A 3. rész - A király visszatér

Több
19 éve 11 hónapja #232787 Írta: Sophia
Sophia válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Isilcala írta: Lehet, hogy majd a Tesco kinyomja a Tesco Gazdaságos Gyűrűk Ura 3 bővíettet! A szalag pár nap múlva tönkremegy, a tok szakadt, de olcsó! Ki tudja?

Ez nagyon tetszik!!! :D :D :D

Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232778 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Lehet, hogy majd a Tesco kinyomja a Tesco Gazdaságos Gyűrűk Ura 3 bővíettet! A szalag pár nap múlva tönkremegy, a tok szakadt, de olcsó! Ki tudja?

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232777 Írta: Sophia
Sophia válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hali!

Szerintem a TESCO az utolsó hely ahol érdemes keresni a ROTK bővitettet: Nagykanizsán például voltak olyan szemetek, hogy ki sem rakrák... :x ...Még jó, hogy van egy könyvesbolt (Alexandra) is a városban ahol árulnak videókat is- Én is itt vettem meg.

Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232721 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

koma106 írta:

Dún, a dán írta:

Ringbearer írta: aztaaa 50 perc? de jó! :wink:

Sajnos az 50 percből legalább 20 a stáblista bővítése... :(
A hivatalos rajongói oldal tagjainak nevét sorolják fel.

A dobozon rajta is van, hogy a játékidő 240 perc, azaz 4 óra.

Nem úgy volt ez beharangozva, hogy 50 perc soha nem látott JELENETTEL lesz hoszabb a film? Aki látta mondja már meg hogy mennyi bővített jelenettel lett gazdagabb a film!

Egyébként szombaton láttam a TESCO-ban a király visszatér bővített DVD-t. A barmok olyan szorosan kötötték át azokat a szép dobozokat, hogy összegyűrték az egészet. Szerintetek úgy ki veszi meg?

A hivatalos rajongói oldal tagjainak neveit még sosem láttad... :lol:

Matek: moziban kb. 3,5 óra volt a játékidő, most 4.

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232718 Írta: Dún, a dán

Tindomiel írta:

Dún, a dán írta:
amikor a már kibontott makett mellett ültem, csináltam egy rossz mozdulatot, és letörtem három tornyot.... :cry:

Azt mondtam, hogy ez az ostrom utáni város.... teljesen egyedi.
:P :cry: :roll: :wink:

Miért nem akasztasz fölé még pár papírlidércet is és akkor tényleg elég filmhű lenne...Esetleg pár Lego-ember?

:lol: :lol:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #232717 Írta: Dún, a dán

Barahir írta: Írja meg valaki, hogyan lehet a TTT és a RotK bővített rejtett extráihoz jutni!

A jelenetválasztásnál a sorban a legutolsó fejezet után még egyszer vakon lefelé navigálsz, ott van.
(Úgy, mint az előző kettőnél. Ezesetben viszont mindkét lemezen van ilyen. :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232712 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Mint ahogy valószínűleg lődözték is :)

Nekem spec tetszett, hogy a gondori katonák végre maguktól is irtották az orkokat és a harci tevékenységük nem korlátozódott arra az időre, mikor Gandalf épp ott volt...

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232705 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem a következő tűnt fel: amikor az orkvezér kiadja a parancsot: "hozzátok a farkasfejet"- egy nagy csomó ork elkezd feltartott kézzel szurkolni. Ez még nem volna baj, de: míg szurkolnak vagy beesteledik, vagy a sötétség jön közelebb, de valami miatt az volt az érzésem, hogy elég sokáig drukkoltak a Grondnak ahhoz feltartott kézzel, hogy ezalatt simán lelődözhették volna őket a várból...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232702 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nyugalom, barátom, a hosszú élet titka ;)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232698 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Az a mocskos TESCO!

Nem számít, hogy tatabányai, miért nem képesek szállítani a MEGÍGÉRT árukat, ha abba a rohadt kis újságokba már egy hónapja betették csalogatónak? MIÉRT?!
Ráadásul TÖBB NAPOS KÉSÉSSEL!
Ha ma se lesz, én már ténylegt szétrúgom a seggüket!
/ugyanígy a többi kis könyves-és DVD bolt, azokhoz is lenne pár megjegyzésem. Ígérgetni, azt tudnak.../
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232697 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Írja meg valaki, hogyan lehet a TTT és a RotK bővített rejtett extráihoz jutni!
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232691 Írta: koma106
koma106 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Dún, a dán írta:

Nem úgy volt ez beharangozva, hogy 50 perc soha nem látott JELENETTEL lesz hoszabb a film? Aki látta mondja már meg hogy mennyi bővített jelenettel lett gazdagabb a film!

Egyébként szombaton láttam a TESCO-ban a király visszatér bővített DVD-t. A barmok olyan szorosan kötötték át azokat a szép dobozokat, hogy összegyűrték az egészet. Szerintetek úgy ki veszi meg?
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232688 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Dún, a dán írta:
amikor a már kibontott makett mellett ültem, csináltam egy rossz mozdulatot, és letörtem három tornyot.... :cry:

Miért nem akasztasz fölé még pár papírlidércet is és akkor tényleg elég filmhű lenne...Esetleg pár Lego-ember?

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232658 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Dún, a dán írta:

.Elessar király. írta:

Dún, a dán írta: Előrebocsátanám, hogy nem vagyok olyan ember, aki rendezői hibákra vadászva néz egy filmet és minden élvezet nélkül vesézi ki azt.

Észrevettem egy furcsa dolgot, ami bár nem öl meg egy gyönyörű, felemelő pillanatot, de nem veszi ki magát túl jól;

Amikor Frodó Minas Tirithben ébred fel, és megpillantja Gandalfot, elkezd kacagni, örülés, stb. Egyenként bejönnek a társak, Gimlinek Frodó ki is mondja a nevét, Legolasra mosolyog, és amikor Aragorn belép, azt olvasom le a hobbit szájáról, hogy "Viggo!" Lehet, hogy tévedek... Meg az is, hogy ez már felvetődött, csak lemaradtam róla.

Szerintetek?

Tisztán látszik, hogy Aragorn-t mond. És egyébként Ithiliában ébred fel. Így volt a könyvben is és nem hinném, hogy Minas Tirith-ben hemzsegnének a fák és a madarak.

Ithiliáért elnézést kérek, de Frodót illetően kétségeim vannak. Valaki más is elmondaná a véleményét?

Pont ebből volt egy felzúdulás a premier előtt, hogy Frodó a filmben NEM Ithiliában (Cormallen közelében), hanem igenis Minas Tirithben ébredt fel. Miért ne lehetnének kertek a Városban? Ithiliában viszont nem voltak épített lakhelyek, max a Henneth Annun, de az egy barlangban volt.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232655 Írta: Dún, a dán

.Elessar király. írta:

Dún, a dán írta: Előrebocsátanám, hogy nem vagyok olyan ember, aki rendezői hibákra vadászva néz egy filmet és minden élvezet nélkül vesézi ki azt.

Észrevettem egy furcsa dolgot, ami bár nem öl meg egy gyönyörű, felemelő pillanatot, de nem veszi ki magát túl jól;

Amikor Frodó Minas Tirithben ébred fel, és megpillantja Gandalfot, elkezd kacagni, örülés, stb. Egyenként bejönnek a társak, Gimlinek Frodó ki is mondja a nevét, Legolasra mosolyog, és amikor Aragorn belép, azt olvasom le a hobbit szájáról, hogy "Viggo!" Lehet, hogy tévedek... Meg az is, hogy ez már felvetődött, csak lemaradtam róla.

Szerintetek?

Tisztán látszik, hogy Aragorn-t mond. És egyébként Ithiliában ébred fel. Így volt a könyvben is és nem hinném, hogy Minas Tirith-ben hemzsegnének a fák és a madarak.

Ithiliáért elnézést kérek, de Frodót illetően kétségeim vannak. Valaki más is elmondaná a véleményét?

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232596 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Szerintetek?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232571 Írta: Dún, a dán
Előrebocsátanám, hogy nem vagyok olyan ember, aki rendezői hibákra vadászva néz egy filmet és minden élvezet nélkül vesézi ki azt.

Szerintetek?

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232548 Írta: Dún, a dán

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232539 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
:down: Nagyon hiányoltam a bővítettben a Minas Tiriti palantírt, így Denetor mondata: "többet láttam mint gondolnád..." nincs alátámasztva... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232533 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
aztaaa 50 perc? de jó! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232530 Írta: Ulmo

Isilcala írta: Igen, én is megvettem, de csak kazin, mert DVD-n később akarom megvenni!
A DVD extráiban rajta vannak a kimaradt jelenetek?

Nem. A kimaradt jelenetek magában a filmben vannak, ezért lett 50 perccel hosszabb.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232525 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Igen, én is megvettem, de csak kazin, mert DVD-n később akarom megvenni!
A DVD extráiban rajta vannak a kimaradt jelenetek?

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232509 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

olorin.papa írta:

Drowse / Gurrisurye írta:

olorin.papa írta: 8) Most hogy nézegetem, láttam ám, hogy Trufa nem hiába kapta meg a Nolderon tőrt :P ugyanis azt vágta a Boszorkány Úr lábába :twisted:

ha ez tényleg így van, az elég ciki, tekintve hogy a FotR bővítettben Trufa elveszítette azt a tőrt....

Bocsánat, de ha megnézted volna, akkor csak a tőr tokját vesztette el :?

hmmm

azsittem ha már van a tőrnek tokja, akkor abban fogja hordani, bár nemtom, biztos úgy van, ahogy mondtad

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232501 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Drowse / Gurrisurye írta:

olorin.papa írta: 8) Most hogy nézegetem, láttam ám, hogy Trufa nem hiába kapta meg a Nolderon tőrt :P ugyanis azt vágta a Boszorkány Úr lábába :twisted:

ha ez tényleg így van, az elég ciki, tekintve hogy a FotR bővítettben Trufa elveszítette azt a tőrt....

Bocsánat, de ha megnézted volna, akkor csak a tőr tokját vesztette el :?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232490 Írta: Ulmo
A fene se tud kiigazodni a magyar forgalmazón... Érdekes módon sikerült egész tisztességesen megcsinálni a magyar kiadást: a lemezeken magyar a címke, az extrákon szinte mindenhol van magyar felirat, még a rejtett extrákon is! (az audiokommentárokon még mindig nincs felirat) Hogy miért nem lehetett ugyanígy megcsinálni a Két Tornyot is...Mindegy.
A lényeg, hogy MEGVAN, ÉS ROHADT JÓL NÉZ KI A HÁROM DOBOZ EGYMÁS MELLETT! :itscool: :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232482 Írta: Dún, a dán
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS megvettem!
Érdemes volt hajtani, nem hétfőre hagyni a dolgot.

Szobrostul, mindenestül.
Ezzel lett teljes a gyűjtemény, két év várakozás után.
<Hatásszünet, drámai pillanat>

És most fogjátok a fejeteket;

Melyikőtök fogja megrendelni Minas Morgult?

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232416 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232404 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Lara írta: Most hozta meg nekem a futár a díszdobozos változatot,úgyhogy aki xpressen rendelte meg,máris kezdhet reménykedni,hogy még ma megkaparinthatja ezt a csodát.Gyönyörű a doboz,de részleteket még nem mondhatok,úgyhogy megyek is vissza csomagolni :D !ÉLJEN!Kívánok mindenkinek hasonlókat!

Én is xpressen rendeltem, de én nyíregyi vagyok. Remélem hétfőn megjön.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232343 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Most hozta meg nekem a futár a díszdobozos változatot,úgyhogy aki xpressen rendelte meg,máris kezdhet reménykedni,hogy még ma megkaparinthatja ezt a csodát.Gyönyörű a doboz,de részleteket még nem mondhatok,úgyhogy megyek is vissza csomagolni :D !ÉLJEN!Kívánok mindenkinek hasonlókat!

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #232342 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nekem sikerült az ősöket jobb belátásra térítenem:csizmáskandúr szemekkel megjegyeztem,hogy ma megjelenik a DVD,és nekem az naggggyon kéne... Úgyhogy végül ez lesz a fa alatt,de persze addig le fogom nyúlni... :twisted:
Csak nyolc helyen jártunk,mire egy tök lepukkant helyen volt bővített 12 lemezes verzió!!! :hello: Nagyon céép!
A Media Markt meg elbújhat a vacak szállítójával együtt!!

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.137 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére