BESZÉLGETŐS topic
- Liliom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Snuffles írta:
a legbiztosabb mindig az, ha régi, nagymama-féle receptek alapján hazsnálsz saját készítésű löttyöket, hogy abban mi van, azt tudod, hiszen te csináltad. én nem hiszem, hogy különösebb hatása lenne ezeknek, de valamennyire csak beépülnek a flancos molekuálik a haj szerkezetébe.Liliom írta: Totál más téma:
szerintetek van valami értelme ezekne a "barna hajra, hogy még barnább legyél" hajöblítőknek, vagy valami hülye reklámfogás, aminek csak én dőltem be? Nem látok semmi változást.
Nincsenek nagymamás receptjeim. Szerintem visszaállok a sima hajfény izéra. Amugy ezek a reklámpszichológusok tényleg tudnak. Néha valóban elhiszem a sok hülyeséget amit összehordanak.
Annis, azért jó, hogy nem vagok egyedül.
...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
évek óta nem működik szerintem?Acho írta: egyébként én vagyok hülye(ami biztos!), vagy télleg nem működik itten a főoldali chat? *értetlenülnéz*
"Well, I'm back."
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
a legbiztosabb mindig az, ha régi, nagymama-féle receptek alapján hazsnálsz saját készítésű löttyöket, hogy abban mi van, azt tudod, hiszen te csináltad. én nem hiszem, hogy különösebb hatása lenne ezeknek, de valamennyire csak beépülnek a flancos molekuálik a haj szerkezetébe.Liliom írta: Totál más téma:
szerintetek van valami értelme ezekne a "barna hajra, hogy még barnább legyél" hajöblítőknek, vagy valami hülye reklámfogás, aminek csak én dőltem be? Nem látok semmi változást.
"Well, I'm back."
- Missy
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Vagy: megbeszélt időben menjünk föl a trefortra, plíz!
Yesyesyes
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Annis
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Liliom írta: Totál más téma:
Én kipróbáltam, és a barna hajam barna lett... aztán nevettem egyet magamon...
Amúgy tényleg semmi változást nem láttam...
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Namarie
- Nem elérhető
Mikor lesz chat?
Vagy: megbeszélt időben menjünk föl a trefortra, plíz!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Altaris
- Nem elérhető
Felagund írta: Növények bláááhh... :quasi:
szívemből szóltál!!!! fizikaaaaaaaaaaa! szívem csücske :D:D
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Annis
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Perme erőteljesen bólogat, ez egy nagyon jó ötlet és időtakarékos, energiatakarékos... Én ezt nem tudom megcsinálni, mert bár kéne egy francia nyelvvizsga is, középfokú elég bőven, de ha nem vesznek fel, anyu akkor is beirat valami iskolába, hogy újságírást tanuljak, szóval az időm elvileg le lesz kötve. De erre a lehetőségre még nem is gondoltam nagyon, mert reménykedem, hogy valamelyik szakra csak felvesznek. Sajnos még mindig túl sok minden érdekel...Annis írta: Addig meg szeretnék egy jogosítványt és egy nyelvvizsgát. (az előbbit hogy ne az egyetem mellett kelljen meg mert elengedhetetlen a munkámhoz az utóbbit pedig hogy némiképp emeljem a pontjaim számát és hogy azt se az egyetem mellett kelljen majd)
Én is egy iskola mellett csinálom ezeket... konkrétan hétfőn és kedden sulban vagyok, dolgozom a gyakorlati helyemen és mellette járok rajzra meg most aktuálisan a jogsira hajtok plussz a fotós mentorommal megyek időnként dolgozni hogy azért tanuljak is valami gyakorlati dolgot is és mellette nem is beszélek barátokról családról, hogy a doki szólt hogy kéne járnom úszni és hasonlókról... időbeosztás kérdése... energiatakarékosnak nem mondanám
- Ben
- Nem elérhető
Köszi, Kincső már szólt az előbb, javítottam.Nóli i linantea írta: Ben: NEm 500 pontos lesz a rendszer, hanem 480
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Perme erőteljesen bólogat, ez egy nagyon jó ötlet és időtakarékos, energiatakarékos... Én ezt nem tudom megcsinálni, mert bár kéne egy francia nyelvvizsga is, középfokú elég bőven, de ha nem vesznek fel, anyu akkor is beirat valami iskolába, hogy újságírást tanuljak, szóval az időm elvileg le lesz kötve. De erre a lehetőségre még nem is gondoltam nagyon, mert reménykedem, hogy valamelyik szakra csak felvesznek. Sajnos még mindig túl sok minden érdekel...Annis írta: Addig meg szeretnék egy jogosítványt és egy nyelvvizsgát. (az előbbit hogy ne az egyetem mellett kelljen meg mert elengedhetetlen a munkámhoz az utóbbit pedig hogy némiképp emeljem a pontjaim számát és hogy azt se az egyetem mellett kelljen majd)
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ben: NEm 500 pontos lesz a rendszer, hanem 480
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Annis
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Annis: hogyhogy csak jövőre? Idén miért nem próbálkozol? (sokkal többet felejtesz el két év alatt mint egy év alatt, pedig hát az sem kevés...)
Amúgy tavaly az emelt biosz is könyebb volt mint a középszintű...
Jaja rémlik még a biosz... a felügyelőtanár kifutott a papírokkal hogy összecserélték aztán jött egy szaktanár és jótékonyan felvilágosította (meg minket is) hogy márpedig az a középszint és a másik az emelt...
Azért csak jövőre mert most épp aktívan fényképésznek tanulok és ez kétéves suli. És ha már belekezdtem akkor szereteném ha meglenne a papírom róla... Meg hát fene tudja hogy a végén hol kötök ki és mivel tudok elhelyezkedni, nem árt ha van egy szakmám... meg eleve bolondulok a fotózásért úgyhogy nem szívesen hagynám itt.
Felvételihez effektíve mindegy hogy felejtek-e mert vagy gyakorlati felvételi van amire úgyis föl kell készülni vagy csak papírokat küldök be amiről az okos emberek megmondják hány pontom van és az miért nem elég
Addig meg szeretnék egy jogosítványt és egy nyelvvizsgát. (az előbbit hogy ne az egyetem mellett kelljen meg mert elengedhetetlen a munkámhoz az utóbbit pedig hogy némiképp emeljem a pontjaim számát és hogy azt se az egyetem mellett kelljen majd)
Ben: Csak nyomokban hallottam hogy valami 500 pontos rendszer lesz de fogalmam nincs hogy ez mit jelent... jövőre majd bogarászhatom... de most még azt se tudom mit fogok majd megjelölni... Az biztos hogy a művészetire nem kell mert ott gyakorlati felvételi lesz azon kívül pedig még nem döntöttem hogy mik lesznek az alternatívák.
Közben észrevettem Ben hogy már válaszoltál helyettem és helyesn is
- Missy
- Nem elérhető
Felagund írta:
Snuffles írta: inkább a biológia érdekel, a sok kis kavargó egysejtű meg a növények.
Növények bláááhh... :quasi:
Node Felagund! :eek2: És ugyan miért? 8O
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
aaaaaaaaaaannnyiraaa tündérieeeeeeek. :őrült:Felagund írta: Növények bláááhh... :quasi:
a mikrocuccok érdekelnek nagyon. izgalmasnak találom, hogy mennyi mindenre képesek, pedig milyen kis aprók...
"Well, I'm back."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Snuffles írta: inkább a biológia érdekel, a sok kis kavargó egysejtű meg a növények.
Növények bláááhh... :quasi:
Our knees do not bend easily
- Ben
- Nem elérhető
Sőt, az a "szép" benne, hogy mindezt már teljesen új (480 pontos) felvételi rendszerben fogod megtenni!Annis írta: Uhh... és ha belegondolok hogy jövőre újra végigjátszhatom a felvételi-mizériát... Már előre várom (bár most a pszichológiára nem pályázok )
Nóli: Ha jól tudom, még fotósulizik, azért nem jelentkezik idén. Ugye, Annis? (sry a belebüffért)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
De gyógypedagógiára beadtam a jelentkezésemet, mert anyu hasonló munkakörben dolgozik, szerettem a munkahelyére bejárni, szimpatikusnak találtam a tantervet, de megnéztem a pszichológiáét is még egyszer, de sajnos nem tetszett. Így van itthon pár vastag könyvem, amit kedvemre lapozhatok, de egyetemen nem tanulnám már szívesen.
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Amúgy tavaly az emelt biosz is könyebb volt mint a középszintű...
- Annis
- Nem elérhető
Snuffles: Nem azért jelentkeztem pszichológiára mert divatszak... távol álljon tőlem bármit is ezért csinálni... Azért jelentkeztem mert gyermekpszichológiával és társas kapcsolatokkal akartam foglalkozni és mert úgy éreztem hogy az egy oylan szakma amit szívvel lélekkel tudnék csinálni... megjegyzem elgondolkodtató hogy az orvosira előbb vesznek fel bárkit mint pszichológiára... meg az is hogy ha lenne pénzem benn lennék mert fizetős szakra a választottak közül kettőre is felvettek volna... Szóval ha az emberi erőforrás menedzsment vagy a környezetmérnök pálya vonzana akkor azt jelöltem volna be és valszeg egyetemista is lennék csakhát én vagyok oylan bolond hogy nem az tetszik...
Uhh... és ha belegondolok hogy jövőre újra végigjátszhatom a felvételi-mizériát... Már előre várom (bár most a pszichológiára nem pályázok )
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
(Poén egyébként, h a központi próbaérettségin csak XX. század volt. Ja, és az eredményt május közepén tudjuk meg állítólag, addigra meg már nem érek vele semmit, megírtam a rendes írásbelit rég. Állítólag felmérés a jövő évre, na szép.)
- Annis
- Nem elérhető
A töri még könnyebb volt közép szinten mert ott mindenhez van forrás (némelyik oylan szájbarágós hogy képtelenség nem eltalálni) ott csak a "drága" tanáromon múlott hogy lehúzott egy jeggyel...
- Arzeen
- Nem elérhető
Ben írta: Na, magyar letudva, úgy érzem egész tisztességesen sikerült. Többiek? :look:
Ha én meg tudtam írni 96%ra (csak hogy fényezzem magam), akkor Ti simán
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Missy
- Nem elérhető
Ben írta:
Kérlekszépen a matek spec. nem érdekel túlzottan. Vagy tudom, vagy nem. Viszek függvénytáblát abban benne van sok-sok minden, ennyi. Nem tudok mit tanulni rá... A töritől viszont tartok, vsz el fogom szúrni szépen.Missy írta: Milyen vagy már Ben! Agyon kéne izgulnod magad a matek miatt, de Te csak kötözködöl!
Detto. :eek2: Szerdán töriiiiiiiiii! :bawling: Pápá egyetem asszem. :closed:
- Ben
- Nem elérhető
Kérlekszépen a matek spec. nem érdekel túlzottan. Vagy tudom, vagy nem. Viszek függvénytáblát abban benne van sok-sok minden, ennyi. Nem tudok mit tanulni rá... A töritől viszont tartok, vsz el fogom szúrni szépen.Missy írta: Milyen vagy már Ben! Agyon kéne izgulnod magad a matek miatt, de Te csak kötözködöl!
- Missy
- Nem elérhető
Ben írta:
Jóvanna, csak kötözködök.Annis írta: Ben: Nem nicsak kibeszél hanem jótanács, olyat is tudok
Annis:Látod milyen?!
Milyen vagy már Ben! Agyon kéne izgulnod magad a matek miatt, de Te csak kötözködöl!