- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Cueddo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
üdv mindenkinek!
köszönet Ulmónak, én is ittvagyok
tökjólenne tartani egy közös csapattalit, csak aug14-ig még nem nagyon vagyok itthon, de utána szinte bármikor ráérek.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- gilloth
- Látogató
Mindenkinek jó Lammast, aki megy!
Panni: köszi, én is pont így.....
Aiya Eglar! Jó hogy itt vagy
Kincső: köszi....
Elhagytam egy T-dugót. Remélem, legalább az MTT találta meg és nem valami ismeretlenek.....
Mért? Mért nem aludtam én is kint Veletek?
Hajahaj.. msn... mért nem lehet a Yahho-val öszekapcsolni?
- Panni
- Nem elérhető
telcontar írta: Mivel július 31 még nem igazán jó a táborozóknak, ezért az utolsó nyári tábortüzes móka, Lammas (aratásünnep) időpontja augusztus 6 szombat.
Helszín és program a szokásos, délután felbattyogunk (a sok kérés ellenére a délelőttui rész kevesek érdekelt legutóbb).
Tehát Lammas lesz!!!!
telcontar írta: angolosoknak kis kivonat a lammasrol mint pogany unneprol
Aug. 1st - Lammas ( Lughnassadh (Celtic), Cornucopia (Strega), Thingtide (Teutonic))
Tarot Cards: Justice, The Wheel of Fortune
Altar Decorations: corn dolls, dried indian corn ears, sunflowers, wheat stalks
Herbs: acacia flowers, aloes, cornstalks, frankincense, heather, hollyhock, myrtle, oak leaves, sunflower, wheat Incense: rose, sandalwood
Gods & Goddess': Lugh (Celtic solar diety worshiped by ancient Druids), John Barleycorn (personification of malt liquor), Demeter, Ceres, Corn Mother, and all dieties presiding over agriculture.
Colors: golden yellow, orange, green and lt. brown
Gemstones: aventurine, citrine, peridot, sardonyx
Food: Homemade breads, barley cakes, nuts, wild berries, apples, rice, lamb, berry pies, elderberry wine, ale, meadowsweet tea
Lore: A time of the early harvest, when the Mother begins her croning. What has been asked for during the Summer Soltice is ready to be. Along with celebrating the first fruits of harvest it can also be a good time for bonding with animals and nature.
This is the celebration of the first fruits of the harvest. The Sun King, now Dark Lord, gives his energy to the crops to ensure life while the Mother prepares to give way to her aspect as the Crone. Now is the time to teach what you have learned, to share the fruits of your achievements with the world. Wheat weaving, such as the making of corn dollies, is traditional. Bread is baked and the altar is decorated with fruits and vegetables of the harvest.
telcontar írta: Helyesbítés: én sajna mégsem. Túl sok dolgom akad pénteken, muszáj aludnom előtta. De jó szórakozást a többieknek.
Na fiaim, ROCKBULI!!!!
Most csütörtökön este 10-kor Ráday (találkozó a megnevezett időpontban a Kálvin téri metró kijáratnál). Rock, metál és igénytelen rockerkocsma, garantáltan kitűnő zenékkel. Adelard és én biztosan megyünk.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Artemisz
- Nem elérhető
Panda írta: Hyarnustar népe, és Forostar népe, as well: ki jön szombaton Lammasra, a tábortüzes talira?????? :szépennéz:
Ez hol és mikor és mennyiért?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Panni
- Nem elérhető
Maglor írta: Hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is És végre mikor feltévedtek msn-re, jönnek tesóim és kipaterolnak :bawling:
Ráadásul esik az eső. Nem is kicsit. Szeretem az esőt , de ahogy mondani szokták, a jóból is megárt a sok.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Maglor
- Nem elérhető
HUGIIIIIIIIIIIIIIII! Sziaszia! Eru hozott köreinkben!!!!!
Hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Panni
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Gandalf írta: Panni: ez a "Farock" a pohárnokságunkról, amúgy Hammerfall-szám.
Csokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Egy csoki rendel Gandalfnak
Silima, holnap megnézlek, csak most épp öcsémet rúgtam ki fél percre és érthető okokból nem engedi, hogy felnézzek az msn-emre vajon mér...
Szia Eglar ! Ezek szerint megleltek minket a tünceink is
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Panda: msn? pl: most de már nem sokáig.
Lammasra? nemhiszem... Szerkesztőségi talira sem biztos hogy eljutok (és az most fontosabb volna [size=9:xy4cy39m]és az anyagiak is közbeszólnak[/size])
- Panda
- Nem elérhető
Apropó, mikor jössz már msn- re?
Hyarnustar népe, és Forostar népe, as well: ki jön szombaton Lammasra, a tábortüzes talira?????? :szépennéz:
- Eglarcarien
- Nem elérhető
A Szó (l)egyen mindnyájatokkal! (már hiányoztok )
NŐVÉRKÉM: en aznap legkevesebb 3 embernek SZÓltam a dologról, de ugy tunik, ezuttal befuccsolt az MTT-s jol bevett tovabbados infoaramlas... :irtora naon szegyenkezik es bocsanatot ker:
(ja, bocs nemet billntyuzet van elottem, halal keresi tovabb az ekezeteket)
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Silima
- Nem elérhető
Panni írta: Silima, van msn-ed?????
Hm, nos, ez egy nehéz kérdés... Hivatalosan nincs, de van, psszt! Gilg már rámlelt...
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Csokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ne mindegy én is búsongok egy sort.
Úgy látom nekem szerencsém van a családdal, ők eléggé megértik, hogy miért vagyok búskomor. Viszont netezni nem tudok rendesen, mert most épp Salföld nemes községének polgármesteri hivatalában ücsörgök.
Olvasva a hozzászólásaitokat majdnem bőgök, ami felettébb kellemetlen két kemény helyi erőcsávó jelenlétében.
A gyertya tényleg bűvös lehetett, mert a felét sem tudtam elmondani annak, amit akkor éreztem. És most, bár nincs gyertya, megint csak nem tudom megfogalmazni azokat a dolgokat, amiket átéltem. Minden este veletek alszom el. És reggel rosz arra ébredni, hogy nem vagytok ott... Ez már kicsit szappanoperás , de télleg így van. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen mérvű érzelmeket tud kiváltani belőlem egy tábor. Vagyis hát nem a tábor, hanem végülis az emberek, és főleg ti, a csapat.
Szeretnék megint veletek lenni. És még én is vállalnám a szar kosztot. Meg a tűz mellett alvást Bár most is nyögöm, mert kissé megfáztam, és nem igen van hangom De megérte...
És SZÓval alvás is hiányzik, most egy kispárnát SZOrongatok
SZÓval csak azt akartam mondani, hogy truli, bibircs, lorla, és nem utolsó sorban mutymuty.
Jövőhéten otthon leszek, és nem ússzátok meg az MSN nyavajgásaimat
Puszi mindenkinek.
(Gilg, nekem nem jött meg, elküldenéd mégegyszer? )
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
As long as I remember
We´ve marched across this land
Oh, oh!
Reached for a new horizon
Pulled by the killing hand
Oh, oh!
All fed up with lies
The time has come
To break these chains and fly
Here we stand, bound forevermore
We´re out of this world, until the end
Here we are, mighty, glorious
At the end of the rainbow
With gold in our hands
We know the treasure lies
Beyond the pouring rain
Oh, oh!
Our quest will last forever
For you it´s all the same
Oh, oh!
No one can deny
Our future´s set
To reach above the sky
Here we stand, bound forevermore
With gold in our hands
Let´s fly away through the rain
Fly high, to ease the burning pain
Oh, the colours fading out
The light is shining in the night
It´s up to you, it´s worth the fight
Search before the colours fade
Here we stand bound forevermore
With gold in our hands
- Panni
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Hmmm hátöööö.... már 2 napja elküldtem ímélben... ezek szerint nem érkezett meg? Tényleg... akinek megérkezett legyen, oly kedves és jelezzen vissza. kösziii
vedd úgy, hoyg jeleztem
Úgy, hogy ma felvett valaki az msn listájára, igazából nem néztem meg a mail címet, de silima neve dereng róla.... vagy nem jól láttam?Gilgolwen Nimrandir írta:
Hogy lehet ekkora szmájlikat tenni e kérdés mellé, amikor néhány hsz-sal (vagy oldallal) előbb Silima fájón közölte, hogy nem lehet msn-je!? ()
Gilg... hugocskád várja, mikor tévedsz msnre
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Maglor írta: te Gilg, hogy lehetne azt a nyulat eltulajdonítani tőled az oldaladról?
Mert én rámentem a hivatkozásra, de nem nyitotta meg... Vagyis kiírt egy frappáns hibaüzenetet... nyüfff
A SZó legyen veled!!!!!
Tegnap nem voltam, de amint látom Kincső megválaszolta a kérdésedet.
Narbeleth írta: Szerintem nyugodtan küldheted ide Gilgo, nem hinném, hogy telefonos zaklatók hada szállna meg minket a többi csapatból !
Hmmm hátöööö.... már 2 napja elküldtem ímélben... ezek szerint nem érkezett meg? Tényleg... akinek megérkezett legyen, oly kedves és jelezzen vissza. kösziii
Hogy lehet ekkora szmájlikat tenni e kérdés mellé, amikor néhány hsz-sal (vagy oldallal) előbb Silima fájón közölte, hogy nem lehet msn-je!? ()
Artemisz: ez nagyon teccccccik :hello:
- Artemisz
- Nem elérhető
Hyarnustar erdei indulója, avagy A Númenori Partizánok:
Tengeráron, ősrengetegen át
rajta, indulj, te hős csapat
Középfölde szép vidékét,
erdeit hogy felkutasd!
Szívünk bátor, fegyverünk kacagás
felvidul már, ki erre jár,
lépteinktől szőlő sarjad,
Ardán oszlik a homály.
Fortirios népe, lásd hát:
Hyarnustar az élen halad
Zászlórúd hegyére tűzzük
címerül a Vérnyulat!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Üdv Hyar-Nyúl-star nemes népének.
:D:D:D:D:D
Alyr, ez tipikus. Tipikusan jó!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Panni
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Rana: GRAAAT! :hello:
Silima: Szőlő, ribizli, egyre megy... [size=9:1ilso8f0]( a ribizlibor is fincsi )[/size] Toma epernek nézte
Én répának, de az legalább megy a nyúl-imadge-hez
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Narbeleth
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: én is sok sikert kívánok Rananak Artemisznek és Gandalfnak!!! :bounce :bounce: :bounce:
Az összegyűjtött telefonszámokat email és msn címeket levélben küldjem el mindenkinek, vagy ide a topicba másoljam be? (bár ez utóbbi számomra nem túl szimpatikus megoldás, mert ha jól tudom, később, nem csak a csapattagok számára lesz látható a topic/fórum)
Szerintem nyugodtan küldheted ide Gilgo, nem hinném, hogy telefonos zaklatók hada szállna meg minket a többi csapatból !
- Narbeleth
- Nem elérhető
Silima írta: Gandalf: sok sikert és kitartást hozzá! Szó veled van!
Meg kell állapítanom, hogy vissza szeretnék menni Fortiriosba, és a nyikorgós ágyamon (vagy még inkább a tábortűz mellett...) aludni, és tejfölöskenyeret enni reggelire... Nagyon hiányoztok már most.
Nagyon szeretem a családomat, de ők egyáltalán nem értik az elvágyódásomat (ami nálam SZOkatlan...). SZÓval:
Nem kell többé ketchup, mustár...
Amikor hazaértem, anyám kijelentette h egy idegen van a házban... mmint, hogy megváltoztam ésmár nem vagyok annyira az ő pici lányuk...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Szóval egy Hyarrostar-os szoba lesz. Bárányok a falra füvel és nélküle?Ranamarth (Endóriel) írta: egyébként teljesen narancssárga lesz a szobám:)))))
- Panni
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."