- Köszönetek: 1
BESZÉLGETŐS topic
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
egy kalappal, egy raklappal, kínai rizstermésnyivel, és amivel csak akarod... szorítok!Rabyn írta: ááiááááárrráááááá
Holnap megyek pepsziből és halálosan félek tőle, hogy nem fog sikerülni. Érettségi óta nem tudom féltem-e ennyire (talán csak a NagyKati vizsgákon de azokon mindenki fél)
Még jó, hogy belakkoztam a körmöm, mert így nem tudom tövigrágni.
(amúgy mi a szösz az a pepszi?)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
Hajrá Rabyn! Kéz és lábtöréstRabyn írta: ááiááááárrráááááá
Holnap megyek pepsziből és halálosan félek tőle, hogy nem fog sikerülni. Érettségi óta nem tudom féltem-e ennyire (talán csak a NagyKati vizsgákon de azokon mindenki fél)
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Náda
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Sok sikert Rabyn!Menni fogRabyn írta: ááiááááárrráááááá
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
The Elvish is actually an ancient form of Irish because Elvish is a registered trademark of the Tolkien family and you can’t use it. …So what we’re speaking is an ancient form of Gaelic or Irish.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nézet / Nagyítás / Visszaállítás. A Ctrl + egérgörgő hajlamos ilyet okozni, mivelhogy azzal is lehet nagyítani/kicsinyíteni.Alyr Arkhon írta: UI: Megnyomtam valamit és minden nagyban jelenik meg. NAgy betűk meg minden. Hol lehet visszaállítani?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Pontosan így tettem és semmi nem változott.Sil írta:
A ChromEditnek annyi a trükkje, hogy miután beírtad azt a sort, el kell menteni a fájlt, és újra kell indítani a böngészőt. Mindkettőhöz van gomb alul. (Ja, és mivel ezzel a többi felhasználói fájlt is lehet szerkeszteni, némi odafigyelést igényel, hogy a userContent.css-t szerkeszd. A hasonló nevű userChrome.css fájl a weboldalak helyett a böngésző felületének - pl menük, eszköztárak - átfazonírozására szolgál.)Alyr Arkhon írta: A ChromEdittel nem ment csak a manuális módszerrel.
Csitt, oda a renomémSil írta:
LOL, pedig direkt a te kedvedért beizzítottam az IE-t, és kikerestem, abban hol van a felhasználói stíluslapokkal kapcsolatos rész.Alyr Arkhon írta: (egen nekem, az IE utolsó bajnokának már Firefoxom lett amikor a tolkien mail harmadszor akart trójait telepíteni a gépemre)
UI: Megnyomtam valamit és minden nagyban jelenik meg. NAgy betűk meg minden. Hol lehet visszaállítani?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
A ChromEditnek annyi a trükkje, hogy miután beírtad azt a sort, el kell menteni a fájlt, és újra kell indítani a böngészőt. Mindkettőhöz van gomb alul. (Ja, és mivel ezzel a többi felhasználói fájlt is lehet szerkeszteni, némi odafigyelést igényel, hogy a userContent.css-t szerkeszd. A hasonló nevű userChrome.css fájl a weboldalak helyett a böngésző felületének - pl menük, eszköztárak - átfazonírozására szolgál.)Alyr Arkhon írta: A ChromEdittel nem ment csak a manuális módszerrel.
LOL, pedig direkt a te kedvedért beizzítottam az IE-t, és kikerestem, abban hol van a felhasználói stíluslapokkal kapcsolatos rész.Alyr Arkhon írta: (egen nekem, az IE utolsó bajnokának már Firefoxom lett amikor a tolkien mail harmadszor akart trójait telepíteni a gépemre)
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A ChromEdittel nem ment csak a manuális módszerrel.
(egen nekem, az IE utolsó bajnokának már Firefoxom lett amikor a tolkien mail harmadszor akart trójait telepíteni a gépemre)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hű, hát ez übermenőőőő!:D:D Tökjóóóó! Kösziii!Sil írta: Felhasználói stíluslappal. A következő sort kell hozzáírni:
#brdwelcome { display: block !important; }
- Firefox esetén egy sima szöveges fájlt kell létrehoznod ehhez, aminek a neve userContent.css, abba beleírni, és a fájlt a Firefoxos profilodon belül levő chrome nevű mappába kell tenni. XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome\ (az Application Data rejtett mappa), Vista alatt
C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome\. (Van egyébként egy ChromEdit Plus nevű kiterjesztés is, ami megkönnyíti a felhasználói fájlok létrehozását és kezelését, ezzel az egész az Eszközök menüből elérhető lesz, és nem kell külön szövegszerkesztőt használni meg a profilban turkálni.)
- Operában hasonló, csak a C:\Program Files\Opera\Styles\ mappába kell tenni és user.css a fájl neve.
- IE-ben az Eszközök / Internetbeállítások / Általános / Kisegítő lehetőségeknél lehet kitallózni, melyik fájlt akarod felhasználói stíluslapként használni.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Sil
- Nem elérhető
Felhasználói stíluslappal. A következő sort kell hozzáírni:Alyr Arkhon írta: No igen de ezt hogy tudnám megjeleníteni itten a gépemen?
#brdwelcome { display: block !important; }
- Firefox esetén egy sima szöveges fájlt kell létrehoznod ehhez, aminek a neve userContent.css, abba beleírni, és a fájlt a Firefoxos profilodon belül levő chrome nevű mappába kell tenni. XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome\ (az Application Data rejtett mappa), Vista alatt
C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\chrome\. (Van egyébként egy ChromEdit Plus nevű kiterjesztés is, ami megkönnyíti a felhasználói fájlok létrehozását és kezelését, ezzel az egész az Eszközök menüből elérhető lesz, és nem kell külön szövegszerkesztőt használni meg a profilban turkálni.)
- Operában hasonló, csak a C:\Program Files\Opera\Styles\ mappába kell tenni és user.css a fájl neve.
- IE-ben az Eszközök / Internetbeállítások / Általános / Kisegítő lehetőségeknél lehet kitallózni, melyik fájlt akarod felhasználói stíluslapként használni.
Tears unnumbered
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
No igen de ezt hogy tudnám megjeleníteni itten a gépemen?Sil írta:
De jelzi, csak nem látszik. Erre való a brdwelcome, aminek a láthatóvá tételéért SÚ is küzd.Alyr Arkhon írta: Kösz hogy szóltál, nem mindig nézem meg, és ez a fórum sajna nem jelzi ha jött egy új.
:brdwelcome4prezident:
Így néz ki: katt ide
Ez jelzi, ha nincs új üzenet: tolkien.hu/components/com_agora//style/img/Pyxes/messageoff.gif , és ilyen, ha van: tolkien.hu/components/com_agora//style/img/Pyxes/message.gif
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
De jelzi, csak nem látszik. Erre való a brdwelcome, aminek a láthatóvá tételéért SÚ is küzd.Alyr Arkhon írta: Kösz hogy szóltál, nem mindig nézem meg, és ez a fórum sajna nem jelzi ha jött egy új.
:brdwelcome4prezident:
Így néz ki: katt ide
Ez jelzi, ha nincs új üzenet: , és ilyen, ha van:
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kösz hogy szóltál, nem mindig nézem meg, és ez a fórum sajna nem jelzi ha jött egy új.Zsodoo írta: Alyr írtam neked egy privit, megkaptad?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
köszönjük!!!! :D:DAcho írta:
Gratula!Ery írta: Az NCA-n működési támogatásra kaptunk 500.000,- Ft-ot.
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Zsodoo
- Látogató
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Gratula!Ery írta: Az NCA-n működési támogatásra kaptunk 500.000,- Ft-ot.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
De legalább nem szorongok, az igaz
"Well, I'm back."
- Náda
- Nem elérhető
de jó!! köszönet érte a pályázóknak!Ery írta: Az NCA-n működési támogatásra kaptunk 500.000,- Ft-ot.
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Legalább szorongani se fogsz.Snuffles írta: Én gyógyszert is szedek rá, amivel csak az a baj, hogy szorongás ellen is fel szokták írni :/ Szóval más meg arra szedi. Gáz.
Amúgy nekem amióta heti rendszerességgel edzek, jelentősen csökkentek az allergiás tüneteim. Két éve már simán kalciummal tartom féken.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ilyenkor olyan szerencsésnek érzem magam, hogy nem vagyok allergiás az ilyesmikre.
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sil
- Nem elérhető
Ez olyan, mintha abból a kottafüzetes cuccból lenne, amihez adnak egy CD-t, és rajta van egyszer csak az alap, amire rá lehet játszani, meg egyszer az adott hangszerrel együtt, hogy hogy kéne hangzania.Rabyn írta: Ti hallottátok már így?
... re=related
Tears unnumbered
- Rabyn
- Nem elérhető
... re=related
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Aweriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Jé, tényleg! Kíváncsi vagyok, hány embert fogok látni az utcán, aki részt vesz benne... Én biztosan kipróbálom!Metaflora írta: Hétfőn törülközőnap
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Invalid Tolkien Hűazannya mondom Osztán kiderült hogy csak Token, nem Tolkien...
If I promise not to kill you, can I have a hug?