Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- ADIM a Des
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A Felderítők már lent vannak, és azt üzenik, hogy hűvös estékre kell számítani, most is két pulcsiban csücsülnek a jó levegőn, úgyhogy tessék melegruházattal is készülni!!!
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Házanként egy azaz 1 db konnektor van, érdemes vinni T dugót vagy elosztót
Hozzatok magatokkal vízhatlan cipőt, esik az eső, nagy a sár
Hidegek az esték, meleg pulcsi!!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Orsie
- Nem elérhető
Ery írta:
Orsie / Fraktál írta: arról érdeklődnék, hogy a különbuszon kívül van-e még lehetőség eljutni Sátoraljaújhelyre, mert nekem vasárnap reggel valószínűleg vissza kell jönnöm, nem lesz jó a délutáni vonat... thx
Más lehetőség sajnos nincs. Megkérünk majd egy autóst, hogy vigyen be.
nekem az is tökéletesen megfelel köszi
akkor kedves autóval rendelkező és vállalkozó szellemű Táborlakó, kérlek vasárnap reggel/délelőtt vigyél ki S-újhelyre. (meg Efkút is.) 9:49-kor megy egy vonat. örök hála.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Lora szerint van napi két buszjárat (egy délelőtt, egy délután) Károlyfalva és Sátoraljaújhely között elvileg, de az interneten még nem leltem nyomát (nem Volánbusz). Kérdezd meg Lorát, vagy marad az Ery-féle javaslat: valaki autóst megkérsz, hog vigyen be!
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Orsie / Fraktál írta: arról érdeklődnék, hogy a különbuszon kívül van-e még lehetőség eljutni Sátoraljaújhelyre, mert nekem vasárnap reggel valószínűleg vissza kell jönnöm, nem lesz jó a délutáni vonat... thx
Más lehetőség sajnos nincs. Megkérünk majd egy autóst, hogy vigyen be.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gandalf
- Nem elérhető
csudi írta: Hojli,
Kire bizhatom Kisluthient? Mar olyan ertelemben, hogy megvan-e meg??? Tehat feltennem ot a vonatra, es hogy menet kozben nem veszik-e el, atszallt a buszra, rendben megerkezik a taborba, van helye, meg tudott agyazni, ilyenek?
Nem egy elveszett darab, mint azt sokan tudjatok, tovabba rutinos taborozo, hiszen ez lesz a negyedik neki, de meg mindig megilleti a "rangfiatal" cim, valoszinuleg...
Tovabba iden lesznek idosebb baratnoi akik most lettek tokeletesen Tolkienre hangolva, es majd ok pesztraljak, de csak vasarnaptol erkeznek. Szoval szuksegem van egy potmama/papa-potlo illetore...!
Leutazásnál természetesen odafigyelünk rá, vigyázunk rá, lent a táborban már a csapatvezetője és a rendi vezetője felel majd érte.
- Panda
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nagyon várunk titeket a pénteki vonattal.
Semmit ne hagyjatok itthon amire szükségetek lehet.
mégegyszer:
Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - az MTT tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!
a szervezői csapat
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Missy írta:
Olosta írta: Ágyneműt kell vinni?
Hmm, nem azt írták a 2. levélben, hogy aki házban lesz annak biztosítva leszen ez? Megnézem inkább...
Aha!!
"SZÁLLÁS
Amennyiben sátorba jelentkeztél, ne felejtsd el magaddal hozni a szükséges felszereléseket
(sátor, hálózsák, polifoam). Ha faházba jelentkeztél, az ágynemű biztosítva lesz."
de ha jól tudom, fázósaknak javasolt a hálózsák
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Aki faházban lesz, annak kell hálózsák? Köszi a választ!
Ami
Édes Víz és Kacagás!
- Tünde
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Rabyn írta:
Estel Adániel írta: Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - a Tolkien-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!
Pontosítanék!!!!!!
Az egy útra szóló jegy 1820 forint diáknak!!!!!
pontosítanék: MTT TÁBOR feliratú tábla
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kire bizhatom Kisluthient? Mar olyan ertelemben, hogy megvan-e meg??? Tehat feltennem ot a vonatra, es hogy menet kozben nem veszik-e el, atszallt a buszra, rendben megerkezik a taborba, van helye, meg tudott agyazni, ilyenek?
Nem egy elveszett darab, mint azt sokan tudjatok, tovabba rutinos taborozo, hiszen ez lesz a negyedik neki, de meg mindig megilleti a "rangfiatal" cim, valoszinuleg...
Tovabba iden lesznek idosebb baratnoi akik most lettek tokeletesen Tolkienre hangolva, es majd ok pesztraljak, de csak vasarnaptol erkeznek. Szoval szuksegem van egy potmama/papa-potlo illetore...!
- Lora
- Nem elérhető
ha nem , akkor most szólok, hogy én saujhelyi vasútállomáson csatlakozom
Gyöngycem (voltam valaha)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Olosta
- Nem elérhető
Rayan írta: Hát behalok, hogy tábor előtt szétcsetelitek nekem a topicot. Aki a továbbiakban csetel, annak minden hozzászólása helyére berakok egy táboros információt. Én szóltam
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Missy
- Nem elérhető
Missy írta: Mindenki hozzon magával sok meleg ruhát, mert az első két napon 22-23 fok lesz a maximum hőmérséklet! Pulcsiriadóóóóó! Yeee
.
:eek4:
Ezt ki írta be? Mert én nem, az biztos.. vmi kavarc lesz itt a hozzászólásokkal..
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Virág
- Nem elérhető
köszi!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Missy
- Nem elérhető
.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: Szóval keressetek majd egy nagyon magas, vékony, szemüveges fiút, aki egy nagy kartonlappal mászkál, amire sötétzöld betűkkel rá van mázolva, hogy MTT TÁBOR.
az illető így néz ki (a tábla nem ): klikk
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gandalf
- Nem elérhető
Felagund írta: Aki még nem jelentkezett táborlátogatásra, gyorsan tegye meg a rayanzbox@yahoo.com -on! Még a tábor kezdete előtt szeretnénk tudni, mennyien lesztek. Köszi!
Öm, ez mennyire hivatalos felszólítás?
- Ben
- Nem elérhető
Ugye azt tudja mindenki, h érdemes retúrt venni, mert az 100 km felett 1 hónapig érvényes? Csak h ne hazafele kelljen szórakozni a vétellel, szvsz.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Missy
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta:
Estel Adániel írta: Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - a Tolkien-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!
Pontosítanék!!!!!!
pontosítanék: MTT TÁBOR feliratú tábla
- Rabyn
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - a Tolkien-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a retúrjegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!
Pontosítanék!!!!!!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."