BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 11 hónapja #233976 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

amugy aki nézte a Farscape csillagközi szökevényeket abban is volt egy ALcar

Én is néztem, csak már nem igazán emlékszem. Melyik volt?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #233971 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: amugy aki nézte a Farscape csillagközi szökevényeket abban is volt egy ALcar

LOL
én néztem

alci,
nem is hittem volna, hogy ilyen jó reklámarc vagy!
:körberöhög:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #233970 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Idhren (Ryelnya) írta: Szerintem Galadrielnek lehetett volna a legnagyobb hatalma. Hiszen, ő látta a Két fa fényét, ellentétban Elronddal. Én is rá szavaztam volna, ha le nem zárták volna a szavazásta addigra, mire én odajutottam.

Mithrandir az aniuk rendjéből való volt...egy maia...ezért számomra az nem kétséges, hogy Ő tehetett volna szert a legnagyobb hatalomra. Galdriel...Őt a II. helyre sorolnám (Szarumán elé) Nem kétlem, hogy Galadriel hatalmasabb lett volna mint Elrond. :) Ne érts félre, nincs olyan faj Középföldén akiket jobban tisztelnék a Tündéknél :) Csupán, ha a tündék és a maiák származását nézzük :)

Arwen Wood írta: Szarumán 25% - Meglepően kevés. Amíg Mithrandir szürke volt még, addig Szarumánnak nagyobb volt a hatalma.

Ha már a származásból indulunk ki akkor persze Szarumán is ott lenne az első sorban, de mivel ő negatív szereplője volt a történetnek, úgy gondolom, hogy érthető a 25%. Szarumánnak sokkal nagyobb volt a hatalomvágya, minthogy uralkodni tudott volna ekkora erőn. Túlságosan elhomályosult a látása.
2004. 12. 20. 18:25
hoops..lehet, hogy erről nem itt kéne beszélgetni??? :D , de ha már itt indult...(általam) Szóval, ha nem ide való akkor bocsi... :oops:

Több
19 éve 11 hónapja #233966 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Édesdrága egyetlen Tolkien.hu-s apám :) kettőspont

:) :) :lol:
you're wheel partner :)

viszont van ilyen is :)
www.alcar.tk/

The holiday season is here and the best gift to give yourself or a loved one is a custom-built Alcar. If you are looking for a dependable, well-crafted boat, you are looking for an Alcar. Contact us for more information.

Acetyl L-carnitine (ALCAR) is derived from the lysine & methionine amino-acids. It is mainly synthesized in the liver and the kidneys, and must be transported for use to other tissues in the body. It is found in highest levels in tissues that use fatty acids as the main fuel, for example the skeletal and cardiac muscles.

amugy aki nézte a Farscape csillagközi szökevényeket abban is volt egy ALcar

biztos van több is de most hirtelen ennyit találtam :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 11 hónapja #233964 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mamiiiii!!! úgy érzem szivatnak...
Egyetlen szerelmem, másodunokatesóm... hat te is fiam Brutus effektus??? Enyám, ha kiírnák a leghülyébb szóvicc pályázatot az MTT-ben, tutira az én nevem fémjelezte cucc vinné el a pálmát... :mrgreen:
Keressetek rá amúgy az "alcar" szóra a google-ben... vérlázító!!! valami izé kis cég bitorolja a nevem... a múltkor még reklámot is csináltak... még jó, hogy egye fene, örültem neki :)
Na de hogy én mint Melkor... aaaaaa!!!!
Még ha az avatarom sötét is...
Na szóval... mit is akartam... pussz nektek? Ja, valami ilyesmi...

[size=9:xu4g2r61]asszem nektek annyi... :twisted: [/size]

Több
19 éve 11 hónapja #233963 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na akkor gondolkodjunk!

a kar alsó része = egy aluminium autóval ???

IGEN !!! :tongue:

:mrgreen:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #233960 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta:

Angwen írta: Hm... Mit mondjak, érdekes infokra bukkanhat az ember HoME olvasgatás közben... Például megtudtam, hogy Papsajt eredeti, ó-nyugori vagy milyen keresztneve Barabatta, vagy röviden csak Batti; valamint a Lost Road című írásban Tolkien következetesen Alkarnak nevezi Melkort. Asszem mind a kettő no comment... :D

áááááá!!! ez biztosan valami korai elképzelés lehet... elvetette később, tutira elvetette, esetleg nyomdahiba...

a fene de szemfüles vagy, Angwen, :) )))))

Hm...ez jó... :visszafolytottröhögés: ...na jó...azért az AlKar nem AlCar ;)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 11 hónapja #233959 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kismaroson maradt a fél pohárkészletem, meg lehet, hogy a kulcsom is, ugyelécci, megtaláltátok és elraktátok??

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #233955 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta: Hm... Mit mondjak, érdekes infokra bukkanhat az ember HoME olvasgatás közben... Például megtudtam, hogy Papsajt eredeti, ó-nyugori vagy milyen keresztneve Barabatta, vagy röviden csak Batti; valamint a Lost Road című írásban Tolkien következetesen Alkarnak nevezi Melkort. Asszem mind a kettő no comment... :D

ez kész
überzsír
egyéb monumentális jelzők

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 11 hónapja #233929 Írta: Timona

:nagyonröhögnagyonröhög:

Most akkor ne Ery Melkor :hein:
:mrgreen:

Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #233924 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta: Hát, emberek, töredelmesen bevallom, hogy én két éve úgy kezdtem pályafutásomat, hogy hipp-hopp regisztráltam, és egy hét alatt telepofáztam az összes film-topicot a film ócsárlásával... :oops: :D Lehet kövezni--azt hiszem, akkoriban gondolatban sokan meg is tették. Ráadásul teljes mértékben ismeretlen volt előttem az off fogalma, úgyhogy néha nem egészen értettem, miért közlik velem, hogy ezt talán ne ott vitassam meg... :D :oops:

Én meg a Legolas topikba beraktam egy Weöres- verset, merthogy az szerintem oly tündés.. amúgy tényleg nagyon szép, érdeklődés esetén beteszem...

Galadriel és a Gyűrű: nincs olyan lény Középföldén, akit meg ne kísérten e Gyűrű, ha hozzá kerül...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 11 hónapja #233922 Írta: Alcarcalimo

áááááá!!! ez biztosan valami korai elképzelés lehet... elvetette később, tutira elvetette, esetleg nyomdahiba...

a fene de szemfüles vagy, Angwen, :) )))))

Több
19 éve 11 hónapja #233920 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hm... Mit mondjak, érdekes infokra bukkanhat az ember HoME olvasgatás közben... Például megtudtam, hogy Papsajt eredeti, ó-nyugori vagy milyen keresztneve Barabatta, vagy röviden csak Batti; valamint a Lost Road című írásban Tolkien következetesen Alkarnak nevezi Melkort. Asszem mind a kettő no comment... :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 11 hónapja #233910 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta: ez de sz@r...

Ja

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
19 éve 11 hónapja #233909 Írta: Alcarcalimo
ez de sz@r...

Mi van akkor, ha az öcsém egy savanyú déli gyümölcsön üldögél?

_Neocitrán...

(bocseeeee)

Több
19 éve 11 hónapja #233893 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem Galadrielnek lehetett volna a legnagyobb hatalma. Hiszen, ő látta a Két fa fényét, ellentétban Elronddal. Én is rá szavaztam volna, ha le nem zárták volna a szavazásta addigra, mire én odajutottam.

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Több
19 éve 11 hónapja #233882 Írta: Natalyen Ectelë
Natalyen Ectelë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
GillGowen Nimrandir

Gandalf 45% [ 52 ]
Szarumán 25% [ 29 ]
Galadriel 19% [ 22 ]
Elrond 4% [ 5 ]
Frodó 1% [ 2 ]
Isildur 0% [ 1 ]
Aragorn 0% [ 1 ]
Bilbó 0% [ 1 ]
Samu 0% [ 1 ]
Gollam 0% [ 0 ]

Nah én vagyok az Elena, de ez a név jobban tetszik.
Gandalf 45% - Hm... érdekes. Igen igen neki lehetett volna a legnagyobb hatalma.
Szarumán 25% - Meglepően kevés. Amíg Mithrandir szürke volt még, addig Szarumánnak nagyobb volt a hatalma.
Galadriel - Elrond - Egyetértek Nimrandirral, Elrond mégiscsak... és Galadriel-t a Gyűrű látványa már a hatalmába kerítette... (Ismertetés a 2. részből :) )

Több
19 éve 11 hónapja #233879 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta:

Rabyn írta:

Timona írta: Elena örülök, hogy nem sértődtél be teljesen a véleményünktől és megpróbálsz alkalmazkodni az itt kialakult normához, ez mindenképp pozitiv, szimpatikus hozzáállás :)

Hmmm ezek a fórumszabályzatok nem is rosszak, sokkal könnyebb lett volna nekem is anno, ha valaki megmutatja :P

Angwen nekem a permi kifejezés volt az, amit hosszú- hosszúúú ideig nem tudtam hova rakni :hein: aztán megvilágosodtam :mrgreen:

nekem a szvsz volt amiröl nemtudtam mi az de má tudom:)

Szintén, szintén! :D Ne tudd meg, mit össze szenvedtünk Lauval, mire valaki megmondta! :D A permí az én újonckoromban még annyira nem volt elterjedt, úgyhogy én előbb találkoztam vele a chaten, használat közben.

Az szvsz nekem is fejtörést jelentett, bár sejtegettem a szövegkörnyezetből, h valami hasonló, aztán-nem tudom, hol-, Sil egyik hozzászólásában olvastam, h mit jelent. :) Azóta előszeretettel használom, igaz nem túl gyakran. :D Tegnap a gépen ráakadtam egy táboros videóra. :) Igaz, én nem voltam táborban, és nem ismerem mindannyiótokat személyesen, de vhogy olyan jó volt megnézni. :) :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 11 hónapja #233873 Írta: Angwen

Rabyn írta:

Timona írta: Elena örülök, hogy nem sértődtél be teljesen a véleményünktől és megpróbálsz alkalmazkodni az itt kialakult normához, ez mindenképp pozitiv, szimpatikus hozzáállás :)

Hmmm ezek a fórumszabályzatok nem is rosszak, sokkal könnyebb lett volna nekem is anno, ha valaki megmutatja :P

Angwen nekem a permi kifejezés volt az, amit hosszú- hosszúúú ideig nem tudtam hova rakni :hein: aztán megvilágosodtam :mrgreen:

Szintén, szintén! :D Ne tudd meg, mit össze szenvedtünk Lauval, mire valaki megmondta! :D A permí az én újonckoromban még annyira nem volt elterjedt, úgyhogy én előbb találkoztam vele a chaten, használat közben.

Több
19 éve 11 hónapja #233858 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ki tehetett volna szert a legnagyobb hatalomra az Egy Gyűrű által?

Gandalf 45% [ 52 ]
Szarumán 25% [ 29 ]
Galadriel 19% [ 22 ]
Elrond 4% [ 5 ]
Frodó 1% [ 2 ]
Isildur 0% [ 1 ]
Aragorn 0% [ 1 ]
Bilbó 0% [ 1 ]
Samu 0% [ 1 ]
Gollam 0% [ 0 ]

Nézelődtem egy kicsit a Szavazásokban, és megakadt a szemem, azon, hogy Elrond csupán 4%-ot kapott. Vajon miért? Galadriel idősebb volt Elrondnál s a legbölcsebb az öszes tünde közt Középföldén a Harmadkorban. Mégis Elrond viselte a Vilyat, mely a Három Tündegyűrű közül a leghatalmasabb (bár szerintem nem a legszebb :D ). Nem állítom, hogy Elrond nagyobb hatalomra tehetett volna szert, mint Lothlorien Úrnője, de az a 4% :D
Szóval hogy van ez??? :D

Több
19 éve 11 hónapja #233854 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ranamarth (Endóriel) írta: hellóka...bocsi,hogy így közbevágok,de ismeri itt valaki a Warhammer nevű játékot?Ha igen az leírná nekem magyarul a rövid lényegét?Persze azért ne címszavakban... :roll:

warhammer.hardwired.hu/

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
19 éve 11 hónapja #233838 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hellóka...bocsi,hogy így közbevágok,de ismeri itt valaki a Warhammer nevű játékot?Ha igen az leírná nekem magyarul a rövid lényegét?Persze azért ne címszavakban... :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 11 hónapja #233831 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #233822 Írta: Timona
Elena örülök, hogy nem sértődtél be teljesen a véleményünktől és megpróbálsz alkalmazkodni az itt kialakult normához, ez mindenképp pozitiv, szimpatikus hozzáállás :)

Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #233819 Írta: Dínchamion

Elena Silvermoon írta: Dínchamion, általános szabálynak? Rendben...

Néhány link, mivel itt nincsen hasonló:

Katt ide

Katt ide

Olvasgasd őket! ;)

(Nem mellesleg sokaknak hasznára válhat...)

Dín

Több
19 éve 11 hónapja #233817 Írta: Natalyen Ectelë
Narmo a te véleményed a szememben sokat számít, hiszen "kiálltál" mellettem :)

Dínchamion, általános szabálynak? Rendben...

Több
19 éve 11 hónapja #233816 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sirgon Esgalnor írta: Mégegyszer bocsánat Elenától, nem akartam gonosz lenni

Ez viszont nagyon pozitív megmozdulás volt! Részemről le a kalappal ;) (Bár az én véleményem valszeg nem sokat számít.)

Több
19 éve 11 hónapja #233814 Írta: Dínchamion

Elena Silvermoon írta: Nem sok Fórumra járok, nem tudom mi a rend.
De mostmár az egyiket tudom.
Inkább hallgas, olvass, majd ha belszólhatsz.... :) .

Ezt veheted általános szabálynak. ;)

Dín

Több
19 éve 11 hónapja #233811 Írta: Natalyen Ectelë
Nos vissza vissza olvasgattam, és azért köszönöm, hogy nem mindenki úgy állt a dologhoz, hogy miért nem olvastál vissza.
Nem sok Fórumra járok, nem tudom mi a rend.
De mostmár az egyiket tudom.
Inkább hallgas, olvass, majd ha belszólhatsz.... :) .

Több
19 éve 11 hónapja #233802 Írta: Angwen
Hát, emberek, töredelmesen bevallom, hogy én két éve úgy kezdtem pályafutásomat, hogy hipp-hopp regisztráltam, és egy hét alatt telepofáztam az összes film-topicot a film ócsárlásával... :oops: :D Lehet kövezni--azt hiszem, akkoriban gondolatban sokan meg is tették. Ráadásul teljes mértékben ismeretlen volt előttem az off fogalma, úgyhogy néha nem egészen értettem, miért közlik velem, hogy ezt talán ne ott vitassam meg... :D :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.437 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére