- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- tolkienke
- Látogató
- v_istvan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Mindenkinek szép ünnepet... és azoknak akiket nem zavar a SPOILER, a fa alá egy eléggé új RotK előzetes a hivatalos japán oldalról, tele eddig nem látott jelenetekkel. www.lotr.jp/index_flat.html [jobb oldalt Gandalfra katt, ott vannak a japán trailerek, az alsó sorban levőt már biztos mindenki százszor látta, de a felső sorban lesznek érdekességek ]
üdv
- Robert B
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szméagol írta: És a bővített akkor mikor lesz kiadva?
Vagy augusztusban, vagy novemberben, ahogy eddig.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Jól van, tehát március végén megjelenik a RotK. Mondjuk nem tudom miért kell a szép hagyományokat megbontani, de gondolom ezt már eldöntötték.
És a bővített akkor mikor lesz kiadva?
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Bocs, ezt akkor inkább a Filmzenwe topicon...
- tolkienke
- Látogató
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
(bocs, tudom, filmzene topic... )
- Robert B
- Nem elérhető
tolkienke írta: Köszönöm Ulmo a válaszokat:)...egy picit megnyugtattál a film végével kapcsolatban..bár azt még most sem értem, hogy , még régebben miért mondta azt Peter Jackson egy interjúba, hogy nem találta a könyv végét méltónak a történethez..és megváltoztatta...akkor ez hülyeség volt??....
Az volt...
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- tolkienke
- Látogató
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Hmm... Ancalimonról van szó? Mert ő is ott volt, őt pont elcsíptem még (két mondat erejéig...)...Nightmare írta: Akkor volt még egy tündeírás szakértő, aki nem tudott tündéül, vagy valami ilyesmi, nem hallottam teljesen, mert a hugom elkezdett ordibálni:(( ő Tolkien nyelveiről beszélt.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- tolkienke
- Látogató
felelne pár kérdésemre?:
-mindenki azt mondja hogy a vége túl heppy ending-es, de miért, mi a vége a filmbe, és mi a zárókép??(ugye jobb mint a matrix revolutions-ba?)
-Mik voltak a film-könyv különbségek, csak hogy lelkileg teljesen felkészüljek a változásokra..
-hogy kezdődők a film?
-vannak benne para részek,..milyen banyapók, és a holtak serege????!!
A válaszokat előre is köszönöm, de hogy ne történjen spoiler veszély a többiek érdekébe, légyszi a válaszokat e címre mellékelni..előre is köszönöm: sleepy-@freemail.hu
- Mornambar
- Nem elérhető
Honnan? Net v. CD?
Tarathradiel:
Bocsánat, már a szememmel írok... Engem is szoktak Mornbar - ként emlegetni...
Nightmare:
Tündegrafológus, aki nem tud tündéül? 8O Guten Tag, XXI. század!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tarathradiel írta: Ezzel a műsorral kapcsolatban ugyanaz a véleményem mint Iowának, de ezt már kifejtettem valahol azt hiszem...
A zene biztos gyönyörű lesz, már az Into The West alapján is meg lehet ezt ítélni..
Én se azt mondtam, hogy tetszett, csak érdekes volt...
"The ships have come, to carry you home" Most is azt hallgatom..
- Tarathradiel
- Nem elérhető
A zene biztos gyönyörű lesz, már az Into The West alapján is meg lehet ezt ítélni..
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Iowa
- Nem elérhető
Nightmare írta: Miért, egész érdekes volt Mondjuk hülyeség ez az összehasonlítgatás, ugysincs semmi közök hozzá, de legalább tanulunk egy kis törit;) Mivel erről van szó, valószínüleg megkapom majd.. Persze, gondolom nem az lesz rajta, amit a tvben leadtak? Ugye? Gondolom bővített lesz.. Azért annyira csak nem agyalágyultak /multkor magyartanárom előadást tatott a Nat. Geo.-ről, rossz értelemben/, hogy amit leadnak a tv-ben, azt után advd-n próbálják eladni.. remélem..
Szerintem a GyU egy monumentális alkotás és szerintem is a valóságot tükrözi, az emberi érzelmeket stb, de ennyire nem kéne bizonyos személyekhez meg ilyesmihez kötni, szóval ennyire biztosan... na mindegy...
Egyébként szerintem ugyanazt adják ki kazin is!
- Nightmare
- Nem elérhető
Iowa írta: A Nat.Geo.-s nekem elég a tv-ből, annyira nem lett jó...
Miért, egész érdekes volt Mondjuk hülyeség ez az összehasonlítgatás, ugysincs semmi közök hozzá, de legalább tanulunk egy kis törit;) Mivel erről van szó, valószínüleg megkapom majd.. Persze, gondolom nem az lesz rajta, amit a tvben leadtak? Ugye? Gondolom bővített lesz.. Azért annyira csak nem agyalágyultak /multkor magyartanárom előadást tatott a Nat. Geo.-ről, rossz értelemben/, hogy amit leadnak a tv-ben, azt után advd-n próbálják eladni.. remélem..
- Iowa
- Nem elérhető
A Nat.Geo.-s nekem elég a tv-ből, annyira nem lett jó...
Ja amúgy Én már mindennél jobban várom, hogy a moziban láthassam a filmet, de a dvd is szuper lesz biztos, a sok extra, meg plusz jelenet, meg a többi...
- Nightmare
- Nem elérhető
Mornambar írta: Nightmare:
felőlem mondhatod!
Tarthadiel:
A síma jöhet már májusban, de sztem a bővítettel várhatnának október/november hónapig. Először is így többet tudnak dógozni rajta, tökéletesíteni (ámen), s egy min. 4 h 15 perces filmet sztem nem sok emberke néz meg nyáron...
Ok, szóval ott volt a Tolkien társaság elnöke, beszéltek magáról a társaságról, Tolkienről, de nem sok ujat tudtam meg.
Aztán volt egy "számítógépes trükkmester", amikor kiirták a nevét, az volt alá írva, hogy trükkmester... Csak kicsit volt röhejes, na mindegy, ez most nem lényeg. Ő a film számítógépes trükkjeiről beszélt, de csak nagyon keveset, annyit, hogy a ROTKban 1, és félszer annyi számítógépes jelenet lesz, mint az előzőekben, meg hogy a legnagyobb baki az volt, amikor Gorni-ék kitörtek a várból, és az orkok ugyanazokkal a mozdulatokkal hulltak le a hidról (olyan ünnepélyes az a rész, hogy én személy szerint egyáltalán nem vettem észre;) Ő még arról beszélt, hogy a T3-ban ok csináltak egy jelenetet.
Akkor volt még egy tündeírás szakértő, aki nem tudott tündéül, vagy valami ilyesmi, nem hallottam teljesen, mert a hugom elkezdett ordibálni:(( ő Tolkien nyelveiről beszélt.
És volt még két kritikus is. Az egyik véletlen épp a Londoni premier napján volt Londonban, nem is tudta, hogy miért vannak ekkora tömegek (ezen felháborodtam;) És véletlen nézte meg a filmet.. A kis mázlista.
Ennyi volt. Leadták még a May it be klippjét, és mutogatták a dvd-ket, meg a könyveket..
Mi az, hogy nem sok ember nézi meg nyáron??? Én szivem szerint jobban örülnék neki, mert akkor egymás után többször is megnézhetném, nem pattognának a szüleim a suli miatt..
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Mornambar írta: Tarthadiel:
Sztem határozott vagy. Vagy mégsem?
A síma jöhet már májusban, de sztem a bővítettel várhatnának október/november hónapig. Először is így többet tudnak dógozni rajta, tökéletesíteni (ámen), s egy min. 4 h 15 perces filmet sztem nem sok emberke néz meg nyáron...
Ó, dehogynem én simán végignézném nyáron is, semmi probléma... Hát meglátjuk, akármikor jön is, én örülni fogok neki.
[size=9:2sgwadzq]Ja és Tarathradiel...Tudom nehéz nevem van. [/size]
- Mornambar
- Nem elérhető
felőlem mondhatod!
Annál az előzetesnél a szinkron kissé zavar... Théodent szinkronizálják, Samut meg nem...
Tarthadiel:
Sztem határozott vagy. Vagy mégsem?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Tarathradiel
- Nem elérhető
A Voxban megjelenő DVD-t várom már, ugyanakkor a National-es nem érdekel annyira...Nem tetszett az a műsor...
- Nightmare
- Nem elérhető
Sil írta: A theonering információi szerint a RotK DVD (a hivatalos verzió) március végén fog megjelenni, valamikor 24-29 között.
Hát, ennek most örüljek, vagy sírjak? nem tudom eldönteni.. Egyrészt jó, hogy ilyen hamar, de.. egyben ilyen hamar vége is... Azt hittem, megint majd egy évig várhatjuk a dvd-t.... Na mindegy, lehet, hogy így jobb lesz...
Január elején jelenik meg az a Nat.Geo-s dvd is, ugye tudjátok?
És a Voxos dvd is!!
Szal ellep majd minket advd özön;))
Az télleg idegesítő, hogy a tv-s trailer végén ott van, hogy a mozikban.. Mindeg elkezdek ordítozni, hogy ez nem igaz.. tegnap este megint ment a trailer, és ugye a végén szoltam volna, hugom meg elkezdi: igen, tudjuk, hogy még nincs a mozikban.. Egész család nevetségének tárgya lettem.. Na mindegy, nem akarok offolni.
Látta valaki csütörtökön a Viván az Interaktívot? Egész végig Gyu volt! Egész érdekes volt! Mondjuk filrészlet nem volt, semmi.. csak különbözö emberkék voltak meghivva. Elmeséljem?
- Iowa
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ringbearer
- Nem elérhető
Morgul írta:
Tarathradiel írta:
Sil írta: A theonering információi szerint a RotK DVD (a hivatalos verzió) március végén fog megjelenni, valamikor 24-29 között.
Ez nagyon jó hír! Akkor a bővítettet is korábban lehet várni gondolom...
Az valószínűleg nyáron fog kijönni valamikor (valószínűleg augusztusban).
Ez azert nem olyan joo..vagyis...az, csak akkor vege lesz.
Mar volt a tvben a trailer!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Robert B
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Ez nagyon jó hír! Akkor a bővítettet is korábban lehet várni gondolom...
Az valószínűleg nyáron fog kijönni valamikor (valószínűleg augusztusban).