BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 1 napja #374908 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ezt nézzétek, mint pedagógia!!!! :mrgreen:
Borzasztó!
A legdurvább a 2:30 résznél van, mikor a srác rezzenéstelen arccal közli, hogy neki is milyen sz@r az élete :lol:
Ilyennel képviselni vmit sztem nagy melléfogás...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 napja #374906 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Gandalf írta: www.blikk.hu/cikk.php?cikk=125007
8O 8O 8O :roll: :lol: :look: :quasi:

Ez olyan, mint egy Dr. House epizód :mrgreen:

jah ppfffuuuu
az egy dolog hogy került oda,de mit csinált ott??? 8O mit evett...8O

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 napja #374905 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát ez durva. 8O 8O :D :D
Egyetértek, tiszta DR. House.

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 1 napja #374904 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: www.blikk.hu/cikk.php?cikk=125007
8O 8O 8O :roll: :lol: :look: :quasi:

Ez olyan, mint egy Dr. House epizód :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
Több
16 éve 1 napja #374902 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: :DDD
Ez nem ott van ahol a piac?
Ott is van egy naaagy ázsiai bolt, ahova el akartam menni..

termosz?:D

Rabyn: IKEÁt szintén ajánlom wok-téren, éthordót pedig én az Auchanban láttam. Műanyagot és fémet is. (Savoya parki neked elvben nincs nagyon messze, asszem.)
Tápióka port azt passz, de én is kíváncsi lennék rá. :D

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 1 napja #374900 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: ételhordó termosz pedig bármelyik edéynboltban

Még a teszkóban is akad.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 1 napja #374899 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nem tudja valaki, hogy hol lehet normális wokot kapni? és ételhordó termoszt? Nekem volt csak eltörtem:(

én a legnagyobbat vettem egy ezresért fakanalastól az IKEAban wokot

ételhordó termosz pedig bármelyik edéynboltban

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 1 napja #374893 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D DD
Ez nem ott van ahol a piac?
Ott is van egy naaagy ázsiai bolt, ahova el akartam menni..

termosz?:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 1 napja - 16 éve 1 napja #374892 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remélem ezek után, hogy ilyen szépen összeszedtétek, jöttök is dekorálni! :twisted: ;)

És tádámm: klikk :P (avagy főoldalon a GYIK dobozkát érdemes nézegetni néha ;) )

Továbbá:

FONTOS - FONTOS - FONTOS!!!

MTT tagok!
Holnap, azaz november 22-én szombaton MINDENKÉPPEN GYERTEK KÖZGYŰLÉSRE!
Mégpedig IDŐBEN: REGISZTRÁCIÓ 9:00-10:00 KÖZÖTT!!!

Ha nem leszünk határozatképesek, az igen kellemetlen lehet az elnökhelyettesítéshez szükséges alapszabály-módosításnál! :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 1 napja #374890 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nem tudja valaki, hogy hol lehet normális wokot kapni? Tápióka port? (azzal sűrítik a kínai kajákat) és ételhordó termoszt? Nekem volt csak eltörtem:(

Kedvenc boltomat ajánlhatom neked: www.azsiabt.hu

Szakácsként ez az egyik törzshelyem...

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Több
16 éve 1 napja #374880 Írta: Rabyn
Nem tudja valaki, hogy hol lehet normális wokot kapni? Tápióka port? (azzal sűrítik a kínai kajákat) és ételhordó termoszt? Nekem volt csak eltörtem:(

Több
16 éve 1 napja #374879 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: segítsek kilókat adni valakinek? Szerintem a felesleggel mi ketten kiteszünk egy Rabynt :lol: :lol: :lol:

Adok én is húsz kilót és akkor Rabyn már felülről imádkozna az ötven kilóért, de nagyon :D
Szerintem mindenki jól járna :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 2 napja #374870 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Metaflora írta: Rákosrendező rosszabb hely ilyen szempontból, mert onnan szinte csak gyalogolni lehet / érdemes

Ez nem igaz, a 74-es troli ott is jár. Ki kell menni a macskaköves úton egészen a Szőnyi útig, és azon ott van rögtön a troli megállója. Egy perc séta.

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 2 napja #374869 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Sil, ha én minden felesleges kilómat felajánlanám Rabynnak, már attól úgy kikerekedne, hogy az említett nadrág csak úgy menne rá, ha csak az egyik lábát dugja bele :D :D :D

segítsek kilókat adni valakinek? Szerintem a felesleggel mi ketten kiteszünk egy Rabynt :lol: :lol: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 2 napja #374865 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még az 1-es villamoshoz: Ajtósi Dürer sor a megálló neve. Ha a Népliget vagy a Stadionok felől jöttök, akkor ahogy leszálltok, lesz ott egy T alakú aluljárószerűség, oda le kell menni, és balra fordulni. Onnan meg már egyenesen végig az Ajtósin (nem kell átmenni az úton, pont a páratlan oldalon lyukadtok ki), jó messze van gyalog.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 2 napja #374862 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha már olyan szépen összeszedtük a HNE topicban, ne sikkasszuk már így el! :D

Cím
Hivatalosan:
MTT Klubhelyiség és Iroda
Budapest XIV.
Ajtósi Dürer sor 19-21.
"A" épület, I. emelet, 110. szoba.

Felismerésileg: a kerítésre nagy betűkkel ki van írva, hogy raktár, iroda bérelhető, ha az utcán szemben állsz a kerítéssel, akkor a jobb szélén van egy kis ajtó, ott kell csöngetni, aztán az udvaron balra fordulni, az épületre, és az épületen belül már ki van táblázva, hogy MTT (egyébként a kis ajtón is)

Odajutás (Lyona, Narb és Felagund tanácsai nyomán):
5-ös, 7-es (nem E!) és 173-as (nem E!) buszokkal Cházár András utca / Stefánia út megálló
74/75-ös troli (ez visz legközelebb) Zichy Géza u. megálló
1-es villamossal Hungária körútig és séta

Távolabbról:
Valami metróvonalig gondolom mindenki eljut, a sárgától már gyalog vagy akár 75-össel jó, kékről meg pirosról 7-esre pl. prímán át lehet szállni (Ferenciek, Blaha...)

SÚ írta: Vonattal meg a Zugló vagy Rákosrendező. Zuglótól érdemes lehet a 7-es busszal és társaival a Cházár András utcáig elhatolni, esetleg az 1-es villamossal egy megállót az Ajtósiig, és onnan tíz perces séta.
Rákosrendező rosszabb hely ilyen szempontból, mert onnan szinte csak gyalogolni lehet / érdemes, de kb. 20 perc, szóval ráérősöknek még hatósugaron belül lehet. Én inkább be szoktam menni a Nyugatiba, és onnan 4-es / 6-os a Wesselényi utcáig, gyalog egy utcányi előre, és ott jobbra a 74-es troli megállója.

Én írtam: Ferihegyről vonattal a Nyugatiba, és akkor visszavezettük az előző feladatra. Keletiből ott a szintén említett 7es busz. Déliből meg mondjuk metróval elindulva egész csomó helyen át lehet szállni a már említett járművekre, vagy akár elsétálni az 5ös buszhoz.

Több
16 éve 2 napja #374860 Írta: Rabyn
Azért én beírom, hogy lehet az ajtósira jutni, biztos ami biztos...

1-es villamos (megáll az árpád hídnál budai hídfőnél is és a metrónál is) ajtósi dűrer sor, és ott elindulni befelé, a vakok intézete felé és menni menni menni menni menni át egy nagy zebrán és akkor egyszer csak ott lesz egy épület aminek van kis beugrós része ami kapuként szolgál(t) na azon túl egy kicsit és ott egy kapun rajta van már a nevünk meg van csengő. Ajtón, be kőépületbe be, első fel, végig a folyosón jobbra, aztán a folyosó végén balra, majd megint jobbra.

7-es busz: A Cházár András útnál kell leszállni, a templom oldalán végigmenni, menni menni, ameddig el nem érsz a ligetig, ott jobbra és az említett kapu, csak itt nincsen előtte az a beugrós rész, mivel a másik oldalról kell jönni.

A trolit nem tudom.

De ajánlom mindenkinek az utvonalterv.hu oldalt. :)

Több
16 éve 2 napja #374858 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jóéjszakát-kívánalomnak ide is írom:

Holnap, azaz pénteken f4-re - de akár előbb is, én tudok előbb menni - várunk minden segítő kezet az MTT Ajtósi Dürer sori helyiségének a dekoráláshoz!

Odajutás: lásd az MTT szekción belül a HNE topicban, múltheti bejegyzések. :P ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 2 napja #374857 Írta: Metaflora
Fú, vmikor talán tavaly volt a vöröskeresztnek egy nagyon jó kis vámpíros "adj vért" reklámja :D

Több
16 éve 2 napja #374856 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attól függ, hogy orvos vagy vámpír veszi-e le...

Több
16 éve 2 napja #374855 Írta: Metaflora

Orsie írta: most már vért is adhatsz :D

Ahhoz vérnyomás is kell, nem? :D

Több
16 éve 2 napja #374852 Írta: Sötét Úr
Sil, ha én minden felesleges kilómat felajánlanám Rabynnak, már attól úgy kikerekedne, hogy az említett nadrág csak úgy menne rá, ha csak az egyik lábát dugja bele :D :D :D

Több
16 éve 2 napja #374851 Írta: Sil

Sötét Úr írta: Rabyn: szívesen átadok hat kilót... :D

Én akár tizenhatot is... :wink:

Tears unnumbered

Több
16 éve 2 napja #374848 Írta: Sötét Úr
Rabyn: szívesen átadok hat kilót... :D

Több
16 éve 3 napja #374812 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn, tök jó :) én mondtam, hogy menni fog! :dance: :bounce:

most már vért is adhatsz :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 3 napja #374799 Írta: Rabyn
Sziasztok!
Muszáj megosztanom veletek a jó hírt:)
elértem az 50 kilós álomhatárt!:) Már csak 6 kilót kell híznom és akkor nem kell öv a nadrágomba, amit két éve vettem!:))

Több
16 éve 3 napja #374792 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Adlaine Boldania Abelhia írta: Sziasztok!
a koleszból írok...alig várom h péntek legyen...
gyorsan beugrottam, mert mindjárt kezdődik a szallagavató főpróba a nagyoknak! :D :)

Jéééé, szia kedves iskolatárs!! :D
(már eddig is gyanakodtam, de a szalagavató-főpróbával elárultad magad. :P )
További szép napot, és kellemes túlélést!

A tengerhez kapcsolódva...mi számít beszédnek? Mert a morajlása is lehet egész kifejező ahhoz, hogy annak vegyük...pár üveg rum után meg pláne érdekes dolgokat is hallhatunk belőle ki (aargh). És amennyiben a tenger befolyásolja a cselekményt (pl felborítja a hajót), igenis nagy szerepe van.
:P

Több
16 éve 3 napja #374791 Írta: Adlaine Boldania Abelhia
Adlaine Boldania Abelhia válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
a koleszból írok...alig várom h péntek legyen...
gyorsan beugrottam, mert mindjárt kezdődik a szallagavató főpróba a nagyoknak! :D :)

Több
16 éve 3 napja #374784 Írta: Sil
Gandalf: Hát... volt, legalábbis a közelmúltban... De nem mentek vele sokra.
www.origo.hu/itthon/20011122antiszemita.html
www.mult-kor.hu/cikk.php?id=12091
Lista szvsz konkrétan nincs már róla, ezek egyedi perek szoktak lenni.

A "közösség elleni izgatás" meg hasonlók mellett még ezt szokták alkalmazni:

1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről írta: Sajtórendészeti vétség
213. § Aki
a)
b) olyan sajtóterméket terjeszt, amelynek lefoglalását vagy elkobzását rendelték el,
vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.

Ja, és persze a szerzői jogot sértő könyveket is le lehet foglaltatni.

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.235 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére