A 3. rész - A király visszatér
- Panda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Áfonya
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rabyn írta: Nekem nem tűntek fel ezek a vágási hibák. Én a jelentváltásoknál nem értettem azt a szalagcsuszást(amikor egy picit ugrált a kép)
Elviekben ilyenkor cserélik a filmtekercset (aztán lehet hogy nem azért van, ehhez nem túl sokat értek...).
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Rabyn
- Nem elérhető
egyébként nekem a filmzene hallgatása közben (tgenap este) esett le, hogy VÉGE
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Áfonya
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Áfonya írta: Hömm, mondjuk az Arwen-Aragornt taglalhatták volna egy kicsit kevésbé részletesen, és akkor lett volna hely a Faramir-Éowynnak. (De ezt csak a Faramir/Éowyn rajongó mondatja velem. )
Hát azért most senki nem mondhatja hogy sok Arwen lett volna benne...És szerintem ennyi KELLETT hogy teljes legyen a történetük...Meg úgy érzem kicsit túlzsúfolt lett volna ez a 3 óra, ha másik történet is belekerül...Na most lehet utálni Éowyn&Faramir rajongók! De félreértés ne essék, én őket nagyon szeretem...
Értem amit mondasz, én meg kicsit félreérthetően fogalmaztam: az Arwen-Aragorn szál töménységét *mind a három film* viszonylatában értettem. Egyébként tényleg, Arwen a ROTK-ban épp megfelelő mennyiségben szerepel (csodálkoztam is ).
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
.Elessar király. írta:
Az is lehet, hogy a bővített megjelenése után 1-2 év múlva elfelejtjük ezt az egészet?Tinúviel!Tinúviel! írta: Én végig azon izgultam és attól féltem, hogy kiírják majd, hogy THE END és meg is tették! és akkor hasított belém a felismerés, hogy nem lesz több rész és nincsen több GyU!
Mert már akkor nem lesz mire várni, és kiábrándulunk belőle.
Remélem ez az idő még sokára lesz. (ha lesz)
Épp azért lesz a bővített, hogy ha akarod újra és újra megnézhesd És szerintem egy igazi rajongó soha nem ábrándul ki belőle. Ha megteszi, akkor nem igazi rajongó...
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Áfonya írta: Hömm, mondjuk az Arwen-Aragornt taglalhatták volna egy kicsit kevésbé részletesen, és akkor lett volna hely a Faramir-Éowynnak. (De ezt csak a Faramir/Éowyn rajongó mondatja velem. )
Hát azért most senki nem mondhatja hogy sok Arwen lett volna benne...És szerintem ennyi KELLETT hogy teljes legyen a történetük...Meg úgy érzem kicsit túlzsúfolt lett volna ez a 3 óra, ha másik történet is belekerül...Na most lehet utálni Éowyn&Faramir rajongók! De félreértés ne essék, én őket nagyon szeretem...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Az is lehet, hogy a bővített megjelenése után 1-2 év múlva elfelejtjük ezt az egészet?Tinúviel!Tinúviel! írta: Én végig azon izgultam és attól féltem, hogy kiírják majd, hogy THE END és meg is tették! és akkor hasított belém a felismerés, hogy nem lesz több rész és nincsen több GyU!
Mert már akkor nem lesz mire várni, és kiábrándulunk belőle.
Remélem ez az idő még sokára lesz. (ha lesz)
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Elros írta: Ez a Gandalf vs. Nazgul nekem is gyanús, mert van egy háttérképem, amin bal oldalon Gandalf ül Keselyűüstökön, a jobb olalon meg a Boszorkányúr száll le a falra. Ez emlékeim szerint kimaradt a filmből
Igen, az az.
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Áfonya
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Hm...Érdekes ez a lovas dolog amiről írtatok...Látszik hogy én egyáltalán nem vagyok kihegyezve a hibák figyelésére mert egy kicsit sem szúrt szemet...
De majd szerdán megint megyek és megfigyelem...Biztos van rá valami magyarázat.
Egyébként elég sokan írtátok hogy bánjátok hogy kimaradt az Éowyn&Faramir románc...Egy kicsit én is, mert nagyon szeretem azt a részt a könyvben, de gondoljatok bele, milyen tömény lett volna ha jön először az ő jelenetük és aztán rögtön utána Arwené meg Aragorné...Szerintem pont elég volt egy szerelmi szál részletesebb taglalása ebben a filmben és a másikra meg ott a bővített. Szerintem jó ez így.
Hömm, mondjuk az Arwen-Aragornt taglalhatták volna egy kicsit kevésbé részletesen, és akkor lett volna hely a Faramir-Éowynnak. (De ezt csak a Faramir/Éowyn rajongó mondatja velem. )
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Elros
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Mikor megnéztétek a filmet, ne volt olyan érzésetek, hogy VÉGE?
Eléggé elment tőle a kedvem, de most olvastam el a könyvet másodszorra és most még rosszabb.
Gondolom tudjátok, miről beszélek.
Dehogynem volt...Hogyne lett volna...Ez volt ez egyik oka annak hogy sírtam egyes részeknél...
Én eddig nagyon szerencsés voltam ami a közönséget illeti...*gyorsan le is kopogja*
- Áfonya
- Nem elérhető
.Elessar király. írta:
Ekkora baki talán még nem is volt a filmben.Meleth_lin írta: Valamelyik hozzászólásban láttam valami lovas témát, ahogy (nagyon felületesen) végigolvastam a topicot, és eszembe jutot, hogy másodszori nézésre feltűnt, hogy a végégn a Fekete Kapu előtti csatánál mindenki lovon jött, meg minden, utána, amikor megindultak az ellenség felé (egy kis idő múlva, míg bevágták Frodóékat), akkor már sehol senki semmi lovon...Azok felszívódtak, vagy elmenekültek (bár szerintem rájuk is hatott Aragorn bátorító beszéde, ha meg nem, akkor direkt mutatták volna, ahogy elfutnak), vagy hova parkolták le őket?!?
Abővítettben hátha ráeszmélnek a készítők.
Elég nagy valószínűség szerint ide jön Szauron Szája - bár okot nem nagyon látok arra, amiért ettől az egybegyűltek elvesztenék a lovaikat (csak nem hullott el az összes a rémülettől :tongue:)...
Egyébként a TTT moziverzióban sokkal simábbak a váltások, nem annyira feltűnő, hogy hova jönnek majd a plusz jelenetek, a ROTK-ben eléggé észre lehet venni. (PJ biztos átkozódott jó sokat, miközben vágták. ) Pl. Minas Tirith ostrománál egyértelműen lászik egy kocka (ami a trailerben is benne van) - Gandalf befordul a sarkon, és kiér egy kiszögellésre, ahol leszáll elé a Boszorkányúr: a filmben csak annyi látszik, hogy Gandalf odaér, aztán snitt (egy villanás csak, de nekem spec. feltűnt ).
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Eléggé elment tőle a kedvem, de most olvastam el a könyvet másodszorra és most még rosszabb.
Gondolom tudjátok, miről beszélek.
rajta a béke napjaiban!"
- Fangi
- Nem elérhető
és miért a gyu-a?
annyira fasz szülök vannak,undorító csak divatból mennek el.....semmi másért,semmi fogalma arról,hogy mit nét csak látja az előzetest és elmegy..........majmok! a másik pedig,hogy melettem szintén egy kiscsaj ült,aki a kislányával volt.....a kislány végig pofázottt............. annyira elegem volt belőle,felettem hülye kisfiuk voltak,üvöltöttek,komolyan úgy mengertem volna öket ostorral!!!!!
hülye kis pöcsök!utálom ezeket a kisgyrekeket.Vizsontn az jól esett,hogy miután rászoltam ezekre a pöcsökre,elhallgattak!
Nos a tanulság,ne ülj be a legleső előadásra!
de most már nem lesz több ilyen alkalom
egyébként Arwen fia tényleg nem Viggo gyereke,az ő fia máshogy néz ki!
viszont az a jelent nagyon szép lett!a zene annyira el lett találva!
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
De majd szerdán megint megyek és megfigyelem...Biztos van rá valami magyarázat.
Egyébként elég sokan írtátok hogy bánjátok hogy kimaradt az Éowyn&Faramir románc...Egy kicsit én is, mert nagyon szeretem azt a részt a könyvben, de gondoljatok bele, milyen tömény lett volna ha jön először az ő jelenetük és aztán rögtön utána Arwené meg Aragorné...Szerintem pont elég volt egy szerelmi szál részletesebb taglalása ebben a filmben és a másikra meg ott a bővített. Szerintem jó ez így.
- Elros
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Az Eldariont játszó gyerek neve Sadwyn Brophy.Elros írta:
Aldarion írta:
Asszem Viggonak van egy 13 év körüli fia. Hogy ilyen fiatal is lenne arról nem tudok...Elros írta: Arwen látomásában a srác az nem Viggo fia?
Csak azért, mert nekem mintha ez az arc rémlett volna Viggo fiáról. De ha nem, hát nem...
Viggo fia, Henry pedig 1988-as születésű.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Áfonya
- Nem elérhető
Elros írta: Két kérdés:
Arwen látomásában a srác az nem Viggo fia?
És Samu felesége nem Sean Astin felesége?
1.) Viggo kisfia szerintem is idősebb.
2.) Rozit Sarah McLeod játssza, aki nem Sean Astin felesége. (Sean feleségét egyébként Christine-nek hívják.) Viszont Elanor tényleg S.A. lánya.
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Elros
- Nem elérhető
Aldarion írta:
Asszem Viggonak van egy 13 év körüli fia. Hogy ilyen fiatal is lenne arról nem tudok...Elros írta: Arwen látomásában a srác az nem Viggo fia?
Csak azért, mert nekem mintha ez az arc rémlett volna Viggo fiáról. De ha nem, hát nem...
- Aldarion
- Nem elérhető
A bővítettben benne lessz?Nagyon ramélem. Csak várok, várok, mikor lép elő, erre meg Aragorn elkezd harcolniElros írta:
Aldarion írta: Lehet, hogy volt róla szó, de Szauron Szája hova tűnt. :
Kivágták. Sajnos...
Más lett a világ
- Rubikon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Elros
- Nem elérhető
Aldarion írta: Lehet, hogy volt róla szó, de Szauron Szája hova tűnt. :
Kivágták. Sajnos...
Két kérdés:
Arwen látomásában a srác az nem Viggo fia?
És Samu felesége nem Sean Astin felesége?
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Ekkora baki talán még nem is volt a filmben.Meleth_lin írta: Valamelyik hozzászólásban láttam valami lovas témát, ahogy (nagyon felületesen) végigolvastam a topicot, és eszembe jutot, hogy másodszori nézésre feltűnt, hogy a végégn a Fekete Kapu előtti csatánál mindenki lovon jött, meg minden, utána, amikor megindultak az ellenség felé (egy kis idő múlva, míg bevágták Frodóékat), akkor már sehol senki semmi lovon...Azok felszívódtak, vagy elmenekültek (bár szerintem rájuk is hatott Aragorn bátorító beszéde, ha meg nem, akkor direkt mutatták volna, ahogy elfutnak), vagy hova parkolták le őket?!?
Abővítettben hátha ráeszmélnek a készítők.
rajta a béke napjaiban!"
- Elros
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."