- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
olorin.papa írta:
Ery írta:
Meleth_lin írta: Most bocsánat, hogy itt siránkozok, de muszáj... Az van, hogy szerveznek az egyik osztályban (azaz tesómék) Spanyolországba kirándulást, és ma felmerült, hogy én is mehetnék. [size=9:2gqkkmll]Fapados repcsivel mennénk, aztán Santiago zarándokútján gyalogolnánk párszáz km-t, és viszonylag egész olcsó lenne.[/size] És nagyon örültem, mert régóta szeretnék elmenni oda (spanyol kéttannyelvű tagozatra járok, és főleg ezért lenne fontos számomra)... erre eszünkbe jut, hogy valószínűleg (jobban mondva szinte biztosan) ütközik az MTT-s táborral, és én nagyon szeretnék mindkettőre menni, de nem lehet... [size=9:2gqkkmll](meg amúgy is együtt a kettő már drága lenne)[/size]...és ma amúgy is rossz napom volt, és most itt sírok a gép előtt, és nem tudom, mi legyen!
Menj Spanyolországba.
Csatlakozom Ery-hez! Most van lehetőséged megvalósítani egy nagy álmodat, ne szalaszd el, mert többé nem jön vissza!
Tolkien Tábor lessz jövőre is, de a Nagy Spanyol Kaland csak egy van az életben!
Majd hazajössz, és elmeséled, és mindenki irigykedve fogja halgatni!
Csak nehogy itthol hagyd a fényképező gépedet!!
Meleth_lin: Joder Tío (ezt NE akard lefordítani ) Hogy lehet ilyenen tépelődni? Nyomás Spanyolországba, Compostela előtt vissza ne merj fordulni! Aztán majd tessék beszámolni az útról jól!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Drága Gilloth Hugi, had gratuláljak én is. :bounce: :bounce: :bounce: Már nagyon régen beszélgettünk, hiányzol bátyódnak, nagyon!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ery írta:
Meleth_lin írta: Most bocsánat, hogy itt siránkozok, de muszáj... Az van, hogy szerveznek az egyik osztályban (azaz tesómék) Spanyolországba kirándulást, és ma felmerült, hogy én is mehetnék. [size=9:3euuyxb3]Fapados repcsivel mennénk, aztán Santiago zarándokútján gyalogolnánk párszáz km-t, és viszonylag egész olcsó lenne.[/size] És nagyon örültem, mert régóta szeretnék elmenni oda (spanyol kéttannyelvű tagozatra járok, és főleg ezért lenne fontos számomra)... erre eszünkbe jut, hogy valószínűleg (jobban mondva szinte biztosan) ütközik az MTT-s táborral, és én nagyon szeretnék mindkettőre menni, de nem lehet... [size=9:3euuyxb3](meg amúgy is együtt a kettő már drága lenne)[/size]...és ma amúgy is rossz napom volt, és most itt sírok a gép előtt, és nem tudom, mi legyen!
Menj Spanyolországba.
Csatlakozom Ery-hez! Most van lehetőséged megvalósítani egy nagy álmodat, ne szalaszd el, mert többé nem jön vissza!
Tolkien Tábor lessz jövőre is, de a Nagy Spanyol Kaland csak egy van az életben!
Majd hazajössz, és elmeséled, és mindenki irigykedve fogja halgatni!
Csak nehogy itthol hagyd a fényképező gépedet!!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ery
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Most bocsánat, hogy itt siránkozok, de muszáj... Az van, hogy szerveznek az egyik osztályban (azaz tesómék) Spanyolországba kirándulást, és ma felmerült, hogy én is mehetnék. [size=9:bvn5sbfr]Fapados repcsivel mennénk, aztán Santiago zarándokútján gyalogolnánk párszáz km-t, és viszonylag egész olcsó lenne.[/size] És nagyon örültem, mert régóta szeretnék elmenni oda (spanyol kéttannyelvű tagozatra járok, és főleg ezért lenne fontos számomra)... erre eszünkbe jut, hogy valószínűleg (jobban mondva szinte biztosan) ütközik az MTT-s táborral, és én nagyon szeretnék mindkettőre menni, de nem lehet... [size=9:bvn5sbfr](meg amúgy is együtt a kettő már drága lenne)[/size]...és ma amúgy is rossz napom volt, és most itt sírok a gép előtt, és nem tudom, mi legyen!
Menj Spanyolországba.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Hokshelato
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Milyen fura, mikor kicsi voltm orrba-szájba néztem...a tartalmából pedig semmit sem fogtam fel....DE majd most!!!!!!!!!Cicaful írta: Nesztek Ha érdekel valakit.... Elsüllyedt világok a minimaxon
"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"
- Newra
- Nem elérhető
gilloth írta: /
[size=9:2345one4]jééé.. 8O
Pont egy éve regeltem.... [/size]
Gratula Gilloth! Csak így tovább! :bounce: :hello: :up:
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Ery
- Nem elérhető
Cicaful írta: Nesztek Ha érdekel valakit.... Elsüllyedt világok a minimaxon - ekkor:
Az epizódok állítólag kevertek - de azért örülünk
[A 19:30 után kezdődő epizódok megtekinthetetlenek, mivel akkor automatikusan átkapcsolnak a cool tv adására...]
Azért lehet élvezkedni és nosztalgiázni.
Nem mindenhol kapcsolnak át, nálunk csak 20:00-tól szűnik meg...
Καναπή!
- Ulmo
- Nem elérhető
Cica, köszi az infokat! :hello:
- Cicaful
- Nem elérhető
Az epizódok állítólag kevertek - de azért örülünk
[A 19:30 után kezdődő epizódok megtekinthetetlenek, mivel akkor automatikusan átkapcsolnak a cool tv adására...]
Azért lehet élvezkedni és nosztalgiázni. Aki fel tudja őket venni, az nagyon aranyos lenne, ha ezt a kincset közzé tenné, hogy utána mondjuk be lehessen őket digizni.
Vetítési időpontok:
2005.03.14. hétfő 19:29 (1. epizód)
2005.03.15. kedd 19:28 (2. epizód)
2005.03.16. szerda 12:31 (1. epizód)
2005.03.16. szerda 19:28 (3. epizód)
2005.03.17. csütörtök 09:01 (1. epizód)
2005.03.17. csütörtök 12:31 (2. epizód)
2005.03.17. csütörtök 19:28 (4. epizód)
2005.03.18. péntek 09:05 (2. epizód)
2005.03.18. péntek 12:35 (3. epizód)
2005.03.18. péntek 19:35 (5. epizód)
2005.03.19. szombat 12:35 (1. epizód)
2005.03.19. szombat 16:05 (3. epizód)
2005.03.20. vasárnap 12:35 (2. epizód)
2005.03.20. vasárnap 16:05 (4. epizód)
2005.03.21. hétfő 09:05 (5. epizód)
2005.03.21. hétfő 12:35 (4. epizód)
2005.03.21. hétfő 16:05 (3. epizód)
2005.03.21. hétfő 19:35 (6. epizód)
2005.03.22. kedd 12:35 (5. epizód)
2005.03.22. kedd 16:05 (4. epizód)
2005.03.22. kedd 19:35 (7. epizód)
2005.03.23. szerda 12:35 (6. epizód)
2005.03.23. szerda 16:05 (5. epizód)
2005.03.23. szerda 19:35 (8. epizód)
2005.03.24. csütörtök 09:05 (6. epizód)
2005.03.24. csütörtök 12:35 (7. epizód)
2005.03.24. csütörtök 19:35 (9. epizód)
2005.03.25. péntek 09:05 (7. epizód)
2005.03.25. péntek 12:35 (8. epizód)
2005.03.25. péntek 19:35 (10. epizód)
2005.03.26. szombat 12:35 (6. epizód)
2005.03.26. szombat 16:05 (8. epizód)
2005.03.27. vasárnap 12:35 (7. epizód)
2005.03.27. vasárnap 16:05 (9. epizód)
2005.03.28. hétfő 09:05 (10. epizód)
2005.03.28. hétfő 12:35 (9. epizód)
2005.03.28. hétfő 16:05 (8. epizód)
2005.03.28. hétfő 19:35 (11. epizód)
2005.03.29. kedd 12:35 (10. epizód)
2005.03.29. kedd 16:05 (9. epizód)
2005.03.29. kedd 19:35 (12. epizód)
2005.03.30. szerda 12:35 (11. epizód)
2005.03.30. szerda 16:05 (10. epizód)
2005.03.30. szerda 19:35 (13. epizód)
2005.03.31. csütörtök 09:05 (11. epizód)
2005.03.31. csütörtök 12:35 (12. epizód)
2005.03.31. csütörtök 19:35 (14. epizód)
2005.04.01. péntek 09:00 (12. epizód)
2005.04.01. péntek 12:35 (13. epizód)
2005.04.01. péntek 19:35 (15. epizód)
2005.04.02. szombat 12:35 (11. epizód)
2005.04.02. szombat 16:00 (13. epizód)
2005.04.03. vasárnap 12:35 (12. epizód)
2005.04.03. vasárnap 16:05 (14. epizód)
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Artemisz
- Nem elérhető
gilloth írta:
[size=9:awlhdb71]jééé.. 8O
És azóta is öröm, hogy köztünk vagy!!! :hello: *ölelés* *virágeső*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- gilloth
- Látogató
de sajnos asszem igen, van ilyen...
" A DVD játékos sértést okoz" :eek2:
[size=9:s9ruv3i4]jééé.. 8O
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Azért ez már metafizikai távlatokra nyit ajtót.
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Silima
- Nem elérhető
_newra írta: Nézzétek és sírjatok!
gportal.hu/picview.php?prt=22242 ... 57&index=1
Amikor kocsit tol, kerülje a sértést. Világos! Ez szörnyű!
- Newra
- Nem elérhető
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta: Nézte tegnap valaki az M1-en a Főtér c. műsort?
Piciny városom Kiskunfélegyháza volt benne.
Képzeljétek, van a itt egy Pipa Klub! Nem is tudtam róla [size=9:2gstwt82](látszik, hogy műveletlen parasztnéni vagyok én )[/size].
Most nézegettem a taglistát, és észrevettem, hogy a hozzászólásaim számával a 100. helyen állok! 8O Alig jó vagyok!
Akkor nem vagyok messze mögötted én a 110-dik vagyok...
Nem rossz egy nem MTT-től
- Olosta
- Nem elérhető
Piciny városom Kiskunfélegyháza volt benne.
Képzeljétek, van a itt egy Pipa Klub! Nem is tudtam róla [size=9:2q2c2unf](látszik, hogy műveletlen parasztnéni vagyok én )[/size].
Most nézegettem a taglistát, és észrevettem, hogy a hozzászólásaim számával a 100. helyen állok! 8O Alig jó vagyok!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- B.C
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyon aggaszt, hogy problémád miatt mostanában ennyire zárkózott vagy. Te mindig vidám voltál, és jó jel ez is, hogy egy-egy beszélgetésünk alkalmával még mindig meg tudjuk nevettetni egymást. Segítségül annyit mondok még (az elhangzottakon kívül), hogy tisztában vagyok azzal, hogy mindkettőtöket idegesíti a DOLOG, haragudtok RÁ, és ti a haragotok foglyai vagytok, amit most egymás ellen fordítotok. Emlékszel? Amikor minden simán ment, milyen remekül megvoltatok egymással? Lényegében most arról van szó, hogy kapcsolatotok válsághelyzetben nem jól funkcionál, ami nem jelenti azt, hogy rossz! Ettől az általatok kritikusnak látott helyzettől még nem dől össze a világ, nem kell véget vetni a kapcsolatotoknak. Sok-sok türelemmel, megértéssel, azzal, hogy mindketten kicsit visszafogjátok indulataitokat, de inkább hogy MÁSHOGY adjátok le, minden visszaállítható a régi helyzetbe. Mivel mondhatom, hogy nagyon jól ismerlek, biztos vagyok benne, hogy sikeresen elrendezed kettőtök ügyét.
- Léli
- Nem elérhető
olorin.papa írta: Az ott bemutatkozók java része még most is aktív... és ez nagyon jó.
Hát szerintem meg az akkoriak többsége éppenhogy eltűnt, vagy passzívságot fogadott.... Én személy szerint nagyon hiányolom őket, sokukat (nyilván mindegyikükeet nem ismerhettem), és szomorú vagyok, hogy elmentek.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ery
- Nem elérhető
bea/mag írta: most írjam be hogy 500 ))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?
Nyugodtan. Esetleg törlöm
No ez rossz vicc volt. Amúgy grat!
Καναπή!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
[size=9:13u3xwzb]Igen, tökvéletlenül tévedtem ide.[/size]
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Drowse
- Nem elérhető
shimánbea/mag írta: most írjam be hogy 500 ))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?
amúgy meg gratula :itscool:
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Valószínűleg biológus lesz belőlem, titkos álmom a holywoodi filmiparhoz kötődik"
8O
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
nézzetek meg! és gyertek is lécci:) tiszta jólesz:)
A Humanista Mozgalom szervezésében újfent megrendezésre kerül a Békejel, ezúttal azonban 1575 embert várnak a békejel alakzatba és több ezer embert további résztvevőnek. A program is bővül, a fáklyás formációban való részvétel lehetősége mellett neves hazai együttesek koncertjei, mutatványosok és zsonglőrök biztosítják az esemény hangulatát.
fogta és elindult megkeresni magát
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Na, alighanem mától megkezdtem a negyedik évemet is ezen a fórumon! Örök hálámat szeretném ez alkalomból leróni J.R.R. Tolkiennek, Peter Jacksonnak és Svindlernek, akiknek a közreműködése nélkül három évvel ezelőtt nem tudtam volna felregisztrálni erre a fórumra - na jó, úgy értem, arra a bizonyos " régire "...
Megnéztem én is, micsoda mások voltatok anno... 8O
Az ott bemutatkozók java része még most is aktív... és ez nagyon jó.
majd újabb 4 év múlva is kíváncsi vagyok, lesznek.e itt még 19-en
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now