Találkozások

Több
22 éve 6 hónapja #54783 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Én úgy tudom, hogy aieless nem jön. Viszont madira igen. És talán Ulmo is (nagyon remélem).

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54782 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
MEG GALAD IS!!!!
I know! 8)

MENNYIEN VAGYTOK!!! 8O

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54779 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Sesy is jön...

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #54775 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Mekkora állat vagyok! Hát magamat nem lehagyom?? Én is jövök!! :D Akkor 21, idáig. Phű :roll:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #54773 Írta: Rayan
Ugye nem haragusztok meg, ha összeírom, hogy eddig kik jönnek? :D
(A miheztartás kedvéért.)

A lista a következő:

Anna
aieless
Arwen
Áfonya
Brisa
Cicafül
Dez
Elanor
Elendil
Estel
Fereste
Finduilas
Galadrijel
Minerva
nazgúl
pipike
Robin
Szendi
Telcontar Leli
Yavanna

Ez eddig 20 ember/tünde/hobbit/egyéb :)
Tünde-lány hazajött már? Tud róla vki vmit?

Nagyon kérek mindenkit, akit lehagytam a listáról,
vagy akinek közbejött valami, sikítson!!

Rae

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #54765 Írta: Rayan
Brisa: 1-re ott vagyok 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #54762 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Találkozások
Arwen!

Ve tinwe mályat tulyar ni tienyasse! - Csillagként vezet (irányít) kezed az utamon!

Utúvienyes! - Megtaláltam!

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 6 hónapja #54758 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Találkozások
Kérdezd meg a nyelvek és írásokban, ott van sok okos embör! :)

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #54756 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Légyszi segítsen ki valaki! Helyes az aláírásom? Azt akarja jelenteni, hogy:

Csillagként irányít kezed az utamon!

Több
22 éve 6 hónapja #54753 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Én is 99,99% hogy 13 órára megyek a talira.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #54749 Írta: Arwen
Elendil és én 1 órára megyün, most már tuti, hogy ott leszek!

Több
22 éve 6 hónapja #54743 Írta: Brisa
Azt szeretném megtudni, hogy ki jön 2-re illetve 3-ra. Csak, hogy ne kelljen feleslegesen otthagyni a társaságot.

Áfonya: Van mobilod? (Ugyanis pont azt szerettem volna, hogy a várakozási időt 15 percre szorítsuk be - szemben a múltkori 1 órával -, hogy azért helyet is találjunk, mire meg jön a 2. menet 2-kor.)

Kellékek: pokrócok, kaja, pia, névkártya és ötletekkel teli agyacskák. :D

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #54720 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
OK :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 6 hónapja #54717 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Galad: szerintem, ha ráérsz, NE hagyd ki! :wink:
Most nem, asszem nem ilyen sokmindenről lesz szó, hanem a Kószák Könyvéről és az MTTről!
Gyere el, minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat!!! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #54715 Írta: Ithilgalad
Cicafül köszi :D Majd még meglátom :?

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 6 hónapja #54646 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Hi!

Igyekszem beérni 1-re szerdán, de mivel függök a tetű vonattól, lehet hogy picit kések. Megvártok, ugye? :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #54644 Írta: Cicaful
Galad: kb ez volt!

Brisa írta: Én is nagyon jól éreztem magam a találkozón. (Remélem nem voltam túl béna.)
Röviden összefoglaltam a találkozótazoknak, akik, nem lehettek velünk:
Eru - áldott jó lélek - meghallgatta az imáinkat ("Nem fog esni az eső!"-t meg a "Süss fel nap"-ot), így kellemesnek mondható idő volt.
A Margitsziget bejárójánál találkoztunk. Robin illetve Estel nyakában lógott az "Otornasse Telcontarion" (Kószák Szövetsége tündéül) tranparens (amit nem tartottak a magasba :D ). Kb. 1 órán keresztül gyülekeztünk, míg végül úgy láttuk, hogy nagyjából mindenki megvan. Így fél 2-kor levonultunk az Atlétikai Centrum büféjének kertrészébe (és csodák csodájára nem rúgtak ki minket, sőt örültek is nekünk. Mármint a büfés lány. Cserébe mi kapásból tönkretettünk egy asztalt. :D ) A székeket körberaktuk, leültünk, majd sorban bemutatkoztunk. Összesen 32-en voltunk. Íme a lista: Áfonya, Aieless, Alseryer, Anna, Arwen, Ascalante, Cicafül, Brisa, Dez, Eia, Elanor, Estel Adániel, Fereste, Finduilas, Galadrijel, Gillz, Hobbitleány, Icy Eyes, Isit, Kori, Minerva, Morwen, nazgúl, Netrunner, pipike, Rayan, Robin, Sesy, Silmarien, Tara, Tündelány, Yavanna. Ezután a különböző zseniális ötletek megbeszélése folyt, egy kis szerepjátékkal, gyurma-Oscarral és Áfonya-rajzokkal megtűzdelve. No és persze fényképezéssel. A "zseniális ötletek" listája:
Kószák Könyve,
Paródia szinkron (és a Szinkron topik megnyittatása Svin-nel),
Forgatókönyv írás,
A Humor gyöngyszemeinek összegyűjtése és szerkesztése,
MTT-hez való csatlakozás (azt hiszem ennyi).
Még szó volt a kirándulásról meg a táborról, de ezek csak később lesznek aktuálisak. Végül a hivatalos megbeszélni valók után, kötetlen beszélgetések kezdődtek. (Nekem fél 5-kor el kellett mennem, de úgy tudom, hogy 6 körül szállingóztak el az utolsók.)

/Ha valami kimaradt, egészítsetek ki./

"A kihívás:

Több
22 éve 6 hónapja #54635 Írta: Ithilgalad
Mi volt az előző talin(kon?)Írja meg valaki pls,hogy kb mire számíthatok :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #54622 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Én még ott tartok,hogy most van-é elég agyam használható történetet írni :oops:
De BEZTOS LESZ,ÚgyH.NEM ÖRÜLNI! 8)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #54610 Írta: Arwen
Minerva: Nekem sincs még kész a történetem, sőt, még el se kezdtem. :oops: Határidőt nem írtunk ki, Ahogy mondtad: Kész lesz, amikor kész lesz.

Mindenki: Ha a júniusi talira megírja mindenki (persze csak nagyjából) a kószájának a storyját az megfelel? Nem kell megilyedni! Hangsúlyozom: Nem teljesen, csak valami vázlatos dolgot és részleteket!
Amúgy milyen legyen a terjedelme? Tudom, hogy ez a kérdés már elhangzott 13.-án, de nem emlékszem a válaszra, mert kissé zavaros volt(nem emlékszem arra se, hogy ki válaszolt).

Több
22 éve 6 hónapja #54602 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ja, ami a kószás sztorit illeti... hehe :oops: :oops: :oops: :oops: majd kész lesz, ha kész lesz. Oké? Mi a 6áridő?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #54600 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Újra itt.
Ugye én is jöhtek?
:) ))
Min

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #54386 Írta: Brisa
Ezt írtam nem is olyan rég:

"Emberek! Van egy ajánlat-javaslatfélém:
A tali legyen május 1.-én 13 órakkor a Margitsziget bejáratánál, ahol a múltkor is volt. Aki ideér, azokkal keresünk egy jó kis helyet a Sziget belsejében (tömve van ilyenekkel). Letáborozunk, dumcsizunk kötetlen formában. Ja, POKRÓCOKak hozzatok
Én vállalom, hogy 2-kor, sőt, ha igény van rá, 3-kor is visszamegyek a találkozós pontunkra (= a Sziget bejárata), és a következő turnust is elvezetem a táborhelyre, a többiekhez.
Aztán, ha mindenki összegyűlt, akkor rátérünk a mindenkit érintő témákra. Így senki nem marad le semmi fontosról.

Aki nem jön: lesznek élménybeszámolók, képek és remény, hogy talán a következőre (júniusin) már el tudnak jönni.

Megfelel mindenkinek?"

Remélem minden kérdésre választ ad.

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #54384 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
En lehet hogy tudok jonni,de lehet,hogy nem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mindenesetre majd irok....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #54383 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
shaira: 15 óra..

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 6 hónapja #54378 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Hány órakkor lesz a tali?

Több
22 éve 6 hónapja #54372 Írta: Kori
Kori válaszolt a következő témában: Találkozások
Hajajj, le vagyok maradva! Ez az átka, ha ritkán néz fel az ember... :oops:
Azt hiszem, én nem tudlak boldogítani benneteket szerdán... :cry: Merthogy 4-én megyek fel próbafelvételit írni, és egy héten 2x felmenni egy kicsit húzós!
Azért érezzétek jól magatokat, és remélem júniusban megint ott lehetek közöttetek!

"Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja." /Babits/

Több
22 éve 6 hónapja #54361 Írta: Cicaful
shaira: május 1-jén, szerdán LESZ tali. A gyülekező a Margit-sziget bejáratánál lesz, a Margit-hídnál. Ott van egy buszmegálló, tehát ott. De lejjebb asszem Brisa pontosabban leírta, hogyan kell odamenni (de ha pesti vagy biztos meg fogod találni :) )

"A kihívás:

Több
22 éve 6 hónapja #54321 Írta: Galadrijel
Galadrijel válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv Mindenki!

Megint olyan lesz mint multkor?Az egész jo volt, elején lehetett röhögni a szálló névtáblákon...
Szoval megyek most is,Akkor május 1 du.1 a Margit-szigeten,ahol multkor?ok
:) :) :)

A tünde név ent-szivet takar

Több
22 éve 6 hónapja #54307 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
1-kor kezdődik?Mert akkor én akkor megyek!Az elsőnek lekéstem a felét, most nem akarom!

Narië

No more blood for oil!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.290 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére