- Köszönetek: 0
MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső (Thilanna) írta: Hyarnustar népe: azért zárták le pont most a tavalyi csapattopicokat, mert féltek hogy mégjobban elhúz a hozzászólásszámunk a többiekétől?
Egyébiránt: Gilg, szerintem jó lenne, ha a fórumodon élnénk tovább életünk , úgyhogy légyszi írd be a címét vagy küldd szét priviben/emailben!
[size=9:a05xx77q]Sorry a kommunikációs csatorna ilyetén megválasztásáért, de körprivit/köremailt írni most nincs időm/energiám [/size]
Igazad lehet
A fórumot a profilomban beállított oldalon megtaláljátok! [size=9:a05xx77q] vagy itt [/size] Aki még nem tette meg, regisztráljon... a részleteket pedig majd ott
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Egyébiránt: Gilg, szerintem jó lenne, ha a fórumodon élnénk tovább életünk , úgyhogy légyszi írd be a címét vagy küldd szét priviben/emailben!
[size=9:3f79ta66]Sorry a kommunikációs csatorna ilyetén megválasztásáért, de körprivit/köremailt írni most nincs időm/energiám [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- gilloth
- Látogató
Úúúúgy szeretnénk tábori dévédét!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ulmo
- Nem elérhető
Toma gazda írta: Kérdezném az illetékes személyeket hogy volt van lesz e 2005 ös tábori DVD?
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ulmo
- Nem elérhető
Endelír írta: Üdv,
Én voltam a tavalyi táborban, de valahogy még mindig nem sikerült tábori DVDt szereznem, pedig azért volt egy pár mókás pillanat
Ha valaki tudna nekem segíteni, örülnék
kriszana írta:
Endelír írta: Üdv,
Én voltam a tavalyi táborban, de valahogy még mindig nem sikerült tábori DVDt szereznem, pedig azért volt egy pár mókás pillanat
Ha valaki tudna nekem segíteni, örülnék
Valószínüleg azért nem sikerült tábori dvd-t szerezned, mert nem készült el a dvd, így senki sem birtokol belelőe egyet sem.
Aeglosnál vagy Nólindirnél lehet érdeklődni.
- Aeglos
- Nem elérhető
Toma gazda írta: Szeretném üzenni az illetékes szerv(ek)nek, hogy lassan ideje lenne már publikálni az ígért tábori DVD-t!
Ezt a feladatot a vezetőség részéről Pók intézi.
Gondolom most a LEP miatt nincs idő rá...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rion Pendragon írta: nem szeretnélek kiábránditani, de már a kutya se nézi ezt a topicot. Mért nincs egyáltalán lezárva? Lassan itt van a köv. tábor.
De ha írnak bele akkor nézik.
És ilyen felesleges hozzászólásokat nem kellene írni.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Gandalf
- Nem elérhető
www.vein.hu/johangulat/velem8.html
Itt a szövege:
Népek táncai Várgesztesen - a Magyar Tolkien Társaság nyári táborában
Egy igen lelkes klubtagunk (Nagy Réka) gyakori résztvevője a Magyar Tolkien Társaság nyári táborának is. Így nem véletlenül kerültem Várgesztesre, a tábor idei helyszínére. A gesztesi vár és annak Lovagterme illett a népek táncaihoz, ezért nagy izgalommal készültem a táncestre. Izgalmam csak a helyszínen fokozódott, amikor kiderült, hogy a számítógépes technika nem működik. A szervezők végül találtak egy olyan hordozható CD lejátszó készüléket, amelynek hangereje elegendőnek tűnt a csendesebb koreográfiákhoz. Elég is lett volna, ha a táncolni vágyó tömeg (60-80 táborlakó) ülve maradt volna.
De nem maradtak ülve. Ezáltal a lábak keltette zaj majdnem elnyomta a zenét. Ugyanakkor a körtáncokat csak két-három körben tudtuk eljárni, mivel a terem is kicsinek bizonyult. Fél óra elteltével a táncosok létszáma felére csökkent, így a terem és a technika megfelelőnek tűnt. A lelkesedés és a tánctanulási kedv azonban a jó hangulatot mindvégig fenntartotta. Az egyes számok után felcsattanó taps otthoni környezet teremtett. Tizenhét különböző koreográfiát sikerült megtanítani. Ebben sokat segített a táncolási kedv, a résztvevők képzettsége (pl. keringő, polka) és az utazást sem sajnáló veszprémi kíséretem: Gabriella, Tamás, Judit, Eszter, Attila, Balázs).
A körtáncok (Pleskavac, Savila se, Várba haranoznak, Corrido, Carolan Welcome, Palamakia, Elemek tánca stb.) és a triószámok (Portsmouth, Trojka) sikere várható volt. A Spanyolkeringõ és a Jagermarsch, valamint a Fenyegető polka ismétlést kérő fogadtatása azonban kellemesen meglepett. Ezek ilyen fogadtatása igazi gyermeki lelkületet és kellő elvarázsoltságot igényel. Lehet, hogy a táborlakók ilyenek? Veszprémi kíséretem segítségével a Virginia Reel is belefért a programba, igaz csak tanítás nélkül. Tíz óra felé már igen kevesen táncoltuk Zorba táncát és a csángó Kerekest. Ezért kb. fél órával hamarabb befejeztem az estet.
Néhány kép a cikkhez:
www.vein.hu/johangulat/pic/gesztes1.jpg
www.vein.hu/johangulat/pic/gesztes2.jpg
www.vein.hu/johangulat/pic/gesztes3.jpg
www.vein.hu/johangulat/pic/gesztes4.jpg
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ulmo írta:
Gandalf írta: www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=1862
Tiltakozom a rólam engedély nélkül megjelentetett, előnytelen fotó miatt! :crap: Egy halott királynak is lehet becsülete!
Mit akarsz, nem is olyan rossz...
És Kriszana akkor mit szóljon? :tongue:
Our knees do not bend easily
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta: www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=1862
Tiltakozom a rólam engedély nélkül megjelentetett, előnytelen fotó miatt! :crap: Egy halott királynak is lehet becsülete!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
fototar.t-online.hu/pages/albumlist/albumview.jsp?id=1150517
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Aeglos
- Nem elérhető
Olyanról nem lehet szó, hogy valaki aki szeretett volna kapni dvd-t azért nem kap, mert senki nem szólt neki.
Mivel ez sem az én, sem a digitalizálók, vágók, fölírók részéről nem kötelesség, hanem szívesség, kéretik mellőzni a kuncsorgást és az asztalcsapkodást...
Sajnos a digitalizálás az egy hosszú és bonyodalmas munka, és Kincső aki ezzel dolgozik éppen, iskolába is jár, van elég feladata, nem tud vele fénysebességgel haladni.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Kitöltöttem a kérdőívet kb. fél óra alatt, elküldöm és közli h nem vagyok bejelentkezveeee!!! :grrrr:
ha tátllítod a fórumon hogy automatikus bejelentkezés, ilyen nem fordulhat elő (elvileg)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Narbeleth
- Nem elérhető
Kitöltöttem a kérdőívet kb. fél óra alatt, elküldöm és közli h nem vagyok bejelentkezveeee!!! :grrrr:
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
[size=9:2meln0ge]/me kicsit türlmetlen alkat bocsika/[/size]
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
És csatlakozom Meleth_lin-hez, a mi csapatunk (Forostar) nem szerepel a listán, szerepel viszont egy Forrostar nevű ismeretlen...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Ulmo
- Nem elérhető
Elkészült a 2005-ös Nagy Nyári Tábor értékelő kérdőíve!
KLIKK IDE
Kérünk minden volt táborozót, minél hamarabb töltse ki! A kitöltéshez be kell jelentkezni a saját felhasználónévvel/jelszóval.
Ha bármilyen probléma lenne a kitöltéssel, jelezzétek Szürkének (alias sebcsaba)
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Aeglos írta: Ulmo segített [...] elkészíteni a kérdőíveket.
Köszi de szvsz EZT Szürke vagy Jacopo kolléga csinálta, így valamelyiküket (vagy mindkettőjüket) illeti a köszönet.
ááá, tényleg Szürkének is óriási köszönet!!!
[size=9:3c1ko8ua](tudtam, hogy véletlenül ki fogok hagyni valaki fontosat... )[/size]