A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás

Több
17 éve 6 hónapja #300523 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Arra gondoltam, hogy megtárgyalhatnánk, hogy milyen viselkedési formákat preferálunk a táborban, mint hobbit követség... Ennek az etikettje.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #300437 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
megmondaná neem vki, h a hobbitoknál mit jelent az, h "Etikett"? :oops:

(bocsi, h élek...)

Maglorca az alkoNEWL, picihobbit


"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #298699 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Nekem hiányzott az éjszakai tura
esetleg olyan megoldás h elötte szolnak h aki menni akar az le se feküdjön?
Üdv
F

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #298689 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Én... Nagyon pozitívan csalódtam, de ezt már mondtam párszor... Szóval nekem sem jött el az a jónéhány ember, akikkel eddig mindig együt voltam a táborokban, és arra jött még ez a randomizé is, amiért nagyon féltem mi lesz, ééés láss csodát, én tökéletesen jól éreztem magam.
Mert: volt mit csinálni, de sosem volt muszáj. Még mindig egy utolsó antiszociális punnyadék vagyok, de nekem jólesett egész nap "őrségben" ülni és karkötőt csomózni. És az is naggyon jólesett, h nem volt muszáj felkelni éjszaka (túrázni/orkokat ölni). Szerintem nagyon sokat tanultak a szervezők a régi tapasztalatokból, és ezeket jól hasznosították. (Tökéletes mintapélda van előttem arról is épp, h sok év tapasztalat után ugyanazokat a hibákat követik el... Mmint egy másik táborban.)
Egy dolog viszont picit nem tetszett (ami pedig ahogy elnéztem a többieknek igen): az a raktáros mizéria... Szóval h h több festéket vittem vissza akkor én voltam lecseszve... Meg az, h csak úgy leülök gyöngyöt fűzni, vagy üveget festeni... Tudom az okát h miért volt így, de azért megoldható az is, h reggel kipakolják és este meg elrakják. Picit több odafigyeléssel.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #298474 Írta: Erda niire (Area)
Akkor én is véleményt formálok:

- az első három nap, amikor még nem volt se őrség, se árulós tosz, se tálalás, se túra, se semmi, akkor bizony nem egyszer kaptam magam azon, hogy egyedl ücsörgök a réten és azon gondolkozom tejóég, ez végig ilyen lesz? Aztán egyik pillanatról a másikra beindultak a prigramok, olyan szinten, hogy pl. szindarabunk után a népgyűlésen tudtuk meg, hogy jé, nekünk már megint őrködni köll. A programokat kicsit szét lehetett volna húzni.
- nekem személy szerint nem tetszett, hogy a túrákra nem az ment akik akart, hanem mindig két-két nép. És az se teteszett, hogy folyton a törpökkel kerültünk össze a BÖF miatt. Én spec. a törpök közül nem igazán ismertem senkit sem, és még most se ismerek. Örültem volna, ha olyanokkal mehettem volna túrázni, akikkel jól el tudok dumálni. De persze ez szoc problem.
- Az őrséges dolgot vagy komolyabban kelett volna venni, vagy nem kellett volna nappal is ott ücsörögni. Kifejezetten rossz volt egész délelőtt ott ülni, és szívni a dohányosok füstjét. Persze ez is az én hibám, mehettem volna a kapuhoz is őrködni, tudom én. :)
- Azzal, hogy a tálalást két-két népre bízták részben jó volt, és részben nem. A jó az volt benne, hogy tényleg több ember állt rendelkezésre, így lehetett fílinges dolgokat összehozni, viszont annyi ember mire megegyezik mit akar :D Ja, meg így a tálalásból nekem személy szerint hiányzott ez a tipikus a nép hagyományai szerint eszünk dolog. Mindenki más világba vonatkoztatta el a dolgot. Én pl. megnéztem volna egy hobbit kocsmát, vagy egy törp lakomát, vagy egy olyan igazi fogadás a lá Völgyzugoly dolgot. Milyen poén lett volna ha tobozt raknak elénk. :D
- szieszta időben lehetett volna valami csapatoktól független program. Mondjuk több íjászkodás, vagy megint lehetett volna bokenezés, vagy nemtom. Szóval valami csapatoktól független, összejönnek a népek és alkotnak cucc.
- személy szerint az árulós játék végkimenetelét sem estére raktam volna. Partizánt játszani nappal is életveszély, de nedves füvön sötétben! Megvallom nektek, be se álltam. :roll:
- a nyomozós játék nekem már tavaly is bonyolult volt, és idén, hogy beépített ember voltam, még így se tudtam rájönni a lényegére. :roll: :D Lehet, hogy én hibám mert nem olvasok semmi krimit, vagy detektíves dolgot, meg még a Kalambót is utálom, de számomra annyira bonyolult volt a szálvezetés... Lehetne kicsit egyszerűsíteni a gyengébbek kedvéért. :D :roll: :oops:

Most így hirtelen ennyi. Mindezek ellenére nagyon jó volt a tábor, tényleg, számomra vetekszik 2. Velemmel (amit megjegyzem nálam soha semmi sem fog lekörözni, mert az újdonság élményével hatott)

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #298375 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Persze jó volt, hogy mindenkinek egyenlő ideje volt egy színdarab összedobására, de nem tartom jónak, hogy mindenkinek egyenlően borzasztó kevés. Ha az első csapat az érkezésnél azonnal kihúzta volna a témáját, talán még a mindenkinek 3 napi felkészülési időt is biztosítani lehetett volna. Tudom, hogy akkor senki semmi mással nem foglakozik, meg nagyobb az elvárás is a darbbal kapcsolatban, de akkor is. Így hogy kötelező jelleggel ki volt adva: csinálj színdarabot, kapsz másfél napot... izé. Erőltetett, kevés az idő, még kevésbé kap rá az ízére az is, akinek amúgy szokott kedve lenni. Ha kicsit több az idő, kevésbé a kötött program íze lesz hangsúlyosabb a dolognak, hanem inkább a kreativitás lesz kiélhetőbb. Aki akarja csinálni, az tudja, a többinek kevésbé nyűg, sokkal jobbat lehet alkotni.
SZVSZ.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #298111 Írta: Eruntale/Hanna
Kincső felvetésére:

nos, nekem pár napos átfutással ezek maradtak meg, természetesen szigorúan szubjektíve:
- a két csapat a pohárnokságon szerintem jó ötlet volt, mert egyrészt több kreatív kapacitást lehetett belevinni, másrészt meg jó ötletnek tartom, ha a csapatok nem versengeni, hanem együtt dolgozni kötelesek
- a csapatelőadásra tényleg kevés az egy nap. humoros-imprós dologra nem, de szvsz lett volna igény komoly darabra is, de azt csak megírni egy nap...
- az sem szerencsés, ha egy este két csapat ad elő. szerintem sok.
- a nappali őrség... hát, punnyadás volt a napon. nem sok értelmét láttam.. vagy maradjon meg "punnyszekció" néven :)
- ha már mindenáron kell valami aktivitás a nappalisoknak, akkor legyen a körletrend felügyelete : mindennap más csapat felelőssége, hogy ne legyen disznóól a fürdőszoba :twisted:
- én díjaztam azt is, hogy minden csapatnak legyen Szent Gyűlésező Területe
- a folkhloh est ötlete telitalálat volt
- a reggeli torna viszont -megjegyzem, ez végig az én személyes, és ennek megfelelően nem mérvadó véleményem- kicsit erőltetett volt.
- jövőre is akarok mosogatni :)
- a raktárban tartott cuccok is jó ötlet, nem volt pazarlás kreatív anyagok szintjén... csak a raktári kérések kicsit ad hoc jellegűek voltak, vagy találtál raktárost, vagy nem. de nyilván nem ülhet valaki egész nap kulccsal meg jegyzetfüzettel öt szem gyöngy miatt...

ööö.. nagyjából ezek. természetesen továbbra is szvsz
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297865 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Halihó! :)
Arra gondoltam, hogy ezt a topicot használhatnánk arra, hogy írásban is rögzítsétek az utolsó napon elhangzott véleményeket, h. mi volt jó és mi volt rossz, mert bevallom én nem tudtam megjegyezni a felét se... :P Például: "kevés idő volt a csapatelőadásra és így nem lehetett komolyat csinálni", de "jó volt h. két csapat csinálta együtt a pohárnokságot", ezekre biztosan emlékszem... akinek kedve-ideje van, írja le légyszi az ilyeneket :)
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297480 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
holnap re!!!! vagyis ma!!!! :D 8)

hobbitok előre!:D


"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297360 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Üdv!!!!

a későn netezők gyöngye..... :evil3: :clown: jelentkezik, de nme az én hibámból........ net ninc......

Nos paprikáskrumplit tudok főzni ha kell, bár még bográcsban én sem probáltam, sült krumpli?????, meg ilyenek szívesen segédkezem ha kell, bár sztem lesz itt nálam sokksl jobb konyhatündérek.... :P

Viszek fűszereket, mint fekete-fehér bors, fűszerkömény, babérlevél, meg stb.......

Hippi hobbir ruha nwem nagyon van, polo is csak sárga, de olyan mélyebb sárga...... :P , de van virágos ing, meg szoknya meg mittudomén mik....... :P

Nah m,egyek és begyűjtöm a vársoba ami még kell...... aztán irány haza pakolni........

Holnap talizunk..... :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297351 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Most fáj a szívem, mert a szakadt kifestett nacim már nem fér be... :(

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297350 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Na mégis vagyok még így reggel :)
Van magyar Hair... éés hátöööö érdekes :P

Nudli, szerintem jó lenne, ha tudnád hozni az állványt! :wink:

Hippiötlet rúlz, de nekem nincs ennyi hippigöncöm :roll: majd segítsetek ki :P :)

Na megyeeeeek :)
Holnap találkozunk :wink:
Várom mááár :)
Jó csapat leszünk!! :itscool:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297336 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
ne kívánd magadnak azt a kínt, h a Hair édes dallamait magyar nyelven hallgasd... én kb 15 percig bírtam, de akkor már kapartam a falat... iszonyatos!!!!!!! :evil:

de az 5let jó... hippizenék rúlz!!!!! :D


"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297321 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
iigen, tudnám értékelni :p
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297320 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
monnyuk ha van olyan jó, mint a Rómeó és Júlia, akkor megérné megszerezni. Ha meg még nincs, akkor megcsinálni (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297319 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás

brokkoli írta: Jézusom, én még nem is hallottam a magyarról, soha az életben... Az milyen?


nemtudom, mert énsem:)
csak reménykedtem, hátha létezik.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297318 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Jézusom, én még nem is hallottam a magyarról, soha az életben... Az milyen?

(szóval angol. Original Broadway Cast. ez van ráírva... mmint a cd-re)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297315 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás

brokkoli írta: juhúúú, hozom a Hair cd-met is (((:


magyarul, vagy angolul? :p
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297313 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
juhúúú, hozom a Hair cd-met is (((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297309 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Tökjó, hogy tetszik a hippiötlet! (: Akkor gyüjtsétek a kendőket és virágos cuccokat, nomeg a szakadt trapézgatyókat (:
Minimum így kell majd kinéznünk:
hippi

Holnap gondolom mindenki pakolászik, úgyhogy táborban találkozunk, addigis:
BÉKE VELETEK!

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297301 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
állványunk BIZTOS, hogy van. hozzam?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297284 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Halihó!

Jelentem tisztelettel, VAN egy db BOGRÁCS, csak senki sem tudja megmondani, hány literes :) De sztem kb. 20. Nagyobb biztos nem, kisebb meg állítólag nincs, nem? :roll: :) Azért ha vkinek van, szóljon...
Az állványa elég rozoga, de legalább van, ha tudunk jobbat, megoldjuk. :P

A kölcsönadásért majdnemkeresztszüleim nevét, a Bp.-n belüli szállításért Rózsa/Anyuét kéretik "áldani", valamint "egy titkos személyét", aki pénteken kocsival lehozza a táborba (és akkor majd megtudjátok, ki, de perpill Anyu közölte h. ne írjam be... :roll: (jó)páran ismeritek, kvázi emtétés.)

Kincső
(lehet h. ez volt az utolsó topicbeli megnyilvánulásom a táborig, szal ha más nem, viszlát ott! :wink: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297269 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Ryana: ezek marha jók!!!!
Én viszont viszek egynél több üveget is, szal ha valakinek nem lesz, megszánhatom. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297247 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás

Ryana írta: [size=9:ppldfrrz]Megmutatom: ilyeneket .[/size]


Ez mekkora zshír :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297239 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Don't worry be hippy! :) Zsír. B) V

Én tudok lecsót főzni. Az nemjó? :D

Naná, majd fessünk vmit! Az jó. :) Egyébként én a "mki hozzon magával egy kis v közepes méretű befőttesüveget" felszólítást antiszoc módon figyelmen kívül fogom hagyni, cserébe viszek csomó írható (festhető) cd-t. (értsd: elrontott cd-k, amiknek a szép szivárványos hátuljára szoktam festeni) Jobban kézreáll mint a befőttesüveg, szépen csillog, és lehet belőle dísz(lete)t csinálni. Ha van rá vevő. ;) (Nemis, mert mindenképp viszek, itthon sose fogy el. :P ) [size=9:85lgfeo9]Megmutatom: ilyeneket .[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297186 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás

Erda niire (Area) írta: Ha akarunk címert csinálni, akkor bátorkodom jelentkezni megrajzolni, de gondolom erre a poszra van nálam alkalmasabb is köreinkben. :roll:


Jelentem tisztelettel Erda-hobbit nagyon szerény, tavalyelőtt is kitűnő címert rajzolt - ezt pölö Eruntale is megerősítheti :wink:

Időközben eszembe ötlött, h. netán GOMBÁT is használhatnánk a főztünkhöz, ha szépen megkérjük a BeszerzőBrigádot, biztos hoznak nekünk... :idea: :wink:

Részemről is folyamatban van egy bogrács-kölcsönkérés, este kiderül, hogy sikeres-e. :roll: :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297173 Írta: Erda niire (Area)
Hippihobbit cuccot fenhangon támogatom! :D
Viszont a főzőcskében sajnos nem sokat tudok segédkezni, én és a konyha ősi ellenségek vagyunk. :( De szivesen jelentkezem bográcstartónak, ha nem lesz álvány :D

Ha akarunk címert csinálni, akkor bátorkodom jelentkezni megrajzolni, de gondolom erre a poszra van nálam alkalmasabb is köreinkben. :roll:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297162 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás

Olosta (Aelalin) írta:

Leguanember írta: Fűszerötleteket szívesen látunk, viszek pár félét...

BOGRÁCSOT KI HOZ???


Nem tudom, hogy egy paprikás kolompérba mennyire illik, de szerintem lehetne mindenféle illatos füveket beletenni (hamár a fűszívásnál tartunk 8) ), úgy mint: rozmaring, kakukkfű, tárkony. De télleg nem tom, hogy mennyire illik bele (családunkban mindig a legidősebb hölgy főz, mostanság ő az édesanyám, és csupán annyira enged be a konyhába, hogy a kolompért megpucoljam, szóval szégyen-gyalázat, és hobbithoz nem illő, de nem tudok főzni :oops: ).

Bográcsot meg vinnék szívesen, mert van is, meg nagy is, csak éppenséggel a Megye egyik legtávolabbi csücskéből jövök (Déli fertály), így bajosan tudnám elszállítani.


Az a nagy helyzet, hogy nem vagyunk rászorulva a paprikás kolompérra, ha jól értem az idevonatkozó felhívást. Brandir úgy írt, a hozzávalók leginkább a fenti ételt predesztinálják, de kreatív krumpli bármilyen készíthető. És ki, ha nem mi tudnánk a kolompér százféle elkészítési módját?!

Hozzatok kis fűszernövényeket!!! Lehet kis műa. cserépben kapni ócsóér. Vagy szárítva, morzsolva, gyűjtve bármit, ami jó lehet.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297161 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Azzaz, a BOGRÁCS elengedhetetlen. A mienké hatalmas nagy, elveszne benne az a pár kolompér.

Jah, és bográcsállvány is kell. Ha nem lesz, majd ügyeskedünk, viszont maga az üstöcske az nagyon fontos.

Ki hoz BOGRÁCSot? Krdezősködjetek, ez az!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #297149 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A Megye követei - Cókmók, etikett, miegymás
Kendőfestés rulz! Én szívesen megvarrom őket (:
Csak találjunk ki valami jópofa hobbitcímert (:

Nekünk LEHET, hogy van bográcsunk... még utánaérdeklődök..

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.206 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére