BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 1 hónapja #223186 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Suhifarok írta: Gilloth: tartom magam ahhoz, hogy rohadt mázlista az az osztály! :D D

Hát nem mindenki van oda az értékekért.
Én kiteszem a lelkem, tünde harcost festek az osztályfalra, és még van, aki nincs megelégedve... :roll: :mrgreen:

Sajnos Tolkient nem értékelik mindenhol. A legtöbb helyen csak nevetnek rajtunk, azon, hogy milyen dilinyós aktivisták vagyunk. A Szigetről is vannak olyan történetek, amiket az évfolyamtársaimtól hallok. MTT-s előadásra azért mentek, hogy egy jót röhögjenek. :x
Szerintem meg kéne válogatni, hogy hol szereplünk, mert van olyan hely, ahol tényleg nincs benne semmi köszönet... :?
Nem mindenki érdemel meg minket! :!: :roll:

Gilloth: Természetesen ezeket nem rád értettem, mert óra közben fogékonyabbak, meg hálásabbak is! :wink:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #223184 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: Nekem is még ilyen 7-8. órában kell angolt tartani, még tiszta jó, h nem érettségiznek. Mindenki éhes, fáradt, izé, mi a csudát lehet már olyankor tanítani? :o :?:
Múltkor rossz kislány voltam: átvettünk egy párbeszédet, aztán, a Szilből meséltem nekik, akit nem érdekelt, szépen csendben csinálta a biosz háziját..- (remélem a kolleganőm nem olvassa a fórumot :oops: )

Igen, tudom, rossz tanár vagyok, nem fognak nálam semmit se tanulni... :roll:

Mért, anyu?? Ez tök jó :D :lol: Én örültem volna nagyon ha ilyen angoltanárom van!! :D :mrgreen: ;)
[size=9:1lfk67wt]ui: örülök h megjavult a neted:D[/size]

Sirgon: Egyetértek;) bár én nem csak ezt szeretem a télben.. hanem egy csomó minden mást is : karácsony, szilveszter, korizás.. ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #223151 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eldamyn írta: Ui.: Boldog szülinapot, Sirgon!

Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy. :)

A télböl egyedül a szüzhavas tájat szeretem, mikor még a fák és bokrok is fel vannak öltöztetve, és ropog a csizmád alatt a hó. Néha itt ott egy állat nyom.

Több
20 éve 1 hónapja #223145 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
*1etért*

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 1 hónapja #223141 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gilloth: tartom magam ahhoz, hogy rohadt mázlista az az osztály! :D D

Több
20 éve 1 hónapja #223126 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, én október eleji létemre nem igazán tudok nyilatkozni. A hideggel amolyan pártatlan viszonyban vagyok. Néha jó egy kicsit nem a 40 fokban ájuldozni, de a magam részéről mégis jobban szeretem talán a meleget. (Az más tészta, hogy a túl meleget nem bírom. Mert, néha hajlamos nálam olyan dolgokat előidézni, hogy 5 embernek kell kiskanállal összekaparnia a földről. Hogy be szoktak ilyenkor pánikolni! :twisted: ) A hideg csak akkor jó, ha nem tart sokáig.
Ellenben milyen kellemes is a legropogósabb télben, amikor az ember (ember?) átfagyva, csurom vizesen beállít haza, leülni a fűtőtest mellé fél liter forró teával és az ablakon át bámulni a hóesést!

Ui.: Boldog szülinapot, Sirgon!

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 1 hónapja #223123 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: Múltkor rossz kislány voltam: átvettünk egy párbeszédet, aztán, a Szilből meséltem nekik, akit nem érdekelt, szépen csendben csinálta a biosz háziját..- (remélem a kolleganőm nem olvassa a fórumot :oops: )

Hátööö és ha angolul olvasnál föl nekik belőle:D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 1 hónapja #223117 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gilloth írta: Igen, tudom, rossz tanár vagyok, nem fognak nálam semmit se tanulni... :roll:

Dehogynem :itscool:

Profi MTT-sek lesznek :lol:

Our knees do not bend easily

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 1 hónapja #223116 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem is még ilyen 7-8. órában kell angolt tartani, még tiszta jó, h nem érettségiznek. Mindenki éhes, fáradt, izé, mi a csudát lehet már olyankor tanítani? :o :?:
Múltkor rossz kislány voltam: átvettünk egy párbeszédet, aztán, a Szilből meséltem nekik, akit nem érdekelt, szépen csendben csinálta a biosz háziját..- (remélem a kolleganőm nem olvassa a fórumot :oops: )

Igen, tudom, rossz tanár vagyok, nem fognak nálam semmit se tanulni... :roll:

Több
20 éve 1 hónapja #223114 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Február igenis még tél
és a tél jo
Meg télen születni is :P

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
20 éve 1 hónapja #223065 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocs, ezt be kell írnom:

Kikapott a Chelsea!!!

Az Arsenal 5 pont előnnyel vezeti a bajnokságot!!! :hello: :dance:
(és immár 49 mérkőzés óta veretlen a bajnokságban :!: )

Hát, igen...
Az élet apróbb-nagyobb örömei :D

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 1 hónapja #223028 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jahátigen nekem má van asszem 7.. (nem bírtam felkelni meg egyszer annyira szédültem, hogy eljöttemutolsó kettöröl, persze nem engedett el a tanár merthogy ketten elöttem már hazamentek, de én még is eljöttem, és vittem orvosit és nem igazolta le :/ láttatok már ilyet?)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hónapja #223025 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekünk is vot heti 34, de azokban nem votak ilyen furi nevü tantárgyak... minden esetre tudom milyen idegesítő (azé vot 19 igazolatlanom)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 1 hónapja #223004 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: A szerda durva... 8O de csak heti 32 óra, nekünk 32+2 a plusz két angollal (ami elvileg nem kötelező de mindenki jár), a németeseknek meg 36 (nekünk olaszosoknak nincs +óránk). De tavaly is 32 volt (8.-ban!). Mondjuk persze, ezért 8osztályos gimi, és mi még pont nem esünk bele az óraszámcsökkentésbe (a tesómék eggyel alattunk már igen, és képesek voltak pont a 2. nyelvet elvenni tőlük... :shake: ).

És...
2600! :dance:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 1 hónapja #222961 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyelem, figyelem, közérdekű közlemény...

NAGYON MEGKÉREK MINDENKIT, AKI AKAR JÖNNI HALLOWEENRE, AZ MOST JELENTKEZZEN!!!!

A CD-fűben lenne, ahová a bérleti díj 60000 FT, tehát minél többen megyünk, annál kevesebb jut egy koponyára.
Eddig 34en vagyunk, de azért ennél többen kéne jönni...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 1 hónapja #222921 Írta: Rabyn
Az enyim itt van.. szerintem rémes.
www.freeweb.hu/gyzyke/orarend.htm

Több
20 éve 1 hónapja #222920 Írta: Zizzo
Foggalmam nincs a holnapi órarendemről(fősuli=szervezetlenség), de majd felhílak ha jövök, elvben ugyis közel van a koli... (Duna Plaza).

Több
20 éve 1 hónapja #222914 Írta: Rabyn
asszem este 6ig. De ha mész/jösz szólj feltételnü:)

Több
20 éve 1 hónapja #222906 Írta: Zizzo

Rabyn írta: FIGYELEM!

Lehet, hogy késön szólok, de a sulinkban lesz véradás holnap 13:00tol. A cím: Bp. Kassai u 2 Kanizsay Dorottya eü szki. Újpest kpig kell jönni a kék metróval és ott fel balra majd egyenesen és ott egy nagyon csunya sárga épület.
Ha esetleg valaki jönne, és adna vért az diktálja be azt is, hogy ismeri s 11/a ba jáór Kádár Annát. (kapok érte ötöst)

Meddig lehet menni? Mer lehet beugrok... rég adtam vért.

Több
20 éve 1 hónapja #222897 Írta: Rabyn
FIGYELEM!

Lehet, hogy késön szólok, de a sulinkban lesz véradás holnap 13:00tol. A cím: Bp. Kassai u 2 Kanizsay Dorottya eü szki. Újpest kpig kell jönni a kék metróval és ott fel balra majd egyenesen és ott egy nagyon csunya sárga épület.
Ha esetleg valaki jönne, és adna vért az diktálja be azt is, hogy ismeri s 11/a ba jáór Kádár Annát. (kapok érte ötöst)

Több
20 éve 1 hónapja #222874 Írta: Running
Running válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FIGYELEM már HÁROM ember jelentkezett fordítónak, vagy fejlesztőnek, írjál te is ha szivesen segítenél.

szurkulet.hu - Minden Gyűrűk Ura rajongónak. Leírások, képek, zenék...

Több
20 éve 1 hónapja #222866 Írta: Rabyn
Hát nekem nem megy a link

Több
20 éve 1 hónapja #222856 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: szisztok..
csak annyit szeretnék mondani, hogy megint van chates statisztika ;)
egy kicsit több infóval mint eddig ... :)

www.tar.hu/elodyke/chat/tolkien_hu.html

há'csak ennyi..

sziasz

Tökjó :)
[size=9:1o63qgs4]Estel meg még pár ember miért nem a nickjén szerepel? :roll: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 1 hónapja #222828 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szisztok..
csak annyit szeretnék mondani, hogy megint van chates statisztika ;)
egy kicsit több infóval mint eddig ... :)

www.tar.hu/elodyke/chat/tolkien_hu.html

há'csak ennyi..

sziasz

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 1 hónapja #222791 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

amberblood írta:

Rabyn írta: Az Anna is mindenhol Anna ha jol tudom:D)

Anna finnül az antaa (adni) ige felszólító módú, tegező alakja... Tolkien valamelyik nyelvében meg ajándék... egy kis finn-tünde párhuzam... :wink:

Valóban. Anna a Quenya nyelven: ajándék, az anta- ige pedig adni. JRRT nem kevés szót használt fel a finn nyelvből. Az Anna név jelentése amúgy "Isten ajándéka", így Quenya nyelven: Eruanna.

Több
20 éve 1 hónapja #222788 Írta: amberblood
amberblood válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Az Anna is mindenhol Anna ha jol tudom:D)

Anna finnül az antaa (adni) ige felszólító módú, tegező alakja... Tolkien valamelyik nyelvében meg ajándék... egy kis finn-tünde párhuzam... :wink:

"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél..."

/J.A./

Több
20 éve 1 hónapja #222689 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jah, februárban van a legnagyobb tél!!! '99-ben is 4napos hószünet volt meg másfélméteres hó:)) az anygon rulzz volt:D (legalábbis itt "Északon" de ha jól emléxem akkor az egész országban:) )

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 1 hónapja #222623 Írta: Rabyn
Ja asszem akkor nem járt a vonat sem. Én meg még kicsike voltam és anya nem mehetett el nélülem sehova se, ezé nem tudott elmenni a nagymamája temetésére. (Asszem arra de nem biztos, hogy arra)

Több
20 éve 1 hónapja #222617 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Február rúlz... méghogy nem igazi tél... 87-ben amikor /meszületett ha jól emléxem khm... a nagy az nem volt megfelelő kifejezés a hó szintjére... ennyit arról, hogy az nem tél :P

VÍZÖNTŐK RULZ!

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain

Több
20 éve 1 hónapja #222615 Írta: Rabyn
Aki volt tavaly Várgesztesen az emlékezhet rá, hogy március 14én ott még térdig ért a hó!!:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.367 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére