A 3. rész - A király visszatér

Több
21 éve 4 hónapja #235105 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Igen,tényleg itt a vége,de ha valamennyire vígasztal (mert nem mindenkit vígasztal) majd jön a Babó is filmben... :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235100 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta:

Tindomiel írta: az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"

Gyk: ezt Szarumán mondta :)

Bocsi,tényleg Szarumán mondta... :oops:
De Gandalf is mondott valami ilyesmit Frodónak még a Zsáklakban,nem?

Egyébként tök furcsa volt végignézni a DVD-t,extrákkal,meg mindennel,és akkor a végén rájönni, hogy "na,ennyi volt". Tényleg itt a vége?

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235080 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Húú lehet, hogy ki fogtok nyírni mert már volt
Keresem azt a képet amikor Denethor beflassheli Boromirt Faramir háta mögé. (és mondja, hogy "fiiiaaaam") anyának nagyon tetszett amikor a két fiu egy képen van és kérnémszépen ha tudjátok hol lelhetö fel, linkeljétek be nekeeem!! Ezerhála's köszönet!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235064 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Tindomiel írta: az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"

Gyk: ezt Szarumán mondta :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235045 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mák írta: sziasztok!
Nekem nagyon tecet a harmadik bővített, csak egy bajom van vele, most komojan, hogy leehet egy ijen filmnek ijen vége?

Ijen? Lyuly...

Most pontosan mit értesz az alatt, hogy "ilyen"? A könyvnek is pont így van vége...
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235035 Írta: Scsebabcsicsa
Scsebabcsicsa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
sziasztok!
Nekem nagyon tecet a harmadik bővített, csak egy bajom van vele, most komojan, hogy leehet egy ijen filmnek ijen vége?
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235030 Írta: Ulmo

Ringbearer/HordóGyűrűző:) írta: Tegnap én azt láttam, hogy Frodónak beleakad a hálóba a kardja,
miután a barlangból kijön egy pillanatra látni az oldalán a kardot.

Az csak a kardhüvely, nézd meg jól ;)

Áfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda! :D

Igen, ott van! Szauron teljes páncélban buzogányostul, a kezében egy palantírral! 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #235012 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Háromszoros HIP-HIP-HURRÁ!! Végre én is megkaptam a bővítettet! :D :D A Faramiros részek szerintem is nagyon szépek benne, bár én is keveslem őket!
Mikor Aragorn gyógyítja Éowynt, meg mikor meglátják egymást Faramirral, ott olyan szép a zene... *csöpp-csöpp* :D

Láttam, hogy egy kicsit lejebb valaki a rejtett extrákat említette! Na, nekem 3 percbe sem telt megtalálni... :lol: Teljesen véletlenül bukkantam rá, de akkor is gyorsan meglett! :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234990 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gandalf írta:

cortez71 írta: A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
ilyen,hogy Gandalfnak, a maia-nak, egy Sauronnal egyenértékű istarnak egy felkapaszkodott,emberből lett lidérc eltöri a botját...ez abszurd.
Jah,és utána Gandalf honnan szerez új botot? Farag :lol: vagy mit csinál?

Gandalf a töreténet során már többször is szerzett magának új botot (egyet Szarumán vett el tőle, egyet meg ő tört össze Móriában), most a győzelem után volt ideje rá. A botkészítésről természetesen nem tudunk semmit, de biztos valami titkos, mágikus eljárás során történt.

Kontrakramerkontra: sztem Gandalfnak minden vidéken van egy jó kis sufnija, ahol szépen megmunkált botokat tart :twisted: Csak ő a botokat fogyasztja, míg HP a seprűt...

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."
Téma zárolva.
Több
Több
21 éve 4 hónapja #234968 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

cortez71 írta: A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
ilyen,hogy Gandalfnak, a maia-nak, egy Sauronnal egyenértékű istarnak egy felkapaszkodott,emberből lett lidérc eltöri a botját...ez abszurd.

Gandalf a töreténet során már többször is szerzett magának új botot (egyet Szarumán vett el tőle, egyet meg ő tört össze Móriában), most a győzelem után volt ideje rá. A botkészítésről természetesen nem tudunk semmit, de biztos valami titkos, mágikus eljárás során történt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234959 Írta: tindomiel
Penngaladiel: Köszi :D
Tiszta jó,hogy Szauron megtestesülése végül nem került bele a filmbe.Pont olyan ellentmondás lett volna (az első rész Gandalfos megjegyzése után,hogy "alakot ugyan nem bír ölteni"), mint amikor az első részben szintén Gandalf azt mondja Frodónak,hogy nem szólal meg a Fekete Föld nyelvén,aztán Elrondnál mégis megteszi :P

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234952 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
?

Hol volt benne?

Mármint benne volt az eredetiben a Boszorkányúr órájából az a rész,amikor az orkok beszabadulnak Minas Tirith-be, tehát ennek a jelenetnek csak bővített jelzést kellen kapnia.

A Witch-king és Gandalf párbeszéde,meg a bot eltörése...Na neee.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234946 Írta: Mornambar

cortez71 írta: Jah,meg egy jelenetet elnyomtattatak a RotK bővítettben! A Boszorkányúr órája benne volt az eredetiben is,a bővítettben viszont új jelenetnek írták.

8O Hol volt benne?

Gandalf! Igyekszik az ember :D (ahogy kibontottam már tettem is be - aztán vendégek jöttek, de engem túlzottan nem zavartak; jah és már rég elmentek, mikor még én mindig néztem :) Nem is ollyan naggyon hosszú! ;) )
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234921 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Mindkét lemezen ugyanott:
A jelenetek kiválasztása menüben menj a legutolsó oldalra, majd a menüben lefelé lépegetve, amikor az utolsó jelenetet elhagyod, alul megjelenik a Gyűrű. Arra okézva megvan a rejtett extra :)

Az előző DVD-ken is hasonlóan lehet megtalálni őket.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234917 Írta: tindomiel
Kezdő DVD-ző vagyok,így talán megbocsátható a kérdésem:hogy a pitlibe találom meg a rejtett extrákat?

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234915 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem Szauron szája tetszett nagyon...főleg,amikor Aragorn levágta a fejét 8) ...bár asszem én az ivó versenyt kicsit túl elrugaszkodottnak tartottam... :?

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234914 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Tegnap én azt láttam, hogy Frodónak beleakad a hálóba a kardja,
miután a barlangból kijön egy pillanatra látni az oldalán a kardot.

Gimlis jeleneteket igazán kivehették volna amikor fújkájja a kezeket... :?

De Faramir és Éowynos rész az nagyon jó. kár, hogy ilyen kevés van
belőle. :P

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234849 Írta: Gandalf

Áfonya írta: Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda! :D

Micsoda? 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234789 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Alyrnak üzenem, hogy kikockáztam az Aragorn-palantír részt, és Szauron kezében tényleg a másik palantír van. Egy-null oda! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234785 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Végre én is megkaptam a bővítettet :D jeee most már teljes a gyűjtemény! :D

A Faramiros jelenetek nagyon tetszettek, bár én még így is keveseltem őket, nem tudom miért - talán többet tettem volna bele, amikor Éowyn és Faramir összejönnek - jó mi értjük, de mondjuk egy hétvégi apuka meg anyuka leülnek, lővésük sincs Éowyn részéről, mi ez a meredek kanyar férfi ügyben :D

Na mindegy... Öhmm.... épp azon gondolkoztam, hogy hamisítatlan Gimli poénokat muszáj mindig berakniuk? Jó, bajom nem volt velük, meg nagyokat nevettem, de nekem elég meredek volt, hogy egyik pillanatban Gimli metánnal tölti meg a levegőt, nem sokkal arrébb meg Frodó szenved a levegőtlen Mordorban....

És most már végre képben vagyok, miért nincs Gandalf kezében a botja, mikor beront a lóval Denethorhoz. Bár az még mindig magas, ha a ló lefelé rug, akkor Denethor miért zúg fel a mágiára...

A Samu és Frodó az orkok között jelenet tetszett, de senkinek nem tűnt fel, hogy milyen szépszemű és puha bőrű orkok menetelnek velük?

És muszáj volt zöldes szellemesre csinálni a Holtakat? Miért nem lehetett rendes, hulla, fakó színük? *biztos láttatni akarták madártávlatból, hogyan bánnak el a város falain belül az ellenséggel*

Ja és egy uccsó megjegyzés: a nyílak nem, de Éowyn kardja leteríti az olifántokat. Nő az erő!

És egy nagy gratula a 2 új rejtett extráknak!!! Lij és Dom interjújánál fetrengtem a nevetéstől! A másik extra ötlete is jó volt, de PJ nem volt valami megnyerő....

Na jó, befogom :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234771 Írta: cortez71

Nem tudom, tudtok e róla, de a New Line Cinema, a New Zeland Post és a Royal Mint kiadott egy éremgyűjteményt, ami tartalmazza a Szövetség résztvevőjének arcmását, egy - egy érmén (50c - réz-nikkel).

Hello!

Nem hallottam róla :( ! Magyarországon lehet kapni?

Jah,meg egy jelenetet elnyomtattatak a RotK bővítettben! A Boszorkányúr órája benne volt az eredetiben is,a bővítettben viszont új jelenetnek írták.
Meg azért elbeszélgetnék Peter Jacksonnal arról az Elessar-ról :x !
Ugyanis én még a bővítettben sem láttam Aragornon fityegni azt az ominózus zöld követ,így kicsit olyan lett az Ispotály jelenet,mintha Észak Kószája valami rossz ágrólszakadt vajákos lenne!

További kellemes ünnepet!

Üdv:
Krisztián
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234767 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Nem tudom, tudtok e róla, de a New Line Cinema, a New Zeland Post és a Royal Mint kiadott egy éremgyűjteményt, ami tartalmazza a Szövetség résztvevőjének arcmását, egy - egy érmén (50c - réz-nikkel). :D

Egy gyönyörű, mindkét oldalra kihajtható tokban van, Kívül bal oldalon Samu és Frodó, középen az érmék hátoldala II Erzsébettel, jobb oldalon kívül a Szövetség, amint vonul a hegyoldalon. Belül balra a 9 szereplő, amint Völgyzugoly kapuja előtt állnak, középen szereplők arcmásai au érméken, jobb oldalon belül, pedig a Gyűrűlidércek, amint a folyóban vágtatnak.

Nemsokára teszek be pár linket a képekről. Igazi rajongóknak kötelező darab. Be fogom keretezni.

Még van egyébként egy csomó féle érme, egyik szebb mint a másik. kitűnő ajándék igazi rajongóknak. És bocs, az off-ért, de nem találtam igazán ilyen témáról szóló topicot. :roll:

Üdv: oldhawk

Old Hawk
Aki szinte már Ent.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234744 Írta: Balázs-babó
Balázs-babó válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Léli írta: Üdv!

Bocsi, h nem olvasom végig az elmúlt pár oldalt, csak az elsőt, de valamit nem értek. A RotK bővített DVD-jének a számozását. 1., 2., 5., 6. Miért? Mi az a kimaradt 3,4?

Jah, azóta lett egy magyarázatom :) Azér kössz. [size=9:1m50lmy1]Ha akarja, egy topicgazdi kitörölheti :) [/size]

Hmm! Úgy van hogy az 1. és a 2. lemez a film :)
és összesen 6 lemez extra van Függelékek címen- az 1. és a 2. Függyelék DVD a Gy. SZövetségének bővítettjében, a 3.4. a két toronyéban, és az 5.6. van a Király visszatérben :)

Tegnap megkaptam mind3-at karácsonyi össznépi ajándékként!
Megyek is nézni!

Ja és köszi Cortez! majd szétnézek :)

Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234743 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én 10% ban és 90%ban ma láttam a filmet és... nekem maga a film az nagyon tetszik. De voltak benne olyan részek, amik nemigazán nyerték el a tetszésemet... hogy NÉHÁNYAT említsek [size=9:1b2m2o7d](nem időrendi sorrendben)[/size] :
:arrow: Szarumán és Gríma vasudvardi halála övön aluli ütés volt számomra
:arrow: Aragorn megmutatkozása a Palantírban

Ami nem csak a bővítettben volt:
:arrow: Denethor szvsz túlzottan negatív és passzív jelleme
:arrow: Denethor halálának módja

Ugyanakkor néhány dolog, ami pozitívan jött le:
:arrow: Gimli általános filmbeli jelleme
:arrow: Faramirt valóban sikerült helyrehozni a TTT moziváltozat után

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234739 Írta: cortez71
Jah,én is ma este megnéztem a RotK bővítettjének új és bővített jeleneteit.
Ugyanazokat én is észrevettem,amiket Mornambar,de sztem a RotK EE jobb lett,mint a TTT EE.
Ja,és Aragornnal nem tárgyalnék, úgy vettem észre,kicsit labilis az idegrendszere :wink:
Meg Sauronnak gratulálok a palantíros jelenetnél, jól visszavágott az Észak Kószájának.
U.i.: Minas Tirith makettje nagyon szép,tök jól néz ki a két Argonath szobor között :D

További kellemes ünnepet mindenkinek

Üdv:
Krisztián
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234732 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Üdv!

Bocsi, h nem olvasom végig az elmúlt pár oldalt, csak az elsőt, de valamit nem értek. A RotK bővített DVD-jének a számozását. 1., 2., 5., 6. Miért? Mi az a kimaradt 3,4?

Jah, azóta lett egy magyarázatom :) Azér kössz. [size=9:1k02e7kn]Ha akarja, egy topicgazdi kitörölheti :) [/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234727 Írta: Gandalf
Tyű, Te aztán gyorsan végignézted! :lol: Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar végzel vele! 8)
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234726 Írta: Mornambar

Balázs-babó írta: cortez! te azt az extra díszdobozosat kapod a bővített 3.ból? húú de irigyellek - mondjuk én sem panaszkodhatok mert én meg a 3 részt kapom meg bővítettben dvd-n, de mégis nagyon irigyellek! Igen - a bonus dvd a filmzene készítésről és bónusz makett - Minas Tirith :) tökjóó- nembaj keresek valmi nyugatató félét :D :D

Én is először a díszdobozost akartam, de aztán arra gondoltam, nem igazán éri meg :S
Aztán már kicsit meg is bántam, hisz a sima-bővített doboza másmilyen papírból készült, mint a díszdobozosé (olyanba vannak meg az előzőek ;) )
.Tehát az első kétteő vastag, olyan kartonszerű papírból van, a 3. meg az olcsó, fénylőbb, s kb. 3/!-e az előzőeknek... :D

Bővített isten kafa!!
Annak rohadtul örültem, hogy a TTT-ben "eltévelyedett" Faramirt ebben a részben végleg "visszavitték" a helyes útra!
Bevallom kicsit féltem, mivel annyi borzasztót meséltetek - de sztem nagyon jó!

Ulmo: ki lehet bírni egybe ;) Saját tapasztalat :hello:

Amin felhördültem azért...:

:arrow: Szarumán lefelé zuhan Orthancról, s épp Gandalfék felé, ennek ellenére a malomkerékre esik... biztos fújt a szél... vagy a Gimli volt, gyakorolt a Holtak ösvényére :D

:arrow: Aragornék kiérnek a Holtak ösvényéről, erre rögtön ott a kalózok... hogy kerülnek annyira északnyugatra??? (viszont Gimli "harciisegéslete" tetszett :) ) S a holtak is szebbek lettek mint a moziban volt! (kár hogy a végén megmaradtak mocsárzöldnek :evil: )

:arrow: Éowyn hajadonfőtt beszélget Trufával a rohir seregben - s senkinek se tűnik fel, hogy egy csinos nő van ott velük!

:arrow: Szájnak tényleg nem kellett volna ennyit vicsorogni...

S végül: a harcban kicsit több bővítést is elviseltem vón ;) :itscool:
Meg szerintem azt nyugodtan kivághatták volna, mikor Denethor repül... végigfut a városon?!

Summa sumárrum: egy hajszállal, de a TTEE jobb lett - persze ez se kutya! ;)

Morn
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #234608 Írta: Ulmo

Balázs-babó írta:
AZ INTO THE WEST-nek VOLT KLIPJE?????????

Persze. Az MTT tábori DVD-n :) Hivatalos klipről én nem tudok, de a Filmzene topicban talán ott a válasz.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.569 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére