Gondolatok

Több
19 éve 7 hónapja #309553 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gondolatok

Missy írta:

dorwinion írta:

Remzymama/Tünde írta: egyébként itt senki nem normális :P
az öregek sem :wink:

:lol: :lol: :lol:

Személyesen igazolhatom! :lol:

És akkor felvetődik a kérdés. Mi a normális?

ami az átlagostól nem tér el
az elvárásoktól, amit a többség nagyrésze annak fogalmaz meg
de nem is szeretnék normális lenni
mert az középszerű

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #309550 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Gondolatok

dorwinion írta:

És akkor felvetődik a kérdés. Mi a normális?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #309547 Írta: Tünde

Minath_Ithil írta: itt mennyi az átlagéletkor?:DDD

szerinted kiszámolta valaki? :wink: :P
a többség olyan 16 és 25 közt van
de majdnem 50 és 12 éves is előfordul
és több harmincas is (még egy pár hónapig én is oda tartozom) :wink:
nem hiszem, hogy bármit is jelentene a személyibe beírt kor
sokaknál agyamentebb vagyok, ha lehet :D
de ha kell, mégis felnőtt :roll:
ez nem korfüggő, személyiségfüggő inkább

Több
19 éve 7 hónapja #309545 Írta: Minath_Ithil
Minath_Ithil válaszolt a következő témában: Gondolatok
itt mennyi az átlagéletkor?:DDD

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Több
19 éve 7 hónapja #309543 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Gondolatok

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
19 éve 7 hónapja #309540 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: Gondolatok

Remzymama/Tünde írta:

Cunnir írta: Szerintem itt a fórumon mindenki normális fiatal részhez tartozik mondjuk aki felnőtt:) megkér mindent minőítjük fiatalnak:)

lefordítanád?

egyébként itt senki nem normális :P

Fiatalság bolondság.)
Nóli mondta a fiatalok normális réze:D, mi oda tartozunk:D
az "öregek" ha úgy akarod minősítjük őket fiatalnak:)

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
19 éve 7 hónapja #309538 Írta: Tünde

Cunnir írta: Szerintem itt a fórumon mindenki normális fiatal részhez tartozik mondjuk aki felnőtt:) megkér mindent minőítjük fiatalnak:)

lefordítanád?

egyébként itt senki nem normális :P

Több
19 éve 7 hónapja #309536 Írta: Cunnir

Nóli i linantea írta:

Snuffles írta:

*Nessa* írta: Receptre? nemrossz ötlet :wink: Nem tudom, milyen érzés részegnek lenni, én még nem voltam, és nemis szándékozom egyelőre... fiatal vagyok még ehhez :P

íme a fiatalság normálisabbik része.

És a kisebbik is. (mmint része) :roll: :roll:

Szerintem itt a fórumon mindenki normális fiatal részhez tartozik mondjuk aki felnőtt:) megkér mindent minőítjük fiatalnak:)

Több
19 éve 7 hónapja #309535 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Gondolatok

Olorin.papa írta: Valószínüleg én azt csinálom, amit évekig eddig, TV-zek, kicsit pezsgőzök, és utánna alvás... :sleepy:

Pontosan ezt csinálom én is, de a pezsgőt igyekszem kihagyni. Nekem nem megy ez a kampány boldogság és vigasság. :roll:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
19 éve 7 hónapja #309522 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Gondolatok

Nóli i linantea írta: És a kisebbik is. (mmint része) :roll: :roll:

Bizony. :roll: (értelmes hozzászólások rulz)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 7 hónapja #309518 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Gondolatok

Snuffles írta:

*Nessa* írta: Receptre? nemrossz ötlet :wink: Nem tudom, milyen érzés részegnek lenni, én még nem voltam, és nemis szándékozom egyelőre... fiatal vagyok még ehhez :P

íme a fiatalság normálisabbik része.

És a kisebbik is. (mmint része) :roll: :roll:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
19 éve 7 hónapja #309513 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Gondolatok
Valószínüleg én azt csinálom, amit évekig eddig, TV-zek, kicsit pezsgőzök, és utánna alvás... :sleepy:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #309486 Írta: Cunnir
Én szilveszerterkor hajcizok egy jót:D
Ha valaki zajong teszek róla hogy ne zajongjon:)
úgy is letudom kapcsolni nála az áramot akkor:D

Több
19 éve 7 hónapja #309483 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Gondolatok
Én azt nem szeretem, amikor állati módon petárdáznak. Szerencsétlen állataink halálra rémülnek, egyik cicánk, aki már sajnos nincs közöttünk, egyszer tényleg nagyon megijedt. A fotel mögül szedtem elő, olyan rémült cicát még életemben nem láttam. Fél éjjel dajkáltam, meg nyugtatgattam a kis tündért.

Amúgy én szeretem a Szilvesztert, meg az Újévet is, de az igaz, hogy jobb mértékkel ünnepelni, így a szépsége sem vész el, és több öröm is van benne.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 7 hónapja #309478 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Gondolatok
*Nessa*\n

szerintem bulizzon az, aki akar, úgy, hogy ne zavarja azt, aki nem szeretne... nem kell lenézni sem, aki inkább kimarad az ilyesmiből...

Igy van, nem kell senkit bantani vagy lenezni, az nagyon csunya dolog.
En se azt mondom, hogy ulj otthon ha nem akarsz, csak legy tisztaban onmagaddal, es ne arts masoknak.

...

Több
19 éve 7 hónapja #309474 Írta: Minath_Ithil
Minath_Ithil válaszolt a következő témában: Gondolatok

Liliom írta: Gyerekek, a lenyeg hogy ne oruljetek meg (nem a vidamsagos hanem az eszeveszett oruletre gondoltam) azert mert szilveszter van. En pont azert utalom ezt az unnepet, mert a legtobb ember szamara arrol szol hogy jol berujanak es uvoltozzenek meg balhezzanak az utcan. A lenyeg a beke es a felkeszules a kovetkezo, remelhetoleg kellemes uj evre...

szerintem a legtöb bember nem így van ezzel de mind1.. inkább buli valahol mint otthon , mint 1 tök átlagos nap.

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Több
19 éve 7 hónapja #309461 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Gondolatok

Remzymama/Tünde írta: nos a szilveszter nekem sem jelent semmit, max azt, hogy a következő naptól a dátum megváltozik :lol:

hm, ez végülis minden egyes napra igaz :D

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #309459 Írta: Tünde
nos a szilveszter nekem sem jelent semmit, max azt, hogy a következő naptól a dátum megváltozik :lol:

én számvetni az évről karácsony előtt szoktam, nem direkt, csak így hozza a hangulat, a készülődés

a részegségről: van amikor olyan az ember hangulata, hogy kell.... de nem kötelezően a bulikon és nem kötelező napokon, én akkor általában alszom :lol:

Több
19 éve 7 hónapja #309446 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Gondolatok

Snuffles írta: íme a fiatalság normálisabbik része. (komolyan nem értem, mi a jó abban, ha valaki tizenkét évesen már megjárta az ország összes detoxikáló bigyuláját...)

ehhez annyit mondanék, hogy szívből egyet értek!!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
19 éve 7 hónapja #309442 Írta: Snufi

íme a fiatalság normálisabbik része. (komolyan nem értem, mi a jó abban, ha valaki tizenkét évesen már megjárta az ország összes detoxikáló bigyuláját...)

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #309434 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Gondolatok
Receptre? nemrossz ötlet :wink:
Nem tudom, milyen érzés részegnek lenni, én még nem voltam, és nemis szándékozom egyelőre... fiatal vagyok még ehhez :P

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
19 éve 7 hónapja #309431 Írta: Snufi

*Nessa* írta: Én szerintem vhol a 2 között vagyok. egy kis szórakozás belefér, de mindennek van határa. jó hogy már egyesek nem akarják bevezetni a szilveszteri kötelező részegséget...

ó, hát egy kis szórakozás szerintem ajánlott. Azt én receptre írnám ;) Na de amit az én osztálytársaim is művelnek, meg amiket a városban járva látok... Az borzalmas. Még csak nem is lehet jó érzés részegen tántorogni, azt sem tudod, hol vagy, rosszul vagy, forog minden. Szép kis szilveszter, eh? :P

"Well, I'm back."

Több
19 éve 7 hónapja #309429 Írta: Nessa
szerintem bulizzon az, aki akar, úgy, hogy ne zavarja azt, aki nem szeretne... nem kell lenézni sem, aki inkább kimarad az ilyesmiből...
Én szerintem vhol a 2 között vagyok. egy kis szórakozás belefér, de mindennek van határa. jó hogy már egyesek nem akarják bevezetni a szilveszteri kötelező részegséget...

Több
19 éve 7 hónapja #309428 Írta: Altaris

Missy írta: Sok embernek csak a féktelen ivászat és buli, meg a berugás, meg neadjisten más jeleni a szilvesztert. Ők mg lenézik az olyanokat, akik nem ugyanígy ünnepelnek.

nos, igen... én például csak sajnálni tudom (osztályomon belül is) azokat, akik nem tudnak, vagy nem képesek kontrollálni a kapacitásukat. nem tudom megérteni, mi a jó abban hogy az ember veszettül berúgik, csak mert szalagavató, újév, szülinap, hétköznapi bánat van... szerintem az egészséges normális önismerethez hozzátartozik az, hogy az ember ismeri önmaga képességeit. (az ivás területén is.)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
19 éve 7 hónapja #309427 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Gondolatok
Na igen. Én ezt utálom ebben az ünnepben. A kötelezően érezd jól magad és bulizzál felfogást... :roll:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 7 hónapja #309425 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Gondolatok
Sok embernek csak a féktelen ivászat és buli, meg a berugás, meg neadjisten más jeleni a szilvesztert. Ők mg lenézik az olyanokat, akik nem ugyanígy ünnepelnek.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
19 éve 7 hónapja #309421 Írta: Nessa

Liliom írta: Gyerekek, a lenyeg hogy ne oruljetek meg (nem a vidamsagos hanem az eszeveszett oruletre gondoltam) azert mert szilveszter van. En pont azert utalom ezt az unnepet, mert a legtobb ember szamara arrol szol hogy jol berujanak es uvoltozzenek meg balhezzanak az utcan. A lenyeg a beke es a felkeszules a kovetkezo, remelhetoleg kellemes uj evre...

Így van. teljesen igazad van. Sajnos sok embernek tényleg csak ez jelenti a szilvesztert... :?
Nem mondom, hogy mindenki üljön otthon és csak gondolkozzon. Azért egy kis buli is belefér sztem :wink: kicsit iszogatni is lehet, de mértékkel...

Több
19 éve 7 hónapja #309418 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Gondolatok
Gyerekek, a lenyeg hogy ne oruljetek meg (nem a vidamsagos hanem az eszeveszett oruletre gondoltam) azert mert szilveszter van. En pont azert utalom ezt az unnepet, mert a legtobb ember szamara arrol szol hogy jol berujanak es uvoltozzenek meg balhezzanak az utcan. A lenyeg a beke es a felkeszules a kovetkezo, remelhetoleg kellemes uj evre...

...

Több
19 éve 7 hónapja #309400 Írta: Nessa
Én meg örülök, hogy vannak, akik értik, mire is céloztam. :wink:
Eddig bárkinek is mondtam, hülyén nézett rám. :roll:

Újévi fogadalom? olyat még sose tettem. ahogy magamat ismerem el is felejteném. meg amúgy se szeretem az ilyen szokásokat.

Több
19 éve 7 hónapja #309398 Írta: Altaris

Cunnir írta: Nekünk azt mondta IX. ben őföm gyorsan fognak telni az évek és lám igaza volt.D /van.

kilencedik?.. jó ég de régen volt. Szilveszter: igazából nem tudom mit is jelent számomra. jé, megint elmúlt egy év, ezen kívül jó alkalom hogy barátokkal legyek. semmi több. és nem fogok sosem fogalmat tenni. egy fogadalmat nem azért fogok betartani mert szilveszterkor tettem. ha akarom úgyis sikerül, ha meg ehhez kötöm, majd azt mondom rá, hogy az újévi fogadalmakat sose tartja be senki...

egyetértek az idő lassan-gyorsan telésével...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.637 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére