Találkozások

Több
22 éve 6 hónapja #54004 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Máj. 1 még pont jó! :D
Júniustól szerintem sokunknak beindul a gépezet, (lsd. vizsgaidőszak) szóval akkor már gázosabb lesz. De ez a szerda még belefér. Időpont:
inkább du. 2 legyen!! Oks? Addigra mi vidékiek is felérünk, meg a pestiek is felkelnek. :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #53988 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem igazából az egész nap jó, de én azt mondom, hogy minél hamarabb, annál jobb!! ;) ;) Persze a 9 pl. nekem sem lenne túl nyerő... :)
Amikor a többségnek jó, sztem legyen akkor! (Hát gondolom, hogy akkor is lesz... :) )

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #53983 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem lehetne du. 3-kor??? Estel már rábólintott :)
Mert akkor a vidékiek is ideérnének.. na jó, az igazi indok az, hogy nekemekkor lenne jó :)
Mit gondoltok??
LÉCCILÉCCI LEGYEN DU. 3!!! VAGY 2....
KÖSZIKÖSZI!!!
:)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja #53981 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
azér túl korán lehetőleg ne legyen.. (áltban 12ig alszom nemtanítási napokon.. hát igen, én egy lusta Oroszlán vaok.. :P ) szentem a múltkori időpont megfelelne, vagyis az 1 óra :) de még elég sok emberke nem reagált erre a máj. 1-i időpontra, bár úgy néz ki az mindenkinek yo lenne :) minden estre én ezt még nem veszem fix pontnak.. :)

Több
22 éve 6 hónapja #53978 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok! Máj. 1.-jén felőlem is bármikor kezdhetünk (na jó, mondjuk 9 előtt nem nagyon). Valószínű felérek addigra.

És a múltkori talin ügye megbeszéltétek a Kószák Szöv.-nek a feladatát? Majd lehetséges, hogy a talin valaki elmondja ezeket nekem?

Ai na vennui

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 6 hónapja #53969 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Azt hiszem, ez nagy részben függ a vidékiektől, hogy mikor tudnak fölérni... felőlem akár reggel is kezdhetnénk!! :wink:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #53965 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Találkozások
mÁJUS 1,MSZ... de mikor találkozzunk?

Több
22 éve 6 hónapja #53946 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyorsan leírom a véleményemet:

május 1. - király!

Margit-sziget - király!

:)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #53932 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Mifene? Mindenkinek jó május 1.? Sirály! Legyen! :D
Öö. Azér' még vannak egy páran, akiket meg kéne kérdezni.
SzMargit szigete tökéletes! De remélem most nem abban a lepattant büfében fogunk ücsörögni, bár én ott is jól éreztem magam 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #53906 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Éljen Május Elseje!! :lol:
Feltétlenül ott leszek!:wink:
M.Sz. szerintem is jó ötlet!

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 6 hónapja #53903 Írta: Fereste
szentem sem kell ennyit szórakozni.. naon sokaknak yo a máj.1, úgyhogy legyen az! (mellesleg remélem szünet van az iskolában... :) ) egyébként meg szentem tök 8, hogy hol találkozunk, de ha szorít az idő, akkor szentem is yo újból a Margit-sziget :) de az lenne a kérdésem, hogy ezen a talin már megbeszélnénk a kószáink történetét is? merthogy én naon le vaok maradva.. volt egy időszakom mikor ment minden, mint a karikacsapás, de most ötlethiányos vaok, és nem igazán sikerül vele haladnom.. :(

Több
22 éve 6 hónapja #53898 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
A május 1 nekem is megfelel, épphogy (a hétvége már nem lenne jó :( ).
Szerintem helyszínt tekintve, nem kell nagyon cifrázni, mivel kevés az időnk - legyen megint a Margit-sziget, aztán majd legközelebre kitalálunk valami mást, amikor a szervezés nem iylen hirtelen lesz. De ha van jobb ötletetek, akkor tőlem az is lehet - én bárhova hajlandó vagyok elmenni :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #53896 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
"Hát akkor mire várunk?" :D Legyen május elsején. Ne tököljünk sokat, az mindjárt itt van! Hol legyen?

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #53870 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
A május elseje nekem is ideális lenne :!: Egy napra nem érdemes hazamennem, és csak unatkoznék itt. ( na jó, végszükség esetén tanulhatnék is :? )
Nálunk a vizsgaidőszak július elejéig tart. Valószínűleg én hamarabb végzek, de a júniusom akkor is elég zsúfolt lesz. Főleg ha belevesszük a szegedi találkozót is. Ezért szerintem mindenképpen legyen egy tali májusban, és majd júniusbnan is.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #53859 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Én messzemenően támogatom május 1.-t, mint a következő találkozó időpontját!
Ha beindul a vizsgaidőszak, az érettségik és a felvételik, akkor nagyon nehéz lesz olyan időpontot találni, ahol a többség ott tudna lenni!
Hogy havi rendszerességgel szervezzünk ilyen talikat, azt szuper ötletnek tartom! :D :D :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #53854 Írta: Fereste
szentem a májusi időpontok ok-k lennének (legalábbis nekem). a június már gáz, mer sulivége, táborok stbstbstb... de mondjuk rátok tudok ám időt szakítani, szóval elvileg tök 8... :D

Több
22 éve 7 hónapja #53842 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Srácok, nekem jó, de gondoljunk arra, hogy a munkaszüneti napot hétközben (nálunk pl.) rendszeresen kihasználja a család, közös programokra. Keressünk inkább sztem egy júniusi időpontot! Vagy inkább májusit? Az mondjuk közelebb van...De érettségi meg vizsgák meg szigorlatok...Ehh. Én júniusra szavazok. De végül is tökmindegy! :D

Ez a pénteki MTT dolog nem fog menni. Hallgatni meg nem nagyon szeretek 8) Úgy volna értelme, hogy elmenjek, ha konyítanék is valamit a dologhoz. De a magasröptű gondolatokhoz egyenlőre olyan okos vagyok, mint egy doboz joghurt. Remélem azért Laegolas v. Dín elmegy a talira, hogy a filmesek delegációja is jelen legyen! :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #53835 Írta: Robin
Tényleg!Szünet lesz szerdán,dejó!!!
Akkor ti ráérnétek?

Több
22 éve 7 hónapja #53834 Írta: Léli
Köszi Brisa! Szerintem is jobb lenne, ha havonta gyűlnénk össze. És máj. 1.-je is nekem pl. megfelelne. Többiek?

Ai na vennui

Több
22 éve 7 hónapja #53825 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
MTT = Magyar Tolkien Társaság (lásd a topikját is)
Amúgy csak most ilyen magasröptű ez az MTT (én is csak okosan hallgatni megyek pénteken :roll: ). Reményeink szerint hamarosan a Kószák Szövetsége is része lesz a Társaságnak.

Mi lenne, ha minden hónapban lenne egy tali? Így, aki nem tud eljönni az egyikre, az esetleg a másikra már igen... vagy a harmadikra. :lol:
Ez azért is jó lenne, mert így rendszeresen egyeztetni tudnánk a kószáinkat is.

(Amúgy máj. 1-én szünet van! Ez egy szerdai nap!)

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #53820 Írta: Léli
Elnézést. Lehetne egy buta kérdésem? Mi az az MTT?

Ai na vennui

Több
22 éve 7 hónapja #53811 Írta: Robin
elnézést,hogy eddig nem írtam,de valahofgy nem volt erőm olvasgatni... bocsánat :oops: :oops: :oops:
na,de most! :) elolvastam miket írtatok.olyan szép mindegyik!nagyon csodálatosan írtatok (ej,ez hülyén hangzik :) :) :) :) )
Én sajnos nem nagyon tudok írni,a költői vénám majdnbemhogy nulla :(
De a telet imádom,annál jobb nincs,mikor az ember arcára ráesik a hőpihe és elolvad rajta... vagy az,hogy este kinézek az ablakon és minden fehér... olyan szép
Viszont az őszt nem szeretem.Talán azért,mert az elmúlás időszaka.A fák besárgulnak,majd kopaszok lesznek,ez olyan szomorú...
Bocsika,igérem több ilyen kinyilatkozásom nem lesz...
Szóval a tali.Hát,nme tudom,hogy hogy vagytok vele,de szerintem júniás közepe felé lehetne,mivel akkor vége a sulinak... Bár azt nem tudom,hogy akik felsőbb intézményekben tanulnak,nem épp akkor vizsgáznak-e... :?:

Több
22 éve 7 hónapja #53809 Írta: Cicaful
Szerintem megéri elmenni, hisz úgy is nagyon sokat lehet tanulni, ha csak hallgatja az ember az okosokat. És ez még csak egy afféle egyeztető tali lesz, az MTT megalakulásával kapcsolatban.

"A kihívás:

Több
22 éve 7 hónapja #53794 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Ja jó,akkor ha elmennék akkor valószín?leg csak ülnék és próbálkoznék megérteni,hogy mirôl van szó(persze nem sikerülne....).Vagyis akkor várok a következô sima talira....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #53791 Írta: Fereste
pipike: MTT tali lesz, tudod, a Kószás talin ezt említette meg Áfonya... ez oan felsőbbszintű dolog, amihez szentem én egy mukkot nem tudnék hozzászólni... :)

Több
22 éve 7 hónapja #53789 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Mi lesz 26-án???

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #53775 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Yavanna: Nem ütközik :D :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 7 hónapja #53735 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos, ami nekem TUTIRA NEM JÓ: Május 5; 14;15;29;30; Június 9;10;11! Bár ahogy elnézem ez utóbbi ütközik az MTT-vel is! Hogy az a...... :evil: Na de ez még kiderül!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #53718 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszi Cicafül! 26-án feltétlenül szeretnék elmenni. Már jeleztem a MTT-ben is. Ha jól emlékszem, Battinl kell nevet leadni, ugye? De majd utánna nézek. Jó éjszakát mindenkinek! Viszlát !

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 7 hónapja #53717 Írta: Cicaful
Szendi: persze, hogy eljöhetsz!! Ez nem is kérdés! :wink:
Amint kisütjük, hogy mikor lesz...szeretettel várunk!
Addig is ha gondolod, a péntekire (26-án) is jöhetsz! (MTT topicban tudsz utána nézni a pontos helynek és időnek) :)
Pussz!

"A kihívás:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.162 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére