A Megye követei - Beszélgetések

Több
17 éve 11 hónapja #308028 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Nos, Kabaré péntek este, aztán feldolgozzuk, alszunk, másnap pedig ebédkészítés, karácsonyi készülődés és farsangi előadás összeállítása.

úgy tudom, Newra jön, és mivel nála van a kulcs gondolom, a HNE-s különítmény vele távozik. 13:03-kor kell indulnotok, tehát délben már ebédelni fogunk.

Tehát kilenc után nem sokkal, az idő leple alatt.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #308017 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések

Leguanember írta: ...19-en voltunk nyáron?

Igen, és még mindig annyian vagyunk. 8) (Bár a számolással már akkor is mindig bajban voltunk. :D ) Ja nem, Ranával és Márkkal együtt már többen. :P :)

Jelentem tisztelettel, hogy megyek, bár valszeg elmegyek szombaton úgy h. HNE-re időben odaérjek, de talán ezzel nem leszek egyedül. ([size=9:3nezziez]Hogy aztán hova teszem a cuccaimat a szalagavató előtt, azt még nemtom, de az az én gondom. :mrgreen: :) )[/size]
Mivel valszeg legkésőbb fél8 körül véget ér a synithos, és nem szükséges 1,5 óra, hogy a Moszkvára jussak ( :P ), ha vki szintén már előbb ráér, csörögjön rám és talizhatunk, aztán elütjük az időt valamivel. :)
Netem az nincs, úgyhogy ha bárki bármit közölni szeretne velem, telefonon/sms-ben tegye plíz. :) [size=9:3nezziez](Ádám köszi ezúton is az sms-infókat. :) )[/size]

[size=9:3nezziez]Ja igen!... Ha valakinek még mindig nincs elege a hétvégéből, dec.17. vasárnap 15 óra Gutenberg Művház (VIII.ker. Kölcsey u. 2.) még mindig Főnix karácsonyi műsor! :wink: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307921 Írta: Leguanember
Írok ma este priviket.

Hanna, szombaton mindenképpen gyere, fél tízre mondjuk.

Kabarét mikor nézzünk? Este vagy délelőtt? Mert súlyos egy film.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307849 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Hihi. Megváltoztattam a nevem (levettem mögülle az Aelalint) a könnyeb azonosíthatóság miatt (legalább kevesebbet kell gépelned legközelebb Ádám, ha névsort írsz :wink: ).
Meg egyébként is olyan régen foglalkoztam már Aelalinnal, hogy lassan elfelejtem, hogy kicsoda. :roll: (Eh... mindegy, hosszú történet.....)

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307816 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Kedves Ádám!

Akkor mikortól lehet menni? Hová?

Vagy ne legyek türelmetlen? :D

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307813 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
hüpp... nekem a pénte este nem jó... bekuncasoroghatom magam szombat délelőttre esetleg?
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307734 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Azt hiszem, én megajándékozlak benneteken a fáradt és nyuzott arcocskámmal :wink:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307725 Írta: Leguanember

" írta: Öhm..... a közelgő karácsonyra való tekintettel gondolt valaki picike kis ajándékozás-féleségre? Vagy éppen elég ajándék lesz, hogy láthatjuk egymást? 8)

Gondoltam, hogyne. Ugyanazt gondoltam, mint te, hiszen mindenki nagy ajándékot hoz, aki eljön, sok-sok időt kapnak tőle a többiek, így a közelgő karácsony, vizsgák előtt, munka, zh-dömping és egyebek után.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307712 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Üdv! Kedves hobbitkák!!!!

Eh, megint eltüntem szokásomhoz híven, de azért serényen olvasom a történéseket!

Nos én azok közé fogok tartozni aki jelzi hogy nem tud menni.
Ugyanis sajnos pont a gyakszám végére derült ki hogy van egy két dokumnetációm amit sürgössen potolnom kell egyrészt. Másrészt meg eddig enm volt időm az ajándékok berszerzésére.

Ugy hogy sajna én nem tudok menni.

Ha idén már nem is látom akedves hobbitcsapatot, azért jövöre igen, meert a LEP-en majd össze lehet velem akadni....... 8) :lol: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :biggrin2: :biggrin2: :bounce: ha nem lesz persze méteres hó..........

Jó talizást nektek!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307665 Írta: Olosta

Leguanember írta: ... 19-en voltunk nyáron?

Igen. Legalább is annak idején 20 lila virágocskát készítettem, és egy kimaradt [size=9:1ckoryxy](vagyis megkapta Newra, mert az övé eltűnt)[/size].

Öhm..... a közelgő karácsonyra való tekintettel gondolt valaki picike kis ajándékozás-féleségre? Vagy éppen elég ajándék lesz, hogy láthatjuk egymást? 8)

És akkor olyan nagyon későntől lehet majd érkezni, amit írtál valamikor?

Viszek almás sütit (amit vagy nővéremmel, vagy nagymamámmal együttműködve fogunk elkészíteni, szal biztos jó lesz)!

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307647 Írta: Leguanember
Nos, a HNE-matriarchával folytatott konzultáció és _Newra felettébb kapóra jövő ajánlata alapján meghoztam a döntést.

Szeretettel várlak Titeket e hét pénteken este, 15-én a Becze család becses hajlékába Kabarénézés, -feldolgozás, farsangi előkészületek és nagy dínomdánom céljából. Örömmel venném a dőzsöléshez itókával és édességgel történő hozzájárulást. Azt hiszem, szombaton egybe fog folyni a reggelink az ebéddel. No nem a gyomrunkban, hanem az időpontot tekintve :D
Részleteket priviben közlök mindannyiótokkal.

Így még _Newra (bár ő úgyis menne ld. HNE-topik) és más hobbitkák is abszolválhatják a két-három hétvégi eseményt, úgymint szalagavató, HNE, hobbittali.

Aki jelezte, hogy jönne pénteken:
Olosta (Aelalin), Ildikó (Ryana), Nudli (brokkoli) , Keshu (Éowyn!), Kincső (Thilanna), Fim (végre egy biztonsággal azonosítható személy:), Suhi (még egy valaki), _Newra (na, talán végre), Ádám (Leguán, Adamó,... francba)

Akit érdekel a dolog, de nem tudom, tud-e pénteken jönni:
Eruntale/Hanna, Iru, Ilmadrin, Maglor

Aki még nem adott életjelt:
Ratzkha, Andris, Niph, Erda, Furi, Ákos, 19-en voltunk nyáron?

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307623 Írta: Newra

Ilmadrin írta: Boldog Szülinapot!!!!!
Newra!!!

Köszönöm!
Jobban vagy már?

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307543 Írta: Olosta

Leguanember írta: Nos, úgy döntöttem, izgalmas bizonytalanságban tartalak benneteket.

Hah.... nem bírok én ennyi izgalmat. :lol:
Kérlek szépen, azért ne csütörtök este, vagy péntek reggel oszlasd el a bizonytalanság ködét!

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307528 Írta: Leguanember
Nos, úgy döntöttem, izgalmas bizonytalanságban tartalak benneteket.

Szóval nem biztos, hogy befér a HNE hozzánk. Ha nem itt lesznek, akkor valószínűleg marad az eredeti, szombat délelőttől szombat estig terv. Vagy a péntek estétől szombat délutánig.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307446 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Boldog Szülinapot!!!!!
Newra!!!

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307426 Írta: Newra

Olosta (Aelalin) írta: Boldog Szülinapot Newra!!!!

Kösönöm sépen! :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307400 Írta: Olosta
Boldog Szülinapot Newra!!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307330 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
nekem a péntek meg a szombat is jó elvileg, azt hiszem, remélem... :D

Kösönöm a jókívánságokat amúgy :oops:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307318 Írta: Olosta
Javaslom, hogy legyen egy közös találkozási pont, adott időben, hogy együtt mehessünk a helyszínre.

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #307295 Írta: Leguanember
:-) Húgocskámnak pénteken lesz az iskolai koncertje a Mátyás-templomban, fél nyolckor kezdődik.

Szóval várok minden hobbitot sok szeretettel 21 óra 30 perctől hozzánk:-) (december 15-én péntek este).

Busz van a Moszkva tértől 23 óráig, a Nyugatitól 23.35-ig. de ekkor már nagyban Kabarét nézünk reményeim szerint.

A változtatás jogát fenntartom.

Aki jelentkezett már itt, írok priviben címet. érdeklődni lehet itt is, itt is, itt is és akárhol:-)

Amúgy akinek nem jó a péntek este, és nagyon szeretne jönni, még szólhat, mert a HNE-től nem kaptam eddig visszajelzést. Ebben az esetben maradunk a szombatnál és az eredeti tervnél. Lehet visszaolvasni, már én sem emlékszem rá.

Adamó

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307277 Írta: Olosta
Énekeltünk a héten Szegeden a Dómban, és Fim ott volt, meg Nellas, meg Léli, mert ő is énekkaros, és Nellas készített egy rövid viedót, és most roppant egoista módon belinkelem ide Nektek. 8)

Szegedi Egyetemi Énekkar a Dómban

Kinek mit hozott a Mikulás?
Nekem sok csokit (de azért szerencsére kevesebbet, mint az előző években), meg sok zh-t, meg sok eredményt az előző heti zh-imról (amik szerencsére mind sikerültek, sőt egy-kettő a vártnál jobban is). :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307239 Írta: Newra
Ilmadrin gyógyulj meg! :aragorn3: Küldöm Aragornt az athelas-sal! :)

Nekem mind1 mikor lesz az összejövetel, HNE-re amúgy is mentem volna. Igazából fel is ajánlottam Angwennek egy "csöndes zugot", amit most nem részleteznék, de ez így most jobbnak tűnik. A másik hely meg legfeljebb marad a következő alkalmakra...
Szóval mondjátok meg hol és mikor és megyek. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307198 Írta: Kincső

Irunien írta: hát emberek, hobbitok...
tudom, h valszeg egyedül vagyok ezzel, de nekem pénteken este 7ig táncom van..és sokat kell kihagynom a vizsgák miatt is, ugyhogy ha nem muszáj, nem hagynám ki....jajjajj..
:cry:
én..

Iru ne aggódj, én aznap du-este még Fornostot összpróbálok, szal valszeg én is 7-ig az Ajtósin leszek, ha nem tovább... :roll: :P [size=9:cu6y7q2b](De nekem még mindig jobb így, mint a szombat estével ütköztetve...)[/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307184 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
hát emberek, hobbitok...
tudom, h valszeg egyedül vagyok ezzel, de nekem pénteken este 7ig táncom van..és sokat kell kihagynom a vizsgák miatt is, ugyhogy ha nem muszáj, nem hagynám ki....jajjajj..
:cry:
én..

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307161 Írta: Ilmadrin
Köszi Olosta!!! :wink: :wink: :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307159 Írta: Olosta

Ilmadrin írta: Sziasztok!

Már nagyon régóta nem írtam semmit a fórumra, mert 1000-el készülünk a szalagavatóra, meg még meg is betegedtem. /valami van a tüdőmmel/
Így sok mindenről lemaradtam.
Lesz egy találkozó pénteken, dec.15.-én?
Hol lesz? Hogy kell odamenni? :?: :?: :?:

Gyógyuljál meg!!!!! De gyorsan!!!!! :wink:

Lesz tali, úgy néz ki, hogy 15-16-án, Ádáméknál, odajutást majd megtudod. :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307155 Írta: Ilmadrin
Sziasztok!

Már nagyon régóta nem írtam semmit a fórumra, mert 1000-el készülünk a szalagavatóra, meg még meg is betegedtem. /valami van a tüdőmmel/
Így sok mindenről lemaradtam.
Lesz egy találkozó pénteken, dec.15.-én?
Hol lesz? Hogy kell odamenni? :?: :?: :?:

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307139 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Beszélgetések
Képzeljétek azt álmodtam h az extended-előadáshoz ötletelünk, és vmi oltári poénok hangzottak el, és mivel tudtam h nektek ezeket el akarom majd mesélni, még álmomban jól megismételtem őket, h emlékezzek rájuk, de mivel ez mind az álomban történt, mégsem emléxem egyre se. :( ((( Csak arra h Andris vmi stüszikalapban pózolt és hülyeségeket mondott mi meg fetrengtünk a nevetéstől. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307104 Írta: Kincső

Eruntale/Hanna írta: Leadtam az hüle otdk-t, és zömmel dícsérték, gyönyörű címe van: "Antikrisztus vagy messiás? II. Frigyes alakja a XIII-XIV századi apokaliptikus gondolkodásban"

nekem az 1. variáció a szimpatikus

mikor először olvastam ezt, egy pillanatra úgy értettem h. az "1. variáció" az "antikrisztusra" vonatkozik :mrgreen:

[size=9:tahlnrzg]és köszönet az összes szalagavatós érintett nevében a figyelembevételért 8) :P [/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 11 hónapja #307087 Írta: Olosta

Leguanember írta: Ez akkor 15-e péntek este (későn sem gond). Ez okoz valakinek problémát? Ha nagyon igen, akkor vissza az egyeshez.

Nekem tök jó. Csak azt áruld még el, hogy mikortól lehet érkezni, mert akkor úgy időzítem magam.

Saját készítésű sütivel meg nem foglak mérgezni titeket, de szerintem ha nagyon szépen nézek nővérkémre, akkor ketten összeügyeskedhetünk Nektek egy kis almás pitécskét. :wink:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.476 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére