BESZÉLGETŐS topic
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ezt nézzétek, mint pedagógia!!!!
Borzasztó!
A legdurvább a 2:30 résznél van, mikor a srác rezzenéstelen arccal közli, hogy neki is milyen sz@r az élete
Ilyennel képviselni vmit sztem nagy melléfogás...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Felagund írta:
Gandalf írta: www.blikk.hu/cikk.php?cikk=125007
8O 8O 8O :look: :quasi:
Ez olyan, mint egy Dr. House epizód
jah ppfffuuuu
az egy dolog hogy került oda,de mit csinált ott??? 8O mit evett...8O
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egyetértek, tiszta DR. House.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Gandalf írta: www.blikk.hu/cikk.php?cikk=125007
8O 8O 8O :look: :quasi:
Ez olyan, mint egy Dr. House epizód
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Kar_sa
- Nem elérhető
Rabyn: IKEÁt szintén ajánlom wok-téren, éthordót pedig én az Auchanban láttam. Műanyagot és fémet is. (Savoya parki neked elvben nincs nagyon messze, asszem.)Rabyn írta: :DDD
Ez nem ott van ahol a piac?
Ott is van egy naaagy ázsiai bolt, ahova el akartam menni..
termosz?
Tápióka port azt passz, de én is kíváncsi lennék rá.
Kārātārānen a áirâë...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Még a teszkóban is akad.Tünde írta: ételhordó termosz pedig bármelyik edéynboltban
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rabyn írta: Nem tudja valaki, hogy hol lehet normális wokot kapni? és ételhordó termoszt? Nekem volt csak eltörtem:(
én a legnagyobbat vettem egy ezresért fakanalastól az IKEAban wokot
ételhordó termosz pedig bármelyik edéynboltban
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
Ez nem ott van ahol a piac?
Ott is van egy naaagy ázsiai bolt, ahova el akartam menni..
termosz?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
És tádámm: klikk (avagy főoldalon a GYIK dobozkát érdemes nézegetni néha )
Továbbá:
FONTOS - FONTOS - FONTOS!!!
MTT tagok!
Holnap, azaz november 22-én szombaton MINDENKÉPPEN GYERTEK KÖZGYŰLÉSRE!
Mégpedig IDŐBEN: REGISZTRÁCIÓ 9:00-10:00 KÖZÖTT!!!
Ha nem leszünk határozatképesek, az igen kellemetlen lehet az elnökhelyettesítéshez szükséges alapszabály-módosításnál!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Trithyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Rabyn írta: Nem tudja valaki, hogy hol lehet normális wokot kapni? Tápióka port? (azzal sűrítik a kínai kajákat) és ételhordó termoszt? Nekem volt csak eltörtem:(
Kedvenc boltomat ajánlhatom neked: www.azsiabt.hu
Szakácsként ez az egyik törzshelyem...
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Rabyn
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Adok én is húsz kilót és akkor Rabyn már felülről imádkozna az ötven kilóért, de nagyonTünde írta: segítsek kilókat adni valakinek? Szerintem a felesleggel mi ketten kiteszünk egy Rabynt
Szerintem mindenki jól járna
"Well, I'm back."
- fqqdk
- Nem elérhető
Ez nem igaz, a 74-es troli ott is jár. Ki kell menni a macskaköves úton egészen a Szőnyi útig, és azon ott van rögtön a troli megállója. Egy perc séta.Metaflora írta: Rákosrendező rosszabb hely ilyen szempontból, mert onnan szinte csak gyalogolni lehet / érdemes
code a rat the monster on doom in it
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sötét Úr írta: Sil, ha én minden felesleges kilómat felajánlanám Rabynnak, már attól úgy kikerekedne, hogy az említett nadrág csak úgy menne rá, ha csak az egyik lábát dugja bele
segítsek kilókat adni valakinek? Szerintem a felesleggel mi ketten kiteszünk egy Rabynt
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Cím
Hivatalosan:
MTT Klubhelyiség és Iroda
Budapest XIV.
Ajtósi Dürer sor 19-21.
"A" épület, I. emelet, 110. szoba.
Felismerésileg: a kerítésre nagy betűkkel ki van írva, hogy raktár, iroda bérelhető, ha az utcán szemben állsz a kerítéssel, akkor a jobb szélén van egy kis ajtó, ott kell csöngetni, aztán az udvaron balra fordulni, az épületre, és az épületen belül már ki van táblázva, hogy MTT (egyébként a kis ajtón is)
Odajutás (Lyona, Narb és Felagund tanácsai nyomán):
5-ös, 7-es (nem E!) és 173-as (nem E!) buszokkal Cházár András utca / Stefánia út megálló
74/75-ös troli (ez visz legközelebb) Zichy Géza u. megálló
1-es villamossal Hungária körútig és séta
Távolabbról:
Valami metróvonalig gondolom mindenki eljut, a sárgától már gyalog vagy akár 75-össel jó, kékről meg pirosról 7-esre pl. prímán át lehet szállni (Ferenciek, Blaha...)
SÚ írta: Vonattal meg a Zugló vagy Rákosrendező. Zuglótól érdemes lehet a 7-es busszal és társaival a Cházár András utcáig elhatolni, esetleg az 1-es villamossal egy megállót az Ajtósiig, és onnan tíz perces séta.
Rákosrendező rosszabb hely ilyen szempontból, mert onnan szinte csak gyalogolni lehet / érdemes, de kb. 20 perc, szóval ráérősöknek még hatósugaron belül lehet. Én inkább be szoktam menni a Nyugatiba, és onnan 4-es / 6-os a Wesselényi utcáig, gyalog egy utcányi előre, és ott jobbra a 74-es troli megállója.
Én írtam: Ferihegyről vonattal a Nyugatiba, és akkor visszavezettük az előző feladatra. Keletiből ott a szintén említett 7es busz. Déliből meg mondjuk metróval elindulva egész csomó helyen át lehet szállni a már említett járművekre, vagy akár elsétálni az 5ös buszhoz.
- Rabyn
- Nem elérhető
1-es villamos (megáll az árpád hídnál budai hídfőnél is és a metrónál is) ajtósi dűrer sor, és ott elindulni befelé, a vakok intézete felé és menni menni menni menni menni át egy nagy zebrán és akkor egyszer csak ott lesz egy épület aminek van kis beugrós része ami kapuként szolgál(t) na azon túl egy kicsit és ott egy kapun rajta van már a nevünk meg van csengő. Ajtón, be kőépületbe be, első fel, végig a folyosón jobbra, aztán a folyosó végén balra, majd megint jobbra.
7-es busz: A Cházár András útnál kell leszállni, a templom oldalán végigmenni, menni menni, ameddig el nem érsz a ligetig, ott jobbra és az említett kapu, csak itt nincsen előtte az a beugrós rész, mivel a másik oldalról kell jönni.
A trolit nem tudom.
De ajánlom mindenkinek az utvonalterv.hu oldalt.
- Kincső
- Nem elérhető
Holnap, azaz pénteken f4-re - de akár előbb is, én tudok előbb menni - várunk minden segítő kezet az MTT Ajtósi Dürer sori helyiségének a dekoráláshoz!
Odajutás: lásd az MTT szekción belül a HNE topicban, múltheti bejegyzések.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ahhoz vérnyomás is kell, nem?Orsie írta: most már vért is adhatsz
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sil
- Nem elérhető
Én akár tizenhatot is...Sötét Úr írta: Rabyn: szívesen átadok hat kilót...
Tears unnumbered
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Orsie
- Nem elérhető
most már vért is adhatsz
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rabyn
- Nem elérhető
Muszáj megosztanom veletek a jó hírt:)
elértem az 50 kilós álomhatárt! Már csak 6 kilót kell híznom és akkor nem kell öv a nadrágomba, amit két éve vettem!)
- Nibeniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Adlaine Boldania Abelhia írta: Sziasztok!
a koleszból írok...alig várom h péntek legyen...
gyorsan beugrottam, mert mindjárt kezdődik a szallagavató főpróba a nagyoknak!
Jéééé, szia kedves iskolatárs!!
(már eddig is gyanakodtam, de a szalagavató-főpróbával elárultad magad. )
További szép napot, és kellemes túlélést!
A tengerhez kapcsolódva...mi számít beszédnek? Mert a morajlása is lehet egész kifejező ahhoz, hogy annak vegyük...pár üveg rum után meg pláne érdekes dolgokat is hallhatunk belőle ki (aargh). És amennyiben a tenger befolyásolja a cselekményt (pl felborítja a hajót), igenis nagy szerepe van.
- Adlaine Boldania Abelhia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
a koleszból írok...alig várom h péntek legyen...
gyorsan beugrottam, mert mindjárt kezdődik a szallagavató főpróba a nagyoknak!
- Sil
- Nem elérhető
www.origo.hu/itthon/20011122antiszemita.html
www.mult-kor.hu/cikk.php?id=12091
Lista szvsz konkrétan nincs már róla, ezek egyedi perek szoktak lenni.
A "közösség elleni izgatás" meg hasonlók mellett még ezt szokták alkalmazni:
1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről írta: Sajtórendészeti vétség
213. § Aki
a)
b) olyan sajtóterméket terjeszt, amelynek lefoglalását vagy elkobzását rendelték el,
vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
Ja, és persze a szerzői jogot sértő könyveket is le lehet foglaltatni.
Tears unnumbered