Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 8 hónapja #320102 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
vagy egy negyedik verzió is:
felírod egy papirra a számlaszámot, egyszerűen besétálsz az utcáról, az ügyintéző orra alá dugod a papirt meg a pénzt, és közlöd, h erre a számlára szerenél befizetni.

Meg fogja kérdezni, h ki a befizető, és akkor elprüntyögöd neki a valódi neved, a nick neved meg, a befizetés tárgyát.
Minderről természetesen kapsz egy bizonylatot, stb.

Bocs, h belepofáztam.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320098 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
3 verzió lehetséges:

Kaptok csekket, amit OTP-ben kell befizetni. Ezt az is megteheti, akinek nem az OTP-nél van számlája.

Vagy

OTP-s vagy, akkor bemész a bankba, és tudod utalni.

Vagy

Van netes OTP hozzáférésed (akinek nincs, OTP bankfiókban lehet kérni), és a székedből mehet az átutalás. (Ez egy nagyon hasznos dolog.)

Közlemény/megjegyzés rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a nevedet, és hogy a tábor melyik részletét fizeted be. Pontos info hamarosan.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320081 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
gyerekek :P
minden ki lesz hirdetve időben
a nagyvezetőségi után beszélek Rózsával, ma is konzultáltunk
ne találgassatok :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320076 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Rabyn írta: Gandalf: amikor a felvételimet fizettem be akkor volt ezzel gond:)

Dehát a felvételit tuti nem OTP-s számlára kell befizetni, hanem a Magyar Államkincstárhoz... (Azaz a számlaszám nem 117-tel kezdődik, hanem 10032000-val.) Az MTT-nek OTP-s számlája van, arra szerintem bármelyik OTP-fiókban lehet készpénzt befizetni, csak ki kell tölteni egy papírt...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320075 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ben: elvileg ja:)

Gandalf: amikor a felvételimet fizettem be akkor volt ezzel gond:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320055 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Jaaa, hogy a részletről majd csekket kapunk? :D :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320019 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Rabyn írta:

Gandalf írta: Ja egen, majd ha odáig jut a dolog, hogy jelentkeztek és csekket kaptok, azt a csekket NE postán, hanem OTP-ben fizessétek be! :!:

De ott csak akkor tudják ha van folyószámlájuk... :(

Az csak az átutaláshoz kell, azt írtad az előbb, nem? A csekkbefizetés már más kategória szerintem.

Illetékes felelős járjon ennek is utána időben! (Ha tagdíjat lehetett csekken OTP-ben fizetni, ezt is lehet.)
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320017 Írta: Rabyn

Gandalf írta: Ja egen, majd ha odáig jut a dolog, hogy jelentkeztek és csekket kaptok, azt a csekket NE postán, hanem OTP-ben fizessétek be! :!:

De ott csak akkor tudják ha van folyószámlájuk... :(

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320011 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ja egen, majd ha odáig jut a dolog, hogy jelentkeztek és csekket kaptok, azt a csekket NE postán, hanem OTP-ben fizessétek be! :!:
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #320007 Írta: Rabyn
Egy jótanács: Nem tudom eddig, hogy volt de idén már csak úgy tudtam otpben fizetni (otps számlára is) ha volt ott folyószámlám és utaltam.
Erre majd figyeljetek oda!

És ne felejtsetek jelentkezni sem:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319977 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
A vonatról még nagyon korai beszéli. Május végén változnak a törvények, a kedvezmények és a menetrend.
Egy biztos: nem megyünk átszálással. Utána pedig különbusz vár ránk a táborig.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319972 Írta: Rabyn
Sil: ezt akkorra még megálmodom. :) Természetesen figyelmebe veszem a vidékieket is (és a 8:05ös vonathoz nekem is hatkor kell/ene/ kelnem)

És ha meg gazdaságosabban jön ki akkor csoport jeggyel utazunk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319969 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hmm, az Elvira szerint eleve nem is Hatvanban kell átszállni az átszállásos verzióban sem. És azok mind IC-k, azaz drágábbak is, mint az átszállás nélküliek. Jót nézek?

Ugye nem a 8:05-ös lesz a közös? Akkorra lehetetlen lenne odaérnem a Keletibe, mert a legkorábbi buszom épphogycsak beér addigra Pestre. Odatalálok ugyan egyedül is, de nem buli még további 4 órát egyedül utazni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319963 Írta: Rabyn
Nam: A keletiből megy átszállás nélküli vonat aznap: )
és csupán egy órával ér le később mint az amivel át kéne szállni (tény egy órával később is indul:)

Szóval ha rajtam múlik akkor azzal megyünk majd.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319937 Írta: Rayan
Lora: frankó, számítunk rád!

Nam: az utaztatásért Rabyn felel, de más feladat is akad a helyszínen - ha szeretnél segíteni, örömmel vesszük.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319905 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ha jól sejtem, vonattal Hatvanon keresztül kell jönni. A vasútállomáson vállalom a navigálást. (Remélem, nem fordítják fel megint, mint tavaly.)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319870 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ben írta:

Rayan írta: Lora, te a közelben laksz?

Ha jól tudom, egész pontosan sátoraljaújhelyi. :) ) (Mondhatni ezek szerint neki a sátor alja nem új hely. majd nekünk lesz az :P )

jól tudod. :)

és igen, már korábban szerettem volna szólni, hogy ha szükség van rám, szívesen segítek. vagy akármi idegenvezetés esetleg ilyesmi... :oops:

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319860 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Rayan írta: Lora, te a közelben laksz?

Ha jól tudom, egész pontosan sátoraljaújhelyi. :) ) (Mondhatni ezek szerint neki a sátor alja nem új hely. majd nekünk lesz az :P )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319854 Írta: Rayan
Lora, te a közelben laksz? Az tök jó, akkor privi. Minden hasznos infónak örülök ;)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319821 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Dehogy, nem azért megyek MTT táborba, h ott horgásszak, tudok itthon is.Azért köszönöm!:)

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319811 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
szépek a képek. élőben azért minden szebb. ,)

egyébként megérdeklődjem a horgászást hogy hogysmint van?

ja és várom a plakátot én is, mert tennék ki, hátha vkit érdekel hogy itt a közelben lesz. :)

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja - 17 éve 7 hónapja #319794 Írta: Rayan
Olorin.papa: plakátot terveztünk, amint készen lesz, feltesszük egy elérhető oldalra.

Nam: minden e-mailt megkapunk, nem kell izgulni :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319735 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
ha valaki kb. egy jó hete elküldte a jelentkezési lapját, e-mailban, azt megkaphattátok?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319692 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Valami kitehető plakátot kaphatnék?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319687 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
jaaaa, én vok az a másik suffered szegény gyerek, akit a család kötelez. pedig hidd el , én is zivesebben lennék veletek, mint a szüleimmel :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319681 Írta: Nóli i linantea
Csinc: Köszi szépen ezt a választ is, meg a privit is :) Mindent tökéletesen megértettem :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319669 Írta: Rayan
Nóli: Ezt az eddigi táborokban sem preferáltuk, pontosan a keretjáték miatt, és mert mindenki ki-be járkálhatna a 3. és 4. dimenziókban, míg mi az anyagiakhoz vagyunk kötve. Privi megy a részletekről.

Celebrom: Lehet horgászni. Még utánanézek, de napijegy biztosan van, engedéllyel is számolni kell. Íjat természetesen hozzál :)

Ami az árakat illeti:
Nyilván tudtok ti is az inflációról, és amiért magasabbnak tűnhet idén az összeg: a bőséges kaja, vagyis 2 meleg étkezés (és folyamatosan lesz melegvíz is :D ). Még így is olcsóbbak vagyunk az ez évi nyári táboroknál. Akinek még esetleg kételye van a témában, annak nagyon szívesen válaszolok priviben.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja - 17 éve 7 hónapja #319668 Írta: Rayan
Egy gyors összefoglaló, avagy a főoldali kiírás, beteszem ide is.

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy 1, azaz egy hónapotok van a jelentkezésre!
Jelentkezési határidő után (április 15 éjfél) beküldött jelentkezési lapot nem áll módunkban elfogadni.
Töltsétek!

A Magyar Tolkien Társaság 2007. július 13-22. között szervezi immár 5. nyári táborát, ahová szeretettel várjuk az MTT tagjait, a Tolkien.hu regisztrált felhasználóit illetve mindenki mást, aki érdeklődik a Tolkien által megalkotott világ iránt. A tábor a hagyományokhoz híven 10 napos, idén új helyszínen, a Kácsárdi Ifjúsági Táborban kerül megrendezésre.

Térkép ->

A tábor Sátoraljaújhelytől 5 km-re, Károlyfalva mellett, a Sátor-hegyek lábánál fekszik. A zöld környezet és barátságos vidék ideális helyszín mind a keretjáték, mind a táborozók igényei szempontjából. A környék kirándulási lehetőségekben gazdag, a történelmi várak (Regéc, Füzér, Sárospatak) mellett a környező hegyek kínálnak egész napos túrázási lehetőséget (külön túraútvonal fut a Tengerszemhez, mely a Sátor-hegyek között található), a táborhelytől nem messze pedig mesterséges horgásztó várja a horgászni vágyókat.

Az elhelyezés faházakban és sátrakban történik. A 6 fős faházak összesen 93 fő részére nyújtanak kényelmes szállást, és mintegy 40 fő elhelyezésére van lehetőség sátrakban. A sátrazóknak minden szükséges felszerelésről maguknak kell gondoskodniuk.

Jelentkezni lehet az alábbi formanyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével. A tábori jelentkezéseket vagy kinyomtatva hagyományos postai levélként várjuk a 1701, Budapest, Pf. 79. címre (a borítékra írjátok rá: MTT Nyári Tábor), vagy word fájlként kitöltve e-mail-ben az mtttabor@tolkien.hu címre (a tárgy mezőbe írjátok bele: MTT Nyári Tábor jelentkezés).
A jelentkezés határideje 2007 április 30. A jelentkezési lap letöltéséhez kattints ide!

Jelentkezési lap ->

A jelentkezések elbírálásakor túljelentkezés esetén figyelembe vesszük az MTT tagságot (március 15-e előtt belépett, és tagdíjfizetési hátralékkal nem rendelkező tagok esetében), a Tolkien.hu fórumában való aktivitást, és lehetőségek szerint a tolkieni mitológiában való elmélyültséget is.
A jelentkezések elfogadásáról 2007. május 1-ig értesítünk mindenkit.

A tábor részvételi díja MTT tagoknak faházas elhelyezés esetén 31.000 HUF , pártoló tagoknak 34.500 HUF , nem MTT tagoknak 36.500 HUF . Sátorozás esetén MTT tagoknak 27.000 HUF , pártoló tagoknak 30.000 HUF , nem MTT tagoknak 31.500 HUF . A részvételi díj tartalmazza a szállás és a teljes ellátás (napi 2 meleg, 1 hideg étkezés) díját, valamint a tábori szabadidős programokkal kapcsolatos valamennyi költséget, illetve a különbusz díját, de nem tartalmazza az utazás költségét.

A részvételi díjat három részletben szükséges befizetni:

Első részlet: május 15-ig 9.000 HUF (átutalás)
Második részlet: június 30-ig 13.000 HUF (átutalás)

Helyszíni befizetés a tábor kezdetén (július 13.):

Rendes tagok részére (március 15. előtt belépett, és tagdíjfizetési fel nem függesztett tagok esetében):
Faház: 9000 HUF
Sátor: 5000 HUF

Pártoló tagok részére (március 15. előtt belépett tagok esetében):
Faház: 12.500 HUF
Sátor: 8000 HUF

Nem MTT tagok részére:
Faház: 14.500 HUF
Sátor: 9.500 HUF

Károlyfalva egyénileg is megközelíthető, de javasoljuk a csoportos utazást. Budapesttől Sárospatakig vonattal, onnan pedig különbusszal utazunk a helyszínre.

A tábori program nyomonkövethető lesz a fórumon, a 2007-es nyári tábor topicjában, illetve az eddigi programokhoz hasonlóan tudományos előadások, természetjárás, kreatív és kézműves foglalkozások, tünde nyelv- és írástanulás, színpadi produkciók, csapatjátékok, közös éneklések és tábortüzek várnak a leendő táborlakókra.

Az itt eltöltött 10 nap egy egységes keretjátékba illeszkedik, mely az eddigiektől eltérően a Fák Korába kalauzol minden résztvevőt, a Valák honába, Valinorba...
Többet majd a levelekben tudhattok meg, kedv- és hangulatteremtésnek pedig nézzétek meg ezt a kis előzetest!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319573 Írta: Nóli i linantea
Én másról is tudok, aki konkrétan családdal külföldön lesz, vagyis lesznek ilyen borzalmak.

Hidd el én is szívesen ott lennék mind a 10 napon, de hát így alakult.

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #319570 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Horgászni lehet majd, m ugye van halastó a környéken :) ?De íjat ugye lehet vinni?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.522 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére