- Köszönetek: 1
BESZÉLGETŐS topic
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sil írta: Nyüssz... Megint lett hangja a Velem II. tábori videónak :shock: :nosztalgiázik: :
egy csomót megnéztem - de jó is
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
löl! IgyekeztemEstel ithildin írta: ATYAERU! Snufi, ez borzalmas... :lájk:
"Well, I'm back."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Nimloss
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem az az erős, aki sosem bukik el, hanem az, aki mindig föl tud állni.
A minden a semmi, és a semmi a minden.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Estelwen
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 2_700b.jpg
"Well, I'm back."
- Lumi
- Látogató
Idhren írta: megujulas.startlap.hu/?p=8972
Kattintsatok és szavazzatok, hogy legyen sok új "Tolkien pihenő" az országban
megtörtént
Nosztalgia remélem ismerős mindenkinek
... re=related
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kattintsatok és szavazzatok, hogy legyen sok új "Tolkien pihenő" az országban
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Mintha nem is könyvtárban lennénk. Sebaj, legalább a gondolataimat nem zavarta millió felé, és még arra is maradt erőm, hogy hazamenvén írogassak nektek egy kicsit.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Gwaih i Tolkínionnath | Fács-e?
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Tudtommal a valószínűsége 99% körüli...Leguanember írta: Sziasztok!
Valószínűleg július elsején pénteken lesz Gomuncs
- Leguanember
- Nem elérhető
Valószínűleg július elsején pénteken lesz Gomuncs (a topikban hamarosan), és mindenképpen lesz szó erről is, meg általában a kommunikációs csatornáinkról, hogy mink van, hogy mi kéne, hogy mit lépjünk.
Lesz még Gomuncs is majd többször is. Addig is írjatok sok-sok reflexiót meg véleményt az MTT-ről :-9
Itt a fórumon több topik is van erre (ez itt éppen aktuálisan, Gomuncs, Vezetőképzés, Hogyan tovább, MTT?, Egyesület stb.), aztán Mau MTT-blogján tolkinionnath.tumblr.com/ , aztán magánblogokon, élőben akárhol.
Itt az ideje újra meghatározni magunkat - ez így ránk jön kétévente.
Még akartam vmit írni, de elvesztettem a fonalat...Legközelebb.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A nickneves regisztrációra én is gondoltam, mert szintén ódzkodom az adatok megosztásától, még ha csak a nevemről is van szó, de a fészbukkal kapcsolatban még nem volt rossz tapasztalatom, pedig jó pár éve fent vagyok.
"Well, I'm back."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Ezért regisztrálnak sokan nem a rendes nevükön, ami persze nem szabályos, de senkit nem zavar. Pl. Ille és Mau is nicknéven van fenn.Sil írta: Adatok nélkül nem lehet regisztrálni. És nem az ellopásáról van szó (bár volt olyan is, és az adatbányászatot sem szeretem, pl mi köze egy oldalnak ahhoz, hogy máshol mit nézek meg), hanem hogy pl felhasználók megadnak olyan dolgokat, amiket csak a barátaik láthatnak elvileg, és volt, hogy ezeket a Facebook egy változtatással nyilvánossá tette, vagy pl kereshetővé harmadik fél által...
A facebooknál is van lehetőség nyilvános galériára, csak ezt az emberek bejelölésével egyszerre alkalmazni a legtöbben nem kedvelik. De pl. TolkienCon képeit vmiért csak fb-re raktam fel (fura szempontok szerint ingadozom fb és picasa között), és kértek is, hogy adjam meg a nyilvános linket, hogy azok is láthassák, akik nincsenek regisztrálva.Sil írta: Persze, nem is azért mondom. De azok a galériák azért vannak, hogy meg lehessen osztani a képeket másokkal, alapból nem kell bejelentkezni arra a bizonyos oldalra, hogy lásd őket. Facebook-nál alapból nem nyilvánosak a galériák, ami helyes is, ha magánjellegű képek kerülnek fel, de az MTT-s képeknek nem ott a helye.
- Sil
- Nem elérhető
Adatok nélkül nem lehet regisztrálni. És nem az ellopásáról van szó (bár volt olyan is, és az adatbányászatot sem szeretem, pl mi köze egy oldalnak ahhoz, hogy máshol mit nézek meg), hanem hogy pl felhasználók megadnak olyan dolgokat, amiket csak a barátaik láthatnak elvileg, és volt, hogy ezeket a Facebook egy változtatással nyilvánossá tette, vagy pl kereshetővé harmadik fél által...Felagund írta: Az adatvédelemről meg csak annyit, hogy csak annyi adatot "lophatnak el", amennyit megadsz
Ez csak mostanában kezdődik, hogy egyszerűen elfelejtik átmásolni, mert nem fontos, és külön kell kérni. Persze először a kisebb taliknál fordul elő, de könnyen leszoknak róla.Aeglos írta: Viszont az MTT-s rendezvényekkel kapcsolatban én mindig mindent megtaláltam a fórumon is. Talán csak pár kósza-kommandó volt, amiről lemaradtam.
Persze, nem is azért mondom. De azok a galériák azért vannak, hogy meg lehessen osztani a képeket másokkal, alapból nem kell bejelentkezni arra a bizonyos oldalra, hogy lásd őket. Facebook-nál alapból nem nyilvánosak a galériák, ami helyes is, ha magánjellegű képek kerülnek fel, de az MTT-s képeknek nem ott a helye.Gandalf írta: Mondjuk speciel pont a képek sosem a tolkien.hu-ra lettek feltöltve, hanem a létező legkülönbözőbb tárhelyekre (tar.hu-tól kezdve a picasawebig). A képek máshol tárolása - lévén magángalériákról van szó - jobb is, hogy nem az MTT hivatalos oldalán történik.
Tears unnumbered
- Gandalf
- Nem elérhető
(Más kérdés, hogy lehetne a tolkien.hu-n hivatalos galériát csinálni válogatott fotókból.)
- Aeglos
- Nem elérhető
Sil írta: És nagyon nem tetszik az, amikor olyan dolgokra használják, amire _nem_ alkalmasabb a fórumnál. Hogy a képek is már csak oda kerülnek fel...
Ezzel én is egyetértek.
Viszont az MTT-s rendezvényekkel kapcsolatban én mindig mindent megtaláltam a fórumon is. Talán csak pár kósza-kommandó volt, amiről lemaradtam.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Az adatvédelemről meg csak annyit, hogy csak annyi adatot "lophatnak el", amennyit megadsz
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
Egyrészt komoly fenntartásaim vannak az adatvédelemhez való hozzáállásukkal szemben, másrészt nem érzem szükségét annak, hogy megosszam az ismerőseimmel, hogy éppen mit csinálok vagy mi tetszik (a kollégáimmal meg pláne). Blogom sincs pl, és az iwiw-et is csak akkor használom, ha kell valakinek az elérhetősége. És nagyon nem tetszik az, amikor olyan dolgokra használják, amire _nem_ alkalmasabb a fórumnál. Hogy a képek is már csak oda kerülnek fel, és újabban már az MTT-s rendezvényekről az alapvető információk is késve vagy egyáltalán nem kerülnek fel ide. (Lásd pl MTT-szülinap... ) Úgyhogy lassan egyszerűen muszáj lesz regisztrálnom, de ez azért nagyon kiábrándító. :/Aeglos írta: Sil, amúgy érdekelne, te - mint régi nagy netszörfös, aki mindenről tudja, hogy hol találja - miért nem vagy Facebookon. Én sem vagyok, de az egy másik történet...
Tears unnumbered
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Ajjaj, ugye, nem lesz 100 levélnél több egyszerre?Kincső (Thilanna) írta: Most már csak a tolkien.hu szerver lassúságán múlik, hogy mikor érnek oda a levelek.
Nyilván több volt, ha egyszer 27-29 fősek a csapatok (és ugye a címzettek számát nézi sajna, szal hiába volt darabra 4)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Grondir
- Nem elérhető
Snuffles írta: Grondir: hol találtatok szállást végül? Csak érdekességképpen kérdezem, mert itt tanulok
Hát pontosan nem tudom, de ofő mondta, hogy már van szállás!
Athramien írta: most sírjak, vagy nevessek?
Hát ezt én sem tudom!
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Athramien
- Nem elérhető
"Sane is boring"
- Gandalf
- Nem elérhető
Ajjaj, ugye, nem lesz 100 levélnél több egyszerre?Kincső (Thilanna) írta: Most már csak a tolkien.hu szerver lassúságán múlik, hogy mikor érnek oda a levelek.
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Attila
- Nem elérhető
Metaflora írta:
CSAK a csigákat ne? Bármi mást véreztethetünk? Még a gombokat is?!Snuffles írta: Ne! Csak a csigákat ne
A gombokat ne, azok gumicukorból vannak!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Estelwen
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."