Forostar - Bemutatkozások

Több
18 éve 9 hónapja #266065 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
No, én is írok valamit magamról...

1985. aug. 22, valamikor dél körül, ha jól emlékszem. Ez a születési időm volt. A helyszín: Bp. 1 nővérem van, akinek van egy nagyon édes, aranyos babája, 1 éves múlt már, Zitának hívják. 1 kutyám van már csak, de majd még lesz több is, gondolom. Ő Zico, egy kan németjuhász.
Fóton lakok (ez Bp mellett van), de Szegedre járok egyetemre, alkalmazott matematikus szakra. Az MTTvel még valamikor 2002 tavaszán ismerkedtem meg, szóval az alapítás előtt, így ott is voltam az alakluló konferencián Szegeden.
Fontos rólam tudni, hogy nem vagyok normális, szóval csak óvatosan (őszintén, lehet valaki normális, ha van két Melkor Bátyja, és az egyikük Ery???). Legfőbb hobbym a novellaírás, meg színdarabírás, de célom, hogy ez ne csak hobbym, hanem az életem is legyen, világhírű író akarok lenni. Emellett színházi rendező. Szeretem az igényes zenét, pl. Mike Oldfield, Bocelli, Gregorian, meg hasonlók.
Az utóbbi 1 évben mondhatni határozottan kiestem az MTT életéből, köszönhető ez Szegednek. De igyexem azért ittmaradni, és csinálni, amit tudok, csak kissé nehézkes ez a dolog.
Ne lepődjetek meg, ha táborban nem feltétlenül mindig leszek jókedvű, vagy éppen elhúzódok egy csöndes kis sarokba olvasni, vagy akármicsoda, most ez ilyen... szóval csak hiányozni fog Ákosom, úgyhogy nem kell aggódni, nem valami komolyabb problémakör ez, meg nem a ti hibátok, "csak" Ákos...
Másegyéb..... ööö.... szeretek olvasni, mostanában esősorban Márait, de imádom a krimiket, Sherlockot mindig, nomeg Poirot-ot is, ide venném még a HPt, mivelhogy az is krimi. Aztán szoktam mé génekelgetni, most épp az egyetemi kórusban, de ötödikes korom óta mindig énekelek valahol (nem csak a fürdőszobában..)

Egyéb értelmes dolgot nem tudok mondani, majd találkozunk holnap.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #265190 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Üdv! Én is jelenkezem.
Nos mit mondjak??? :roll: 1991 jan. 1-én születtem... Keveset beszélő tipus vagyok. Tolkiennel először estimese keretében találkoztam, mikor felolvasták nekem a Babót. Ezután egyre több Tolkient olvastam. :) Szeretem a kalandfilmeket és a vígjátékokat. Ha zenét halgatok, akkor általában komolyzenét illetve kedvenc filmjeim zenéjét hallgatom. Még senkit sen ismerek igazán, úgyhogy a tábor ennyiből is izgalmasabb lesz :sungl:

Más lett a világ
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #264557 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Sziasztok! Pippinhez hasonlóan én is nagyon örülök hogy ide kerültem. :D :D Mit kell rólam tudni? 15 éves vagyok ( leszek aug. negyedikén), meglepő és váratlan fordulat szeretem Tolkient és műveit, ezenkívül a Sw-t és még sok-sok-sok minden mást (pl. a kakaós tésztát). Könyvek terén minden evő vagyok, filmek terén majdnem ( NEM szeretem a horrort). Néha (sokszor) megkapom hogy furcsa vagyok, de a barátnőim már megszokták, úgyhogy senki ne lepődjön meg ha minden ok nélkül elmászkálok és mániákusan futkosok fel-alá különböző lépcsőkön, és már kezdek leszokni arról hogy beszélgetés közben felállok és eltűnök ( so ha megpróbálnám a tettlegességig is elmehetek hogy megakadályozzátok, ez is a terápia része). Ööööö... kb. ennyi. Csá!
Ui.: voltam az idei LEP-en és farsangon is ( szerepeltem a PHE-ben), nem tom ki emlékszik rám és elszánt melkorista vagyok( mikor ezt otthon bejelentettem azok akik értették kicsit furcsán néztek rám)

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #264545 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Ezek szerint ide kerültem, mert értesítőt azt nem kaptam... :twisted:

Üdv néktek! Én Fertőrákoson lakom, Szombathelyen tanulok, és vagy magyartanár leszek, vagy filmes emberke, még nem dőlt el... tavaly augusztusban jött rám a GyU mánia, de azóta elhatalmasodott... ész nagyon szeretjük Tolkien bácit, meg eszt a fórumockát isz, gollam, gollam.

Egyébként én is szeretem még a SW-t, ami már régebb óta tartó mániám, 3 bírom a HP-t, de nem tartom kultnak, csak szórakoztatónak...

Zeneileg az operát, rockoperákat, musicaleket, Republicot szeretem.
Imádok írogatni meg rajzolni, majd viszek ezt-azt...

Kedvenc szereplők? Hm... szerintem mindenki tudja, na jó, ha vki nem: a Helytartó és egész családja, Gollam, Samu, Galadriel, Théoden király...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #264124 Írta: Pippin
Pippin válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Helló Mindenki!!! :hello:

Naggyon-naggyon örülök hogy ebbe a csapatba kerültem!!! :D :lol:
Tök jók a tagok, bizti nagyon klassz csapat leszünk!! :D És ebben a csapatban van a legjobb barátnőm, Serrana is, aminek szintén nagyon-nagyon örülök!! :D
Meg persze fontos ok (ezért is jelöltem ezt a csapatot) hogy Ery a csap.vezünk, és én melkorista vagyok :twisted: (Bár ez a keretjátékba kevéssé illik bele.)

Bemutatkozás:
14 éves budapesti lány vagyok, tele életkedvvel és energiával (bár ez pár éjszakázás után lehet hogy apadni fog :wink: ). Már tavaly meg tavalyelőtt is voltam táborban (tavaly Curufinces voltam, és ott is pont piros volt a színünk, ami tök jó, mert szeretem a piros színt :) ).
Amit úgy érzem fontos rólam tudni, hogy versenyszerűen sakkozom, és egyszerűen imádom!! :D Épp ma este értünk haza az országos korosztályos sakkbajnokságról, ahol 2. lettem, ami tök jó, és ezzel kijutottam az eb-re!! :D Bocsi, ezt nem dicsekedésnek szántam :oops: , de most annyira örülök neki, hogy muszáj minél több embernek elújságolnom.
Ja és bármily meglepő nagyon szeretem a Gyűrűk Urát! :wink: (és egyéb Tolkien műveket is.)
Meg egy csomó mindent még: Harry Pottert, Star Warsot, meg mindenféle ehhez hasonló fantasztikus-nemvalóságos sztorikat. :) És Meg Cabot (Jenny Caroll) könyveit is nagyon bírom, bár a csapatlistát elnézve, nem sokan lesznek akik osztják ebben a nézetemet... :roll: (Gondolom a legtöbben nem is ismerik.)
Meg nagyon szeretem a természetet, imádok túrázni! :) Bár igen megtévesztő tud leni, mikor azon nyavalygok hogy jaj de fáj már a lábam, de azért én olyankor jól érzem ám magam! :wink: És az elmúlt 2 évben voltam olyan idióta, hogy nem mentem el se az éjszakai (1. évben fel se ébredtem amikor riadóztak, 2. évben már felébredtem de nem volt kedvem menni), se az egész napos túrára - holmi fáradtságra hivatkozva, pedig ebben a táborban ez nem lehet kifogás! :P

Ja és előre szólok hogy késni fogok a táborból :( , mert csak 2. nap délután vagy este fogok megérkezni, mert sakkversenyen leszek Szombathelyen.

Most más nem jut eszembe hirtelen, úgyhogy ennyi.

Pippin (Kinga) :pippin1:


U.i.: Ja, az aláírásomról jut eszembe: lehet engem Pippinnek és Kingának is szólítnai, általában mindkettőre hallgatok :P Bár mtt-s körökben jobb szeretem a Pippint, de úgyis vannak jópáran akik Kingaként ismertek meg, mikor még nem volt nickem, és azóta is így hívnak... (Sőt volt olyan ember is aki sokáig Kincső hugaként azonosított be :P )
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #264091 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Szia kedves olvasó!
Én a senior kategóriába tartozom koromnál fogva. Dolgozom. Ez lesz a harmadik Tolkien táborom. Közvetlenül az első velemi tábor elött csatlakoztam a társasághoz. Mindebből könnyen kitalálható, hogy szeretem a jó meséket, fantasztikumokat; és különösen szeretem Tolkient. Visszahúzódó, gyakran a másik kezdeményezésére váró típus vagyok. A jól ismert társaságba azért közlékenyebb, oldottabb vagyok, de a szinpadon nem enyém a főszerep, hacsak nem trapista szerzetest kell alakítani. A kirándulást, erdőn-mezőn bóklászást szeretem, de éjszaka nem mindig lehet ilyen célból fölverni: "Ha én egyszer alszom, akkor alszom,... érted ugye, mit akarok mondani" /Samu a tünde fleten Lórien határán/
Blogot nem írok, ne is keresd! Viszont elérhető vagyok priviben, mailen: patp@freemail.hu , de ha tényleg fontos és sürgős neked, még nem haraptam le utólag egyetlen telefonáló fejét sem: 30/3243723

Sirgon Esgalnor azaz Pataky Péter
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #263495 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
üdv!
akkor elkezdem.. 1989 május 13-án születtem Budapesten, jelenleg Alsóörsön élek ami a Balaton partján van. ebből kifolyólag vitorlázom meg úszom meg evezek meg hasonló vízhez kapcsolódó sportokat űzök. régebben vívtam (párbajtőr) de ezt abbahagytam a kendo kedvéért. Tolkiennel korán kezdtem ismerkedni, óvodás koromban már olvasták nekem a Babó-t mint estimesét, a Gyűrűk Urát meg ötödikes vagy hatodikos koromban olvastam, és megtetszett. Toma gazda mondta hetedikben vagy nyolcadikban hogy létezik ez az oldal így regisztráltam de csak később kezdtem fórumozni. hát így kerültem ide, és nem bántam meg mert jó társaság jó irodalmi alapokon meg minden. Tolkienen kívül szeretem Orwellt, Pilinszky-t, Arany Jánost, meg Villont. meg minden jó művet. na majd úgyis megismer aki akar..
elérhetőség:
06-30-437-1899 /mobil/
holtak_ve@hotmail.com /msn, e-mail/

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #263435 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Üdv!

Először is szeretnék üdvözölni mindenkit. A csapatbeosztást tekintve rendkívül jó csapatot fogunk alkotni.
Itt a topikban az ismerkedésen túl az előkészületekeről fogunk majd beszélni.
Előzetes találkozót nem szeretnék, de ha ez lesz a köz óhaja akkor nem zárkózom el előle.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #263270 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Forostar - Bemutatkozások
Üdv!

A félreértés elkerülése végett: nem fogok msot ide bemutatkozást írni. Csak Bátyó (mármint UlmoBátyó) kedvéért írok ide.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #263256 Írta: Ulmo
Forostar - Bemutatkozások téma létrehozva Ulmo által
Itt lehet bemutatkozni a csapattagoknak.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.148 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére