Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 4 hónapja #336511 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Jaja, a pulcsik hasznosságát csak megerősíteni tudom!
A Felderítők már lent vannak, és azt üzenik, hogy hűvös estékre kell számítani, most is két pulcsiban csücsülnek a jó levegőn, úgyhogy tessék melegruházattal is készülni!!!

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336498 Írta: Nóli i linantea
Newra üzeni:
Házanként egy azaz 1 db konnektor van, érdemes vinni T dugót vagy elosztót
Hozzatok magatokkal vízhatlan cipőt, esik az eső, nagy a sár
Hidegek az esték, meleg pulcsi!!

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336473 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ery írta:

Orsie / Fraktál írta: arról érdeklődnék, hogy a különbuszon kívül van-e még lehetőség eljutni Sátoraljaújhelyre, mert nekem vasárnap reggel valószínűleg vissza kell jönnöm, nem lesz jó a délutáni vonat... thx

Más lehetőség sajnos nincs. Megkérünk majd egy autóst, hogy vigyen be.

nekem az is tökéletesen megfelel :D köszi
akkor kedves autóval rendelkező és vállalkozó szellemű Táborlakó, kérlek vasárnap reggel/délelőtt vigyél ki S-újhelyre. (meg Efkút is.) 9:49-kor megy egy vonat. örök hála.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336467 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Orsie:
Lora szerint van napi két buszjárat (egy délelőtt, egy délután) Károlyfalva és Sátoraljaújhely között elvileg, de az interneten még nem leltem nyomát (nem Volánbusz). Kérdezd meg Lorát, vagy marad az Ery-féle javaslat: valaki autóst megkérsz, hog vigyen be! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336464 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Orsie / Fraktál írta: arról érdeklődnék, hogy a különbuszon kívül van-e még lehetőség eljutni Sátoraljaújhelyre, mert nekem vasárnap reggel valószínűleg vissza kell jönnöm, nem lesz jó a délutáni vonat... thx

Más lehetőség sajnos nincs. Megkérünk majd egy autóst, hogy vigyen be.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336462 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
arról érdeklődnék, hogy a különbuszon kívül van-e még lehetőség eljutni Sátoraljaújhelyre, mert nekem vasárnap reggel valószínűleg vissza kell jönnöm, nem lesz jó a délutáni vonat... thx

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336399 Írta: Gandalf

csudi írta: Hojli,

Kire bizhatom Kisluthient? Mar olyan ertelemben, hogy megvan-e meg??? Tehat feltennem ot a vonatra, es hogy menet kozben nem veszik-e el, atszallt a buszra, rendben megerkezik a taborba, van helye, meg tudott agyazni, ilyenek?

Nem egy elveszett darab, mint azt sokan tudjatok, tovabba rutinos taborozo, hiszen ez lesz a negyedik neki, de meg mindig megilleti a "rangfiatal" cim, valoszinuleg... :D

Tovabba iden lesznek idosebb baratnoi akik most lettek tokeletesen Tolkienre hangolva, es majd ok pesztraljak, de csak vasarnaptol erkeznek. Szoval szuksegem van egy potmama/papa-potlo illetore...! :roll:

Leutazásnál természetesen odafigyelünk rá, vigyázunk rá, lent a táborban már a csapatvezetője és a rendi vezetője felel majd érte. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336359 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Akkor ezekszerint mér nem olvassák, de azlrt köszi az időjárás- inót Kincsőnek és Tündének!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336337 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Kedves Táborozók!

Nagyon várunk titeket a pénteki vonattal.

Semmit ne hagyjatok itthon amire szükségetek lehet.

mégegyszer:

Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - az MTT tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!

a szervezői csapat :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336274 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Missy írta:

Olosta írta: Ágyneműt kell vinni?

Hmm, nem azt írták a 2. levélben, hogy aki házban lesz annak biztosítva leszen ez? :roll: Megnézem inkább...

Aha!!

"SZÁLLÁS
Amennyiben sátorba jelentkeztél, ne felejtsd el magaddal hozni a szükséges felszereléseket
(sátor, hálózsák, polifoam). Ha faházba jelentkeztél, az ágynemű biztosítva lesz."

de ha jól tudom, fázósaknak javasolt a hálózsák ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336273 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hahó!
Aki faházban lesz, annak kell hálózsák? :roll: Köszi a választ!
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336247 Írta: Tünde

Remzymama/Tünde írta:

Rabyn írta:

Estel Adániel írta: Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - a Tolkien-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!

Pontosítanék!!!!!!

Az egy útra szóló jegy 1820 forint diáknak!!!!!

pontosítanék: MTT TÁBOR feliratú tábla

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336238 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hojli,

Kire bizhatom Kisluthient? Mar olyan ertelemben, hogy megvan-e meg??? Tehat feltennem ot a vonatra, es hogy menet kozben nem veszik-e el, atszallt a buszra, rendben megerkezik a taborba, van helye, meg tudott agyazni, ilyenek?

Nem egy elveszett darab, mint azt sokan tudjatok, tovabba rutinos taborozo, hiszen ez lesz a negyedik neki, de meg mindig megilleti a "rangfiatal" cim, valoszinuleg... :D

Tovabba iden lesznek idosebb baratnoi akik most lettek tokeletesen Tolkienre hangolva, es majd ok pesztraljak, de csak vasarnaptol erkeznek. Szoval szuksegem van egy potmama/papa-potlo illetore...! :roll:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336237 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Gandalf, rólam már tudtok,nem? :

ha nem , akkor most szólok, hogy én saujhelyi vasútállomáson csatlakozom :)

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336230 Írta: Gandalf
Arra kérnék mindenkit, aki az út során csatlakozik hozzánk, hogy előre szóljon nekünk, mert tudnunk kell róla! És amikor csatlakoztok hozzánk, szóljatok oda nekünk, hogy megnyugodjunk a sikeres létszámbővülés kapcsán!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336224 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
én is kérnék heves csápolást a saújhelyi állomáson - és majd viszontcsápolok, bár azt hiszem tényleg nem lesz nehéz észrevenni titeket.
;)

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336220 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Missy: a megoldás azt hiszem, hogy Rayan hozzászólásában keresendő. :wink:

Rayan írta: Hát behalok, hogy tábor előtt szétcsetelitek nekem a topicot. Aki a továbbiakban csetel, annak minden hozzászólása helyére berakok egy táboros információt. Én szóltam :!:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336209 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Missy írta: Mindenki hozzon magával sok meleg ruhát, mert az első két napon 22-23 fok lesz a maximum hőmérséklet! Pulcsiriadóóóóó! Yeee

.

:eek4:

Ezt ki írta be? Mert én nem, az biztos.. vmi kavarc lesz itt a hozzászólásokkal..

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336204 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ery és Gandalf megjegyzik, és majd csápolnak nektek a többiek. Szóval teljesen oké :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336191 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
lenne egy kérdésem: a csoportos utazást választottuk, és Gödöllőn lakunk, és megnéztem, hogy megáll ez a vonat itt nálunk is, és az lenne a kérdésem, hogy felszállhatunk-e itt? nem lesz-e baj, hogy nem a keletiben szállunk fel a többiekkel...?(én és a húgom, Orsi) (:
köszi!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #336184 Írta: Missy
Mindenki hozzon magával sok meleg ruhát, mert az első két napon 22-23 fok lesz a maximum hőmérséklet! Pulcsiriadóóóóó! Yeee

.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336181 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Gandalf írta: Szóval keressetek majd egy nagyon magas, vékony, szemüveges fiút, aki egy nagy kartonlappal mászkál, amire sötétzöld betűkkel rá van mázolva, hogy MTT TÁBOR.

az illető így néz ki (a tábla nem :twisted: ): klikk ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336179 Írta: Gandalf
Szóval keressetek majd egy nagyon magas, vékony, szemüveges fiút, aki egy nagy kartonlappal mászkál, amire sötétzöld betűkkel rá van mázolva, hogy MTT TÁBOR.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336117 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Amint azt a mai - eggyel korábbi - hozzászólásom is mutatja, eléggé... :up:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336110 Írta: Gandalf
Természetesen ott várlak majd Titeket a Keletinél pénteken 9-től a táblával, de aki tudja, még előtte vegyen jegyet!

Felagund írta: Aki még nem jelentkezett táborlátogatásra, gyorsan tegye meg a rayanzbox@yahoo.com -on! Még a tábor kezdete előtt szeretnénk tudni, mennyien lesztek. Köszi!

Öm, ez mennyire hivatalos felszólítás?
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336080 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Meg egyáltalán, az MTT-s bagázst nehéz nem észrevenni szvsz... :-)

Ugye azt tudja mindenki, h érdemes retúrt venni, mert az 100 km felett 1 hónapig érvényes? :-) Csak h ne hazafele kelljen szórakozni a vétellel, szvsz.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336071 Írta: Missy
Ha a táblán más is a szöveg, van egy sanda gyanúm, hogy Gandalfot akkor is észrevesszük. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336070 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
oké! :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336062 Írta: Tünde

Rabyn írta:

Estel Adániel írta: Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - a Tolkien-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!

Pontosítanék!!!!!!

pontosítanék: MTT TÁBOR feliratú tábla

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336060 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Estel Adániel írta: Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - a Tolkien-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a retúrjegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!

Pontosítanék!!!!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.511 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére