A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 11 hónapja #160496 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Lenne egy kérdésem azokhoz,akik már látták a filmet:sírtatok a végén?Szürkerévnél?
Mert a könyv volt annyira szomorú,hogy sírtam rajta,és ezek után elvárom ,hogy a filmen is lehessen sírni. :roll:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160495 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Nekem valamiért az összes linkre a WORN főoldalát adja be... talán máshogy kéne belinkelni a képeket.

Észrevettem. Töröltem őket. :cry:

Ulmo! Nagyon ász a film! Hát még a bővített milyen jó lesz!!! :wink:

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160492 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
nekem bejönnek a képek, de ezeket már láttam...azért yok mert, cak kiciben néztem okt :)

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160487 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Nekem valamiért az összes linkre a WORN főoldalát adja be... talán máshogy kéne belinkelni a képeket.

Ulmo: ilyenkor a jól bevált jobb egérgomb - mentés másként... :wink: (Úgy tűnik, már nem engedi a hotlinkelést a warofthering.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160486 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem valamiért az összes linkre a WORN főoldalát adja be... talán máshogy kéne belinkelni a képeket.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #160479 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A film nagyon tetszik. Valóban a legjobb mindhárom közül. De nagyon sok minden hiányzik belőle. Sok helyen meg érezhetők az erőltetett rövidítések. Például Cirith Ungol tornyát kissé megrövidítették és a mordori út is le lett rövidítve (sok olyan dolog nincs benne a filmben, amiről láttunk előzetes képeket, bemutató jelenetet, pl.: Samuékat mordorban elkapják az orkok). A Holtak ösvénye is össze lett zsugorítva. Sokak nagy bánatára Aragorn, Faramir, Trufa, Éowyn, Gimli, Legolas, Theoden és Éomer el lett hanyagolva, szegény Szarumánról és Grímáról nem is beszélve. A moziváltozat igazi főszereplői: Samu, Frodó, Gollam, Gandalf, Pippin. Két új főbb karakter szerepel a filmben: Denethor és Morgul. Sajnos az ő szereplésük is meg lett csonkítva. Nem baj, majd a bővített. A film hosszú, lélegzetelállítóan gyönyörű, érzelmes, látványos, mozgalmas, mégis sok tekintetben nyugodtabb, mint a TTT, de még így is érezhetően sok dolog hiányzik belőle.
Átgondoltam. Oscart mégsem érdemel. Nem érdemel, mert önmagában nem áll meg, nem hoz a filmtörténelemnek semmi újat, sok dolog zavaros lehet a lajikus nézők számára. Ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen ismerni kell az első két részt, vagy a könyveket. Egyébként az átlagember számára, csak egy érzelemdús látvány-eposz: egy gyönyörű mese. A Gyu rajongóknak azonban egy valódi álom került a vászonra. Változtatás annyi nincs benne, mint az első két részben, inkább csak sok dolog kimaradt. A szereplői alakítások olyanok, mint az első két részben, profik, de nem átlagon felüliek. Akik a szereplők közül viszik a pálmát: Samu, Pippin, Denethor, Gimli és Gollam.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160473 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Megkérnék mindenkit, hogy a MTV-s és hasonló előzetesekkel, werkfilmekkel kapcsolatban használjátok az Előzetesek, bemutatók topicot. Ez maradjon meg a FILM-nek.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160470 Írta: Lora
okay...

----
nincenek vmi uj képek...v vmi uj hir??

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160468 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gyöngyszem írta: az MTV most a Zenetv vagy a Magyartv???

Zenei.

Tarathradiel írta: Na ezeket muszáj észbentartsam, remélem nem felejtem el egyiket sem!

A Golden Globe-ot már én is hallottam, remélem, nyer valamit, így látatlanba is azt mondom, hogy megérdemelné.

Ne is felejtsd. :D

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160462 Írta: Lora
az MTV most a Zenetv vagy a Magyartv???

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160461 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Megvettem a jegyeimet, megvettem a jegyeimet, jaj, nagyon boldog vagyok júúúj! Itt vannak a kezeim ügyében! :hello: Úgy örülök nekik. Most megyek majd és jól elzárom. :wink:

No meg ideje lesz beállítanom az MTV-t, mert ezeket én sem hagyom ki! :itscool:

Most már kevés idő van és nekem édes mindegy hogyan tellik. Ez tehát azt fogja eredményezni, hogy kellemesen fog tellni. :arrow: Tehát gyorsan. :wink:
:cry:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160444 Írta: Lora
Észrevettem az MTVs felvétel végefele, a talán berlini premiernél h mennek befele a sztárok a piros szonyegen, kétoldalt kulonbozo plakátok vannak felrakva, és ez nagyon ari volt: egy magyar zászló alatta ezzel a felirattal: We came from Hungary to see you (bocs ha pontosan nem ez volt); pont PJ haladt el előtte :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160432 Írta: Silgrond
Silgrond válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én már alig várom!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #160422 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Iowa írta:

Tinúviel!Tinúviel! írta: Hol lehet jegyet venni? Légyszi áruld el! Plz! Mert én már próbáltam Hmplx-be foglaltatni de nem lehet! Még...

Pedig mi pénteken vettük a DP-be... és már mindenhol ki is van plakátolva, meg írva, hogy lehet...

Persze, foglaltatni nem lehet, csak a helyszínen megvenni.

Minden nagy durranás esetén így van...
Legutóbb a Mátrix 3-nál jártunk így.

Jegyelővétel...

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160418 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem is!!!!
A többi kategória: Legjobb rendező, zene és betétdal........
Simán megérdemelné mind a négyet :D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160417 Írta: Iowa

kovacstimi írta: Közzétették a jelöltek listáját az Oscar előszobájának számító Golden Globe-díjra. A ROTK-ot több kategóriában, köztük a legjobb filmnek járó díjra jelölték!!!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem meg is kapja! :D Megérdemelné.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160416 Írta: Ilweran
Közzétették a jelöltek listáját az Oscar előszobájának számító Golden Globe-díjra. A ROTK-ot több kategóriában, köztük a legjobb filmnek járó díjra jelölték!!!!! :lol: :lol: :lol:

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160412 Írta: Ilweran
Én is vettem jegyet!!!! :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O
A Corvinba, két egymás utáni előadásra....ez nálunk már tradíció.
Bár nem tudom, az a plusz fél óra......
Azt nem tudom, hogy bírom ki január 8-ig, ráadásul addig még három vizsgám is lesz :evil: :evil: :evil:

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160407 Írta: Iowa
Annyira jó volt, mikor tegnap a moziban ROTK előzetest adtak... a hosszút... azt amit elsőként láttam a hivatalos oldalon... nagyon jó volt... Persze már most tudom, hogy kikészülök lelkileg... :roll:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160406 Írta: Iowa

Tinúviel!Tinúviel! írta: Hol lehet jegyet venni? Légyszi áruld el! Plz! Mert én már próbáltam Hmplx-be foglaltatni de nem lehet! Még...

Pedig mi pénteken vettük a DP-be... és már mindenhol ki is van plakátolva, meg írva, hogy lehet...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160396 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160381 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hol lehet jegyet venni? Légyszi áruld el! Plz! Mert én már próbáltam Hmplx-be foglaltatni de nem lehet! Még...

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160380 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Kezdek idegileg kikészülni. :quasi: Eszembe jut, hogy most már csak a szünet van A Király visszatérig fölrepülök a magasba aztán eszembejut, hogy vége is lesz és legszívesebben ott, ahol vagyok összeesnék. (Persze ha jobb kedvem van az az eufórikus állapot sokkal tovább tart. :wink: )
Ennek örömére annyira ideges vagyok és annyira izgulok. Úúúúj! El sem tudom mondani, de úgyis tudom, hogy sejtitek mit érzek.
Ma voltam moziban és mikor az előzetesét adták a kis tévében még mozi előtt... Nem lehetett elrángatni. :D 8)

Holnap megveszem a jegyet. Csak azt nem tudom hova tegyem, ahol tökéletes biztonságban van. :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160376 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A RotK bevételei átlépték a 100 millió dollárt... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160375 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Rabyn írta: JÉÉÉ azok ottan mi vagyunk!!!

HOL?

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160369 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
JÉÉÉ azok ottan mi vagyunk!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160359 Írta: Lora

Tinúviel!Tinúviel! írta:

Gyöngyszem írta: Hát nemtudom, most mikor lecc ujra, de nézzétek ma mert biztos h mutatják! én már kéccer láttam

Ma már kétszer volt? Az fura! Akkor még van esélyem, hogy esetleg meg tudom nézni! de ugye nem olyan stílusú, mint az a műsor ami a Nationalon volt? Az elég furira sikerült! Nem nagyon szeretem, ha megpróbálnak, sok hülyeséget belemagyarázni az ilyen monumentális művekbe. Az egyáltalán nem jó. :evil:

nem, én tegnap láttam meg pénteken

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160354 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Na jó, belepislantok! :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160352 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Itt van pár képecske a Rotk-ból!
lotr.mozinet.hu/

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160350 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Gyöngyszem írta: Hát nemtudom, most mikor lecc ujra, de nézzétek ma mert biztos h mutatják! én már kéccer láttam

Ma már kétszer volt? Az fura! Akkor még van esélyem, hogy esetleg meg tudom nézni! de ugye nem olyan stílusú, mint az a műsor ami a Nationalon volt? Az elég furira sikerült! Nem nagyon szeretem, ha megpróbálnak, sok hülyeséget belemagyarázni az ilyen monumentális művekbe. Az egyáltalán nem jó. :evil:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.036 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére