- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Endóre
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
A Nap ragyogja be utadat.
- Mornambar
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Alyr Arkhon írta: PJ gyerekei legalább aranyosan néznek ki.
Mér, az apjuk a kalózos jelenetbe nem?
(jó-jó, ez gonosh volt
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Alyr Arkhon
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
PJ gyerekei legalább aranyosan néznek ki.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 2
Niéla Alondriel írta: Egyik hobbitkislány, aki Bibó meséjét hallgatja, ott van Faramirék kivonulásakor...
Sőt, a Helm Szurdoknál a hegyekbe menekült gyerekek közt is ott van.
Az ugyanis PJ lánya
Our knees do not bend easily
- Noredhel
-
- Nem elérhető
-
Másik: Egy kendős öreg néni Rohanban is, Gondorban is feltűnik. Tuti ugyanaz.
Egyik hobbitkislány, aki Bilbó meséjét hallgatja, ott van Faramirék kivonulásakor...
Jó nagypapám, miközben a RotK-ot néztük: Akkor ez az ősz pasi most hülye? Mondom: igen, papa...
Később, a sziklaugrós akció után: Akkor most voltaképpen meghalt?
Neeem, papa, a númenoriak MINDENT túlélnek!!!
Gollamnak osztatlan sikere volt a körükben.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Lominas
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Persze még ez sem jelenti, hogy az ott Pelargir.
- Ulmo
-
- Nem elérhető
-
Mornambar írta: Amúgy én nem értem ezt a kijutást a Holtösvényről... vki mondta, hogy kétszer jöttek ki, de most a kijárat Pelargirba van?
Ki mondott ilyet??? Azért, met hajókat látsz, az még nem Pelargir. Az csak az Anduin egyik szakasza. Bár tökmindegy, a Holtak Ösvényének kijárata a Morthond pataknál volt, nem az Anduinnál.
- Mornambar
-
- Nem elérhető
-
További észrevételek:
-Pippin tökugyanolyan kancsóból önt vizet Gandalfnak M. Tirithben, mint amivel "pótolta" a palantírt Edorasban
-Mikor Pippin felveszi Rohanban a palantírt, mögötte a falnak támasztva Aragorn kardja
Amúgy én nem értem ezt a kijutást a Holtösvényről... vki mondta, hogy kétszer jöttek ki, de most a kijárat Pelargirba van?
-tessék voksolni
- Gil-Celeb
-
- Nem elérhető
-
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Artanis Rodwen
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Ulmo írta: Ebben az extrában nekem az volt a legszomorúbb, ahogy Frodó utolsó jelenetét forgatták. Néma csend a stúdióban, hiába volt tökéletes a jelenet, PJ újra és újra felvetette. Nem akarták abbahagyni.
Jajj, az olyan megható :'(
Mármint az, hogy nem engedi nem akarja, hogy vége legyen, és ugyanígy éreznek a többiek is... (*sóhaj*)
Meg azok az összeölelkezések mindenkinek az utolsó jelenete után...óóó... kár, hogy nem lesz több rész...
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Olorin.papa
-
- Nem elérhető
-
Gandalf írta: Melyik volt ez az utoljára leforgatott jelenet?
Frodó ül az asztalnál, becsukja a könyvet, "Hogyan kell felvenni az elvesztett élet fonalát?..."
Megjön Samu...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gandalf
-
- Nem elérhető
-
- Gil-Celeb
-
- Nem elérhető
-
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Gyémánt_Hajnal
-
- Nem elérhető
-
Nelossel írta:
Ulmo írta: Ebben az extrában nekem az volt a legszomorúbb, ahogy Frodó utolsó jelenetét forgatták. Néma csend a stúdióban, hiába volt tökéletes a jelenet, PJ újra és újra felvetette. Nem akarták abbahagyni.
Meg is lehet érteni. Nagyon hosszú ideig forgatták, előtte pedig hónapokig készültek rá, tanultak kardozni, lovagolni, a tündék nyelvén beszélni. Olyan erős barátság kötődhetett köztük, ami ritka a filmek forgatásán.
Hát egyszer minden véger ér
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Nelossel
-
- Nem elérhető
-
Meg is lehet érteni. Nagyon hosszú ideig forgatták, előtte pedig hónapokig készültek rá, tanultak kardozni, lovagolni, a tündék nyelvén beszélni. Olyan erős barátság kötődhetett köztük, ami ritka a filmek forgatásán.
- Ulmo
-
- Nem elérhető
-
Mornambar írta: Elszakadva a témától:
az EE egyik extráján (asszem amiben búcsúznak), láttam, hogy elégetik a filmtekercseket... 8O 8O 8O
Ez azé morbid!!! UGye lementették őket előtte!
A fel nem használt filmet égették el. Hogy miért, ne kérdezd. A leforgatott anyag el lett mentve digitálisan, rögtön a forgatás után.
Ebben az extrában nekem az volt a legszomorúbb, ahogy Frodó utolsó jelenetét forgatták. Néma csend a stúdióban, hiába volt tökéletes a jelenet, PJ újra és újra felvetette. Nem akarták abbahagyni.
- Mornambar
-
- Nem elérhető
-
az EE egyik extráján (asszem amiben búcsúznak), láttam, hogy elégetik a filmtekercseket... 8O 8O 8O
Ez azé morbid!!! UGye lementették őket előtte!
-tessék voksolni
- Mornambar
-
- Nem elérhető
-
Gyémánt_Hajnal/Hesszipé írta: Gollam... na csak a "kis kopasznak" hívja őt
![]()
![]()
Az enyém békaembernek... meg ott van még az a szép kékszemű, az a hűséges Samu, az az öreg aki harcol meg pipázik, aztán az a széphajú szőke nő, aki megint harcol, aztánmeg aki nem szereti a kisebb fiát, s ezt a szemébe is mondja, aztán törpök, pörkök, porkok stb..
-tessék voksolni
- ruffian
-
- Nem elérhető
-
Cerebrum írta:
Gyémánt_Hajnal/Hesszipé írta: Merem állítani, azok a nézők akik nem olvasták a könyvet, 80%ának gőze sincs róla mi miért történik...
Ja, van benne valami... A kedvenc megjegyzésem ezzel kapcsolatban az volt, amikor az egyik haverom még a FotR kapcsán lelkesen magyarázta, hogy "tudod annál a résznél, mikor a szakállas varázsló leugrik a toronyból és sassá változik..."
Ami engem érzékenyen érintett az az a vélemény volt, miszerint Faramirt és Boromirt ugyanaz a színész játszotta....
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Gyémánt_Hajnal
-
- Nem elérhető
-
Szóval az én nagymamám 86 lesz idén és már jó párszor látta mindhárom filmet és azok közül is a bővitettet! Igaz a hobbitok mindig gyerekek maradnak neki, de Gollam... na csak a "kis kopasznak" hívja őt
Viszont egyik ősőm sem látta még teljesen a filmeket
Más: Ja, hogy az a tünci Figwit volt?
Ja meg bocsi ha kicsit zizi vgaoyk, de egérmentes életem kissé fakó...
- Gandalf
-
- Nem elérhető
-
Ezt már én is hallottam másoktól...-A Szem olyan, mint egy nagy vörös vagina (már elnézést...)
Mert az a noname tünde Figwit, akinek már az első rész után rajongói köre alakult (a Tanácsban ott ült Elrond mellett, de meg se mukkant), míg Glorfindelt utólag rakták be, hogy elmondhassák, ő is szerepelt benne.mikor Arwen visszafordult egy totál noname tünde kérdi meg finoman, hogy mi az izét csinál, de ott megy Glorfindel is (mármint Jarl, Glorfindelnek öltözve) - kérdem: mi a fenéért nem képes Ő oda állni, és megkérdezni, mi a fészkes fenét csinál?!!!!!
- cortez71
-
- Nem elérhető
-
Habár eléggé fantasys nagypapám van.
Szüleim pedig sajna nem értenek meg
- Mornambar
-
- Nem elérhető
-
Nézni term. a bővítetteket...
-tessék voksolni
- Isilcala
-
- Nem elérhető
-
Anyukám szerint a Szövetség: " Van a Frodó, meg a csicskája, a Szőke Tünde-herceg, a másik szőke akinek van egy testvére a második részban /Faramirt a fejébe verettem
Olyan kis gonosz anyukám van.... Ezeket most nem azért írtam, hogy szidjam, anyut, hanem azért, mert azok az emberek, akik nem olvasták a könyvet, azoknak tényleg elég kiismerhetetlen a film.....
Mindenkinek el kellene olvasni, és akkor az egész Világ boldog lenne!
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Noredhel
-
- Nem elérhető
-
Na, jól megkaptuk!
Nagymama:
-A tündék nem elég szépek
-Az orkok túl randák
-Frodó túl lányos
-A Szem olyan, mint egy nagy vörös vagina (már elnézést...)
-Nincs benne helyes pasi, szerinte... (grrr!)
-túl bonyolult, a SW sokkal emberibb és érthetőbb
Nagyapám:
-hát vannak a rakétás kölkek, akik mindig bajt kevernek (ők a kedvencei)
-túl sokáig civakodnak Móriában
-a 9 ember (sic!) mindent túlél
-Boromir nagyon jól bírja...
Na! Két teljesen laikus ember véleménye... biztató jel, hogy látni akarják a többi részt is...
-
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Cerebrum
-
- Nem elérhető
-
Gyémánt_Hajnal/Hesszipé írta: Merem állítani, azok a nézők akik nem olvasták a könyvet, 80%ának gőze sincs róla mi miért történik...
Ja, van benne valami... A kedvenc megjegyzésem ezzel kapcsolatban az volt, amikor az egyik haverom még a FotR kapcsán lelkesen magyarázta, hogy "tudod annál a résznél, mikor a szakállas varázsló leugrik a toronyból és sassá változik..."
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Gyémánt_Hajnal
-
- Nem elérhető
-
Merem állítani, azok a nézők akik nem olvasták a könyvet, 80%ának gőze sincs róla mi miért történik...
Ja, már megint Glorfindelnél tartunk - én akkor is egy jó tökös (van egyáltalán olyan köztük?) tündét raktam volna be Glorfindelnek
- cortez71
-
- Nem elérhető
-
- Lominas
-
- Nem elérhető