BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 1 hónapja #302643 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Oisin, meg a többiek: gratula, és köszi a tájékoztatót. Ha látom, asszem beszerzem. :)

Phaedra/Namarie írta: Más: kéne valami bemuatakozó szöveget csinálni a profilomhoz, de nagyon utálom, ha magamnak kell magamról mondanom valamit.
Ti mit mondotok rólam? Mit írjak bele?

Ez most segítségkérés. És komoly, mert az az akármi ott totál üresen.. szóval szúrja a szememet.

Köszönöm előre is!

Hát, szerintem pl. valami idézetet, amiről úgy gondolod, hogy illik Hozzád/az életszemléletedhez, vagy ilyesmi. :) (ld. az enyémet pl.)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302640 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratulálok, Oisin!!!!!

Más: kéne valami bemuatakozó szöveget csinálni a profilomhoz, de nagyon utálom, ha magamnak kell magamról mondanom valamit.
Ti mit mondotok rólam? Mit írjak bele?

Ez most segítségkérés. És komoly, mert az az akármi ott totál üresen.. szóval szúrja a szememet.

Köszönöm előre is!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302606 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Az "ISTENEK ÉS HARCOSOK" c. ír mitológia-kötetünk

MÁR KAPHATÓ A KÖNYVESBOLTOKBAN!

Ez nem egy újabb tanulmánykötet, vagy összefoglaló, hanem maguknak az eredeti történeteknek a fordítása!

Több könyvbemutatót is tartunk , ezek közül KETTŐNEK az időpontja biztos már:

- Október 25-én, a Károli Gáspár Egyetemen, 18 órától
- Október 30-án, az Alexandra Könyvesház pódiumán, 17 órától

Lesz élőzene, könyvismertető, lehet beszélgetni a fordítókkal, lektorral. A fordítók között több MTT tag, illetve fórumozó is van. A fordítók:

- Erdődi Gábor
- Farkas Bíborka
- Pongrácz Zsuzsanna (Elryn)
- Sághi Csaba (Oisin)
- Szabadkai Zsófia (Szofi)
- Szalay Zsófia (Laurelen)

Szeretettel várunk minden MTT-st és fórumost!

Akinek van olyan ismerőse, akit érdekel az ír/kelta mitológia, de nem rendszeres fórumozó, az lsz. szóljon neki is! Köszi.

Üdv,
Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
18 éve 1 hónapja #302552 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem!!!

Mindenkit, aki szeretne segíteni a tatai szórólapozásban (remélem sokan lesznek) várok sok szeretettel a teaházas talin vasárnap (találkozások topik).
Lesz nálam soksok lapocska, amit jövő hét elején az iskolákban, egyetemeken, fősulikon, művházakban ki kéne rakni.
Ugye jöttök segíteni?

Köszönet: a szervezők :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 1 hónapja #302529 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Négy éves vagyok a fórumon. Örülök, hogy veletek lehettem/lehetek, és hálát adok az Úrnak ama bizonyos szegedi nyári taliért, a Móra Koleszban, ahol először láttalak meg benneteket.

Köszönet nektek és nem utolsósorban a Professzornak !

És ami fontosabb: a nyuszim ma egy éves! Nagyon- nagyon sok boldog születésnapot, Nyuszika!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #302516 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta:

Remzymama/Tünde írta:

Kincső (Thilanna) írta: Elnézést az idepofátlankodásért ezzel a témával, de ha van ismerősötök, aki lakást keres, ajánljátok kérlek az alábbit (perpill mi lakunk benne)!!! Köszi :)

CSEPEL KÖZPONTJÁBAN Templom utcai 76 nm-es, téglaépítésű, parkra néző földszinti lakás eladó .
3 nagy szoba, felújított konyha, tömbfűtés mérővel, vízóra, kaputelefon. Kiváló közlekedés, Boráros tér 10-15 perc. Irányár: 13,9 M Ft. 1,5-2 szobás csere is érdekel. Érdeklődni: 06/30 378 5160 vagy 1/278-0718; e-mail: vasvirag@freemail.hu

rakd ki iwiwen és ott általában átmásolják az emberek

Mármint üzifalra gondolod? Mert apróba már feladtam :)

Oda :)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 1 hónapja #302514 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Kincső (Thilanna) írta: Elnézést az idepofátlankodásért ezzel a témával, de ha van ismerősötök, aki lakást keres, ajánljátok kérlek az alábbit (perpill mi lakunk benne)!!! Köszi :)

CSEPEL KÖZPONTJÁBAN Templom utcai 76 nm-es, téglaépítésű, parkra néző földszinti lakás eladó .
3 nagy szoba, felújított konyha, tömbfűtés mérővel, vízóra, kaputelefon. Kiváló közlekedés, Boráros tér 10-15 perc. Irányár: 13,9 M Ft. 1,5-2 szobás csere is érdekel. Érdeklődni: 06/30 378 5160 vagy 1/278-0718; e-mail: vasvirag@freemail.hu

Mármint üzifalra gondolod? Mert apróba már feladtam :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 1 hónapja #302506 Írta: Tünde

Több
18 éve 1 hónapja #302505 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sasha Vykos írta: Sziasztok!

KISCICÁt keresek!
Van valakinek Pestközelben kiscicája?

Szombat délelőttre kellene...A művészetek palotájában egy írótanfolyam megnyitóján ő lenne a "tudós macskája".
csak pár óráról lenne szó és hoznám vinném.

a mielőbbi macska reményében,
lau

A Múzeumkertben négy aranyos gazdátlan fekete cica van. Próbáld meg velük ;)

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
18 éve 1 hónapja #302498 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvözletem!

Kérek minden, magát vimpárnak érző személyt, hogy látogassa meg a Vimpár Gittegylet fórumát, és fejtse ki véleményét az ott feltett kérdéssel kapcsolatban.
Köszönöm.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 1 hónapja #302484 Írta: Kincső
Elnézést az idepofátlankodásért ezzel a témával, de ha van ismerősötök, aki lakást keres, ajánljátok kérlek az alábbit (perpill mi lakunk benne)!!! Köszi :)

Több
18 éve 1 hónapja #302476 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

KISCICÁt keresek!
Van valakinek Pestközelben kiscicája?

Szombat délelőttre kellene...A művészetek palotájában egy írótanfolyam megnyitóján ő lenne a "tudós macskája".
csak pár óráról lenne szó és hoznám vinném.

a mielőbbi macska reményében,
lau

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 1 hónapja #302413 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem!

Sok szeretettel várom lelkes emberek jelentkezését, akik szivesen segítenének nekem a raktárban rendet tenni, ill. a leltározás nehéz munkáját megkönnyíteni.

A rendbetétel helye és időpontja 2006. október 14 szombat 10:00-tól a Raktárban.

A jelentkezni priviben, emailben, személyesen, sms-ben, galambostával, palantíron stb.. lehet.

Köszönettel:

Ery

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 1 hónapja #302409 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta:

Feladó: bigboldhair
Címzett: Alcarcalimo
Elküldve: P Okt 06, 2006 1:05 pm
Tárgy: Hello! - Idotoltes...
Hello,

Ugy hallottam szereted a sorozatokat, gondoltam
erdekelne ez az oldal, ahonnan INGYEN tolthetsz le:

www.sorozatok.co.nr

A szokes - Prison Break
Eltuntek - Lost
Dr. House - House
Szuletett felesegek - Desperate Housewives
Csillagkozi Rombolo - Battlestar Galactica
My Name is Earl
A Grace Klinika - Grey's Anatomy
... es meg csomo masik jo sorozat!

Ha pedig filmeket szeretnel letolteni ezt az oldalt
ajanlom figyelmedbe: maxmovie.smsbase.hu

Illetve ha jatekokat szeretnel letolteni, akkor
kattints ide: progamer.smsbase.hu

Megkérhetném az illetékeseket, hogy az ilyen, ide nem illő TRUTYMÓKAT AZONNALI HATÁLLYAL TAKARÍTSÁK KI IP CÍMESTŐL INNEN A TOLKIEN FÓRUMRÓL??? Esetleg egész nyugodtan lehetne szólni a BSA-nak, nézzenek már a körmére a fickónak... azért a pofátlanságnak is van határa, azt hiszem!!!

A takarítás megtörtént. Legalábbis a felhasználók közül. Letiltottam az az e-mail tartományt is, amit ezek a felhasználók megadtak a regisztrációnál.

Szolgálati közlemény vége.

Több
18 éve 1 hónapja #302406 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Gondolom, csak Rabyn nem értette mire írtad a 67,5%, legalábbis a hsz-e erre engedett következtetni :)

Szerintem értette. :P A buszhoz oda volt írva, h 67,5%, "százalékban nem tudom, mennyi", erre írta Remzymam, h 67,5%. Erre meg Rabyn válaszolta azt a "kérdéses" hsz-t. :P De lehet, h jobb, ha őt magát kérdezzük meg. :D :D

Több
18 éve 1 hónapja #302404 Írta: Kincső

Remzymama/Tünde írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Rabyn írta: Nem a vonaton már incsen 67.5ös

Igen, most "2. kedvezménykategória" címszóval fut, de ha utánaszámolsz, az árengedmény ugyanúgy 67,5%. :wink:

ja :lol: én is úgy számoltam ki :P

Gondolom, csak Rabyn nem értette mire írtad a 67,5%, legalábbis a hsz-e erre engedett következtetni :)

Több
18 éve 1 hónapja #302403 Írta: Tünde

Kincső (Thilanna) írta:

Igen, most "2. kedvezménykategória" címszóval fut, de ha utánaszámolsz, az árengedmény ugyanúgy 67,5%. :wink:

ja :lol: én is úgy számoltam ki :P

Több
18 éve 1 hónapja #302402 Írta: Kincső

Több
18 éve 1 hónapja #302397 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem a vonaton már incsen 67.5ös

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 1 hónapja #302395 Írta: Tünde

Olosta (Aelalin) írta:

Rabyn írta: Nem tudja valaki,hogy aki diák az most hány %s jegyet kell, hogy vegyen?

Buszon 67,5%.
Vonaton 2. kedvezmény, ez nemtom szászalékban mennyi.

67,5%

Több
18 éve 1 hónapja #302392 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek, van valaki, aki tudja fogni a Cinemax vagy a Cinemax 2 csatornát? És esetleg fel is tudná venni nekem a Titkos vágyak hamvas gyümölcse [size=9:1a758ndk](alias Peaches)[/size] c. filmet [size=9:1a758ndk](Hugo Weaving főszereplésével, nyüssz)[/size] holnap ill. holnapután este? :csizmáskandúrszemek:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 1 hónapja #302391 Írta: Tünde
Én ezt az üzenetet msnen kaptam emilben
ki volt az az elvetemült ?

Több
18 éve 1 hónapja #302390 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nem tudja valaki,hogy aki diák az most hány %s jegyet kell, hogy vegyen?

Buszon 67,5%.
Vonaton 2. kedvezmény, ez nemtom szászalékban mennyi.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 1 hónapja #302387 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudja valaki,hogy aki diák az most hány %s jegyet kell, hogy vegyen?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 1 hónapja #302363 Írta: Belchír o Lorien
Belchír o Lorien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem is van egy bander-ass-tól! 8)

Több
18 éve 1 hónapja #302358 Írta: gul
gul válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg valami bander-ass -tól... Még jó, hogy nem tok letölteni :D :look:

Több
18 éve 1 hónapja #302356 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Anyatünde írta:

Sil írta:

Alcarcalimo írta: Feladó: bigboldhair

Aha, akkor a többit is használták, nem csak egy küldte a körpriviket... Én abraka-dubratól kaptam.

Kicsit offf, de:
Én a babanet.hu-n abraca dubra-tól kaptam szintén ugyaniilyen sorozatosat. Be is morcosodtam rendesen, visszaírtam, hogy nem is szeretem a sorozatokat és ne küldjön több spam-et... Hmm lehet, hogy egy robottal társalogtam?? :oops:

én zulugurutól... (a legjobb, hogy én szeretem a sorozatokat :D )

Több
18 éve 1 hónapja #302354 Írta: Ben

veramacska írta: Azthiszem bander-asst még nem említettétek... :cry: nem is egy, hanem kettő üzivel lepett meg.

Na, akkor eddig Te tartod a rekordot. :P :D

Több
18 éve 1 hónapja #302353 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

Sil írta:

Alcarcalimo írta: Feladó: bigboldhair

Aha, akkor a többit is használták, nem csak egy küldte a körpriviket... Én abraka-dubratól kaptam.

Hmm. Én andrysstól. :P Gondoltam, hogy visszaírok, de aztán meggondoltam, hogy mégsem, nem vagyok biztos benne, hogy nem tudja-e meg a válaszból az IP-met... :roll: Igaz, most jut eszembe, hogy dinamikus IP-m van, szal elvileg tökmindegy lett volna. :)

Azthiszem bander-asst még nem említettétek... :cry: nem is egy, hanem kettő üzivel lepett meg.

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 1 hónapja #302350 Írta: Ben

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.634 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére