- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Viszont biztos vagyok benne, hogy közületek valakinél biztos jó helye lenne. Szóval:
Kinek kell egy fél év körülni fekete-fehér hiperaktív emberevő nőstény cicus?
Lécci írjatok privit!!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arden Borough
- Nem elérhető
minden perc ajándék amit veletek lehetek!
remélem még sok örömünk-bánatunk lesz együtt!
Üdvözlök mindenkit egytől-egyig!!
Arden
Örökké nem eshet...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Pusssz:Car
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Azóta itt örvendeztetem a társaságot.
Elég sok minden történt azóta: végigolvasott Vendégkönyv, Fórum, első személyes találkozások, Nilder Eldaron, MTT, , és most itt vagyok...
Veletek, és ezt nem tudom eléggé megköszönni!!!
Nagyon szeretlek Titeket!
Ui.: Svin és JaMaN, újra írom, nagyok vagytok!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Megvan a kedvenc új felhasználóm!
Lady of the rings...
Gandalfbab, Lady Arwen Undómiel és akkoris LEGOLAS!!! után már a negyedik a toplistámon
Najó, azért "Galadriel a fák úrnője" és "Éowyn, Rohan fehér úrnője" se semmi
Galadh
- Minerva
- Nem elérhető
Egy ideig nekem is az volt, de aztán rájöttem, hogy kék is van És az a kedvenc színemAlyr Arkhon írta: Nekem most is zöld a háttér...
A zöld fórum az igazi fórum!
Hajjrá Svin!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A zöld fórum az igazi fórum!
A régi szép idők, amikor az "elen síla lúmenn omentielvo" helyesírását vitattuk meg a vendégkönyvben, aztán fórum, Asmodeus leírja az első paródiát....
Később több, a tudomány magasságaiban jártas illető felveti, milyen jó lenne, ha lenne egy társaság ahol Tolkien műveivel irodalmi szinten foglalkoznának...
Ezután kiderítettem magamról, hogy lám, mily keveset is tudok én ebben a témában... (azóta próbálom pótolni)
Dodie: nem tudom, mért nem akarsz fórumos lenni ha már lesz 3 gyereked...
Az ide írók közül nem egy illetőnek van gyereke, és ettől még leülnek a gép elé fórumozni...
Én remélem, hogy amíg élek, fogok fórumozni...
Éljen soká Svindler!!!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Minerva
- Nem elérhető
CUPP CUPP CUPP TOLKIENHU! :dance: :bounce:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Valin Nostare, Tolkien.hu! :hello:
[size=9:3avfpsg9]Igaz, én sokakhoz képest egész "fiatalnak" számítok, hiszen valamikor január közepén leszek 2 éves (ha az olvasgatást vesszük), de azt hiszem, én is elmondhatom, hogy az életem része lett az oldal, és ti mind...[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Szilszakáll
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Indul a küszöbről az út,
Ha nem vigyázok elszelel.
Felkötöm én is a sarút,
Gyerünk utánna, menni kell.
Utak találkozása vár,
Futok a lábam bizsereg.
Csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?
"Föld-fia entek, kőszál-vének"
Burárum!
- Gandalf
- Nem elérhető
.... és köszönöm Gandalfnak is. Talán páran furcsálják, na neki vajon miért.. Ház a Völgyzugolyért, első kis menedékemért, és azon belül is az Utak menüpontért, ahol ráleltem erre az oldalra.
Ez naon jól esett! Na, az ilyenekért érdemes honlapot készíteni!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
3 év... Bilbót tudnám idézni: "...milyen határtalanul szeretek itt mindenkit, és milyen kevés ez a száztizenegy esztendő, ha ilyen kiváló és nagyszerű hobbitok közt élhet az ember"
Igaz, 111 helyett 3 év, de reméljük a 111-et is ilyen.. vagy még ennél szebben megéljük.
No és persze nem csak hobbitok vannak itt, de mindenki kiváló és nagyszerű
"Az itt jelenlévőknek a felét sem ismerem fele olyan jól, mint szeretnlm, és a fele részüket se szeretem fele annyira, mint ahogy megérdemelnék."
És ez is mien igaz. (Erről egy chaten lejátszódott esemény jutott eszembe.. Alyr, Estel és a felezések... aki kíváncsi rá, Mordor (Sesy oldala) fórumán keresse meg )
3 év... mien hosszú idő.. az oldal is sokat változott, és mi is vele együtt változtunk... egy kicsiny csapatból egy nagy társaság... újak jöttek, újak mentek, a régiek is eltűntek... máraki. Én rettenetesen hálás vaok, hogy ezt a szülinapot is Veletek ünnepelhetem, és hogy még mindig ide tartozom. Ahogy Murphy(?) mondaná:"Az iskola a második otthonunk. Az otthon meg a harmadik." ..és a Tolkien.HU az első Mint egy nagy család.. hüpphüpp
És ahogy Dodiee köszönetet mondott Gandalfnak, én úgy köszönetet mondok JaMaNnak, hiszen az ő oldaláról kerültem ide.. hála az ottani kis társaságnak... és köszönöm Svindlernek, hogy van ez az oldal... meg köszönöm Mindenkinek, hogy itt élek
Pussznép
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Rabyn
- Nem elérhető
én a metróban álltam ott néztem. aztán jött a metró
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
nagy pussz és fülhúzás a Tolkien.hu-nak, éljen soká!!!
Dodiee
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Evelyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Anyám: 906 - már meginnt megelőztelek :evil2:
[size=9:3mrmrak1]Bocs Anyám[/size]
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Draku!
Nem tud vki Aurora vagy Picsa cd-t kölcsönadni?
Később:
Jujj, kicsillagozta... akkor, ki tud vki HétköznaPI CSAlódások cd-t kölcsönadni?
Galadh
- Léli
- Nem elérhető
[size=9:3v5wcmkn]Bocsi Eiám[/size]
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Én már nem szülinapozok, úgyis tudjátok...
Ua. mint Nilraen, csak okt. óta!
- Nilraen
- Nem elérhető
Igazából én még csak fél éve (kb.) találtam rá a honlapra...de ez az idő is csodás volt itt,veletek!Köszönök mindent!Főleg a készítőknek...és csak kitartás!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Fio
- Nem elérhető
Mi Atyánk, Svindler, Ki vagy a mennyekben!!!! :evil3: Köszönjük néked hogy három éve szerkesztegeted ezt az oldalt és hogy ennyi ökörséget kibírsz by MTT-sek!!!!! Köszike minden MTT-nek ezt a három évet és még ennél sokkal több legyen a Tolkien.hu (MTT) élete!!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brisa
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: És ami a legfontosabb: Hatalmas puszi Svinnek , amiért a lapot immáron 3. éve szépítgeti, fejlesztegi, és jóban-rosszban kitart mellette...
[size=9:3v0773xq]Néha elég nehezen... Szóval csak dicsérjétek, ne fukarkodjatoka szép szavakkal. [/size]
Brisa
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
PestiEST van nálam, de azzal sajna nem sokra mentem, mert eddig még egyik számában sem sikerült többszöri figyelmes átnyálazás után sem ráakadni a CD-fű paramétereire... A neten talált szám viszont több másik weboldal alapján is megerősítve, úgyhogy csak azt tudom tanácsolni, próbálkozz...Oisin írta: Sziasztok,
Tudja valaki a CD-fű számát? Van esetleg valakinél PestiEst, amiben meg tudja nézni? Asztalt akartam foglalni, de a szám amit a neten találtam (317-5094) nem jó! Segítsetek lsz. Kösz.
Üdv, Oisin
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Namarie
- Nem elérhető
Nagyon szép lett a honlap!!! Köszönöm Neked és mindenkinek, aki ebben közreműködött, hogy él és működik a lap, és azt a sok örömet, amit ennek a honlapnak a révén kaptam! köszönöm ezt Tolkiennek is, mert ha Ő nem írta volna meg a műveit, most mi sem írogatnánk egymásnak, vagy legalábbis kevesebb valószínűséggel...
És köszönöm a türelmedet, Svin...
Kívánom, hogy éljen és virágozzék mind a honlap, mind az MTT nagyon- nagyon sokáig!
BOLDOG HONLAPOS SZÜLETÉSNAPOT!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta:
És ami a legfontosabb: Hatalmas puszi Svinnek , amiért a lapot immáron 3. éve szépítgeti, fejlesztegi, és jóban-rosszban kitart mellette...
Köszönjük, Svin :bounce:
IGEEEEEN!!!
Galadh
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow