- Köszönetek: 0
MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Leguanember írta: majd egymásról szedegetnénk a böglyöket -nagyon elitista idötöltés
Melkor meg röhögve nézi, mi?
Más: tényleg nem ártana, ha lenne olyan víz, amiben mosdani lehet... én, ha tiszta, akár jeges vízben is megfürdöm...
Laurelen: ha nem fürdenél, egy idő után egész autentikus tündegörény lennél..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Csakaz Uristen a joszagu, mint tudjuk ß)Laurelen írta: no, nem kéne mán szétoffolni a topicot...de tünc nem büdös, tünc jószagú!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- _Neo
- Nem elérhető
arra azert kivancsi lennek, draga Laurelen, h mit fog szolna majd a parod egy het no paras no furdes utan, mikor atolelne, de a sok legy mar zavarja... Meg en is szoktam furdeni, pedig igenytelen kollegista vagyok...Laurelen írta: minek vitázni itt a fürdésrQl, ne fürödjünk... no fürdés no para, no water no cry
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- _Neo
- Nem elérhető
10 eves korom ota nem patakfurdozom, de Tim draga, az 5let nem rossz ß)Timona írta: OFF
Jajj ne nyafogjatok má' annyit, legalább volt folyóvizetek, én ha túrázom alapból patak és forrásvizben szoktam tisztálkodni, már amikor van miben..., az meg sose nem lesz langyos
Puhányok!!! :tongue:
ON
Szervezunk egy Naturistak Csoportjat es a zuhanyzoban valo tisztalkodas helyett testuletileg levonulunk egy kellemes patakocskahoz enekelni es/vagy furodni... ß)
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
1) beszappanozod, tusfurdozod magad (nekem kek volt olyan piros pottyokel, amin Brandir szanaszet rohogte magat meg Pecsen, mondvan, h egy fiunak mennyire gaz mar az ilyen, de hat "for men" ez volt rairva)
2) kozben enekled a dalt.
3) na a harmadik vsz-nal van egy olyan resz, hogy "High's the fee..." ahol is az enekes lazan kivagja a magas cét... no, akkor kell beugrani a hideg viz ala, Te is kivagod (en is kivagtam)
Szal: no para!!!
[size=9:xvk28n0m](utalom a hideg vizet amugy... de ezt mint csapvez nem mondhatom el csak ugy!!!)[/size]
- Timona
- Nem elérhető
Jajj ne nyafogjatok má' annyit, legalább volt folyóvizetek, én ha túrázom alapból patak és forrásvizben szoktam tisztálkodni, már amikor van miben..., az meg sose nem lesz langyos
Puhányok!!! :tongue:
ON
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- _Neo
- Nem elérhető
Toma gazda/Vöröspuli írta:
Adelard írta:
Leguanember írta: Velemben is van melegvíz, de a Nap állása mutatja meg, hogy mikor. Csak jól kell idözíteni...
persze, hajnali háromkor kell kelni ([size=9:3uss4dan]én akkor mindig tudtam melegvízben zuhanyozni[/size] )
Hallottam olyan pletykákat hogy a Tábvezek használják el a melegvizet meg ilyesmik. tény reggel 5 kor még-már nem volt melegvíz
Kikerjuk magunknak! En egyszer, utolso nap furodtem langyos vizben!
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Holtak vezére
- Nem elérhető
csak nem annyi amennyi kellett volna.
úgyh aki korán kelt melegvizet lelt
a többiek nem
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Rabyn
- Nem elérhető
Ja azé lett a tábor fele beteg 5 nap után:DDDDInczy írta: Tábor meg teljesen üdítő volt a hidegvízzel, elvileg ez is az egészséges, szal...
Nem amugy nem volt olyan gázos ahideg víz, föleg mikor egyszer sikerült langyosat kifogni és üvöltve énekeltük a fürdönotát alatta:DDD ("De szebb a melegvíííííz úúúúúrii doloooog"):DD
szerintem a lejutás egy táborhelyre még a legkisebb gondok közé tartozik
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ja...szal csak Szürkének akartam ezt írni...
hm...nekem nagyon teccet a folyamat hideg víz...egyszersem fürödtem még langyosban sem,de ez volt a pláne...legalább nem aludtam el olyan korán!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Inczy
- Nem elérhető
Lesz melegvíz, majd szugeráljuk...
Tábor meg teljesen üdítő volt a hidegvízzel, elvileg ez is az egészséges, szal...
Feel the sunshine
- Toma gazda
- Nem elérhető
Adelard írta:
Leguanember írta: Velemben is van melegvíz, de a Nap állása mutatja meg, hogy mikor. Csak jól kell idözíteni...
persze, hajnali háromkor kell kelni ([size=9:bq02t2n8]én akkor mindig tudtam melegvízben zuhanyozni[/size] )
Hallottam olyan pletykákat hogy a Tábvezek használják el a melegvizet meg ilyesmik. tény reggel 5 kor még-már nem volt melegvíz
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Adelard
- Nem elérhető
persze, hajnali háromkor kell kelni ([size=9:1mrn0gno]én akkor mindig tudtam melegvízben zuhanyozni[/size] )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
_Neo írta:
Erre elvileg megoldas a tabori orvos (kotelezo is)...Rabyn írta: (cak halkan) azért azt is vegyétek figyelembe hogy egy kórház ne legyen messze a táborhelytöl.. Tavaly elég sokat autokáztunk ha emlékeztek:D
Hát ha olyan lesz mint a tavalyi volt. (boccs de a nőt láttam vagy 2x. tábor elején és végén és ha odamentem hozzá valamiért azt se tudta miről beszélek....)
Ebben az évben olyan helyre tegyük a tábort ahol van melegvííz.DD
- Cicaful
- Nem elérhető
Inczy írta: Kemence.. naaagy domb, erdő... És még a Börzsönybe is fel lehet kirándulni, rengeteg turista út van errefele.
Egy darab nyau is támogatja a Kemence projectet - ott aztán lehet bringázni (Csóványos rulzik, még gyalog is, a maga cirka 930 m-es magasságával) (és permí akar olyat csinálni...)
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
_Neo írta:
Erre elvileg megoldas a tabori orvos (kotelezo is)...Rabyn írta: (cak halkan) azért azt is vegyétek figyelembe hogy egy kórház ne legyen messze a táborhelytöl.. Tavaly elég sokat autokáztunk ha emlékeztek:D
Most elképzeltem egy in situ vakbélműtétet, bocs...
Our knees do not bend easily
- _Neo
- Nem elérhető
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
(Kezdek rájönni, hogy Velem mennyire klassz hely...)
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Inczy
- Nem elérhető
Nagy Nyárinak tényleg tökéletes hely, mivel a civilizációtól igencsak messze esik, elég kihalt, bolt vagy van, vagy nincs, busz szintén, de a környezet tényleg csodás, patak, naaagy domb, erdő, nyugi. És még a Börzsönybe is fel lehet kirándulni, rengeteg turista út van errefele.
Szóval szuper hely, és egyáltalán nem drága. Itt van fenn a határnál a világ végében, ember keveset jár erre. Szal tiszta Velem.
Mondjuk én nem a Bence szállóban, hanem a Kőrózsa panzióban voltam. Utóbbi összkomfortos, kulturált, de nem tud sztem ekkora tömeget befogadni. Szal a Bence Szállót tényleg érdemes megfontolni!
Amúgy Szob nem egy nagy távolság, kb 30 km Kemencétől, vagy annyi sem, Balassagyarmat pedig még kevesebb, asszem 10-15 km. Ha jól emlékszem. Szal annyira nem vészes a civilizáció távolság ha van autód.
Feel the sunshine
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Olosta
- Nem elérhető
Ha már így ajánlgattok lehetséges helyszíneket, én is megteszem a magam ajánlatát.
Kemence, Bence Szálló.
Kb. több, mint 10 éve jártam ott. Nagyon szép a hely. Ha emlékeim jól csalnak nincs nagyon közel a faluhoz (de nagyon messze sem), meg van a közelben egy strand is (vízimádóknak), meg a Kemence-patak. Biztosat még nem tudok mondani, mert voltam vagy 8 éves, mikor ott táboroztam, de azért néhány emlékkép elevenen él bennem.
Szóval, maga a szálló kb. 100-120 férőhelyes, 3-5-8 ágyas szobákkal. Sátorverési lehetőség elvileg van. Van egy nagy étterem rész is, ami tökéletesen megfelel közösségi foglalkozásokra is. És elvileg nemrég újították fel, vagy jelenleg is felújítás állapotában van.
A Szálló jelenleg (ha jól tudom) a Kiskunfélegyházi Önkormányzat tulajdonában van, vagy legalább is van valami köze hozzá (vannak ismeretségeim a hivatalban ).
A következő linken még pontosabb infókat is megtudhattok a hellyel kapcsolatban:
www.freeweb.hu/dt/kemence.html
És ezennel segítségemet is felajánlanám a komolyabb tábor szervezéséhez (ilyen kreatív cuccokra gondoltam csinálni – oszt eztet mostan jól megaszondottam ). Szal, ha bármi olyanban segíthetek, amit a leendő szervezők rá tudnak bízni egy pesttől távolabb lakó, eddig MTT-s rendezvényeken nem aktívkodó, ámde nagy lelkesedéssel rendelkező személyre, akkor lehet nekem is szólni.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Drizzt
- Nem elérhető
Szürke / sebcsaba írta: A szilvásváradi kempingről nagyon jó emlékeim vannak, kultúrált, szép, nyugalmas, csodás környezetben.
Jót tenne ennek egy MTT-s tábor ?