Találkozások

Több
21 éve 9 hónapja #103384 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
[size=9:508b7rv3]Csak csöndben merem elsuttogni (mert nem bírom ki szó nélkül): khirály volt a szombati buli. Asszem nem kell hozzá különösebb magyarázatot fűznöm, aki ott volt, az tudja... Ancalimon bácsi: köszi, hogy hazavittél. Mindenkinek nagy puszi [/size]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103378 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Mint sokan tudjátok, február elején hivatalosan is beindult a Noldás Program.

A következő foglalkozás febr. 20-án 16 és 18 óra között lesz a 6. kerületi gyemekkönyvtárban (Liszt Ferenc tér 6.). Fin és Dez fogja tartani, és Középfölde népeivel, fajaival ismerkedhettek meg közelebbről. Sok izgalmas beszélgetés és játék vár majd titeket.

Sok-sok szeretettel várunk minden fórumozót, MTT-tagot és minden más érdeklődőt.

Bővebben itt olvashatsz a programról: www.tolkien.hu/nolda/index.html

Gyertek el ti is. Tök jó lesz!

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103370 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsiek!

Mit szólnátok egy 7végi tali-szerűTTT-nézéshez?
27-4-ig jáccák az Urániában, 15:30-as kezdéssel. [size=9:19r7mowf](550 a jegy)[/size]
Ami azt jelenti, hogy március 1-jén vagy 2-án összeülhetnénk megnézni.
Mit szóltok?
(20-26-ig is jáccák, de akkor 17:00-kor, és arra nem biztos, hogy elengednének, "mert későn van vége" :? , meg az most 7vége, és kicsit korán lesz...)

Persze találkozhatnánk előbb, de ahhoz előbb jelezzétek, hogy jösztök-e!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 9 hónapja #103352 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Júj, ti szegények... Tényleg! Azért várlak!!!! :D Minél többen gyertek!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #103165 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Aug: asszem, én is mennék :) De nem biztos... tudod, :cross: :dead: :rmad2: érettségire is kéne lassan tanulni... :bawling:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #103161 Írta: Augustíne
Kriszana: mikor akarsz TTT-t nézni? (Bár nem minthe el tudnék menni...)
A Charlotte Grayt most vasárnap du nézzük meg! Gyertek minél többen!!! Csütörtökön lesz műsorváltás, úgyhogy pontosan még nem tudom, h mikor lesz, és hol.
Idáig Jocii jönne.

Több
21 éve 9 hónapja #103135 Írta: lethol
lethol válaszolt a következő témában: Találkozások
mikor lesz a szegedi tali kb 2db -t

Lethol

Több
21 éve 9 hónapja #103130 Írta: lethol
lethol válaszolt a következő témában: Találkozások
mikor lesz a szegedi tali kb 2db -t

Lethol

Több
21 éve 9 hónapja #103032 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello!
Mikor lesz a következő tali? Most péntek??.....
Üdv, Iru.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 9 hónapja #102708 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello!
Pontosítás: mivel a Vörös Oroszlánba csak a szeparát lehet lefoglalni (1000 Ft/fö fogyasztás kell hozzá), ezért a Mirákulumba együnk (közel az Arany János utcához). Találkozó változatlanul a Kentuckynál 19.00-kor.

Több
21 éve 9 hónapja #102636 Írta: Telcontar
Nos, utolsó pontosítás:
Találkozó holnap este 19.00-kor az Erzsébet körút és a Király utca sarkán lev? Kentucky Fried Chicken el?tt. Els? napirendi pont: Vörös Orosuzlán Teaház, ha sikerül helyet foglalnom. Második napirendi pont: átmegyünk az irodába (az említett találkozóhely mellett van) és folytatjuk a mókát. Reggelig. CD-lejátszó már van. :)
Valamint jöv? vasárnap Rám-szakadékos kirándulás!
Ha valamiért el akartok érni (hol vagyunk stb):20/2083367

Több
21 éve 9 hónapja #102533 Írta: Augustíne
És ha már itt tartunk, akkor nem lenne vk.-nek kedve +nézni a Charlotte Grayt? Abban legalább szerepel Cate!! :wink:
Elmehetnénk mondjuk vasárnap, vagy jövő 7végén... :D

Több
21 éve 9 hónapja #102502 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Rayan:
annyira jó, hogy esetleg megnéznétek még egyszer? :twisted:
Mert én is mindenhonnan azt hallom, hogy nagyon jó, és én is kíváncsi lennék rá... szóval nincs kedvetek megnézni???

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #102436 Írta: Augustíne
Nem hiszem, h tudnék menni TTT-t nézni, meg bulizni, bár naon szeretnék... :( Sose tudom +szervezni a 7végémet!! :evil:
[size=9:1clsbg0g]Mérvaokilyenszerencsétlen??! [/size]
Rayan: csak Leót ne tették volna bele!! :wink: :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #102421 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
hali,
hát megint késve írok:)

nagyon jól éreztem magam múlt héten! akkora arcok vagytok, csajszik, hogy nagyon! TTT 490 pénzért rulz:))))

holnap talizunk :twisted:

csóközön

óó, és a Kapj el, ha tucc című tucc-tucc film eccerűen zseniális!!!
Anával együtt ajánljuk mindenki szíves figyelmébe.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #102396 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Jajj, Tel mennék szívesen csak nekem ezzel nem mondasz sokat :P mmint h hova menjek :P :(

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 9 hónapja #102394 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Itten megkésve 8.ához:téllegtökjóóóvolt...zsoffija beszéd nuku :arrow: zsoffija=zsoffija,de lehet vidám zsoffija is...(én nicht aktív közösségi lény,de a közösséget szeretiii... :look: )
(hozzákellszoknomazientalizásokhoz... :oops: :oops: :oops: )

Frodóstali!
accem neeemleccnékemazjóóó :cry:
:roll:
accem...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #102377 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Ki tudja, ha elengednek, tán én is ott leszek...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 9 hónapja #102330 Írta: Telcontar
Thaur, gyere át hozzánk bulizni, öt megálló metróval a Nyugatiig, onnan két megálló 6-os villamossal. 20 perc csak... És ezt az egész brigádnak meleg szívvel ajánlom.

Több
21 éve 9 hónapja #102297 Írta: Augustíne
Húha! Bocs, Thaur. Nem hiszem, h ott tudnék maradni... :( Pedig tök jó lenne! (mondjuk nem a DP-ben, de 1 esti buli vhol máshol, amig érted nem jönnek a szüleid... :) )

Több
21 éve 9 hónapja #102292 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!!

Lenne egy kérésem:
szombaton, muszáj este 10-ig maradnom (szüleim színházba mennek) nem tudna vki ott maradni velem 10-ig a DP-ban??

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 9 hónapja #102280 Írta: Telcontar
Mivel nem leszek addig neten, minden további információt a 20/2083367 számon kaphattok.
Tehát péntek és szombat este batyusbál!

Több
21 éve 9 hónapja #102275 Írta: Telcontar
Feleim!
BULI!!! Pontos infó:
A pénteki a megbeszéltek szerint történik.
De!!!
Lesz Szombaton is!!! Ugyanott, ugyanúgy!!!!!
Ottalvás: ha hoztok sátrat, hálózsákot, ott helyben felverhetjük. :) CD-lejátszó lesz.
Így már mindenkit elvárok!!!!!!! Nem lehet több kifogás!!!!! Vasárnap nem tartok bulit.
Max. 6 ember hálózsákkal otthon is elalhat nálam, nagyobb kényelemben.
Ne legyetek lusták, gyertek el!
Mindenki hozzon magának ellátmányt.

Több
21 éve 9 hónapja #102272 Írta: Augustíne
Oisin: nem baj, úgyis annyi talit szerveztünk/szerveztek, hogy nem is tudom, mikor lenne időnk elmenni. Gyógyulj + amúgy! :D

Több
21 éve 9 hónapja #102267 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocs fiúk-lányok hogy az Írországos tali szervezése kicsit akadozik. :( Nem merült feledésbe a dolog csak csúszik. Beteg voltam a héten, ezért nem is jutottam nethez, a jövő héten meg ugyanezen okból 2x annyi melóm lesz mint rendesen, de az azt követő hétre talán össze tudunk hozni valamit. Még 1x megkérdezem tud-e valaki olyan helyet ahol lehet diát vetíteni (falra, vászonra, mindegy.) Vetítőt tudok vinni, de falat azt nemigen. :lol:

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 9 hónapja #102207 Írta: Augustíne
Én is csatlakoznék, hogy csak 2 nap legyen, már ha nem lenne baj, hogy én is menjek... :roll: :?
Brisa: Az tök jó!! Várjuk a részleteket! :wink: :D

Több
21 éve 9 hónapja #102099 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Lehet én is tudnék menni a Kulcsosházas hepajra(miért olvasok mindíg Lucskosházat??), persze attól nagyban függ, mikor... lesz pontyosan.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #102076 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Layla Nénimë írta: hmmm...Brisa:pontos időt is meg mindenz is írj mert vannak itt sötét szőkék is... :closed:

Nem véletlen, hogy nem írtam...

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #102074 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Darkman írta: Szerintem legyen március első hétvégéje és ne 3 nap hanem kettő. Szombaton tali reggel, egész napos kirándulás a hegyekben a kulcsosházig, majd vasárnap laza ejtőzés le a hegyről haza :) A 3 nap szerintem túl sok. Elvesz egy egész péntek-szombat-vasárnapot. Ez az én javaslatom! Lehet bombázni :)

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. A két nap tényleg jobb lenne, és így akkor mindkét időpont megfelel nekem.
Brisa: szólj, hogy mikor, s hol lesz buli. Remélem a 24-ei hétre tervezitek.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #102032 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Találkozások
hmmm...Brisa:pontos időt is meg mindenz is írj mert vannak itt sötét szőkék is... :closed:

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.224 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére