Hogyan tovább, MTT?

Több
17 éve 3 hónapja #311595 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Lassan fel kellene eleveníteni ismét ezt a témát, ne csak válságkezeléskor használjuk ezt a jó kérdést!

Majd ha leülepszik bennünk a LEP2007...

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #304479 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Én kb 1-ig tudok maradni. (Szerintem nélkülem nem fogjátok folytatni...) :twisted:


Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #304446 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Lehet tudni, hogy kb meddig fog tartani? :kíváncsimertprogramjavan:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #304382 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Új alapszabály és manifesztum megbeszélése:

November 12. vasárnap, reggel 9., helyszín: "Gandalf-rezidencia" (cím nem publikus, csak priviben, mailben, telefonon adom ki, aki jönni akar, jelezzen!)

Programterv: amatőr jogászkodás, okoskodás, viták, egymásnakesés.

Várjuk a legelszántabbakat.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #304330 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
A nov. 12- ei részletagyaláshoz és idézetbeépítéshez kérnék némi segítséget :D : vki tudna kölcsönadni egy magyar nyelvű Hobbitot? A babó is jó. :lol: Vóna néhány idézetem angolul, ezeket magyarítanám.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302945 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Üdv!

Én több oldalról is kívülállóként közelítem meg a témát, hiszen csak lélekben vagy MTT-s, ráadásul ifjú titán is egyfelől korom (18 ) másfelől pedig a fórumon eltöltött rövid időm (kicsit több mint 1 év) folytán. De úgy gondolom pár dolgot így is látok / láttam itt amiről érdemes beszélni. Eddig azért nem szóltam hozzá, mert idő volt amíg végigolvastam az eddigi hozzászólásokat és nem szokásom olyasmibe beleszólni amihez nincsenek előismereteim.

Szóval:
Amikor regisztráltam Tolkien miatt jöttem, és ugyan egy jó közösséget és drága barátokat találtam, de a professzor iránti tiszteletem és érdeklődésem mit sem csökkent. De az elmúlt évben rohamosan csökkent azok szááma akik úgy regisztrálnak, hogy tudják is hogy igazából miért jönnek ide... Nem az a baj, hogy sokan vagyunk, hanem az, hogy sokan nem is tudják hogy mi a társaság lényege. Én jó darabig szinte hozzá se mertem szólni a témákhoz mert úgy éreztem nem vagyok elég értelmes hozzá, de egyre többször látom - sajnálattal- hogy a megszokott tényleg értelemes és építő viták helyett szócséplést és értelmetlen veszekedés megy mert sokan át se gondolják hogy mit írnak le...

Ugyanakkor nagyon zárt is a közösség magja ahová nehéz bekerülni... valahogy kicsit mindíg külsősnek érzik magukat az újak. Hiányzik az hogy az "öregek" bevezessék őket a társaságba és átadják azt a tudásanyagot ami bennük van, holott pont ez lenne az egyik lényege szerintem egy ilyen közösségnek. Hogy átadják a megszerzett tudást és hogy javítsák valamelyest a felnövő generációk értékrendjét. És szerintem igenis lennének érdeklődők aki úgy érzik lenne mit tanulniuk a nagyoktól. (köztük én is)

Más egy baráti társaság és más egy téma (Tolkien) köré rendeződő közöség. Ha minden jól megy akkor a másodikból alakul ki a közös érdeklődés folytán az első, de akkor is meg kell tartani szerintem a Közösség jelleget. Félre értés elkerülése végett egyik sem fontosabb a másiknál, de tudni kell hogy mik a célok és irányok mert anélkül széthull az egész.

Én is vidéki vagyok és nem értek egyet azzal hogy ha valaki nem tud részt venni egy rendezvényen akkor nyílvános megkövezést érdemel... Sokba kerül az utazás és nem is könnyű megszervezni de ez nem azért van mert nem támogatnánk szívvel lélekkel az MTT-t.

A Tolkien Levelező Versenyt remek ötletnek tartom és nagyon szívesen részt veszek a szervezésében.

És lenne még egy hozzászólásom... Sokan vannak az MTT-ben (tagsági igazolványnal vagy csak lélekben egyaránt) de szétszórva az országban. Épp ezért véleményem szerint nem volna szabad teljesen Pestközpontúvá tenni az összes rendezvényt és találkozót még akkor sem, ha a szervezők túlnyomórészt pestiek (mivel jelenleg ott van kellő infrastruktúra a rendezvényekhez) Én Pécs környékén lakom és szerintem lenne igény arra hogy itt is legyenek programok, előadások és vagyunk is itt elgen ahhoz hogy itt is képviselhessük az MTT-t. És ez nem ujjal mutogatás, már régóta fontolgatom (mert nagy szívfájdalmam hogy még nem tudtam elmeni élő talikra mert nem tudtam megszervezni pedig igenis ott lennék) hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni. Bár szerintem ez nem csak Pécsre vonatkozik de mivel itt élek én csak az ittenire tudnék koncentrálni. Nem azt mondom hogy igény van és ezt elvárnánk, hanem azt hogy igény van és én vállalnám is a megszervezését de ehhez segítségre lenne szükségem. Egyrészt pécsi aktivistákra akik egyet értenek velem, másrészt tanácsra, bíztatásra és segítségre a nagyoktól, hogy hogyan is fogjak hozzá... Ötleteim vannak de jó lenne valaki olyannal megbeszélni aki ért is hozzá valamennyire mert egyedül nem megy... De mint tudjátok van a Pécs legyen Európa kultúrlis fővárosa program és szerintem ebbe belefér hogy szinesítsük az MTT-vel ami egyrészt reklámfelületet, másrészt talán valamennyi támogatást jelentene.

Nagyjából enynit akartam elmondani, és még azt hogy ahogy Felagund mondta, az MTT haldoklik, tehát most tettekre van szükség agonizálás helyett.

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302847 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Hééé.
Egyrészt "mégis csütörtökről" senki nem beszélt, mert én zúzok el a CD-fűbe Tata-megbeszélésre. :idea:
Másrészt még korábban kértem, h. PRIVIBEN küldjétek el, mikor értek rá (ez több időpont, nyilván; és azért priviben, mert akkor nem mindenki kavarodik, csak nekem kell megnéznem, mi a legjobb időponty, továbbá nem OFFoljuk szét ezt a topicot...). Azok alapján a privik alapján jelöltem meg a szerdát, bár olyan privit is kaptam, akinek az nem jó (többektől pedig semmilyet). De egy első kört már nagyon össze kéne hozni. Továbbra is tartom, h. holnap (okt.18. szerda) aki tud, jöjjön msn-re 18:00-ra, ha nem leszünk elegen, ÍJ, és halasztjuk. De ahhoz, h. megtudjuk, mikorra, kérem mindenkitől (főleg azoktól, akiknek nem jó a holnap) az elkövetkező 1,5-2 hétre vonatkozó az msn-es elérhetőségét PRIVIBEN, és akkor előállok újabb időponty-javaslattal. :wink:

Ja, és bár eddig nem utasítottak ki minket innét, kerüljük a topic szétOFFolását-csetelését... Majd ha végre megbeszélünk legalább egyet, kérünk saját topicot. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302813 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Akkor mégis csütörtök? Felőlem rendben van. És csatlakozok az ötlethez, ha kevesen vagyunk, majd halasztjuk (bár szerintem nem kéne túl sokáig...).

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302803 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?

Panni írta: javaslom, hogy mindenki írja meg azt is, hogy mikor lenne jó neki...


Az úgy elég nagy kavarodás lenne. Mindenkinek más lenne jó, és elvesznénk az időpontok tengerében, hogy akkor most kinek mikor is lenne megfelelő...
Szerintem egyszerűbb, ha rábökünk egy időpontra, hogy na, ekkor és ekkor, és tényleg az van, amit Kincső mondott, hogy ha kevés az emberlétszám, hát elhalasztjuk.

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302799 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?

Kincső (Thilanna) írta: TLV msn-megbeszélés - javasolt időpont: október 18. szerda 18:00. Jelezzétek, kinek jó, kinek nem!!! i]PRIVI[/i (Aki már megtette, annak nyilván nem kell...) Sztem mindenképp gyűljünk akkor, aztán ha nagyon kevesen leszünk, halasztjuk. :idea: :wink:
[size=9:2tnnriyt](bocsi, h. ide, de most nincs időm körprivit írni...)[/size]


javaslom, hogy mindenki írja meg azt is, hogy mikor lenne jó neki...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302790 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?

Kincső (Thilanna) írta: TLV msn-megbeszélés - javasolt időpont: október 18. szerda 18:00. Jelezzétek, kinek jó, kinek nem!!! (Aki már megtette, annak nyilván nem kell...) Sztem mindenképp gyűljünk akkor, aztán ha nagyon kevesen leszünk, halasztjuk. :idea: :wink:
[size=9:aiea6gs9](bocsi, h. ide, de most nincs időm körprivit írni...)[/size]


Nekem pl nem...

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #302789 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
TLV msn-megbeszélés - javasolt időpont: október 18. szerda 18:00. Jelezzétek, kinek jó, kinek nem!!! i]PRIVI[/i (Aki már megtette, annak nyilván nem kell...) Sztem mindenképp gyűljünk akkor, aztán ha nagyon kevesen leszünk, halasztjuk. :idea: :wink:
[size=9:16vs2ltx](bocsi, h. ide, de most nincs időm körprivit írni...)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302668 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Tolkien Levelező Verseny

Jövő hét folyamán valamikor msn-es megbeszélést tartunk. Az érdeklődők legyenek szívesek priviben megosztani velem, mikor érnek rá. :) [size=9:2is6f6p6](Továbbá vegyenek fel msn-re, ha eddig nem történt meg: kincso@axelero.hu )[/size]

Köszönöm. :)

[size=9:2is6f6p6]u.i. aki már jelezte, h. érdekli, kapott privit is, ill. tudom, h. volt(ak?) még valaki(k?), aki(k?) kb. szept23. óta szólt(ak?), h. részt venne(/ének?), de nem emlékszem ki(k?) volt(ak?), így neki nem tudtam privit írni... :roll: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #302198 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Az önirónia szép dolog. Csak nézzétek meg a topik címét, valamint az alábbi zsákutcába torkolló eszmecserét. Elgondolkodtató:-)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301857 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Kicsit túlbeszéljük ezt is. A szavazást nem azért írtuk ki, hogy ki mikor ér rá, hanem hogy mekkora helyet szervezzünk a csapatnak a létszám függvényében.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301848 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Nyugi, népek... tudjuk, h. vannak azok között, akik most nem tudtak eljönni, olyanok, akiknek ennek ellenére fontos az MTT. A vita célja a közgyűlés előkészítése volt, de addig még rengeteg idő van - ha kikerül ide az összefoglaló, lehet rajta vitázni, és szükség esetén (és ha lesz rá idő, igény) esetleg mégegy Gondolatok LIVE!-ot tartani...
Akinek tényleg halaszthatatlan programja volt, az ne vegye magára azt a bizonyos inget. Aki nagyon félt, az se [size=9:2bahfmv0](bár ha tájékozódott, tudhatta, h. napközben sosem voltak zavargások, és végül még a Fidesz-gyűlés is elmaradt, és direkt a város "szélén" voltunk, hazajutni meg a nem-vidékieknek is a városon át kell, más vidékiek eljöttek, továbbá aki az eltévedéstől fél, annak mindig segítünk...) [/size], a félelem megbocsátható (szerintem).
DE. Olyan, akinek semmiképp nem volt jó az időpont, a szavazás szerint elég kevés volt - miért kellett volna gondolnunk, hogy aközül a rengeteg ember közül, aki csak nem 100%-ra ígérte (hetekkel előtte...), a 90% nem fog eljönni? Szerintem a reális számítás, h. azok közül, akiknek még nincs fix programja, de nem is biztosak, úgy 50% megoldja, h. ráérjen (de legalább 30-40%). Valamint. Néhány nappal a meghirdetett időpont előtt szerintem nem lett volna szerencsés eltörölni a talit, mert igen demoralizáló lett volna annak a bő húsz embernek, aki úgy szervezte a programját, akár más dolgát mondta le, h. ott lehessen. Talán nem voltunk olyan hatékonyak, mint ha többen vagyunk, de igenis hasznos volt. Aki pedig nem tudott eljönni, az majd fórumon keresztül bekapcsolódik, az érdemi döntések pedig úgyis a KGy-ra tartoznak. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301840 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?

Leguanember írta:

Phaedra/Namarie írta:

telcontar írta:

Leguanember írta:
Eddig tizenöten jelezték, hogy jönnek. Pont. Ennyiőnket érdekel?
2006.09.21. 12:09


Nem, hanem az időpont nem jó a legtöbb embernek, amint ez a szavazás eredményéből is látszik. A vidékiek pedig ezen a hétvégén az ismert események hatására valószínűleg még kevésbé jönnek.


Telcontar: nálad a pont. Elnézést mindenkitől.


Igazán hálás vagyok a szép és együttérző szavakért. A magyarázkodásért. A mentegetőzésért. Azért, hogy mindig meg lehet indokolni, ki miért nem csinált valamit. Kár segget csinálni a szánkból.
Aki most úgy döntött, hogy ez fontos a számára, az eljött. Az átmászik barikádokon, visszaforgatja az időt, vagy akármi, de itt van. Ha egy órára is, ha a végére, ha esik, ha fúj, de eljön. Köszönöm nekik:

Sirgon, Eleniel, Aeglos, Finwe,
Panni, gillz, Ankalimon, dorwinion,
Kincső, Ratzkha, Ille, Remzymama,
Rabyn, Rayan, Eruntale, Sasha Vykos (Lau)
Gandalf, Brandir, Panda, Aralataion,
Artemisz, Ringbearer, Milendoria

Leguanember/Ádám


nade Ádám!!!!!!

Tudom, hogy kellemetlen, hogy kevesen jöttek, de én pl. irgalmatlanul nem akartam egy jókora verést. Gondold el, olyanok, akik nem ismerik Pestet, mi a fenét csinálnak, ha valami balhé van? Te meg tudsz védeni? Vagy bárki más?

Eleve úgy indult, hogy amikor megszavaztattátok a népet, akkor finoman szólva nem affelé mutatott a tendencia, hogy sokaknak jó. Biztosan jó. Utána meg lett ez a felbolydulás.

Ne haragudj, tudod. hogy fontos nekem az MTT, de gondolom, vagy annyira intelligens, értelmes, hogy nem várod el azt, hogy olyankor utazzunk, amikor a a csoda tudja, hogy keveredhetünk haza. Ez az egyik. És a másik: gondolom, jobb szeretsz mindannyiunkat egyben, épen és egészségesen, mint sérülten.

ha már az időpontok nagyvonalú kezeléséről esett szó: ha ilyen van, hogy sokan bizonytalanok, akkor rá lehet kérdezni, hogy nekik kb. mikor jó?

Nagy volomenű dolgoknál fontos, hogy a vélemények közelítsenek.

Javaslatom: írjuk ki újra ezt az egész megbeszélést.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301799 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?

Gandalf írta: Hogy mi a baj az MTT-vel? Én szerintem a fejekben kéne rendet tenni, a szervezeti reformok a fő kérdéseket nem oldják meg.

A tegnapi megbeszélésen egy mókás hasonlattal érzékeltettem a fő gondot az emberek hozzáállásával.


Mi lett volna, ha Frodó helyett egy emtétésre bízták volna a Gyűrűt?

1. Elrakta volna valami láda mélyére és elfeledkezett volna róla.
2. Rásózta volna valakire, de se Gandalfnak, se másnak nem szólt volna a dologról.
3. Elindult volna a Gyűrűvel, de Boromir első csípős és gúnyos megjegyzésén vérig sértődött volna, majd emiatt félrevonult volna egy sarokba önsajnálni.
4. Az első nehézségnél vagy támadásnál inába szált volna a bátorsága, sírva rohant volna haza.
5. Felhúzta volna ujjára a Gyűrűt, és a hatalmát arra használta volna, hogy mindenki őt szeresse és bizonygassa, hogy mennyire jó arc és milyen jó fej, magát ajnároztatta volna.


Tessék ezen nem megsértődni (lásd 3. pont), hanem elgondolkodni! :wink:


6. Úgy gondolta volna, hogy neki van egy sokkal jobb ötlete és máshova vitte volna...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301797 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Tipikus ötös. :twisted:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301792 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
tipikus eggyes.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301790 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Köszönjük. 8)
Összefoglalót én is nagyon várom!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301789 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
azt hiszem 3-as. egyértelműen. vagy csak magamra ismertem? 8)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301772 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Ha mtt-s időben számolunk.... :twisted:

mkor lesz bent a jegyzete annak miről beszéltünk? Egyébként arra gondoltam, hogy legközelebb az ilyeneket rögzíteni kéne hanganyagban és akkor könnyebb leírni miről beszéltünk. persze több idő is és olyan helyi adottságok is kellenek hozzá, hogy ne vesszen el a hang az éterben.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301770 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Egy emtétés soha nem késik el...

:twisted:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301768 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Kihagytad hogy elkésett volna...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301765 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Hogy mi a baj az MTT-vel? Én szerintem a fejekben kéne rendet tenni, a szervezeti reformok a fő kérdéseket nem oldják meg.

A tegnapi megbeszélésen egy mókás hasonlattal érzékeltettem a fő gondot az emberek hozzáállásával.


Mi lett volna, ha Frodó helyett egy emtétésre bízták volna a Gyűrűt?

1. Elrakta volna valami láda mélyére és elfeledkezett volna róla.
2. Rásózta volna valakire, de se Gandalfnak, se másnak nem szólt volna a dologról.
3. Elindult volna a Gyűrűvel, de Boromir első csípős és gúnyos megjegyzésén vérig sértődött volna, majd emiatt félrevonult volna egy sarokba önsajnálni.
4. Az első nehézségnél vagy támadásnál inába szált volna a bátorsága, sírva rohant volna haza.
5. Felhúzta volna ujjára a Gyűrűt, és a hatalmát arra használta volna, hogy mindenki őt szeresse és bizonygassa, hogy mennyire jó arc és milyen jó fej, magát ajnároztatta volna.


Tessék ezen nem megsértődni (lásd 3. pont), hanem elgondolkodni! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301753 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Leguanember, Remzymama/Tünde tök igazatok van, még akkor is ha már jóval korábban leszervezett programja, más fontos elfoglaltsága, vizsgája stb... van az ember lányának, fiának. Szerettem volna ott lenni, ezért szívesen hallanék, olvasnék az elhangzottakról. Talán megoldás lenne, egy második és harmadik forduló e témában.

off következik, de ezeket már rég le akartam írni.
Úgy látom az MTT kialakult egyik hagyománya, hogy remek ötletek születnek, meg rendkívül jól elmondjuk a véleményünket, kritizálunk [size=9:2alct0bs](Időnként politikusokat megszégyenítve megy a sárdobálás. Ha valaki véleményét írásban teszi, arra legalább reagálni lehet, a szóbeli cucc esetén csak a negatív panaszáradat hömpölyög tova.), [/size]amikor a szervezésre, cselekvésre kerül a sor, akkor minimálisra zsugorodik a cselekvő emberek száma. Ezen emberek előtt le a kalappal, mert nagyban rajtuk múlik, hogy a rendezvények létre jönnek. Hogy a filmek után is van élet, vannak, lesznek új érdeklődök, új MTT-s tagok ... stb.
A másik érdekes hagyomány, a megbeszélt időpontok nagyvonalú kezelése, illetve figyelmen kívül hagyása. Mikor három emberre vár húsz és hasonló ügyek. Nem tudom más, hogy van véle, de egy bizonyos idő elteltével e téren minimálisra csökken a tűréshatárom, mert nem szeretem, ha más osztja be az én időmet. Általában időnk kevés, ezért lesz értékes az, amire áldozzuk, rászánjuk.
A fenti esetek 99%-ra van más és jobb megoldás is. off befejezve, most jöhet a kőzápor.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301752 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, az öltözzön már fel.
Az ellenvélemény nem volt képviseltetve, ezt igen hiányoltam. Úgy könnyebb előrehaladni.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301747 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Na el ne kezdjetek már veszekdeni. Szerintem aki nem tudott elmenni nem tudott és kész ez van. Ettőlmég fontos neki az mtt csak most nem ért rá, van ilyen. Nekem is az utolsó percben derült ki, hogy tudok menni vagy sem. Szerintem azt kellenne, hogy amiket ott elmondtunk meg a miket itt írásban azt ne csak mondjuk hanem tegyünk is. és aki tesz na annak fontos az mtt.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #301744 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Hogyan tovább, MTT?
Szerintem nagyon hasznos volt :)
Kell még több ilyen, hogy igazán működjön. Meg a közgyűlés, persze.
Jó volt együttlenni.

Csinci voltam
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére