- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- -=Gimli=-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ancalima Anarórë írta: Nos, láttam. És sokkos állapotban vagyok, de azért kérdezzetek. Nyugodtan.
mit jelent a sokkos állapot? annyira rossz volt vagy annyira jó?
csak annyit mondj, hogy mi a véleményed a filmről az előző két részhez viszonyitva.
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Enelen írta:
Ancalima Anarórë írta: Nem bíztok bennem. EZ FÁJ!!! NEM MONDOK SEMMIT!!!
De én olyan kíváncsi vagyok! Ugye nem olyan mátrix3-as a vége??? Ugye neeeem????! Mert én már a Star Wars, meg a Mátrix óta úúúgy félek a folytatásoktól!
Ettől ne félj, ez nem folytatás. Ez egy 9 órás film utolsó harmada
Most szólok, hogy a kalóz-letöltésekkel kapcsolatos hozzászólásokat AZONNAL TÖRÖLNI FOGOM! :nono:
- Enelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
De én olyan kíváncsi vagyok! Ugye nem olyan mátrix3-as a vége??? Ugye neeeem????! Mert én már a Star Wars, meg a Mátrix óta úúúgy félek a folytatásoktól!
Jobb volt, mint a második? Legalább olyan, mint az első?? És Legolast sokat mutogatták???
És mikor kerül végre a /fekete/piacra a /kalóz/verzió? Csak hogy sokszor megnézhessem egymás után..
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hmmm... Milyen jó egyeseknek. És milyen rossz. Azért gondoljatok bele! Még irigyelhetnek is minket, mert mi még nem vagyunk túl az ELSŐn legalábbis én így vagyok vele. Nagyon szeretném látni, de nem akarok túl lenni rajta még nem.
Fontos (nekem): Ha valaki látja valahol a jegy elővételi plakátot rögtön szóljon itt, mert én nemigen járhatok utcán ugyanis beteg vagyok, de szeretném rögtön megvenni a jegyemet. A neten figyelem, de általában hamarabb jelenik meg az utcákon.
- Ulmo
- Nem elérhető
Azért ne sértődj meg, ha nem muszály. Bízunk benned (én legalábbis), csak a többiek szíve fog fájni, ha te leírod az élményeid.
Ha tényleg szeretnéd megbeszélni a filmet, írj nekem privit vagy mailt, kitárgyaljuk. Akár ma is.
Pennie: az új topic ötletét NEM támogatom. Spoiler-topic lenne, mindenkit csak idegesítene. Aki a magyar premier előtt látta-látja a FILMET, tartsa magában a dolgokat, vagy beszélje ki magánúton.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Én éjjeli vándor leszek. Úgyhogy már csak 20-at kell aludni...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
*sóhaj*Ancalima Anarórë írta: Egy szó: KATARZIS
Egy szó: Átérzemésbárcsakénisláthatnámmár
Vagy egy másik szó: Irigyellek
Már csak 22-t kell aludni... (illetve az éjféli vándoroknak csak 21-et )
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ami a katarzist illeti, hiszek neked A tesódnak pedig ezt üzenem: Sala Baker, aki Szauront alakította, meg egy csomó uruk-hait, azt üzente a magyar rajongóknak, hogy nézzék meg újra és újra a filmet, vigyenek egy nagy csomag papírzsepit a moziba és ne szégyelljenek sírni, mert ő is sírt...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
*Ancalima üveges szemekkel mered maga elé, és képzeleg: hú, az de jó volt mikor....!%/=+"!/=(**=¨¨*, Hű, ott mjdnem elájultam ahol ....!%/=+()Ö"!=(! 8O *
Ez... Ez....OLyan volt.... 8O Én.... Katarzis. Egy szó: KATARZIS
Mér nincs itt valai, akivel kitárgyalhatnám?! A tesóm. Végig idióta poénokat sutyorgott a fülembe, alig tudtam figyelni, a végén meg, mikor az egész mozi a hüppögésem hallgatta, betegre röhögte magát.
- Nenuial
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Köszi, igazad van, de ott az éjféli premierre gyűlnek a népek. Mindenesetre ott is felteszem kérdésemet.Ringbearer írta: Nézzük meg együtt a filmet topic!
- Palimir
- Nem elérhető
És január 8 este?Elessar király... írta: Éjfélkor lesz a premier? Hogy nézem én azt meg suli közben? Azt hiszem elhalasztom január 9-re.
Nekem is beugrott a sárga borítószín, de ahhoz sötétebb betűk kellenének, és eddig aranyszínűek voltak. Talán ezért is valószínűbb a kék
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Nenuial
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Eszerint nemcsak nekem problémás éjfélkor moziba menni! Pedig nagyon szívesen mennék hozzám hasonló elvakult GYU rajongókkal moziba, és nagyon jó lenne film után megbeszélni hozzáértő társaságban a látottakat! Van jó ötletetek? Érdekel még valakit közös filmnézés "emberi" időpontban?Elessar király... írta: Éjfélkor lesz a premier? Hogy nézem én azt meg suli közben? Azt hiszem elhalasztom január 9-re.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Biztos. Pár hónapja olvastam már. De ha nem hiszed, nézd meg a RotK-os akciófigurák dobozát, az is kék...Gandalf írta:
Ez menyire biztos?Sil írta: Kék lesz, a harmadik rész hivatalos színe a kék.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Ez menyire biztos?Sil írta:
Kék lesz, a harmadik rész hivatalos színe a kék.Dún, a dán írta: Mit gondoltok, milyen színű lesz a borító? Anyum azt mondja, a másik kettő mellé csak egy gyönyörű kéket tud elképzelni.
Királykéket...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Kék lesz, a harmadik rész hivatalos színe a kék.Dún, a dán írta: Mit gondoltok, milyen színű lesz a borító? Anyum azt mondja, a másik kettő mellé csak egy gyönyörű kéket tud elképzelni.
Királykéket...
Én is rögtön kékre gondoltam...
A sárga vhogy túl hasonló lenne a zöldeshez... vagy nem tudom...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Királykéket...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Dún, a dán írta:
Te jó ég, rajongani egy dolog a másik meg az, ami itt folyik... (nem rosszallóan értem)
Mi lesz veletek január 8 után?Iowa írta:
Azért ájulás nem hiszem, de kimondhatatlan boldogság és öröm...
Azért én is remegek.. alig várom. Nyolcadikán nyomás a premierre, az bizos.
Utána már csak a kibővített verziót várom, mert az olyan egyben lenne a másik kettő mellett.
Mit gondoltok, milyen színű lesz a borító? Anyum azt mondja, a másik kettő mellé csak egy gyönyörű kéket tud elképzelni.
Királykéket...
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Iowa
- Nem elérhető
Morgul írta: Boldog születésnapot!
Köszi! Neked is Tarathradiel.
Te jó ég, rajongani egy dolog a másik meg az, ami itt folyik... (nem rosszallóan értem)
Mi lesz veletek január 8 után?
Azért ájulás nem hiszem, de kimondhatatlan boldogság és öröm...
- Nightmare
- Nem elérhető
Gwaleriol írta:
Volt. Te írtad tegnap, ugyanebbe a topicba. Hiába, a Gyűrű hatalma...Nightmare írta: Ez volt már? Remélem még nem..!!!
De jó hírből sose elég!
JAJ, JAJISTENEM, TÖK HÜLYE VAGYOK!!
Kicsit égő csak, na mindegy..
Sorry...
Csak több fórumra is járok, és azt hittem, ide még nem tettem be...
Őőő, igen, ez a Gyűrű hatalma..
Sorry..
- Gwaleriol
- Nem elérhető
Volt. Te írtad tegnap, ugyanebbe a topicba. Hiába, a Gyűrű hatalma...Nightmare írta: Ez volt már? Remélem még nem..!!!
De jó hírből sose elég!
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Nightmare
- Nem elérhető
Lépés az oscar felé!!! :hello: Szuper!!!
New York-i kritikusok A király visszatért választották az év filmjének
2003/12/16
Bár a New York-i Filmkritikusok Köre (NYFCC) hagyományaihoz híven a legtöbb kategóriában alacsony költségvetésű, független produkciókat jutalmazott, a legjobb film díját A Gyűrűk Ura – A király visszatérnek adta. Peter Jackson a világ számos pontján holnap debütáló filmje így újabb lépéssel került közelebb az Oscar-díjhoz.
A király visszatért vasárnap az Amerikai Filmintézet is 2003 tíz legjobb filmje közé sorolta, és mivel az efféle szakmai elismeréseket egyfajta Oscar-barométernek is szokták tekinteni, nem kizárt, hogy a trilógia befejező része végre nem csak a technikai kategóriákban gyűjt be díjakat a február 29-i Oscar-gálán. Persze egyelőre semmi sem biztos, és az igazán jelentős és inkább a fősodorbeli filmekre összpontosító szervezetek, a Golden Globe-okról döntő HFPA, a brit Bafta, a DGA (Amerikai Rendezők Szövetsége) vagy a PGA (Amerikai Producerek Szövetsége) még nem osztottak díjakat.
Ráadásul hiába lett a New York-iaknál a legjobb film A király visszatér (a NYFCC a trilógia első két részét nem díjazta), a legjobb rendezés díját Peter Jackson elől elhappolta Sofia Coppola a Lost in Translationnel. A NYFCC történetében most másodszor kapja nő a legjobb rendezőnek járó elismerést – eddig ez csak 1993-ban Jane Campionnak sikerült a Zongoralecke című filmjével.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Ulmo írta: Tarathradiel: tavaly én ilyenkor olvastam egy TELJES, részletes beszámolót a TTT-ről. Mégis teljesen más volt, új volt a film amikor megnéztem moziban. Ez így lesz a RotK filmmel is.
Valószínű hogy igazad van. Meg hát úgyse bírnám ki, hogy ne olvassak kritikákat.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Mi lesz veletek január 8 után?
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Ulmo
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Ulmo: Hát mit gondolsz te rólam! Ha lelövöm a poénokat, lőjetek le!
Mint topicgazda, óvom a többieket a meglepetésektől Irigyellek, hogy már láthatod egészben, csúcsminőségben a FILMET. De azért nekünk itt lesz majd a jó kis magyar szinkron is