- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266788
Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Silima, egyetlen, drág szarvasőzünk; a család nálam sem túl toleráns azzal szemben, h visszavágyom... Szóval nem vagy túlságost egyedül...
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
19 éve 3 hónapja #266786
Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gilg, küldd el e-mailben, úgyis Nálad vanak a címek!
(Aki nem jut a közeljövőben nethez, az meg itt a topicban se nézhetné meg.)
(Aki nem jut a közeljövőben nethez, az meg itt a topicban se nézhetné meg.)
Téma zárolva.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266784
Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
én is sok sikert kívánok Rananak Artemisznek és Gandalfnak!!! :bounce :bounce: :bounce:
Az összegyűjtött telefonszámokat email és msn címeket levélben küldjem el mindenkinek, vagy ide a topicba másoljam be? (bár ez utóbbi számomra nem túl szimpatikus megoldás, mert ha jól tudom, később, nem csak a csapattagok számára lesz látható a topic/fórum)
Az összegyűjtött telefonszámokat email és msn címeket levélben küldjem el mindenkinek, vagy ide a topicba másoljam be? (bár ez utóbbi számomra nem túl szimpatikus megoldás, mert ha jól tudom, később, nem csak a csapattagok számára lesz látható a topic/fórum)
Téma zárolva.
- Panda
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266782
Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
ÉLJEN SOKÁ HYARNUSTAAAR!!!!
Kedves népek, nagyon bocsánatot kell kérnem tőletek azért, amit a gyertyás beszélgetésen mondtam. Holnap kifejtem, mert most nemszeretm a fórumot, ugyanis eltűnt egy gyönyörű hosszú élménybeszámolóm.
És csak azt tudom mondani, amit ti is. Síróparti msn- en... Nagyon szeretlek titeket, nyúl népe!
Kedves népek, nagyon bocsánatot kell kérnem tőletek azért, amit a gyertyás beszélgetésen mondtam. Holnap kifejtem, mert most nemszeretm a fórumot, ugyanis eltűnt egy gyönyörű hosszú élménybeszámolóm.
És csak azt tudom mondani, amit ti is. Síróparti msn- en... Nagyon szeretlek titeket, nyúl népe!
Téma zárolva.
- Silima
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266779
Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gandalf: sok sikert és kitartást hozzá! Szó veled van!
Meg kell állapítanom, hogy vissza szeretnék menni Fortiriosba, és a nyikorgós ágyamon (vagy még inkább a tábortűz mellett...) aludni, és tejfölöskenyeret enni reggelire... Nagyon hiányoztok már most.
Nagyon szeretem a családomat, de ők egyáltalán nem értik az elvágyódásomat (ami nálam SZOkatlan...). SZÓval:
Nem kell többé ketchup, mustár...
Meg kell állapítanom, hogy vissza szeretnék menni Fortiriosba, és a nyikorgós ágyamon (vagy még inkább a tábortűz mellett...) aludni, és tejfölöskenyeret enni reggelire... Nagyon hiányoztok már most.
Nagyon szeretem a családomat, de ők egyáltalán nem értik az elvágyódásomat (ami nálam SZOkatlan...). SZÓval:
Nem kell többé ketchup, mustár...
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266778
Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ha minden igaz, holnap kezdem meg a műhelymunka-gyakorlatomat a Katolikus Rádiónál, nekem is drukk, hogy ne bánjam meg, hogy ide jöttem! Két hetet szeretnék lehúzni ott, jó lenne minél több órát igazoltatnom az egyetemnek...
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266776
Írta: Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ungabunga Artemisz & Rana! :bounce:
Hiányoztok...
Hiányoztok...
Téma zárolva.
- Panni
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266774
Írta: Panni
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Szurka mindenkinek, akinek szüksége van rá!!!!!!!!!!!!
HIÁNYOZTOOOOOOOOOOOK nyüfff....
HIÁNYOZTOOOOOOOOOOOK nyüfff....
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
- Maglor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266764
Nyüff!
Hiányzik a banda. És nincs senki aki vígasztalna....
Drukk mindenkinek... A kressz nem nagy cucc... Másodikra nekem is megvolt... Kicsi amazonunk!
Hiányzik a banda. És nincs senki aki vígasztalna....
Drukk mindenkinek... A kressz nem nagy cucc... Másodikra nekem is megvolt... Kicsi amazonunk!
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266754
Írta: Artemisz
Szurk megy!!!! Köcc!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Artemisz válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ranamarth (Endóriel) írta: unga bunga kedves Artemisz...ha már itt tartunk nekem is lehet szurkolni a holnapi elsősegély miatt
Szurk megy!!!! Köcc!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Silima
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266752
Sok sikert, Artemisz!! Szintén sokat, Rana!!!
Megkérhetek mindenkit, aki csinált képeket, hogy rakja fel őket a netre? /me ilyenkor sajnáklja, hogy nincs fényképezőgépe...
Megkérhetek mindenkit, aki csinált képeket, hogy rakja fel őket a netre? /me ilyenkor sajnáklja, hogy nincs fényképezőgépe...
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266751
Írta: Ranamarth (Endóriel)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
unga bunga kedves Artemisz...ha már itt tartunk nekem is lehet szurkolni a holnapi elsősegély miatt
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266743
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Ha lesz csapattali, szerzek mindenkinek poharat, amit aztán hazavihet és nevével felcímkézve ereklyeként eltehet! Oké?
Kérek nagyon szépen unga-bungát, mert pótfelvételi eljárás keretében jelentkezni fogok óvónéni szakra
Előre is köcc!
Majd re!
Kérek nagyon szépen unga-bungát, mert pótfelvételi eljárás keretében jelentkezni fogok óvónéni szakra
Előre is köcc!
Majd re!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Silima
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266713
Halihó, drága feleim!
Már most elmondhatatlanul hiányoztok!!! Töredelmesen bevallom, este nem bírtam ki és bőgtem egy sort a (még mindig zsírkrétás ) csapatpólómat ölelgetve... Rossz volt eljönni. Nem szeretem az elválást, pedig nem vagyok egy szentimentális típus, de akkor is rossz volt elbúcsúzni (nagy köszönet azoknak, akik Győr felé jöttek, közelebbről Gilgnek )
Egyébiránt meg: nem tudom, hogy csináltátok, hogy kiirtottátok belőlem az antiszocságom nagy részét! Így is sajnos elég sokat ültem elvonultan, de ez csak töredéke az átlagnak!! Nem tudom, mi ütött belém, hogy meg mertem szólalni (majdnem teljesen idegen) társaságban, de nagyon köszönöm mindenkinek!
Külön köszönet:
Angwen csapvez-helyettesünknek az egészért
Artemisznek, hogy megismerhettem, meg a szőlőt
Estelnek a nagy ölelésekért, és hogy megállás nélkül buherta a gyűrűmet (hidd el, már hiányzik!! A nyarvogás nem annyira )
Gandalfnak a favicceiért
Gilgnek a hazaútért. Rossz volt elintegetni téged!!
Gillothnak a beszélgetésekért
Idhrennek a hegymászásokért, és hogy elviselte, hogy a nyakán lógtam
Karesznak a zenéért és a folyamatos vigyoráért
Kincsőnek a pólókért, az ölelésekért, és hogy megpróbálta helyrepofozni a lelkivilágomat
Maglornak a hátvakarásért (röf-röf ), a tábortűzért, a Smoke On The Water-hallgatásért
Narbelethnek a segítségért éss hogy megtanított rá, hogy nem a külső számít... :vérnyúl:
Pandának az ámulatba ejtően sok energiájáért :kalapmegemel: (ha ráérsz, eljöhetnél hozzánk pl. felásni a kertet )
Panninak, egyetlen nővérkémnek a néha benyögött "szundikálva..." hangulatjelentésekért
Ranának az amazonságáért, és az íjászatért
Rohinnak a beszélgetésekért
Vewynek a nyulas fejpántért, a határtalan türelméért
Yavinak a sok együtt töltött időért
Emellett mindekinek, aki ott volt, köszönöm a tábortüzet!!!
Meg nem utolsósorban, hogy kibírtatok...
Amit sajnálok:
azt a pár félórát, mikor megszállt az antiszocság
hogy nem segítettem annyit, amennyit szerettem volna
hogy nem beszéltem annyit mindenkivel, amennyit jó lett volna
hogy néha kibírthatatlan voltam
és hogy csak 10 napig tartott... :bawling:
BRÜHÜ...
Kérdés: mikor talizunk?
És ez engem nem meghazudtolóan hosszú lett...
Trallala
Már most elmondhatatlanul hiányoztok!!! Töredelmesen bevallom, este nem bírtam ki és bőgtem egy sort a (még mindig zsírkrétás ) csapatpólómat ölelgetve... Rossz volt eljönni. Nem szeretem az elválást, pedig nem vagyok egy szentimentális típus, de akkor is rossz volt elbúcsúzni (nagy köszönet azoknak, akik Győr felé jöttek, közelebbről Gilgnek )
Egyébiránt meg: nem tudom, hogy csináltátok, hogy kiirtottátok belőlem az antiszocságom nagy részét! Így is sajnos elég sokat ültem elvonultan, de ez csak töredéke az átlagnak!! Nem tudom, mi ütött belém, hogy meg mertem szólalni (majdnem teljesen idegen) társaságban, de nagyon köszönöm mindenkinek!
Külön köszönet:
Angwen csapvez-helyettesünknek az egészért
Artemisznek, hogy megismerhettem, meg a szőlőt
Estelnek a nagy ölelésekért, és hogy megállás nélkül buherta a gyűrűmet (hidd el, már hiányzik!! A nyarvogás nem annyira )
Gandalfnak a favicceiért
Gilgnek a hazaútért. Rossz volt elintegetni téged!!
Gillothnak a beszélgetésekért
Idhrennek a hegymászásokért, és hogy elviselte, hogy a nyakán lógtam
Karesznak a zenéért és a folyamatos vigyoráért
Kincsőnek a pólókért, az ölelésekért, és hogy megpróbálta helyrepofozni a lelkivilágomat
Maglornak a hátvakarásért (röf-röf ), a tábortűzért, a Smoke On The Water-hallgatásért
Narbelethnek a segítségért éss hogy megtanított rá, hogy nem a külső számít... :vérnyúl:
Pandának az ámulatba ejtően sok energiájáért :kalapmegemel: (ha ráérsz, eljöhetnél hozzánk pl. felásni a kertet )
Panninak, egyetlen nővérkémnek a néha benyögött "szundikálva..." hangulatjelentésekért
Ranának az amazonságáért, és az íjászatért
Rohinnak a beszélgetésekért
Vewynek a nyulas fejpántért, a határtalan türelméért
Yavinak a sok együtt töltött időért
Emellett mindekinek, aki ott volt, köszönöm a tábortüzet!!!
Meg nem utolsósorban, hogy kibírtatok...
Amit sajnálok:
azt a pár félórát, mikor megszállt az antiszocság
hogy nem segítettem annyit, amennyit szerettem volna
hogy nem beszéltem annyit mindenkivel, amennyit jó lett volna
hogy néha kibírthatatlan voltam
és hogy csak 10 napig tartott... :bawling:
BRÜHÜ...
Kérdés: mikor talizunk?
És ez engem nem meghazudtolóan hosszú lett...
Trallala
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266700
Írta: Ranamarth (Endóriel)
S kíméli kérges lábait,
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
haj népeim...drága egyetlen hyarnustar...nem hiába mondtam szombat este,hogy nem bírom elviselni az elszakadást...még mindig nagyon fáj...főleg,hogy nem lehettem ott a vonaton lesz majd egy élménybeszámolóm is,de egyenlőre tanulnom kell...kedden vizsgám lesz elsősegélyből,nincs szobám,mert festik...az egséz lakás egy nagy kupi és én már megint a bőgés szélén állok...ennyit a hős amazonról...montam,hogy korán sem vaygok olyan erős és bátor,mint ahogy az látszik...és az íjon kívül máshoz nem is nagyon értek...megint antiszoc lettem....a *****-ba....jobb ha megyek...majd pár nap múlv atlán jobb lesz
pá
pá
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Panni
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266697
Pápá Idhren, gyere haza mi hamarabb!
Gilloth, lesz csapattali, viszünk poharakat poharazás nem akadály
Jajj népek... Tegnap hazafelé anyámék közölték velem, hogy a szobámat elfoglalták :rmad2: (rühellem ha bárki is beteszi oda a lábát rajtam kívül), apám ott dolgozott, a bátyám meg ott aludt... Pofátlanság... Este (mily meglepő, de ) lusta voltam másik ágyneműt húzni, így fogtam magam és hálózsákban aludtam a szönyegen Egy kis tábor feeling negyed 10-kor keltem, nem volt ébresztés meg semmi, és nem kívánom senkinek se azt az érzést, amikor tudatosult bennem, hogy nem vagytok ott :triste: :crying: :bawling: A tegnapi napot megúsztam de a hsz-eiteket olvasgatva én most kezdek el bőgicsélni...
Ha csapvezhelyettes nénink hazajön, sürgősen hozzunk össze egy talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gilloth, lesz csapattali, viszünk poharakat poharazás nem akadály
Jajj népek... Tegnap hazafelé anyámék közölték velem, hogy a szobámat elfoglalták :rmad2: (rühellem ha bárki is beteszi oda a lábát rajtam kívül), apám ott dolgozott, a bátyám meg ott aludt... Pofátlanság... Este (mily meglepő, de ) lusta voltam másik ágyneműt húzni, így fogtam magam és hálózsákban aludtam a szönyegen Egy kis tábor feeling negyed 10-kor keltem, nem volt ébresztés meg semmi, és nem kívánom senkinek se azt az érzést, amikor tudatosult bennem, hogy nem vagytok ott :triste: :crying: :bawling: A tegnapi napot megúsztam de a hsz-eiteket olvasgatva én most kezdek el bőgicsélni...
Ha csapvezhelyettes nénink hazajön, sürgősen hozzunk össze egy talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
19 éve 3 hónapja #266692
Írta: Idhren
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Búcsúzom, népek, megyek vidékre, és nem leszek netközelben...
Szerda délután azért megprószálok a falusi könyvtárba bekéredzkedni.
SZÓval köszönöm nektek, hogy befogadtatok, és jó fejek voltatok, és hogy olyan lehettem köztetek, amilyen ember nagyjából szeretnék lenni (általában )
Imádlak benneteket, szipp, szipp...
(bocsi a vonatos bőgésért, nem szokásom... ebből látszik mit jelentetek nekem...)
*nagy nagy ölelés* groophug/grúphág (meg egyéni is a szeretet-hiányosoknak )
:closed: :closed: :closed:
Szerda délután azért megprószálok a falusi könyvtárba bekéredzkedni.
SZÓval köszönöm nektek, hogy befogadtatok, és jó fejek voltatok, és hogy olyan lehettem köztetek, amilyen ember nagyjából szeretnék lenni (általában )
Imádlak benneteket, szipp, szipp...
(bocsi a vonatos bőgésért, nem szokásom... ebből látszik mit jelentetek nekem...)
*nagy nagy ölelés* groophug/grúphág (meg egyéni is a szeretet-hiányosoknak )
:closed: :closed: :closed:
Téma zárolva.
- gilloth
- Látogató
19 éve 3 hónapja #266689
Írta: gilloth
Hát. Olyan szívesen megtenném, de nincs nálam. Bár majdnem az egészet tudom fejből, de nem az egészet ........
Talán másban segíthetek?
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gilgolwen Nimrandir írta: csupán egy kérés. Ha meg van valakinél a sinda-rabunk teljes szövege, megtenné hogy begépeli?
Hát. Olyan szívesen megtenném, de nincs nálam. Bár majdnem az egészet tudom fejből, de nem az egészet ........
Talán másban segíthetek?
Téma zárolva.
- Maglor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266685
Én is köszönök még egyszer mindenkinek mindent.
Köszönöm az öleléseket + az anyut + a nagyanyut + a hugit + ... igen, Téged is, aki a tábor végére a csapat központi személyévé lettál számomra....
Legyetek jók + szépek + szobatiszták...
Köszönöm az öleléseket + az anyut + a nagyanyut + a hugit + ... igen, Téged is, aki a tábor végére a csapat központi személyévé lettál számomra....
Legyetek jók + szépek + szobatiszták...
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266679
Tündérkéim, bevallom töredelmesen: egy sajnálatos félreértés okán. Eglarék nem mondták? 8O
Arról volt szó, hogy Aegnor szülei péntek késő este meginvitáltak minket, töltsük velük a hétvégét. Mikor Aegnor ezt közvetítette nekem, lelkesen rávágtam, hogy JÓ, szilárd meggyőződésben, hogy a meghívás a JÖVŐ 7végére vonatkozik, lévén, hogy ezt már betábláztuk. Aztán kiderült, hogy hoppá, mégse. Mikor tisztázódott a félreértés, már túl késő volt visszatelefonálni, tehát másnap reggel próbáltuk hívni őket. Mire teljes kiborulás minden fronton, hogy egyáltalán, hogy is képzeljük mi ezt. Szóval muszáj volt elmennem,ha nem akartam, hogy Aegnorra is ki legyenek akadva. Mégiscsak ő akedvesem, vagymi. De egész Pestig bőgtem a buszon!
NE HARAGUDJATOK!!!!! :bawling: :bawling: :bawling:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kincső (Thilanna) írta: Úgy volt hogy veled együtt énekeljük el, nem...?
MIÉRT nem jöttél szombaton??!!
Tündérkéim, bevallom töredelmesen: egy sajnálatos félreértés okán. Eglarék nem mondták? 8O
Arról volt szó, hogy Aegnor szülei péntek késő este meginvitáltak minket, töltsük velük a hétvégét. Mikor Aegnor ezt közvetítette nekem, lelkesen rávágtam, hogy JÓ, szilárd meggyőződésben, hogy a meghívás a JÖVŐ 7végére vonatkozik, lévén, hogy ezt már betábláztuk. Aztán kiderült, hogy hoppá, mégse. Mikor tisztázódott a félreértés, már túl késő volt visszatelefonálni, tehát másnap reggel próbáltuk hívni őket. Mire teljes kiborulás minden fronton, hogy egyáltalán, hogy is képzeljük mi ezt. Szóval muszáj volt elmennem,ha nem akartam, hogy Aegnorra is ki legyenek akadva. Mégiscsak ő akedvesem, vagymi. De egész Pestig bőgtem a buszon!
NE HARAGUDJATOK!!!!! :bawling: :bawling: :bawling:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266676
Még nem az élménybeszámolóm ... csupán egy kérés. Ha meg van valakinél a sinda-rabunk teljes szövege, megtenné hogy begépeli?
A név, telefonszám, emailcím és msn cím listát hamarosan mindenkinek elküldöm. Valamint megkérem Ulmot, hogy tegye lehetővé tünceink számára, hogy láthassák a csapat fórumot.
A név, telefonszám, emailcím és msn cím listát hamarosan mindenkinek elküldöm. Valamint megkérem Ulmot, hogy tegye lehetővé tünceink számára, hogy láthassák a csapat fórumot.
Téma zárolva.
- gilloth
- Látogató
19 éve 3 hónapja #266668
Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tudom, hogy már eléggé unjátok az állandó nyafizásomat s bocsánatkéréseimet, ezért inkább így mondanám: nagyon bánom, hogy nem aludtam kinn veletek, hogy nem tanultam meg a poharazást, és hogy nem voltam kreatívabb, mikor arra szükség lett volna........
úgy érzem, hogy nagyon sokat kaptam tőletek, köszönöm...... :' ( :' ))
úgy érzem, hogy nagyon sokat kaptam tőletek, köszönöm...... :' ( :' ))
Téma zárolva.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266667
Megérkeztem... (mármint nem most..., csak most jutottam gép elé )
Nagyon köszi mindenkinek mindent! Nagyon jól éreztem magam veletek. Igyekszem ennél bővebben is írni arról, hogy milyen élményekkel lettem gazdagabb, de csak holnap... (na jó, lehet hogy még ma, de össze kell szednem a gondolataimat )
Furcsa így visszatérni a fórumra... Voltam már néhány találkozón, de amint azt apámnak (Gandalf) is mondtam, óriási különbség van egy néhány órás tali és egy 10 napos tábor között. A hozzászólásaitokat olvasva, szinte hallom a hangotokat ...
Nagyon köszi mindenkinek mindent! Nagyon jól éreztem magam veletek. Igyekszem ennél bővebben is írni arról, hogy milyen élményekkel lettem gazdagabb, de csak holnap... (na jó, lehet hogy még ma, de össze kell szednem a gondolataimat )
Furcsa így visszatérni a fórumra... Voltam már néhány találkozón, de amint azt apámnak (Gandalf) is mondtam, óriási különbség van egy néhány órás tali és egy 10 napos tábor között. A hozzászólásaitokat olvasva, szinte hallom a hangotokat ...
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266664
Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Úgy volt hogy veled együtt énekeljük el, nem...?
Téma zárolva.
- Panni
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266662
öhöm... izé... Angwen biztos hogy végigénekelte magában de én spec kimaradtam az élményből nem ismerem a dallamotArtemisz (Erenya) írta: Beírjam az Amuri Patrizánok Hyarnustar-féle átiratát by me?
Télleg, végül elénekeltétek? 8O
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266661
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Beírjam az Amuri Patrizánok Hyarnustar-féle átiratát by me?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266659
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kössz, Idhren!!! *ölelés*
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek!
Millió pussz mindenkinek! Jóéjtet!
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek!
Millió pussz mindenkinek! Jóéjtet!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
19 éve 3 hónapja - 19 éve 3 hónapja #266658
Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én berakom most, úgy is be akartam gépelni. (pihenj Panni pihe-puha párnádon éljen az alliteráció)
Hyarnustar himnusza:
Ajándék földjén Amantól látótávra
Szívünkben vágy lángja gyúlt
Végtelen erdőségek hívását hallva
Elindultunk, vigyen az út
Ref:
Érkeztünk gyors hajókon
Hullámok hátán át
Erdők közt építettük
Népünk új városát
Elhívott otthonunkból
Új part, mely zöld és tág
Nyugat fénye (lángja ) ég szemünkben
Szívünkben szabadság
Megtanítjuk Középföldét fotoszintetizálni
Lovaink önszaporodnak
Egy Zöld Nyúl vezet minket, nem fogunk megállni
S az asztalunk majd leszakad (dob-dob-dob )
Ref...
És én is ölelek mindenkit!!!
Jó éjszakát, és holnap egyetek jókat
Hyarnustar himnusza:
Ajándék földjén Amantól látótávra
Szívünkben vágy lángja gyúlt
Végtelen erdőségek hívását hallva
Elindultunk, vigyen az út
Ref:
Érkeztünk gyors hajókon
Hullámok hátán át
Erdők közt építettük
Népünk új városát
Elhívott otthonunkból
Új part, mely zöld és tág
Nyugat fénye (lángja ) ég szemünkben
Szívünkben szabadság
Megtanítjuk Középföldét fotoszintetizálni
Lovaink önszaporodnak
Egy Zöld Nyúl vezet minket, nem fogunk megállni
S az asztalunk majd leszakad (dob-dob-dob )
Ref...
És én is ölelek mindenkit!!!
Jó éjszakát, és holnap egyetek jókat
Téma zárolva.
- Narbeleth
- Nem elérhető
19 éve 3 hónapja #266656
Írta: Narbeleth
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
HATAMAS NAGY ÖLELÉÉÉÉÉÉS AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!!!!
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!!
:szipp:
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!!
:szipp:
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
- Panni
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 3 hónapja #266654
Holnap berakom, de most elég kómás vagyok hozzá
Artemisz (Erenya) írta:
Kincső (Thilanna) írta: Bizonyám
Szvsz ha Angwen hazajön, ami sztem úgy 3 hét múlva lesz de nem biztos, még augusztusban taliznunk kéne!
Akár tűzmellettalvós talit
KÖSZÖNÖM!!!
Csatlakozom!!!!
És iszonyúan sajnálom, hogy csak ennyit lehettem Veletek, csodásak vagytok, egy más csapatban nem éreztem volna magam tizedennyire se jól, imádlak Titeket!!!
Éljen soká Hyarnustar!!!!
Ja, és a Himnuszunk szövegét pötyögje már be vki, legyen olyan drága!
Holnap berakom, de most elég kómás vagyok hozzá
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.502 másodperc