Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 1 hónapja #273007 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Rana, felnőtt ember vagy, úgyhogy nem vonom kétségbe a döntéseidet--azok megalapozottságát és szükségességét. Te tudod, miért: bizonyára megvan rá az okod. Ezért csak sok sikert kívánok mindahhoz, ami miatt ki kellett kapcsolnod a géped (bár nem tudom, mikor fog ez eljutni hozzád), és várlak vissza, amikor vissza tudsz jönni.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #273004 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
8O Rana, ne! :embarassed: Sztem maradj. Vagy max. egy hétnél tovább ne legyél távol, plz.

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 1 hónapja #272999 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Rana..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272990 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Ranamarth (Endóriel) írta: Kedves Barátaim!
Sajnos el kell búcsúzom tőletek egy időre...nem tudom meddig.Úgy tűnik Eru úgy hozta,hogy a "való" életemre kell koncentrálnom.Pontosabban teljesen arra kell figyelnem.Nem a rossz jegyek miatt,mert szerencsére még idén nem kaptam ilyesmit...hanem a körülmények.Ma kikapcsolom a gépem,és nem tudom mikor kapcsolom be ismét.
Ezt nem azért írtam,hogy sajnáljatok.
Csak úgy éreztem,hogy tartozok annyival,hogy szólok,mielőtt így elhagylak titeket,mert hiszem,hogy lesz,akinek hiányzok.
Ég veletek!

És aztán tessék rendesen folytatni a történetünket!!!!

Igen, jól sejtetted, és várunk vissza, és nem csak a neten :ölelés:!!!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272989 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Ranamarth (Endóriel) írta: Kedves Barátaim!
Sajnos el kell búcsúzom tőletek egy időre...nem tudom meddig.Úgy tűnik Eru úgy hozta,hogy a "való" életemre kell koncentrálnom.Pontosabban teljesen arra kell figyelnem.Nem a rossz jegyek miatt,mert szerencsére még idén nem kaptam ilyesmit...hanem a körülmények.Ma kikapcsolom a gépem,és nem tudom mikor kapcsolom be ismét.
Csak úgy éreztem,hogy tartozok annyival,hogy szólok,mielőtt így elhagylak titeket,mert hiszem,hogy lesz,akinek hiányzok.
Ég veletek!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272988 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Kedves Barátaim!
Ég veletek!

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272959 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Nos, én sem megyek őszi talira (családdal és rég látott barátokkal leszünk fenn a Bükkben. Nagyon jó lesz csak a bekötött villany meg a folyóvíz fog hiányozni, meg ti.) Tessék majd gondolni azokra akik nem tudnak jönni! Más: irodalom órán firkálgatok unalmamban mi "születik"? Egy kék nyúl! (neve SZEM, vagy Samu)

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272929 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ne izgulj nem írok többet :P
Csak írtam egy esszét, és abban kerültek elő :wink:

Nemér, én is akarok Tatára menni... :cry:
De nem tok, már ismert okokból... Olyan rossz, úgy megölelgetnélek titeket...
Jellemző, hogy nekünk is ekkor kell utazni :evil:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272924 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
[size=9:iek2dj00]naja, meg kovariáns és kontravariáns, de lassan már elég lesz, úgy érzem. ;) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272921 Írta: Idhren
[size=9:2ml9lkpp]Estel: kompetens, kontraszt, kontroll :mrgreen: [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272910 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Gandalf írta:

Serrana/Taurin írta: Alyr:Bocsi, Panni küldte aludni.

"...Szundikálva..." :P

:mrgreen:
Valahogy úgy :P

Reggelente utazunk a buszon és amikor összefutunk az egyik volt osztálytársammal, a következő párbeszéd hangzik el rendszeresen:
- Hogy vagytok?
- Ahogy kinézünk...
:P

99%, hogy jövő héten szombaton meglátogatlak titeket Tatán ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272908 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Csak hátráltam és hátráltam,mert nem bírtam hátatfordítani az árnynak...de egyszer csak valami megragadott hátulról...erre elkezdtem kapálózni és rugdalózni,mire a "támadómat" sikerült úgy eltalálnom,hogy ő a földre került.Amikor megfordultam,hogy a földön fekvőt megnézzem magamnak,eltátottam a szám...és akaratlanul is,de elnevettem magam...Morgil feküdt a földön és minden féle nyelven szórta rám a szitkokat...szegényt nagyon összerugdostam.
-Ne haragudj!-mondtam és a könnyem kivételesen a nevetéstől folyt.-Gyere,segítek..-és fel akartam húzni,de ő félrecsapta a kezem és feltápászkodott.
-Hagyjál!Mi a jó fene bújt beléd...-de aztán mikor ezt kimondta,mindjárt el is hallgatott...kivételesen ez a szólás nagyon mélyen érintett mindkettőnket..-Mindegy.Menjünk inkább.-mondta és tovább mérgelődött.

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272888 Írta: Idhren

Gandalf írta: Én meg Yoda Mesterhez hasonlóan
KONVERGENCIÁT
érzek az Erőben. :gandalf1:
(De ennek a középponja ezúttal nem egy személy, hanem egy történet! :wink: )

:mrgreen:

Akkor menő, ha már a Fehér Mágus, és Yoda is így gondolja :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272887 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én meg Yoda Mesterhez hasonlóan
KONVERGENCIÁT
érzek az Erőben. :gandalf1:
(De ennek a középponja ezúttal nem egy személy, hanem egy történet! :wink: )
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272886 Írta: Idhren

Estel Adániel írta: Azzal nekem nincs is bajom... :)
[size=9:3ksvna48]Na jó, ígérem, kicsit később majd teszek még egy kört az általam kifejezni kívánt mondanivaló körül... addig meg legalább ez is Q.E.D.-nak vehető. 8)[/size]

Ne izgulj, nagyjából értettük :wink:

Nem teszik a bekorlátozás? Az nekem se, de megoldható, hiszen van még olyan hely Középföldén, ami nem ismert... :mrgreen:
A szöveg pedig az elején még lehet szétszórtabb, hiszen épp izgalom-fokozás folyik, de lassan el kell kezdenünk a megkezdett ötletek kibontását, magyarázatát... Szal koherens történet zsír!!! :twisted:
Külföldi szavak K val: koncentráció, konspiráció, KOGNÍCIÓ... :mrgreen: Kognitív fejlődéslélektan rúlz, épp azzal küzdök :roll:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272884 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Bocsánat az ájulásért - de ti hogy reagálnátok 2-300 normális évetek után életetek első komolyabb skizoid-tudathasadt élményére? A másik lehetőség, hogy ébren marad és hisztériás rohamot kap... :P :D

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272882 Írta: Estel Adániel
Azzal nekem nincs is bajom... :)
[size=9:xi0a7n31]Na jó, ígérem, kicsit később majd teszek még egy kört az általam kifejezni kívánt mondanivaló körül... addig meg legalább ez is Q.E.D.-nak vehető. 8)[/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272881 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Estel Adániel írta: Hmm... ma nem megy nekem a fogalmazás. Q.E.D. :cry:

talán azért, mert amikor elkezdtem írni a hozzászólásod még nem láttam.
Tekintve, hogy griffről és pegazusról nem írt a prof az attól még létezhetett - hioszen, ha ez mind előzmény, akkor ezeknek a mitológiai elemeknak is meglehet az előzménye. Vagyis ha nem vesszük 100%-ig komolyan (megjegyzem eddig se tettük) akkor abból túl nagy gond nem lehet.

Videant Consules!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272879 Írta: Estel Adániel
Hmm... ma nem megy nekem a fogalmazás. Q.E.D. :cry:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272875 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Lassan elindultam felé, hogy megtudakoljam szavainak értelmét, de valami megállított. Nem messze attol a helytől a feküdtem, s ahol pár nappal ezelőtt Morgil megtalált, egy különös foltra lettem figyelmes. Nem lehetett vérfolt, mert az ennyi idő múlva már nem látszik. Furcsa volt, nagyon furcsa. Közelebb léptem, s láttam, hogy nem is inkább folt, hanem egy árnyék. De minek az árnyéka? Körülnéztem. De semmit sem láttam. Semmi olyat aminek ez árnyéka lehetett volna. Szemem kutatóan futott végig a fákon, a fák lombjain ellenséget keresve de semmi.
Illetve mégis! Nem túl messze egy szürke köpenyt láttam felvillani, mintha valaki követne minket! De nem. Lehet, hogy káprázat volt.
Újra megvizsgáltam a foltot.
Egy árnyék, ez biztos.
De itt nem lett volna szabad árnyéknak lennie. És mégis itt van. Egy baljóslatú, szinte tapitható árnyék.
Közelebb léptem, s ekkor egy kimondhatatlan fenyegetést éreztem. De közelebb hajoltam, s ekkor láttam, hogy egy iszonyatos szinte nem evilági lény ittmaradt árnyéka.
Ilyen lényekről beszéltek azok akik megjárták a Sötét Úr tömlöceit, s visszatértek megrokkanva, megnyomorodva. Ők mondták, hogy ott még az orkoknál is ocsmányabb lényekkel találkoztak. Iszonyodva hátárltam, s nem tudtam elfojtani feltörő sikolyomat...

Remélem nem lett túl rossz, igyekeztem maradni a tolkieni keretek mellett, kicsit szabadon felhasználva Gandalf móriai bezsámolóját (ha már lúd akkor legyen kövér). Egyet kérnék, azt a személyt aki követi Leannát (mert követi) azt én szeretném felfedni, vagy ha valaki nagyon akarja, akkor előbb kérdezzen meg pls... :szépennéz:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272873 Írta: Estel Adániel
Inspiráció ide, Középfölde oda, szerintem alapvetően ez mégiscsak egy kollektív konstrukció, így hát szvsz jobb lenne, ha az egyéni kreativitást nem korlátozná semmi a szöveg alapvető kohézióján kívül...
[size=9:1b2u08d6]tud még valaki valami szép ideillő k betűs latin jövevényszót? :roll: (a görbületet leszámítva :P ) :lol: [/size]

Tehát akár elájul, akár mitológiai hátasra pattan, a lényeg az, hogy azért legyen meg a történet folyamatossága - elvégre funkciójuk ezeknek is lehet... :idea:

...ehh. :? Ha valaki érti, miről beszélek, jelezzen vissza. :look:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272872 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Serrana/Taurin írta: Alyr:Bocsi, Panni küldte aludni.

"...Szundikálva..." :P
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272870 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Alyr:Bocsi, Panni küldte aludni.

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272846 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Sorry, azt hittem ez evidens hogy Tolkien világában jáccódik :roll: :P
És viszonylag az elején eldöntöttük h. tünde, mielőtt még mindenféle griffek és egyebek bekavartak.
De ki tudja, milyen hatalmak éltek a másodkor elején Középföldén :P különben sem kószássztori, sz'al nem a tolkienhűség a lényeg :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272844 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Alyr Arkhon írta: (egyébként érdekes dolog Középföldén a griff és a pegazus, de azér jó ötlet)

na igen...ezért nem írtam,hogy Középföldén vagyunk,de hát Kincső jó alaposan meghatározta a sorsunk,úgyhogy így folytatjuk.... ;) Biztos vagyok benne,hogy még sok izgalom vár ránk...
[size=9:3u10887h]de most tényleg nagyon szépen kérlek titeket,hogy egy időre függesszük fel az ájuldozást,mert habár nem vagyok moderátor,de tulképp ezt a sztorit nagyjából én inspriáltam...szal légyszí ezt tegyétek meg nekem.... :roll: [/size]

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272819 Írta: Idhren

Alyr Arkhon írta:
Kezd olyan lenni mint egy windows 98. Ha baj éri folyton lefagy.
Az ember (főként ha tünde) akkor jóval strapabíróbb ennél.

Egyetértek! Kicsit punnyadt a tünclánykánk! De sebaj! :P

Alyr Arkhon írta: (egyébként érdekes dolog Középföldén a griff és a pegazus, de azér jó ötlet)

Nem én találtam ki, csak Morgil hajgyűrűjének taglalását vittem tovább. [size=9:1585ddfh]Hogy legyen értelme a versnek... [/size] :mrgreen: De mivel a "Messze Keletről" származik a cucc, talán nem olyan gáz! :oops: :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272815 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Nem tudom, mi bajotok az ájuldozásával, ált. csak akkor teszi, ha tényleg vmi sokk(emlék) éri :P

Kezd olyan lenni mint egy windows 98. Ha baj éri folyton lefagy.
Az ember (főként ha tünde) akkor jóval strapabíróbb ennél.

(egyébként érdekes dolog Középföldén a griff és a pegazus, de azér jó ötlet)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272813 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Nem tudom, mi bajotok az ájuldozásával, ált. csak akkor teszi, ha tényleg vmi sokk(emlék) éri :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272812 Írta: Idhren
Megint elájult :twisted: Lassan szokásává válik :wink:
Bocsi, ez kicsit hosszú lett :oops:

Mikor magamhoz tértem, ugynazon a helyen feküdtem, ahol pár napja megtaláltak. "Megőrülök" godoltam magamban... Kezdett már kicsit elegem lenni abból, hogy szerencsétlen urilányka módjára nem bírom a megpróbáltatásokat. De még kevésbé tettszett környezetem viselkedése. Mindenre emlékeztem, ami a tisztáson történt, és szívemet satu szorította össze. "Ki vagyok én?" És emlékeztem a névre is, amit Morgil kiáltott: Rhachthel! Átkok nővére... Hagymázas álmaim ellenére, amik ájulatomban kisértettek, viszonylag frissen pattantam fel, vagyis megpróbáltam ennek látszatát kelteni. Morgil nem messze tőlem ült egy szikán, és merően nézett.
- Köszönöm, hogy lovagiasan elkaptál, és rögvest az ispotályba szállítottál Bajba Jutott Hölgyek Megmentője! - szólítottam meg tréfával enyhítendő a fagyos hangulatot, de ő továbbra is gyanakodva nézett rám. Egyre jobban féltem, torkomban gombóc, hogy alig tudtam újra megszólalni. - Mi történt velem, Morgil? Ne tedd ezt velem, ne hallgass, válaszolj, kérlek! Majd megőrülök a félelemtől, te pedig nem segítesz... - majdnem sírtam a kétségbeeséstől.
Lassan megenyhült a tekintete, és szeme színe aranyzölddé szalídült.
- Ne haragudj! - szólalt meg végtelenül szomorú hangon - Nem te tehetsz róla, de azt hiszem nagy veszélyt hordozol magadban népedre nézve. Hogy pontosan mi történt veled, én sem tudom, de kapcsolatban lehet azzal, hogy Telarassal olyan különösen szoros kapcsolatban vagytok. Az érzékenységed... De mindegy! Carnestír talán többet tudna mondani, de nem mehetünk oda vissza. El kell menned innen, és én veled tartok. El kell mennünk Keletre, oda ahol éltem, és utána kell járnunk a renegát népnek, a griffonoknak. Ők a Griff népe, és a sámánjuk igen nagy hatalmú, mint láthattad. Mert ő volt Lalkin, ez a tollruhás ember, és úgy látszik egy csoportjuk errefelé portyázik. Az én népem, a pegazonok majd segítségünkre lesznek. - közben felült a lovára. Én is nekikészültem, eloldoztam Gwaidalt, de Morgil leintett - Várj meg itt, hazamegyek pár szükséges dologért. De el ne menj, hallod?
- Én nem mehetek?
- Nem, mondtam, hogy veszélyes vagy!
Remek érzés volt, hogy egy átkot hordozok magamban... Erről eszembe jutott a gonosz női nevetés:
- Morgil, még egy kérdés. Ki az a Rhachthel? Ő nevetett?
- Erre most nincs időnk! - válaszolt hamuszürke arccal- Itt várj!
Azzal elléptetett a fekete csődörrel, és mikor azt hitte, már nem hallom, magában beszélni kezdett. De az érzékeim hihetetlen módon megélesedtek a különös élmény óta, így tisztán hallottam, amint ezt mondta:
- Azt hiszem nemsokára látni fogom, mi lett a Pegazus népéből... De nem ismétlődhet meg mégegyszer! - majd szenvedélyesen hozzátette: - Nem hagyom!...

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hónapja #272794 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Beszállhatok? Ez kicsit hosszú lett, ha nem tetszik, törölhető... :)
[size=9:132i4upz]remélem, nem folytatták Angwen óta...[/size]

...de, szándékommal ellentétben, ismét azon az idegen, nyers nyelven szólaltam meg. Mintha hangom nem is az én hangom lett volna... - Lalkin sarja vagyok - hallottam, de ezek nem az én szavaim voltak! - Egyike rég holt vezetőiteknek - folytatta a Hang, és én egyre növekvő rettegéssel vettem tudomásul, hogy testem immár nem az én testem, hangom nem az én hangom, és én csak mint egy ablakból, úgy figyelhetek, és semmit, de semmit nem tehetek a Lény ellen, aki belémfurakodott, és akként használ, mint a bábokat szokás! - Más testben, régi lelkemmel - hallottam újfent, és megdöbbenve vettem tudomásul, hogy a tollas nép közül páran tiszteletük, vagy tán félelmük jeleként a porba rogytak előttem - eljöttem közétek megint, mert - itt már Morgil kivételével a teljes gyülevész térdelt - a többi nép elfordult már tőlünk, de ti - és kezemmel rájuk mutatott - hűségetekkel kiérdemeltétek, - szemem sarkából láttam, hogy Morgil halálsápadt, arckifejezése pedig furcsa keveréke volt a dühnek és a rémületnek - a találkozást. Ezután Mi, a Mindenek Felett Valók őrködünk majd tetteitek fölött, vezetünk titeket, ahogy régen tettük volt, - ó, ha fejbe tudnám vágni magam valamivel! vagy jönne az ájulat! de testemen nem uralkodtam, és sajnos túlsággal éber voltam; gyanítottam, ez is a Lény műve, hisz nem lehetnék ilyen ép - és ti dicsőségre viszitek majd, mi akaratunk volt egykor!
-Mit kívánsz hát tőlünk, Hatalmas? - kérdezte a sámán.
-Térjetek vissza táborotokba, s vigyétek el visszatérésem hírét a törzsnek, és a többi népnek. Lesznek bölcsek, kik belátják, tévednek, ha kételkednek - mi ez? a Hang szaggatottá válik! gyengülne? minden erőmet beleadtam, hogy kitörhessek, de szörnyű fájdalom hasított tudatomba... - de lesz... aki nem érti majd... őhozzájuk majd én magam... megyek... - már majdnem sikerült... a késéles fájdalom örökkévalónak tűnt, de majdnem... - és... megismernek majd... Eredjetek! - kiáltottam az utolsó szót, de ez már saját hangom volt. A fájdalomtól nem sokat láttam, de meglepetésemre az egész nép visszahúzódott az erdőbe, csak Morgil állt ott, mint egy márványszobor, fehéren és mozdulatlanul. Kinyújtottam a kezemet felé, összesetem, de nem kapott el. Az utolsó, amit hallottam, egy keserű-fura női kacaj volt, nem túl messziről. Morgil feléledt, egy nevet kiáltott, amit már nem hallottam, szemem sarkából láttam egy szürke szoknya vayg köpeny lebbenését a fák közt... és visszazuhantam az öntudatlanságba...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.692 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére