BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 10 hónapja #92956 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bátyám most nézi letöltött állapotban a TTT-t! :evil: Én akkor se nézem meg, mozit akarok először :x

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92947 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot Mindenkinek akinek Szülinapja van! :bounce: :bounce: :bounce:

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92932 Írta: [Nerwen]
Boldog szülinapot! :hello:
Sok sikert a vizsgákhoz! :wink:
Na, megtanultam a tételem! :D
Még mindig nem láttam a TTT-t 8O :cry: Úgy volt h ma mek bátyámmal, de őlustasága bekavart :evil: :x Brühü :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92923 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
UNGA-BUNGA MINDENKINEK!
:wink:

(Nekem is, mert sajna az én helyzetem sem rózsásabb, mint a tiétek... :roll: )

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #92918 Írta: Merras
Merras válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot, Észah!
A többieknek meg drukkolok a mindenféle vizsgákhoz és egyebekhez :agree:

Live long and prosper!

Több
21 éve 10 hónapja #92917 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülionapot, ÉSzAH!

énis köv héten minden nap 2 dogát írok, és nem igazán tanultam még egyikre se, de ahogy ismerem magam, nem is fogok :lol: :lol: meg is lesz az eredménye... :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #92916 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha szülinap, hát szülinap. Még négyszer ennyit kívánok évek számában és negyvenszer ennyit boldogságban, ÉSzAH!
:agree:

Több
21 éve 10 hónapja #92907 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakoznék én is az ünneplőkhöz:

Boldog szülinapot ÉSzAH! :bounce: :hello: :hello: :hello: :itscool:

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #92903 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot, ÉSzAH! :hello: :cheers: :cheers: :cheers: :hello:

Én inkább nem panaszkodom... 8) Jövő héten mindennap dogát írunk (vagy felelünk.. de az még rosszabb) németből, és ez csak a német... - de legalább nem vizsga... :roll: (Drága apám minden tanárnak megmondta, hogy sítáborba megyünk, ezért minden tárgyból felelek... :evil: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #92899 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos én még csak gimis vagyok, de több tézém lesz, amikre-valljuk be- kevesebbet tanultam, mint amennyit itt fórumoztam...és lesz egy...egy..EGY...fizikaaaaa! 8O :dead: :quasi: :eek4: :confused2: :x
Na, de majd nekiesünk, és vágni fogjuk, drágaszág...

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 10 hónapja #92886 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hali!

Asszem a jövőben "kicsit" hiányozni fogok a fórumról, ugyanis kezdenek összecsapni a fejem fölött a hullámok -felvételi előtt húzós egyfolytában fórumozgatni, úgyhogy bocsánat, de egy időre el foglak hanyagolni titeket. :bawling: Több, mint valószínű, hogy a holnapi Legsis talit is kihagyom, mert ma van a szívemszottya szalagavató :hello: és több óra nonstop bulizás után egész nap kóma leszek. Gondolok rátok és Orlandóra is! Ó, és
BOLDOG SZÜLINAPOT ÉSzAH! :cheers: :itscool:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 10 hónapja #92882 Írta: fenwick
fenwick válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, asszem ebben verhetetlen vagyok: jan. 31-ig még 6 vizsgám és 2 szigorlatom van hátra :D :D :D
(Nem is jövök fel ide többet addig. :( :( :( )

Namarie :closed:

Fenwick

üdv

Fenwick

Több
21 éve 10 hónapja #92861 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor sajnáljatok engem is, a statisztika igen távol áll tölem és most is veletek foglalkozom a tanulás helyett :roll: Jövö héten vizsga...

Több
21 éve 10 hónapja #92845 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy szegény szerencsétlen cicát is lehet sajnálni, akinek jövo héten 3 vizsgája van - abból 2 szóbeli :evil: ....nem irigylem magaamt! :? :P *szegény cica...lehet neki drukizni* :lol: :lol: :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #92838 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg angolból írok hétfőn. Szupi. (Elgondolkodtató, hogy eddig angol nyelvi osztályban a könyv 12 leckéjéből egyet fejeztünk be. Na, abból fogunk írni) Utána lévő angolon meg felelek, mert tennap is kihívott, csak hát betemetett minket a hó szerdán, úgyhogy nem voltam ott órán.

Ja, megyünk ki a moziból a TTT után, ki jön velünk szembe? A töritanárnő! Barátnőm emlékeztetett is a pénteki dogára :roll:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 10 hónapja #92808 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hogy lehetek ekkora-ekkora barom???a jövő 7 első 2 napján csupán 3 dogát írunk,én meg :!: nem tanultam eddig semmit :!:
Holnap meg szenvedhetek látványosan... :cry:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #92728 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem csak fizika doga... mindenképp sikerülni keel, hogy jobb legyek félévkor.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #92723 Írta: [Nerwen]
Phfú, hétfőre meg kell tanulnom a tételem, mert felelek.Végülis nagyából tom szerencsére :) , már csak le kell írni, meg a amit nem tok be kell vágni :x Azt tervezem h holnap elintézem, de akkor mek moziba, szal nemtom lesz-e hozzá lelkierőm a TTT elött...jaj jaj :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92691 Írta: Elrond
Én csak egy fát kaptam majdnem a lábam közé... :roll: Szerencsére, még idejében ugrottam!

Több
21 éve 10 hónapja #92688 Írta: [Nerwen]
Én nem :roll: :( Helyette 4 órán át sétáltattam a kutyot a 30 centis hóban, mer nem volt kedve őfelségének bejönni :x ...ki a parkból, be egy utcába, bunyó egy masztiffal, vissza a parkba, futás a gazda elöl akinek már befagyott a segge :x , vissza az utcába, rávetem magam, hazafele... :evil:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92670 Írta: Elrond
Volt ma valaki szánkózni? Mer' én igen!

Több
21 éve 10 hónapja #92594 Írta: [Nerwen]
Nekem eddig még sose jött be :roll: :x Nem is ír ki semmit, csak kattingatok a Chat Now! szövegre mint a hülye és semmi :evil: Ti meg dumáltok vmi javáról meg h be kell vmit állítani, de honnan tudjam h mi a szösz az?
Ahh...pá chat...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92586 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem elvileg tegnap bejött, csak nem volt ott senki! :?
Telu: sziv! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #92464 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Chat:én már meg se próbálom... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #92459 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Najó emberek..ezentúl ne keressetek chaten mert nincs...kész..szal ha valami van akkor privit írni... :roll:

Aug köszike :)

Több
21 éve 10 hónapja #92427 Írta: Augustíne
Jah! Vk. be tudná tenni az enyémnek is aképét, ha van? :?

Több
21 éve 10 hónapja #92406 Írta: Augustíne
Telu: +néztem az avatarod egész képét: nagyon Gorni! :)

Több
21 éve 10 hónapja #92399 Írta: Manwe
Manwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alyr: állat az avatarod!
Neked is haverod Darton?

"A köntöse kék és kék a szeme lángja is,
és zafír kezében a jogar, melyet a noldák
készítettek neki."

Több
21 éve 10 hónapja #92398 Írta: Manwe
Manwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem Augustine, énis itt vagyok.

"A köntöse kék és kék a szeme lángja is,
és zafír kezében a jogar, melyet a noldák
készítettek neki."

Több
21 éve 10 hónapja #92394 Írta: Augustíne
csak én nem járok chatre? :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.418 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére