- Köszönetek: 4
A 3. rész - A király visszatér
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hát, tudunk ugye egy olyan jelenetről, amikor Elrond meglátogatja Gornit a sátrában... Csuklyásan... És van utána egy komoly beszélgetés... Éppenséggel átadhatja a kardot is, ha már ott van... (Engem is... De mivel a rohírok lovas nép, ez nem annyira meglepő... )Ulmo írta: Sil, a sátrak mennyiben jelentik azt, hogy Elrond hozza a kardot? (Érdekes, engem ezek a sátrak a jurtákra emlékeztetnek...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Sil írta: Úgy tűnik, hogy sikerült beazonosítani a kardátadás helyszínét (legalábbis SZVSZ nagyon meggyőző), eszerint Aragorn még a Holtak Ösvénye előtt megkapja Andúrilt (ami nagyon helyes... és a sátrak SZVSZ arra utalnak, hogy Elrondtól... :dance: ):
katt ide
Sil, a sátrak mennyiben jelentik azt, hogy Elrond hozza a kardot? (Érdekes, engem ezek a sátrak a jurtákra emlékeztetnek...)
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ugye csak ijeszgetni akarnak minket.
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nekem a Banyapókos jelenet tuti, hogy nem fog tetszeni, ugyanis olyan határozott, egyértelmű elképzelésem van róla, hogy bármikor meg tudnám rendezni filmben. (Bevallom nem túl gyakran vagyok így. ) Pj másképp fogja csinálni, tehát biztosan nem fog tetszeni. (Nah, kiélem az előítéleteimet... )
Az Andúril nagyon szép, ez a második kedvenc kardom, de a Fullánkot semmi sem előzi meg. Amelyik kardot nem szeretem/szerettem: Boromiré volt...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
200000 ork nem rossz de ezt már azért lehetett sejteni mivel azt már tudtukhogy olyan szoftvere van PJ-nek ami pont 200000 lényt tud élethűen mozgatni.
És Cormallen mezejen ? Arról nincs hír ?
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Ery
- Nem elérhető
Sebaj. Különben jó plakát. A hugomat úgy kellett felmosni, pedig ő Boromir rajongó.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/view/6989
Tears unnumbered
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Végre van info Banyapók méreteiről. Igazat szólva a TTT-ben őrá voltam a legkiváncsibb, egy kissé nehezteltem is mikor kihagyták. De most már végre látható lesz Már nagyon várom.
A 200000 ork meg valószínüleg nagyon jól fog mutatni a képernyőn.
- Ulmo
- Nem elérhető
Banyapók egy 5 méter magas, villámgyors szörnyeteg lesz.
Láthatjuk a filmtörténet legnagyobb csatáját: 200000 ork Pelennor mezején. (Nekem már a fele is elég )
Forrás: TheOneRing.net
- Sil
- Nem elérhető
Tinfang Gelion írta: Az egyész Barahir-gy
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
- Tinfang Gelion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Csak sebtében átfutottam néhány oldalt, úgyhogy ne várjátok, hogy túl alapos és megfontolt leszek...
Lara spoiler-jei: A legtöbb változtatást nem értem... Mindig ez a kérdés ötlődik fel bennem: "Mi a francnak?" Ha a könyv szerint csinálják rövidebb lehetne és nem ennyire "bonyolult". (Na, jó, mégis más papíron olvasni, mint mozivásznon csodálni. ) A legtöbb lepereg rólam, elolvasom és csak megrántom a vállam. Kövessétek a "Hiszem, ha látom" elvet!!! :itscool:
Frodó és a Gyűrű hatása... Na ezzel nagyon érzékeny pontomra tapintott... Csak eszembe jut az az átsírt fél éjszaka, mikor a Sötétség földjént meg A Végzet Hegyét olvastam.
Trufa nem tud lovagolni??? :
Poszterek: Aragorn sokkal, de sokkal jobban néz ki, mint az előző két részben az eddig látott RotK-os képek alapján(Hajjaj, mit kapok én a Viggosoktól! ). Sokkal több méltóság szorult belé a harmadik részben. (A könyvben is.) Ez a poszter csak "személyi", a "hivatalos", ami több szereplős lesz később jön...
Tudjátok mit nem értek? Hogy kerül Aragornra Barahir gyűrűje, mikor azt Arwennek adta eljegyzési gyűrűként??? : (Mikor Arwen elfordult Rózsapírtól.)
- zsoffija
- Nem elérhető
Öcsémmel is ezen kacarásztunk...nenya írta: Prisca: igen, ez nekem is jobban tetszik. Amin a sok szerplô van, az egy kicsit kaotikus, arról nem is beszélve, hogy Gimli fejszét emelt szegény Éowynra...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- lázadó
- Nem elérhető
- Tinfang Gelion
- Nem elérhető
Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
- lázadó
- Nem elérhető
Bár a két torony nagyon hatásos, de ha hasonló lenne a 3. rész posztere (biztos lesz valami hasonló), akkor mit fognak rátenni?
- nenya
- Nem elérhető
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Rabyn
- Nem elérhető
amugy jooo poszterek de trufa és pipp megint egyen sse volt rajta.. (pedig azé lesz szerepök...)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Klikk ide
de úgysem a mi kezünkben van a döntés... vagy javasoljuk talán PJ a neten valahol, hogy melyik legyen a hivatalos, persze csak ha lesz miből választani... meg lehetne ezt oldani egy szavazás keretében...
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Ulmo
- Nem elérhető
Prisca: a TTT hivatalos posztere az, ami pl a DVD borítóján is lesz:
Klikk ide
Állítólag a RotK hivatalos posztere nem lesz ennyire zsúfolt. Majd szeptemberben meglátjuk
- zsoffija
- Nem elérhető
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Egyébként beszélhetünk egyáltalán egy végleges hivatalos poszterről akármelyik rész kapcsán? Eddig is több poszter volt... vagy csak az én tudatlanságom az oka annk, hogy nem tudom pl. a két toronynak melyik az egyetlen hivatalos posztere a több közül?
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Minerva
- Nem elérhető
És ez baj?? Ez nem véletlen, elvileg ő a Király, aki majdan visszatér.... De azért Frodó "karrierje" nem áldoz le, továbbra is ő marad a kulcsszereplő.Elanor írta: Amúgy sztem a harmadik rész igenis nagyrészben Aragornról szól... vagyis nem ez a jó szó, h róla szól... ő van előtérben, stb... Az ő "karrierje", élete felemelkedőben van a történet ezen részében, amíg mondjuk Froddóé éppen h leáldozóban
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- lázadó
- Nem elérhető