- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Isilcala írta: Lehet, hogy majd a Tesco kinyomja a Tesco Gazdaságos Gyűrűk Ura 3 bővíettet! A szalag pár nap múlva tönkremegy, a tok szakadt, de olcsó! Ki tudja?
Ez nagyon tetszik!!!
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Szerintem a TESCO az utolsó hely ahol érdemes keresni a ROTK bővitettet: Nagykanizsán például voltak olyan szemetek, hogy ki sem rakrák... ...Még jó, hogy van egy könyvesbolt (Alexandra) is a városban ahol árulnak videókat is- Én is itt vettem meg.
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
koma106 írta:
Dún, a dán írta:
Ringbearer írta: aztaaa 50 perc? de jó!
Sajnos az 50 percből legalább 20 a stáblista bővítése...
A hivatalos rajongói oldal tagjainak nevét sorolják fel.
A dobozon rajta is van, hogy a játékidő 240 perc, azaz 4 óra.
Nem úgy volt ez beharangozva, hogy 50 perc soha nem látott JELENETTEL lesz hoszabb a film? Aki látta mondja már meg hogy mennyi bővített jelenettel lett gazdagabb a film!
Egyébként szombaton láttam a TESCO-ban a király visszatér bővített DVD-t. A barmok olyan szorosan kötötték át azokat a szép dobozokat, hogy összegyűrték az egészet. Szerintetek úgy ki veszi meg?
A hivatalos rajongói oldal tagjainak neveit még sosem láttad...
Matek: moziban kb. 3,5 óra volt a játékidő, most 4.
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Tindomiel írta:
Miért nem akasztasz fölé még pár papírlidércet is és akkor tényleg elég filmhű lenne...Esetleg pár Lego-ember?Dún, a dán írta:
amikor a már kibontott makett mellett ültem, csináltam egy rossz mozdulatot, és letörtem három tornyot....
Azt mondtam, hogy ez az ostrom utáni város.... teljesen egyedi.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Barahir írta: Írja meg valaki, hogyan lehet a TTT és a RotK bővített rejtett extráihoz jutni!
A jelenetválasztásnál a sorban a legutolsó fejezet után még egyszer vakon lefelé navigálsz, ott van.
(Úgy, mint az előző kettőnél. Ezesetben viszont mindkét lemezen van ilyen.
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
Nekem spec tetszett, hogy a gondori katonák végre maguktól is irtották az orkokat és a harci tevékenységük nem korlátozódott arra az időre, mikor Gandalf épp ott volt...
Our knees do not bend easily
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Barahir
- Nem elérhető
Nem számít, hogy tatabányai, miért nem képesek szállítani a MEGÍGÉRT árukat, ha abba a rohadt kis újságokba már egy hónapja betették csalogatónak? MIÉRT?!
Ráadásul TÖBB NAPOS KÉSÉSSEL!
Ha ma se lesz, én már ténylegt szétrúgom a seggüket!
/ugyanígy a többi kis könyves-és DVD bolt, azokhoz is lenne pár megjegyzésem. Ígérgetni, azt tudnak.../
- Barahir
- Nem elérhető
- koma106
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Dún, a dán írta:
Nem úgy volt ez beharangozva, hogy 50 perc soha nem látott JELENETTEL lesz hoszabb a film? Aki látta mondja már meg hogy mennyi bővített jelenettel lett gazdagabb a film!
Egyébként szombaton láttam a TESCO-ban a király visszatér bővített DVD-t. A barmok olyan szorosan kötötték át azokat a szép dobozokat, hogy összegyűrték az egészet. Szerintetek úgy ki veszi meg?
- tindomiel
- Nem elérhető
Miért nem akasztasz fölé még pár papírlidércet is és akkor tényleg elég filmhű lenne...Esetleg pár Lego-ember?Dún, a dán írta:
amikor a már kibontott makett mellett ültem, csináltam egy rossz mozdulatot, és letörtem három tornyot....
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Ulmo
- Nem elérhető
Dún, a dán írta:
.Elessar király. írta:
Tisztán látszik, hogy Aragorn-t mond. És egyébként Ithiliában ébred fel. Így volt a könyvben is és nem hinném, hogy Minas Tirith-ben hemzsegnének a fák és a madarak.Dún, a dán írta: Előrebocsátanám, hogy nem vagyok olyan ember, aki rendezői hibákra vadászva néz egy filmet és minden élvezet nélkül vesézi ki azt.
Észrevettem egy furcsa dolgot, ami bár nem öl meg egy gyönyörű, felemelő pillanatot, de nem veszi ki magát túl jól;
Amikor Frodó Minas Tirithben ébred fel, és megpillantja Gandalfot, elkezd kacagni, örülés, stb. Egyenként bejönnek a társak, Gimlinek Frodó ki is mondja a nevét, Legolasra mosolyog, és amikor Aragorn belép, azt olvasom le a hobbit szájáról, hogy "Viggo!" Lehet, hogy tévedek... Meg az is, hogy ez már felvetődött, csak lemaradtam róla.
Szerintetek?
Ithiliáért elnézést kérek, de Frodót illetően kétségeim vannak. Valaki más is elmondaná a véleményét?
Pont ebből volt egy felzúdulás a premier előtt, hogy Frodó a filmben NEM Ithiliában (Cormallen közelében), hanem igenis Minas Tirithben ébredt fel. Miért ne lehetnének kertek a Városban? Ithiliában viszont nem voltak épített lakhelyek, max a Henneth Annun, de az egy barlangban volt.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
.Elessar király. írta:
Tisztán látszik, hogy Aragorn-t mond. És egyébként Ithiliában ébred fel. Így volt a könyvben is és nem hinném, hogy Minas Tirith-ben hemzsegnének a fák és a madarak.Dún, a dán írta: Előrebocsátanám, hogy nem vagyok olyan ember, aki rendezői hibákra vadászva néz egy filmet és minden élvezet nélkül vesézi ki azt.
Észrevettem egy furcsa dolgot, ami bár nem öl meg egy gyönyörű, felemelő pillanatot, de nem veszi ki magát túl jól;
Amikor Frodó Minas Tirithben ébred fel, és megpillantja Gandalfot, elkezd kacagni, örülés, stb. Egyenként bejönnek a társak, Gimlinek Frodó ki is mondja a nevét, Legolasra mosolyog, és amikor Aragorn belép, azt olvasom le a hobbit szájáról, hogy "Viggo!" Lehet, hogy tévedek... Meg az is, hogy ez már felvetődött, csak lemaradtam róla.
Szerintetek?
Ithiliáért elnézést kérek, de Frodót illetően kétségeim vannak. Valaki más is elmondaná a véleményét?
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Szerintetek?
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Szerintetek?
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ulmo
- Nem elérhető
Isilcala írta: Igen, én is megvettem, de csak kazin, mert DVD-n később akarom megvenni!
A DVD extráiban rajta vannak a kimaradt jelenetek?
Nem. A kimaradt jelenetek magában a filmben vannak, ezért lett 50 perccel hosszabb.
- Isilcala
- Nem elérhető
A DVD extráiban rajta vannak a kimaradt jelenetek?
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Drowse
- Nem elérhető
hmmmolorin.papa írta:
Drowse / Gurrisurye írta:
ha ez tényleg így van, az elég ciki, tekintve hogy a FotR bővítettben Trufa elveszítette azt a tőrt....olorin.papa írta: Most hogy nézegetem, láttam ám, hogy Trufa nem hiába kapta meg a Nolderon tőrt ugyanis azt vágta a Boszorkány Úr lábába
Bocsánat, de ha megnézted volna, akkor csak a tőr tokját vesztette el
azsittem ha már van a tőrnek tokja, akkor abban fogja hordani, bár nemtom, biztos úgy van, ahogy mondtad
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Drowse / Gurrisurye írta:
ha ez tényleg így van, az elég ciki, tekintve hogy a FotR bővítettben Trufa elveszítette azt a tőrt....olorin.papa írta: Most hogy nézegetem, láttam ám, hogy Trufa nem hiába kapta meg a Nolderon tőrt ugyanis azt vágta a Boszorkány Úr lábába
Bocsánat, de ha megnézted volna, akkor csak a tőr tokját vesztette el
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ulmo
- Nem elérhető
A lényeg, hogy MEGVAN, ÉS ROHADT JÓL NÉZ KI A HÁROM DOBOZ EGYMÁS MELLETT! :itscool:
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Érdemes volt hajtani, nem hétfőre hagyni a dolgot.
Szobrostul, mindenestül.
Ezzel lett teljes a gyűjtemény, két év várakozás után.
<Hatásszünet, drámai pillanat>
És most fogjátok a fejeteket;
Melyikőtök fogja megrendelni Minas Morgult?
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Én is xpressen rendeltem, de én nyíregyi vagyok. Remélem hétfőn megjön.Lara írta: Most hozta meg nekem a futár a díszdobozos változatot,úgyhogy aki xpressen rendelte meg,máris kezdhet reménykedni,hogy még ma megkaparinthatja ezt a csodát.Gyönyörű a doboz,de részleteket még nem mondhatok,úgyhogy megyek is vissza csomagolni !ÉLJEN!Kívánok mindenkinek hasonlókat!
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- tindomiel
- Nem elérhető
Csak nyolc helyen jártunk,mire egy tök lepukkant helyen volt bővített 12 lemezes verzió!!! :hello: Nagyon céép!
A Media Markt meg elbújhat a vacak szállítójával együtt!!
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.