgetős topicban, ott mostanában úgyis csak boldog szülinapot téma van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #108392 Írta: Telcontar
Megvan az indulás-érkezés. Lenne olyan is, ahol nem kell egy órát várakozni, csak húsz percet, de az IC lenne (+340 Ft oda is, vissza is).
Tehát:
Találkozó 13.30-kor a Keleti Pályaudvaron a pénztáraknál az aluljáróban!
A menetjegyet mindenki vegye meg saját maga, különösen, aki elképzelhető, hogy nem lesz pontos (az esetleg előre). Tíz percnél többet nem várunk, megyünk a vonatra helyet foglalni, hogy együtt lehessünk.
Info: a jegyet Tatabányáig kell venni, onnan Volánnal megyünk tovább. A buszra is hamar kell sorba állni, hogy jól felférjünk.

Vasárnap este 19.43-ra érünk vissza a Keletibe.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #108391 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Dín, a kis telhetetlen :mrgreen: A gond csak az, hogy kétszer anyi lány van, mint fiú.
Azért remélem, nem lesz gond a fekvőhelyekkel.

Telcontar írta: Szóval fiúk-lányok, ki mit ajánl fel, hogy Fortuna keze felé hajoljon? 8)

Én felajánlom, hogy nem adok neked két nagy maflást :D

Több
21 éve 8 hónapja #108390 Írta: Telcontar
Dín: elvileg működhet, de mi a jó abban neked? :) Ha van valami, akkor inkább ne válaszolj, nem akarom tudni! :)

Több
21 éve 8 hónapja #108389 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
A két fiú-egy lány felállás nem működik? :wink: :twisted:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 8 hónapja #108368 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát én is már lefekvéshez készültem-)
HÁt aki melletem akar aludni mogyon kivül annak nem lesz jó iccaája mert rugdalozdom álmomba-)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #108354 Írta: Telcontar
Helyfoglalásról: a kívánt személyek listáját én kérem emilben, priviben vagy sms-ben, esküszöm, titkos lesz a sorsolás :) Szóval fiúk-lányok, ki mit ajánl fel, hogy Fortuna keze felé hajoljon? 8)

Ha jó lesz a buli, egy hónap múlva Sopronba is szervezek egyet, ahol Bolondvári kirándulás a Lővérekben, arborétum-megtekintés, séta a gyönyörű belvárosban (Tűztornyostul) és Sopron gasztronómiájának (borvidék...) megismerése lesz a program, a szállás pedig a belvárosban kétágyas szobákban 1500 Ft-ért. Előzetes jelentkezés a kirándulás után.

Több
21 éve 8 hónapja #108352 Írta: Telcontar
Még nem hívtam fel mindenkit, de ez azért van, mert este 10 után már nemigen szeretek zavarni.
Tehát: lesz 6 db dupla ágy, ebből 5 párosnak valakit maguk közé kellene fogadni. A névlistát megtaláljátok odalent. Ezt legkésöbb csütörtökig össze kell hozni, nehogy ott legyen vita belöle (mert ebböl bizony lehet!!!).
Természetesen, ha lánypárok fogadnak maguk közé srácot, a kirándulás pikantériája (és ezzel együtt az utólagos mesélni- és magyarázkodnivaló) csak nő. :smokin: :twisted:
Amit kihagytam, a hely infrastruktúrájának megemlítése: lesz büfé és étterem (este 10-ig és reggel 8-től), melegvizes zuhanyzó, áram.

Több
21 éve 8 hónapja #108340 Írta: Dínchamion
Engem ugyan nem hívott ( :( :hein: ), de a megoldással kapcsolatban semmi kofgásom... :wink:

Egyfelől úgysem alvás lesz belőle, másfelől az ötlet határozottan teccik! :D (Szerintem nekem is megvan a helyem... :roll: De ha mégsem, legfeljebb nem fekszem le...)

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #108338 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor ez nagyon úgy fog kinézni, mint a szegedi 8 fős tárasaság :D
Az én helyem már megvan ;)
Rabyn: ebből alvás nem lesz, legalábbis nem sok :)

Több
21 éve 8 hónapja #108332 Írta: Rabyn
Telcontar felhivott tegnap (kit nem?)
hogy ugy leszen megoldva az ágyproblem hogy lyányok aluszkálnak egymás mellett és odafogadnak egy fiút vagy lányt (de tel szavaival inkább fiut :twisted: )
Én mogy mellett aluszom(ő még nem tudja-)))
(lesz ebből alvás???)

Szóval kezdjetek el szerveződni hogy ki ho alszik..

Off: Augisten meg tudod majd csinálni nekem a hajam tündefonásba? akkor nem kell fésülkdnöm!!

Több
21 éve 8 hónapja #108303 Írta: Dínchamion
Augustíne: nem hinném, hogy nálam később jelentkeztél... :wink:

Tehát én is megyek! 8)

Telcontar: szerintem azt az ágyproblémát nem kell túl komolyan venni, megoldjuk... vagy nem lesz szükség ágyakra, vagy... izé. :twisted:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #108293 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaj, de örülök, h mehetek! A legutolsó pillanatban írtam SMS-t Tel-nek! :wink: Mind1! Mostmár csak azt sajnálom, h nem mehetek a Craiges talira... :( :( :( (Pennie: Majd kölcsön adod a videót vm.-kor? :wink: )
A Grímás, és a Frodós talira jelentkeznék! :D
Telu: Sztem a Jet-et már ne is említsük ebben a topicban többet... :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #108232 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Uff...grrr...ésatöbbi, hogy nem tudok menni.... :evil: :evil: :evil: Nagy hüpp...jó szórakozást...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #108218 Írta: Telcontar
Sziasztok!
Ne jelentkezzen már senki a kirándulásra!!!!!
20 ágyra 26-an vagyunk.
Megoldás van, részletek priviben.
Lista a jelentkezőkről:
Áfi, Vewy, Angie, Yavi, Gillz + húga, Kriszana, Minerva, Mogy, Doodie, Rabyn, Augustine, Szalay Zsófi (+3 fő), Kincső, Esgal, Peredhil, Aralataion, Ancalimon, Árnyelf, Darkman, Ulmo, Dínchamíon, Telcontar
Dél körül fogunk indulni, a pontos menetrendet még egyeztetem. A helyszín Várgesztes. Tatabányáig vonatozunk, onnan buszra szállunk majd egy rövid séta az erdőben levő várba, ott a szállásunk. A nagyobb létszám miatt a költség is csökkenni fog, 100 vagy 200 Ft-tal.
Szükséges felszerelés: élelmiszer, ital 2 napra, pénz az útra (ott van büfé is, tehát arra is), CD lemezek (másoltat nemigen szeret a lejátszóm), zseblámpa, kirándulóruházat, közösségi játékra alkalmas eszközök (pl. részemről kártya), harciasabbaknak gyakorló kard vagy egyéb harci eszköz és ehhez vastag (!!!) kesztyű.
További egyeztetésre már a 30-as számom is él, tehát:
20/2083367
30/2364413

Több
21 éve 8 hónapja #108216 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Találkozások
Na meséljen nekem valaki.
Hun, és mikun lösz a találka szombaton?
Mert hogy én mönni szeretnék a két napos túrára, csak hogy ehez kéne a váááálaaaasz!
Előre is köszönöm:
Én, csodálatos és közkedvelt Peredhil

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 8 hónapja #108131 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos csak most jutok el odáig, hogy írjak, de szeretném elmondani, hogy NAGYON ÖRÜLTEM, hogy ottlehettem (ezt egybe kell írni? :roll: ) pénteken a talin, és remélem még sok-sok talira el tudok menni! :wink:
Kösz szépen mindenkinek!
[size=9:2ndgyr58](Ja és lehet, hogy ezentúl egy tesóval együtt fogok járni. :wink: )[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #108129 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások

Elanor írta: Na, Frodó/Lij rajongók, el kéne kezdeni itt megbeszélni a Frodós tali részleteit.

Ugye március 22. van kitűzve időpontnak? Helyszín....??

Nos igen azaz időpont.. a helyszínre meg sokmindent javasoltam:
Jet, Kicsi@, Vörös Oroszlán, CDfű, McDönci, B.King stb.
Szóval akkor kéne dönteni ;)

Több
21 éve 8 hónapja #108119 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Na, Frodó/Lij rajongók, el kéne kezdeni itt megbeszélni a Frodós tali részleteit.

Ugye március 22. van kitűzve időpontnak? Helyszín....??

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #108098 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Találkozások
ACraig Parker videózás
:arrow: végleges dátuma: március 15.
:arrow: Időpont: kora délután, 2-3 órai kezdéssel, de ez még alakul.
:arrow: Helyszín:Supersonicánál

Kérem, hogy szerda estig jelentkezzen nálam priviben, aki biztosan jön, a megközelítésről és egyéb részletekről is priviben kaptok majd eligazítást.

Több
21 éve 8 hónapja #108035 Írta: Dínchamion
Árnyelf: chaten megdumáljuk/tuk.

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #108034 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Találkozások
Legénybúcsúhoz minek nők???

CSAK AZOK KELLENEK!!!! :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #108000 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez a kirándulás miylen apropóból lesz pontosan? Kés&#337;n olvasom a topicot, így err&#337;l lemaratdam... :( :(
És a Grímáson és a Craig PArkeresen kív&#369;l mi lesz a legközelebbi? Mert már nagyon szeretnék egy iylen talira elmenni!!! 8)

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 8 hónapja #107931 Írta: Rabyn
szurkoljatok nekem!
Beteg lettem :bawling: :bawling: :bawling: és meg kellene gyúgyulnom szombatig, hogy én is mehessek..
REmélem kigyógyulok ebb&#337;l a nyavaj&#369;ból, mondjuk holnapig.. Sosem szoktam beteg lenni és persze MOST kapom el..
:quasi:

Több
21 éve 8 hónapja #107916 Írta: Dínchamion
Na, ennyire azért nem kell komolyan venni... :wink:

Egyenl&#337;re szerintem egyikünk sem gondolja komolyan (hát még ha tudnátok, ki a másik fél! 8) ), de még akármi is lehet...

Árnyelf, a kiránduláson majd legénybúcsúzunk jól... Bár elég felemás lesz, elvégre a lányok ilyenhez nem kellenek... :D

Szóval még nem köteleztem el magam TELJESEN, de hajlok afelé... :wink:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #107910 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Din, fogadd gratuláciomat!!!!!!!!!!!!!! :) :cheers:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 8 hónapja #107908 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Drakula Dín! :hello: :hello: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 8 hónapja #107896 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Találkozások
GRATULÁLOK DINCHAMION! :)

(tök hülye vagy :) ilyen fiatalon ilyen ronda végzetet? :) )

Na jó,majd tartunk egy jo kis legénybúcsút :)

Addig is sok sikert :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #107864 Írta: Dínchamion
Úgy néz ki, hogy ha Telcontart fel tudom hívni, és le tudom vele beszélni a dolgot, akkor én is megyek kirándulni... 8)

[size=9:167f6ea1]Hogy ez kinek mennyire jó, nem tudom... :roll: [/size]

Jelentem: megházasodom! :D

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #107818 Írta: Rabyn
De vár ránk a jövö hétvége!!!
Akor bulizás ezerrel!!
(hogy fohgunk félkomába kirándulnee??)

A tegnapi talihohoz:
Frodo a kezed szegény kezed)) (metro)
Öt hobbit elindul Telcontaréktól. Az éjszaka közepén.
Én nem ettem, semmit de többbet ne menjünk oda mert nagyon derága és ráaádsként hideg volt a kaja
Otthagytam a tálcát mi lett vele?
Nem tudtam hazahozni elég ilyen cucc van itthon valaki tegye el ereklyének!!

szombaton mikor hol?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.206 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére