BESZÉLGETŐS topic

Több
13 éve 9 hónapja #393265 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Petr szerintem továbbra is ég a vágytól, hogy végigkalauzoljon egy MTT-st Prágában ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 9 hónapja #393263 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek, járt már valaki Csehországban? Közelebbről Prága érdekelne, bármilyen infó jól jön (pl utazás, szállás, látnivalók). (Nyilván Google is a barátom, de a személyes tapasztalatoknak, konkrét tippeknek jobban örülnék.)

Amiért kérdezem (hátha érdekel még valakit): van a londoni National Theatre nevű színháznak egy National Theatre Live elnevezésű programsorozata, aminek a keretében különböző színdarabokat közvetítenek élőben (műholdas kapcsolattal) világszerte 370 moziba. Magyarországon persze nincs résztvevő mozi, hozzánk legközelebb Csehországban van, ezért gondoltam Prágára.
A március 17-i előadás a Frankenstein lesz, Danny Boyle rendezésében, aki 15 év után ezzel a darabbal tér vissza eredeti szakmájához, a színházi rendezéshez (azt a 15 évet olyan filmek rendezésével töltötte, mint a Trainspotting, a Gettómilliomos vagy a 127 óra) . A két főszereplő Benedict Cumberbatch (aki nagy-nagy kedvencem az utóbbi időben, nagyon tehetséges színész szvsz) és Jonny Lee Miller, és az előadás különlegessége, hogy a szerepeiket (Frankenstein és a Teremtmény) naponta felváltva játsszák. Az eredeti londoni előadásra egyébként az összes jegy pár nap alatt elkelt, és az eredeti tervekhez képest egy hónappal tovább lesz műsoron (a hosszabbításra még nem kezdték el árulni a jegyeket), akkora az érdeklődés iránta. A prágai vetítésre 300 korona a jegy, az kb 3300-3400Ft (de még nem lehet foglalni) , + utazás (pl OrangeWays Pestről oda-vissza 9000Ft, kiindulási alapnak), + szállás.
www.nationaltheatre.org.uk/62808 ... stein.html
www.deadline.com/2011/02/danny-b ... rts-in-uk/
www.guardian.co.uk/culture/2011/ ... anny-boyle

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 9 hónapja #393203 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2011. évi Tavaszi Találkozó fő szervezőinek kiválasztására. A találkozó szervezésére vonatkozó koncepciót, a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást az info-kukc-tolkien.hu címre várjuk 2011. február 20. éjfélig!

A RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS KERETEI:

A találkozót 2010. április 15-16-17 körülre kell tervezni, kb. 30-60 fő részére. A találkozót az MTT eddigi rendezvényeihez hasonlóan 100%-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni, úgy, hogy az MTT tagok és a szervezők számára biztosítani kell az Alapszabályban meghatározott mértékű kedvezményeket.

A kijelölt főszervezőnek és a szervezői csoportnak kell majd:
- előkészíteni a rendezvény logisztikai alapfeltételeit,
- kidolgoznia és az MTT elnökség elé terjeszteni a költségvetését,
- megszervezni a jelentkezéseket, a befizetéseket, utaztatást,
- rendezni a pénzügyeket,
- gondoskodni a programok lebonyolításához szükséges feltételekről, előkészítő tevékenységekről,
- gondoskodni a kreatív, alkotói tevékenységek előkészítéséről, lebonyolításáról, és ezek levezetőiről,
- közösségépítő tevékenységek, programok és levezetőik biztosítása,

Általános keretek:

Az idén is szeretnénk egy teljesen kötetlen tavaszi találkozót, ahol az újak is jól tudják magukat érezni, nincsenek kötelező elemek, nincsen keretjáték, nincsenek csapatok, csapatelőadás, tehát NE egy minitábor, ne LIVE legyen, hanem egy olyan találkozó ahol mindenki leülhet beszélgetni Mindenkinek szóljon és mindenki számára élvezhető legyen.

A jelentkező szervezői csapatra vonatkozóan a következő kikötéseknek kell megfelelni:

- A találkozó egyszemélyi főszervezője csak olyan személy lehet, aki már korábban bármilyen MTT rendezvény szervezői csapatában aktívan (nem csak névleg) részt vett, valamint egészen biztosan lesz rá ideje, energiája és kedve, hogy végigcsinálja a főszervezői feladatokat!
- A szervezői csapat tagjai között a profi kivitelezés érdekében kell lenni legalább egy olyan személynek, aki korábban hasonló nagyságrendű és jellegű MTT rendezvényen a szervezői csapat tagja volt.
- Az új emberek aktivizálása érdekében a szervezői csapat tagjai között kell lenni minél több, de legalább egy olyan személynek, aki korábbi MTT-s rendezvényeken még sohasem volt semmilyen szervezői posztban.
- A szervezői csapat tagjai a pályázatuk esetleges elfogadása után már semmiképpen nem léphetnek vissza, nem mondhatják le vállalt feladataikat semmilyen indokkal!!!

PÁLYÁZATNAK TARTALMAZNIA KELL:

PÁLYÁZÓK:
A főszervező és a többi szervező felsorolását, valamint MTT-s vagy egyéb programok szervezésében szerzet tapasztalataikat. A pályázatban a szervezői csapat minden egyes tagjáról le kell írni, hogy milyen feladatkört fog ellátni a szervezőmunka során.

KONCEPCIÓ ISMERTETÉSE:
A meghatározott általános kereteken belül hogyan képzelik el a rendezvényt, mik a saját elképzelések, ötletek, víziók.

PROGRAMOK:
Vázlatos ismertetése a rendezvény összes programjának. (Amelyek közül egyik sem lehet kötelező jellegű!)

HELYSZÍN:
Ajánlott helyszín Visegrád. (Infókra róla Rabyntól kell kérni.)

LOGISZTIKA:
Leutazás, étkezés módja (pl. büfé lesz-e), pontos időtartam stb.

KÖLTSÉGEK:
A tervezett részvételi díj, a tervezett költségek főbb összetevőinek arányai. (Nem részletes költségvetési tervet kérünk!)

ÜTEMTERV:
A találkozó előkészületeinek és lebonyolításának határidőkkel megszabott ütemterve.

Segítséget, tanácsot lehet kérni bárkitől, aki korábban szervezett hasonló rendezvényt, illetve az elnökségi tagoktól (pl.:tőlem is mert én vagyok a tavaszi tali felelős elnökségi tagja, ez nem azt jelenti, hogy megszervezem, viszont a tavalyit én szerveztem, úgyhogy segíteni szívesen segítek idén is.)
A leadási határidő tehát 2011 FEBRUÁR 20. ÉJFÉL!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 9 hónapja #393201 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akinek van ezeken a tárhelyeken cucca, kezdje el lementegetni őket!

Történelem a magyar interneten: bezárt az AltaVizsla.hu, a tar.hu és az X3.hu
itcafe.hu/hir/altavizsla_tar_hu_x3_hu_me...gujul_general_m.html

Több
13 éve 9 hónapja #393194 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Már ki is töltöttem, és szerintem rá is fox jönni, melyik voltam én... Az utolsó kérdésnél megszállt valami, elég érdekes jóslatokba bocsátkoztam. Kiváncsi vagyok, hogy mennyi jön be belőle. :) ;)

Több
13 éve 9 hónapja #393186 Írta: Rabyn
Sziasztok!

Végre elkészült a kérdőív, ami a szakdolgozatomhoz kell.
Töltsétek ki légyszíves minél többen!:)

spreadsheets.google.com/viewfor ... Y2lHMlE6MQ

Több
13 éve 10 hónapja #393096 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja. Ilyen hülye max. én szoktam lenni. :) )))

Más: na emberek, a naplóban kezd alakulni a statisztika. :)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
13 éve 10 hónapja #393018 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudtam, hol a legkevésbé offtopik, de ezt muszáj, annyira fáj... :D Filmkatalóguson idézetfelismerős rész, a következő idézetre és párbeszédre leltem:

"Kiküldtem az embereimet arra a helyre. És megtalálták a kard darabjait. A szkíta mesterek képesek újjákovácsolni. Ha megengeded."
"Megengedem."
"Akkor a küldetésednek nincs vége itt. Csupán újrakezdődik."

- Gyűrűk ura. Az első két rész közül valamelyik:))
- Téves! Ez nem fantasy-filmből volt.
- Hát akkor ezt jól benéztem:)) Bár szkíták gyanúsak is voltak kicsit:)))

A magasröptű gondolatmenet... :D :D

Több
13 éve 10 hónapja #392921 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Huhh tudom,hogy nagyon későn írok,de HOLNAP DÉLUTÁNRA keresek emberkéket,akik segítenek bepakolni Kincső kocsijába a raktári cuccokat!Ezt aztán visszük az AKG-ba és ki is kellene pakolni.Az sem gond,ha csak a bepakolásra vagy a kipakolásra tudsz jönni!!
Olyan 3 óra környékére terveztük,de ezt még le kell fixálnom Kincsővel :!:
Segítsetek!

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
13 éve 10 hónapja #392919 Írta: Idril Formengil
Idril Formengil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: www.mult-kor.hu/20110103_ujra_nepszeru_a_mezsor

Én azt hiszem ittam már ilyet a Savaria Karneválon :) De ott annyiféle régi itóka kapható, hogy nem vagyok biztos benne. ;)

Ulula cum lupis.

Több
13 éve 10 hónapja #392908 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
13 éve 10 hónapja #392882 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mivel idén már nem nagyon leszek, ezért ezzel a számmal kívánok mindenkinek áldott, boldog, sikerekben, örömökben gazdag új évet kívánni:

Olyan jó, hogy vagytok nekem.... sokst segítettetek, türelmetekkel, megértésetekkel, és hogy nem lettem az, amivé válhattam volna, azt a Jóistenen kívül nektek is köszönhetem.

Legyetek áldottak!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
13 éve 11 hónapja #392854 Írta: Sötét Úr
Attila, ezt pontosítanád? Gondolom, hogy azért kell neked levelet küldeni, hogy válaszul elküldd az adatait. És azzal mi a teendő?

Amúgy nekem rögvest küldheted is!

Több
13 éve 11 hónapja #392848 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem nagyon szoktam ilyet Tőletek kérni, de most megteszem. Tudjátok, hogy pályáztam az idén a MOL Tehetségkutató Programján anyagi támogatásra egy márciusi versenyre, amelyet meg is nyertem így kapok 30.000 Ft-ot. A helyzet az, hogy ennek a pályázatnak van tanári díja is, és azt is tudjátok, hogy már lassan 12 éve zongorázom, és a zongoratanárom, Peresztegi Nagy Istvánné Ági néni sosem kapott semmilyen vagy annyi elismerést, mint amennyi a pedagógia képességeit, a szeretetét, és a felelősségteljes munkáját megillette volna. Ti tudjátok a legjobban, hogy egy verseny megnyerése mögött... egy borzasztóan jó pedagógus áll, és a megnyert versenyekből azt látjuk, hogy ő lenne az, aki megérdemelné ezt a díjat. Ezért kérlek titeket, hogy ha módotok van rá és ti is jelölnétek, akkor írjatok nekem egy levelet, amelyben elküldöm az adatait. Mert az nem lehet, hogy akinek ennyi tapasztalata van és ennyire vérbeli pedagógus azt ne becsüljük meg. Mindenkinek előre is köszönöm. :)
Ja, és róla van szó: incanus.zl.hu/wp-content/uploads ... C3%A1n.jpg

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
13 éve 11 hónapja #392847 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A helyszíni segítők alatt értsd: jegyárusítók, infópultosok, ruhatárosok, MTT-s árusítók, büfézők, teaházazók. Magyarán szólva, jelentkezzetek! :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
13 éve 11 hónapja #392846 Írta: Sötét Úr
Ha nem lenne nyilvánvaló: a LEP-ről van szó (2011. január 8, valószínűleg az AKG-ban).

Több
13 éve 11 hónapja #392844 Írta: Náda
Délelőtti programokra keresek embereket!
A programok a következőek:
-Nyelvontológiák
Olyan emberek jelentkezését várom,akik értenek(legalább egy kicsit) Tolkien professzor által megalkotott nyelvekhez,írásokhoz.Előadásokat,tanításokat kellene tartani az idebetérőknek.
-Bölcsesség Terme
Különböző témájú előadásokat várunk.Természetesen kötődjön Tolkienhoz.Itt Ankalimonnál lehet jelentkezni,de azért nekem is küldjetek róle egy privit vagy emailt,hogy tudjam hányan lesztek.
-Kézműves sarok
Különböző kreatív technikákkal kellene megismerkedtetni a betérőket.
-Zöld Terem
Itt a fórumon már elkezdtétek boncolgatni a környezetvédelemet,így arra gondoltam miért ne lehetne Olyan embereket várunk ide,akik szívesen bemutatnák a természetet és azt is hogy ez hogyan kapcsolódik Tolkienhoz(ide jöhet az entörökbefogadós ötlet is).
-Fotós Terem
A középföldei divat meghatározó ruháiban való pózolgatás lefényképezése.Tehát fényképes embert keresünk.
-Vetítős Terem+Teaház
Kössük össze a kellemest a hasznossal.
A Teaházba keresünk segítő embereket!
-Eskető Terem
Ez is a lentiekből lett kitalálva.Középföldei esküvő.Ide is fotós embert keresünk, illetve egy papot.
-Dalolászó Terem
Tolkien dalok és hasonlók.Vezérhangot keresünk.
-Pajkos Póni
Ez a büfé részleg.Büfés embert keresünk!
-Játszóház+Babarészleg
Ezt Elrenor fogja vezetni.Mellé keresünk olyan embereket,akik szívesen foglalkoznának gyerekekkel.Lufifújásra,arcfestésre keresünk embert.

Illetve még mindig keresünk sok-sok helyszíni segítőt!Ők Attilánál jelentkezhetnek!

Az esti színpadi produkciókhoz is keresünk embereket,akik fellépnének!

Olyan embert is keresek,aki hajlandó kocsikázni(raktából cuccok oda és vissza).Természetesen a benzint fizetjük!

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
14 éve 2 napja #392679 Írta: Rabyn
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2011. évi MTT Farsang főszervezőinek kiválasztására. A rendezvény szervezésére vonatkozó koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást az info'kukac’tolkien.hu címre várjuk 2010. december 15. éjfélig. (Indokolt esetben haladék kérhető.)

RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS KERETEI:
A rendezvényt javasoljuk 2011. február folyamán, a böjti időszak ELŐTT lebonyolítani,( a legjobb a 26.-a lenne) de ettől a szervezők indokolt esetben, az elnökség jóváhagyásával eltérhetnek. A rendezvényt az MTT eddigi farsangi rendezvényeihez hasonlóan 100%-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni, úgy, hogy – a pénzügyi szabályzatnak megfelelően – a rendezvény bevételéből az MTT általános működési költségeire is kell biztosítani legalább 10%-ot. Az MTT tagok és a szervezők számára biztosítani kell az Alapszabályban meghatározott mértékű kedvezményeket.

Javasoljuk, hogy a farsangi bál koncepciója kövesse az eddigi hagyományokat (legyen a bált keretbe foglaló történet, bálkirály- és királynőválasztás, maximum másfél órás műsor, stb.), jellege elegáns, bálszerű legyen, éjfél után azonban sokszínű zenei stílusról kell gondoskodniuk a szervezőknek.

A Mathom-díj, Gandalf-díj és Csavardí(j)ak átadására ezúttal is teret és időpontot igényel az MTT vezetősége.

A kijelölt főszervezőnek és a szervezői csoportnak kell:
- előkészíteni a rendezvény logisztikai alapfeltételeit (helyszín, szállítás, beszerzés),
- kidolgoznia és az MTT elnökség elé terjeszteni a rendezvény költségvetését,
- rendezni a rendezvény pénzügyeit, konzultálva a gazdasági vezetővel (a belépőjegyek árusításának mikéntjéről, az elszámolás módjáról), és a rendezvényt követő 1 héten belül elszámolva
- előkészíteni és lebonyolítani a programokat
- megszervezni az étel- és italfogyasztást
- biztosítani a rendezvény zavartalanságának további feltételeit.

A jelentkező szervezői csapat összetételére vonatkozóan a következő kikötéseknek kell megfelelni:
- A szervezői csapat minimálisan 3 főből állhat.
- A rendezvényvezetői csapat tagjai között a profi kivitelezés érdekében kell lenni minél több, de legalább egy olyan személynek, aki korábbi farsangi rendezvény főszervezői között volt.
A pályázatban a szervezői csapat minden egyes tagjáról le kell írni, hogy milyen feladatkört fog ellátni a szervezőmunka során.

PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA:
A pályázó szervezői csapatokból az MTT elnöksége választja ki azt, amelyik a legjobb koncepcióval, a legjobb szervezőgárdával tervezi a megvalósítást.
A pályázat elbírálásának szempontjai:
- Milyen szinten kidolgozott és megalapozott koncepciót nyújtottak be a pályázók.
- Az egyszemélyi főszervező mennyire képes a teljes előkészítő és lebonyolító tevékenység összefogására, koordinálására, a szükséges döntések meghozatalára
- Megfelelő, kidolgozott munkamegosztás van a szervezői csapat tagjai között (Minden fontos tevékenység keretei pontosan meg vannak határozva, és van kijelölt felelőse a rendezvényvezetőségben.)

PÁLYÁZATNAK TARTALMAZNIA KELL:

PÁLYÁZÓK:
A főszervező és a többi rendezvényvezető felsorolását, valamint rendezvény vagy egyéb programok szervezésében szerzet tapasztalataikat. Annak meghatározása, hogy melyik szervező pontosan milyen feladatköröket fog betölteni. Az egyes feladatkörökhöz kapcsolódó tevékenységeket kérjük részletesen kifejteni

ÁLTALÁNOS KONCEPCIÓ:
A koncepciónak tartalmaznia kell a következők olyan részletezettségű leírását, amelyből a bírálók megítélhetik a koncepció megfelelőségét, és amely alapján a tényleges szervezők megszervezhetik a tevékenységeket:
- A rendezvény főbb jellemzőinek, célkitűzéseinek leírása. Az eddigi farsangi rendezvényekhez képest az eltérések, újítások, vagy valamelyik korábbi rendezvényen már előfordult motívum feldolgozásának összegyűjtése.
- A tervezett program átfogó leírása
- A rendezvény célközönségének meghatározása, a különböző érdeklődési köröknek szóló programok összehangolásának terve.

ISMERTETŐ:
Helyszín:
A rendezvény tervezett helyszíne (esetleg több lehetőség), és kiválasztásának főbb szempontjai.
Költségek:
A rendezvény tervezett részvételi díja, a tervezett költségek főbb összetevőinek arányai.

Több
14 éve 2 napja #392678 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azt azért nem árt tisztázni, hogy ez a Színpadi Est a LEP része.
Ez eléggé lényegi információ és a lentiekből kimaradt...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
14 éve 6 napja #392631 Írta: Náda
Színészek, bohócok, versmondók és dalolók, tudósok és táncos léptű tündérek!
Várom jelentkezését mindenkinek, aki szeretne szerepelni a Színpadi Esten!
Legyen akár egyéni vagy csapatprodukció,vicces vagy tudományos, ha szeretnéd/szeretnétek megmutatni hogy mit tudsz/tudtok, akkor várom leveleiteket ide privibe,vagy a muuzzli'kukac'citromail'pont'hu e-mail címre!
Kérlek írjátok bele, hogy kik szerepelnek a produkcióban(persze ha többen álltok össze)és hogy mit adtok elő(tánc, zene, vers,darab...stb.).
Határidő:dec.5 24:00-ig
Meghallgatás:dec.19. vasárnap,dec.29. szerda

Színvonalas produkciókat várunk!
(Ha nincs sok időd/időtök a produkcióra,de szeretnél/szeretnétek szerepelni,akkor érdemesebb tábori illetve KÖMT-ös produkciókat feljavítani és előadni.)
Ezen kívül segítőket keresek, akik majd a helyszínen lesznek segítségemre!

"Elő a képzelettel, s a jókedvű emberekkel!"

Több
14 éve 6 napja #392628 Írta: Sötét Úr
404-es hiba: nem találom a kérdőív végén a "Szívesen!" és a "Nem rászokni!" gombot ;) :D

Több
14 éve 1 hete #392625 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vadonföld Szabad Népei! Kedves Vásározók!

Vásárfalva prominenseinek a nevében arra kérünk benneteket, hogy töltsétek ki az idei Tábori Kérdőívet, hogy a jövő évi tábor leendő szervezői csapatát is segítsétek ezzel!

Köszönjük szépen előre is, Zsömle Polgármester Úr nevében is!

www.tolkien.hu/index.php?option= ... Itemid=462

Több
14 éve 1 hete #392593 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dodiee írta: n mnnytk pcsb l :P

hát izé, így hirtelen bepillantva ide egyedül az idézett sort értettem meg :D ciki. :P

"Well, I'm back."

Több
14 éve 1 hete #392588 Írta: Sötét Úr
?tktldrf vlynjt lbksyg tzhk s z h ,nzyn kngf ygh rr S :lts

Több
14 éve 1 hete #392582 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
rgn chtn (mg vlt) szrkztm zzl n s nh :roll: rg szp dk... :)

(: ...s jzrv tttzhn yg knn m nv ygm :.s.p

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
14 éve 1 hete #392576 Írta: Sötét Úr
Feldobtam a phpbb fórumán, hogy megoldható-e az, hogy a fórum kezelje kiemelő vezérlőkódként az alulvonást. Majd meglátjuk, hogy [list=A:1zj5vnh5]
  • Tudnak-e megoldást javasolni rá,
  • Helyi szakértőink implementálják-e (mennyire bonyolult, és mennyire bolygatja meg a phpbb eredeti kódszerkezetét – gyanítom, hogy eléggé, ami erőteljesen kerülendő.)
  • [/ol]Drukkoljatok!

Több
    14 éve 1 hete #392575 Írta: Dodiee
    Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
    n mnnytk pcsb l :P

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
    és elválásaink megannyi kis patakja
    a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
    14 éve 1 hete #392574 Írta: Felagund
    Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
    nytk :P

Our knees do not bend easily

Több
    14 éve 1 hete #392572 Írta: Sötét Úr
    ttl, hgy l tdd lvsn, mg nm jbb mglds z s. Hlkptr d vgy d. Jbbn rlnk, h nm gy klln frmzn. Mllslg sknk szmr bllntyztn gpln s gyszrbb, mgs gy rnk pprr. Mndnnk mgvn mg hly.

mgy gyszrbb, csk kll hzz nm gykrlt.

Több
    14 éve 1 hete #392568 Írta: Kincső
    Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Gzd vn Flgnd, mgnhngzk nlkl rn s gyszrbb, mnt mgnhngzkkl. Kt rdkl, hgy msk l tdjk lvsn vgy sm?

N l tdm lvsni, hlkptr vgyk? :D
    (br nm mndnm hgy gyszrbb gy rn)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
    Oldalmegjelenítési idő: 3.482 másodperc

SSL Security
    Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére