- Köszönetek: 0
Farsang 2005
- brokkoli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Shaman: radír is van benne, meg gyurmaradír is, melyiket óhajtod?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Orsie
- Nem elérhető
Mirrand, köszi, hogy szóltál! Szombaton hozd légy szíves el a Farsangra és add nekünk odaMírrand / Mirilnen írta: Szervezők! Az a helyzet, hogy csak most vettem észre, hogy mikor Iru-tól vettem jegyet, ő véletlenül kettőt adott (összeragadtak/adadtak/...). Szóval a ki-nem-fizetett-nálammaradt-elkallódott-világgáment jegyet kinek/mikor tudnám visszajuttatni?
Pusza
Tegnap valaki otthagyott egy tolltartót a Siriusban, a gazdája jelentkezzen nálam szombaton a Farsangon!
A mai nap igyekszem kitenni az eddig jegyet vettek listáját és azokét, akik jelezték, hogy a helyszínen fognak fizetni.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Pusza
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Orsie
- Nem elérhető
Figyelünk minden csatornát, válaszolunk folyamatosan mindenkinek, senki nem fog lemaradni semmiről, nyugi. Ezen kívül ha valakinek van ideje kérdezni akkor legyen ideje visszaolvasni is, mert minden le van írva! aki nem tud jönni 5-re, annak sem harapjuk le a fejét, legfeljebb jó lenne ha 5-re tudna jönni. Sőt, aki ma nem esik be a Siriusba csak 7 után 5 perccel, még azt is megvárjuk.
A legközelebbi offnál erős késztetést fogok arra érezni, hogy lezárjam a fórumot.
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Orsie / Fraktál írta:
Olosta, köszi a segítséget, szívesen fogadjuk!Olosta (Aelalin) írta: Jelzem, ha nem rúgtok ki két lábbal a buli után, akkor szívesen maradok pakolni (kell egy meleg hely, amig indul a vonatom)!
Lesz valami program?
Ha lesz, mikor fog kezdődni?
Ugye nem baj, ha csak fél 6-ra esek be?
Program? Hogy ne lenne! Lásd a meghívót. De ha jól tudom, Siss nemsokára ki fog tenni egy részletes programleírást, szünetekkel együtt. Ugye Siss? A buli 6-kor kezdődik de szeretnénk, ha lehetőség szerint mindenki ott lenne már 5-kor, hogy a hozott ételeket-italokat szépen ki tudjuk pakolni és elrendezni, illetve, hogy potosan 6-kor tudjuk kezdeni a műsort. De ha valaki csak fél 6-ra esik be, megbocsájtható. Lényeg, hogy a többség 5 körül érjen oda, és senki se 6 előtt pár perccel essen be.
Remélem nem leszek keresztbe lenyelve mert csak fél 7 és 7 között érek be (csak így tudtam megoldani a dolgot és így is körülményes lesz a Pestre jutásom).
És még valami: Küldtem egy e-mailt, hogy csak a hejszínen tudom átvenni a jegyemet, de nem kaptam választ. Ugye fel vagyok írva?
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Orsie
- Nem elérhető
Shaman, mi már ültünk együtt egy bizonyos kocsmában, ahol alacsonyan szállnak a boltívek És lesz ott más is, akit ismersz, majd meglátod. Én meg foglak ismerni, nyugiShaman írta: Hogy ismerjük majd fel hőn szeretett Tolkien jegyes brigádját?
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Orsie
- Nem elérhető
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- sylvia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Irunien
- Nem elérhető
Szóval jelentkezzetek jegyekért bátran, ha nem is kaptok jegyet, fel lesz irva, hogy fizettetek és minden rendben!!
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Orsie
- Nem elérhető
Shaman, ma 5-7-ig a Sirius teázóban leszünk szervezők és ott adjuk el azoknak a jegyeket, akik előzetesen jelentették az igényüket a Farsangon való részvételre. Ez lesz a progi, meg egy kis cseverészés is persze. A Sirius valóban jó hely Szívesen látunk, de ha nem tudsz/nem akarsz odajönni, akkor szombaton kapod meg a jegyedet és akkor kell fizetni. Így OK?Shaman írta: Semmi bajom a nyóc kerrel 5 évig mentettem arra felé ismerem mint a tenyerem. Csak az utazás hosszú. De ott most ma lesz valami progi is vagy csak a jegyeket lehet átvenni?
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Skacok, elég elszomorító azt olvasni, hogy ez is, meg az is visszamondja a fellépést, meg a jegyét, meg ilyenek. Szerintem hogy ez ne legyen annyira demoralizáló, ezeket télleg priviben kellene megbeszélni a rendezőkkel. Bár engem nem riaszt el a bulitól.
Viszont ha a vetélkedő hajnali kettőkor kezdődik, asszem zombinak öltözöm, mert addigra teljesen zizi leszek, ha viszont szellemi vetélkedő lesz, akkor kísértet leszek...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- **Shaman**
- Nem elérhető
Ez egy jegyiroda? Csak érdeklődöm.
Most nézem a linket ez nagyon jó néz ki , klassssz kis teaház. Fel-Csigázott.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Orsie
- Nem elérhető
OK, de ott 800 Ft-ba kerül már.Shaman írta: Igazán lusta vagyok elmenni a jegyért meg félek a buszon egyedül, de Jacopo azt mondta hogy a helyszínen is átvehető. Akkor ha ez így van ott venném át.
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(i) ramba elenion
Arcunkon régmúlt évek árnyékai...
- Orsie
- Nem elérhető
Ramba: én is meg Siss és Mag is ott lesz. Csak megismersz már minket, találkoztunk már
Shaman: A Sirius a Kálvin és az Astoria között van a Bródy Sándor utcában. Van netcímük is, www.sirius-se.hu . Azért érdeklődsz mert jössz a jegyedért?
Ally: Várólistán vagy, szólok, ha lesz jegy, de majd nézz emilt is
- Drizzt
- Nem elérhető
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
őőőő ha gondoljátok akik nam tudják találkozhatunk 5-kor a kálvinon a metrófeljárat tetején és akkor közösen elvonulunk így mindenki jól jár és nekem sem kell MTT-s ordításokat elkövetnem....
(i) ramba elenion
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
Akkor ma a siriusban lesz a jegyvásár ugye???
Hmmm kicsinyke problémám van csak kik lesznek ott?
Mert ha olyanok akiket nem ismerek el kell ordítanom magam,hogy MTT és azt ugye senki sem akarja...
Legyetek olyan jó és írjatok valamit.
(i) ramba elenion
- Alison West
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta:
Drizzt, a jegyed a várólistán következő Drowse-ra szállt át. Ha el tudsz ma jönni a Siriusba, akkor hozd el lécci a jegyet és visszaadjuk a pénzed, jó? (Ha nem tudsz, akkor írj már egy privit lécci, hogy hogy oldjuk meg.) Valamint Silcucc is lemondta, az ő jegye meg az öccse, Con Salamander tulajdonát képezi ezután.Drizzt írta: Izé...úgy alakult, hogy én nem megyek erre a farsangra, szal van egy eladó jegyem...ugyehogy' kell valakinek ...hm ?
Sajnos nem küldtem e-mailt, valahogy átsiklottam fölötte a meghívónál Ha valaki lemondja, és esetleg marad jegy, ha megkérlek, félre tudsz nekem tenni egyet?
Köszönöm szépen
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Orsie
- Nem elérhető
Drizzt, a jegyed a várólistán következő Drowse-ra szállt át. Ha el tudsz ma jönni a Siriusba, akkor hozd el lécci a jegyet és visszaadjuk a pénzed, jó? (Ha nem tudsz, akkor írj már egy privit lécci, hogy hogy oldjuk meg.) Valamint Silcucc is lemondta, az ő jegye meg az öccse, Con Salamander tulajdonát képezi ezután.Drizzt írta: Izé...úgy alakult, hogy én nem megyek erre a farsangra, szal van egy eladó jegyem...ugyehogy' kell valakinek ...hm ?
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."