A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 10 hónapja #164235 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem Ti azért gyűltetek itt most össze, hogy engem bosszantsatok!!!!!! :D

Most be akarom zárni a boltot, ahol dolgozom, és beköltözni egy moziba!!!!!
:crazy:

ÁÁÁÁ!!!!

Soraitokat olvasva jövök rá, hogy jegyem van a FILMre!!!!

17:15. DP, feliratos verzió.

Most már csak arról kell döntenem, mit kezdek az idővel, ami addig megadatik. :) :)

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164233 Írta: Lominas
Lominas válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én szerda éjfélkor láttam a filmet a Duna Plázában... azt hiszem ha oldalakon keresztül taglalnám, hogy mekkora katarzisban volt részem (6 barátommal együtt), akkor csak az előttem szólókat ismételném, nagyságrendekkel fölötte áll ez a rész az előzőeknek. Pedig azok is nagyon tetszettek, és emléxem, hogyan áradoztam róluk az ismerőseimnek... de ez minden elképzelésemet felülmúlta.

Egyetlen egy dolog volt nekem nagyon furcsa - nem zavart, mert így sem volt rossz, de szokatlan és meglepő volt. Szerintetek Mordor miért lett világosabb? Lehet, hogy ez a kérdés szőrszálhasogatásnak tűnik, de nekem nagyon szemet szúrt. Az előző részekben is láthattunk Mordorból bőven (első részben rögtön az elején, majd Gollam kínzásánál, a TTT-ben Szarumán palantíros jeleneténél, meg a záróképsorok, stb.), de mindig iszonyatos sötétség ülte meg a vidéket, nagyon hatásos volt.
Vagy itt van pl. ez a bizonyos kép: www.warofthering.net/photos/rotk ... ge18.shtml
Kék ég a háttérben? Nem furcsa ez?

Amúgy perfekt, tökéletes, hibátlan szuper, kifogástalan és felülmúlhatatlan. Még mindig (2 nap után) nem tértem magamhoz. :dance:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164228 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ha jól emlékszem, pont előtte mondja Frodó:
- Örülök, hogy itt vagy velem Samu. Itt, mindennek a végén.

Ekkor jön a sötétség. A néző meg azt hiheti, tényleg vége mindennek...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164218 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A filmet pont azelőtt szakítják meg 10 percre mielőtt Aragornék a Holtak Ösvényére lépnének. Legalábbis Fehérváron.

Amikor először megnéztem nekem is fura volt az a néhány msp feketeség, de most, hogy másodszor láttam közelről sem volt fura, sőt... Talán Jackson ezzel akarta érzékeltetni az idő elteltét? Amíg Gandalf rájuk talál. Vagy lehet, hogy valami egészen más funkciót töltött be, de ahogy egyre jobban belegondolok, szerintem nagyon kifejező az az apró elsötétülés.

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164212 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Balrog Sándor írta: A szünet valahol a film közepe táján van, tekercsváltáskor, nem pedig fél órával a vége előtt. :wink:

De én nem is írok erről többet mert gondolom ez is OFF... 8)

Logikus amit mondasz, de ez meg nagyon fura sötét 10mp volt. Lehet, hogy csak 5 volt, de hosszú, na.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164209 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A szünet valahol a film közepe táján van, tekercsváltáskor, nem pedig fél órával a vége előtt. :wink:

De én nem is írok erről többet mert gondolom ez is OFF... 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164205 Írta: gandala
Nálunk nem volt szünet a Szinva Parkban, de kitalálhatom hol volt szünet?
Miután a gyűrű megsemmisült, és Frodón meg Samun erőt vett a fáradtság. Merthogy ezután elsötétült egy picit a kép, ami addig nem volt jellemző.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164204 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Áfonya írta:

Ilmen írta: Fehérváron is tarottak szünetet. Azt hittem felrobbanok a dühtől. :evil:

Fehérváron van szünet???!!! 8O *grrrátokvillámcsapás* Na kitűnő, apám el lesz ragadtatva, azon panaszkodott, hogy megnézné, de neki ez túl hosszú...

Hogy tisztább legyen a kép: a hazai forgalmazó megengedte a moziknak, hogy szünettel vetítsék a filmet. Úgyt űnik, ezt csak a Cinema City merte vállalni. Így csak az ő mozijaiban vetítik szünettel a FILMet (Pesten a Csepel Plaza és az Új Udvar)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164203 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ilmen írta: Fehérváron is tarottak szünetet. Azt hittem felrobbanok a dühtől. :evil:

Fehérváron van szünet???!!! 8O *grrrátokvillámcsapás* Na kitűnő, apám el lesz ragadtatva, azon panaszkodott, hogy megnézné, de neki ez túl hosszú...

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164201 Írta: gandala

Morgul írta: Mi volt az első? :wink:

Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai

Legalábbis csak erre az egyre emlékszem
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164200 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

gandala írta: Még nem volt erőm visszaolvasni mit írtatok, mert most jövök a filmről.
Gyönyörű volt! Leírhatatlan! Igaz sok rész kimaradt amit nagyon vártam. Pl. mikor Aragor gyógyít, és persze Szarumán is hiányzott. Úgy sokkal nagyobb lett volna a katarzis is, ha látjuk Szarumán bukását. De a lényeg a gyönyörűség és a hatalmas párosok:

Samu-Frodó
Éowyn-Théoden
Éowyn-Trufa
Trufa-Pippin
Legolas-Gimli
Legolas-Aragorn
Pippin-Gandalf
Gandalf-Mindenki :wink:

Én bevallom, hogy tegnap este olvastam el az utolsó 40 oldalt a könyvből. :roll: Az első két film is csak azután volt élvezhető a számomra, miután a hozzájuk tartozó könyvet elolvastam. De ez a rész mennyei volt. Nagyon várom a bővítettet. Ez volt életem második könyve aminek sírtam a végén.

[/quote]

Mi volt az első? :wink:

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #164197 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta: Nekem olyasmit mondtak, hogy a tirithiek nevetségesen kevesen voltak az Ellenség ellen. Érződött ez a filmen?
(Csak az "igen, "nem", "picit" válaszokat fogadom el! :D :lol: )

Szerintem ebben pl. a könyvtől nem tért el. Jóval kevesebben voltak a mordoriaknál, de nem reménytelenül kevesen.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164193 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Don Kermorwan írta: Meg a végén a jelenet amikor Frodóék kocsmáznak és a GyHnak megvan mind a tíz ujja.

Mielőtt ilyen hülyeségeket írsz nézd meg alaposabban... :P
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164190 Írta: gandala
Még nem volt erőm visszaolvasni mit írtatok, mert most jövök a filmről.
Gyönyörű volt! Leírhatatlan! Igaz sok rész kimaradt amit nagyon vártam. Pl. mikor Aragor gyógyít, és persze Szarumán is hiányzott. Úgy sokkal nagyobb lett volna a katarzis is, ha látjuk Szarumán bukását. De a lényeg a gyönyörűség és a hatalmas párosok:

Samu-Frodó
Éowyn-Théoden
Éowyn-Trufa
Trufa-Pippin
Legolas-Gimli
Legolas-Aragorn
Pippin-Gandalf
Gandalf-Mindenki :wink:

Én bevallom, hogy tegnap este olvastam el az utolsó 40 oldalt a könyvből. :roll: Az első két film is csak azután volt élvezhető a számomra, miután a hozzájuk tartozó könyvet elolvastam. De ez a rész mennyei volt. Nagyon várom a bővítettet. Ez volt életem második könyve aminek sírtam a végén.[/quote]
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164178 Írta: Ellawyn
Ellawyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Amit viszont bántam, hogy egy elég kicsi teremben láttam, elég rossz helyen ültem és elég őrült közönség volt, ráadásul még rossz napom is volt.
Pár ember folyamatosan orrot fújt, röhögtek ha megjelent Aragorn, zörögtek és megjegyzéseket tettek. Nagyon idegesítő volt. :mad2:
holnap megnézem és nem lesz suli, szóval már sokkal jobb lesz 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164177 Írta: Ellawyn
Ellawyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én a Mammutban néztem és ott nem volt szünet, amit annyira nem bántam, de azért jól jött volna. Sean Astin fantasztikusan játszott, télleg megérdemelné az Oscart. :bounce:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164174 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Őszinte tisztelet, és köszönet Peter Jacksonnak, A GYŰRŰK URA megfilmesítéséért...

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164163 Írta: Ilmen

Prisca írta: Pesten is tartottak szünetet a film közben Holtak ösvénye előtt, vagy ez csak speciálisan pécsi őrültség?

Fehérváron is tarottak szünetet. Azt hittem felrobbanok a dühtől. :evil: Főleg mivel tegnap Pesten néztem meg és tudom mi a különbség a kettő között. Az volt az indok, hogy a nézők kényelmét tartják szem előtt. DE
:arrow: hadd döntsem el mi a kényelmes nekem és mikor akarok kimenni a filmről, ha egyáltalán akarok.
:arrow: szerintem csak egy kópiát vettek, de két terembe játszák egyidőben a filmet és valójában ezért szakítják meg. Kicserélik a kópiát.

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164161 Írta: Ilmen
Nem tudom, hogy ide tatozik-e, de szombaton az RTL Klubon 23.20-kor Így készült a A kiráy visszatér werkfilm lesz.

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164160 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Prisca írta: Pesten is tartottak szünetet a film közben Holtak ösvénye előtt, vagy ez csak speciálisan pécsi őrültség?

Itt szerencsére nem volt szünet, így volt igazán jó.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164156 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem olyasmit mondtak, hogy a tirithiek nevetségesen kevesen voltak az Ellenség ellen. Érződött ez a filmen?
(Csak az "igen, "nem", "picit" válaszokat fogadom el! :D :lol: )
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164152 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Prisca írta: és Vasudvardról kicsit hosszabb részt vártam -ja és hol van Szarumán? tudtok róla valamit?

Szarumán 7 perces jelenete csak a bővítettben lesz benne...Úgy érezték nem illik a film elejéhez... :roll:

Pesten nem volt szünet a film közben.Szerencsére. :wink:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164148 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hali!

Először is hadd mondjam el, mennyire irigylem azokat, akik ott voltak az éjféli premieren! Szerettem volna hallani azt a tapsvihart!
Én tegnap néztem meg -Pécsen- és el kell mondanom, hogy fenomenális élmény volt, és azt hiszem, jól tettem, hogy nem olvastam újra a könyvet, mert így nem estem abba a hibába, mint tavaly, hogy állandóan összehasonlítottam a könyvvel a filmet...............na persze az érzékeny énem nem hagyott most sem cserben és az utolsó jeleneteknél elkezdtem bőgni, csak folytak a könnyeim, amikor felfogtam, hogy vége... jövőre nem lesz negyedik rész, és nem leszmire várni, min spekulálni.......... egyszóval elérzékenyültem.... a hangulatomnak nem tett jót az sem, hogy a bunkó féle pécsi bagázzsal néztem meg a filmet (mindig kifogom őket), akik a telefonjukat nézegetik, hogy mikor lesz már vége, nem kapcsolják ki a telefonjukat, késnek, és nem képesek megvárni a film végét, már felállnak és öltözködnek....... na jó ez csak az én hülyeségem (na meg állandó mozibajáróbarátaimé), hogy a filmnek akkor van vége, ha lement az összes szöveg is.......

Nem volta sajna időm végigolvasni az összes előző hozzászólást, de azon "táborhoz" sorolom magam, akiknek tetszett a film. Denethor durva lett, az igaz, és Legi már megint megforgatta a sírjában Tolkient és Vasudvardról kicsit hosszabb részt vártam -ja és hol van Szarumán? tudtok róla valamit?
Ami viszont tetszett:
- Szmeagol-Deagol kezdés
- Pippin magán kívül, miután belenézett a palantírba
- Gandalf kilovagol Faramir elé
- Pippin éneke-Faramir a "halálba lovagol"-Denethor eszik jelenet egyszerűen döbbenetesen ütős!
- Holtak serege nagyon ott van
- rohirok nekirontanak az orkoknak, aztán a csata és Eowyn harca a nazgulok vezérével--- az államat még most is keresem a padlón
- és SAMU!!!!!!!!! Tökéletes!!!!!!! egyszerűen t ö k é l e t e s!
- és bárki bármit mondjon, Arwen látomása a fiáról... nekem nagyon bejött

Most egyelőre ennyi jutott eszembe... hétfőn újra megyek megnézni!

[size=9:1f4oz2hb]Pesten is tartottak szünetet a film közben Holtak ösvénye előtt, vagy ez csak speciálisan pécsi őrültség?[/size]

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164145 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hát nem tehetek róla, de a Legsi mutatvány nekem sem tetszett, talán mert már az előző filmben is volt egy hasonló ezért egy kicsit ismétlésnek éreztem...De ettől függetlenül semmi bajom nincs vele, csak nálam nem érte el a kívánt hatást. :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164140 Írta: Iowa

Adelard írta: hmm ott voltam de úgy emléxem a táskámra nem volt ez írva :D hmm.. furi mindenesetre.. mien táska volt? és hogy nézett ki? (mmint a lány)

ja hogy ne legyek off:
a Legsisrész jó lett volna sztem egy Xmen kategóriájú filmbe de ebbe vhogy nem illik.. szvsz kihagyhatták volna.. végig úgy éreztem, h ez annyira nem "Gyűrűkurás" :roll:

Hátitáska volt... olyan keki színű, amit most "mindenki" hord... :D A csajt nem nagyon láttam, de fekete kabátban volt, meg volt rajta egy fekete sapka is és egy sráccal volt...

Fuh, nem tudom nekem qrvára tetszett (halkan megjegyzem, hogy azért a TTT-s Legsi jelenet a csúcs, az jobban tetszett, de ez se semmi).

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164137 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Iowa írta: Lili: Én is lehangolt vagyok...de a bővített még tényleg ott lesz. :roll:

"Bírom", hogy a Legsi&olifánt rész senkinek sem tetszett, szerintem tök jó lett! :D Na, de most komolyan.

Off: Adelard Te ott voltál a premieren? Láttam egy csajt akinek a táskájára az volt írva, hogy Adelard...nem mintha ez olyan nagy szám lenne csak mondom... :roll:

hmm ott voltam de úgy emléxem a táskámra nem volt ez írva :D hmm.. furi mindenesetre.. mien táska volt? és hogy nézett ki? (mmint a lány)

ja hogy ne legyek off:
a Legsisrész jó lett volna sztem egy Xmen kategóriájú filmbe de ebbe vhogy nem illik.. szvsz kihagyhatták volna.. végig úgy éreztem, h ez annyira nem "Gyűrűkurás" :roll:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164136 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ja,a bővítettre télleg van miért várni.Csak említsük a kb.egyórás bővítést,és a sok miaradt jelenetet.Mert bizony volt sok minden,amit én is hiányoltam:Faramir+Éowyn,Ispotály,Szarumán 7 perces jelenete... :roll:

Egyébként nekem a Holtak serege nem tetszett annyira... :roll:

Sil írta: meg hogy hogy közelítenék meg azokat a helyeket egyáltalán...

Ezen én is gondolkoztam( :lol: ),de minthogy nem találtam rá magyarázatot,megnyugtattam magam annyival,h hatásos és szép lett az a jelenet...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164135 Írta: Iowa

Sil írta: Voltak már az iFilm-es interjúk? (Viggo, Lij, PJ, Liv, Orli, Andy Serkis, Sean Astin, Billy, Dom...):
katt ide

Aha ezt Én már egyszer beraktam, mikor az msn-st is, de nem baj, egy kis emlékeztető akik nem látták. :wink:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164131 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A jelzőtüzes rész nekem is tetszett, nagyon hatásos, látványos jelenet... de nem tudom, mennyire van értelme jelzőtüzeket gyújtani a hegyek csúcsán, a felhők felett... (meg hogy hogy közelítenék meg azokat a helyeket egyáltalán...) :roll:

Voltak már az iFilm-es interjúk? (Viggo, Lij, PJ, Liv, Orli, Andy Serkis, Sean Astin, Billy, Dom...):
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164124 Írta: Iowa
Lili: Én is lehangolt vagyok...de a bővített még tényleg ott lesz. :roll:

"Bírom", hogy a Legsi&olifánt rész senkinek sem tetszett, szerintem tök jó lett! :D Na, de most komolyan.

Off: Adelard Te ott voltál a premieren? Láttam egy csajt akinek a táskájára az volt írva, hogy Adelard...nem mintha ez olyan nagy szám lenne csak mondom... :roll:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.052 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére