Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Inczy írta: Ömm, nekem más kérdésem lenne... Ki tud varrni azok közül, aki táborba jön? Fontos felmérés...
Attól függ, hogy mit kell varrni.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
menj ki pl Tótfaluba. Nem sűrűn sétálok benn, de mindenki előre köszönt. most már én köszönök előre. (anyumék most költöztek oda, ezért tudom)Alyr Arkhon írta: De tényleg csak egy kocsma.
És amúgysem érdemes odáig elmenni mert messze van.
mogy: Mikor laktál te utoljára faluban? Ha nálunk előre köszönsz egy ismeretlennek legalább annyira hülyének néz.
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Inczy
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: mogy: Mikor laktál te utoljára faluban? Ha nálunk előre köszönsz egy ismeretlennek legalább annyira hülyének néz.
Alyr, azért Sződliget nem olyan "ősi" falu, mint mondjuk... mint mondjuk más falu. Sződligetre mostanában költözött ki mindenki. Míga z Igazi, hagyományos értelemben vett régi faluknak hagyományai vannak, és szokásai, régi nénikkel és bácsikkal.
Szal jogos, amit Mogy mond.
Egyébként is majd lesz ahogy lesz, azt kész.
Ömm, nekem más kérdésem lenne... Ki tud varrni azok közül, aki táborba jön? Fontos felmérés...
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
Egyelőre projektorhiány lépett fel, az eddigi projektorforrásaink kiapadni látszódnak. Kérem azokat, akiknek van lehetőségük egy működő projektor beszerzésére ismerős vagy rokon által, írjanak egy e-mailt a rayanzbox@yahoo.com -ra. Nagyon nagy szükségünk van rá, természetesen használati díjat is hajlandóak vagyunk fizetni érte, ha kell, megegyezés szerint. Köszönöm a segítséget!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
És amúgysem érdemes odáig elmenni mert messze van.
mogy: Mikor laktál te utoljára faluban? Ha nálunk előre köszönsz egy ismeretlennek legalább annyira hülyének néz.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- mogy
- Nem elérhető
a kocsma az olyan, mint pesten a közösségi ház. minimum. Ha ott szerzel barátokat, akkor az egész falu már a barátod:DRabyn írta: szerintem nem éri meg hozni. Lesz lent büfé, nem kell a faluba rohangálni dolgokért. Ha mégis kell valami akkor egy autóval rendelkezőt megkérünk, hogy menjen be egy listával kinek mi kell... (a faluban amugy is csak kocsma van)
ja!
faluban szokás még az idegeneknek is köszönni (ez városiaknak némileg fura lehet). Szóval ha falubelivel találkoztok, köszönjetek előre hangosan, ha nem akarjátok a "bunkó városiak" jelzőt magatokénak tudni
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
"Csak".Rabyn írta: (a faluban amugy is csak kocsma van)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Elég az :cheers:Rabyn írta: (a faluban amugy is csak kocsma van)
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rabyn
- Nem elérhető
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Ezen könnyen segíthetsz... !Snuffles írta: Mert amúgy tényleg nyűg lenne elvinni mutatóba, nem egy könnyen mobilizálható eszköz, ha nem azzal megy az ember.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Öö, ugyee? De ha senki nem hoz, akkor egyedül meg nem fogok bebiciklizni a faluba... Mert amúgy tényleg nyűg lenne elvinni mutatóba, nem egy könnyen mobilizálható eszköz, ha nem azzal megy az ember.Aeglos írta: Szerintem nem hülyeség a bicikli.
Szieszta alatt azzal lehet bemenni a faluba finomságokért...
"Well, I'm back."
- Aeglos
- Nem elérhető
Szieszta alatt azzal lehet bemenni a faluba finomságokért...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- sebcsaba
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Snuffles írta: Hoz valaki biciklit is (és esetleg vonattal)? Mert megfordult a fejemben, hogy leviszem, de nem tudom, van-e elég lehetőség használni meg ilyesmik, vagy csak nyűg lenne, mert vonaton sem egy nagy élmény biciklit szállítani.
Snuff, nem lesz rá időd arra, hogy biciklizz is még!
;[[[
Pedig milyen jó ötlet
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A mise 11-kor kezdődikRemzymama/Tünde írta:
Gandalf írta: Erről jut eszembe, biztosan idén is lesz pár ember, aki vasárnap reggel Eruhantalezni menne [size=9:29do8k60](mise/istentisztelet)[/size], ez ugye idén is megoldható lesz?
szerintem ezt az autóval rendelkezőknél kell megkérdezni, bár a faluba egy 10 perc alatt le lehet sétálni
(csak azért, nehogy úgy járjunk, mint tavaly... Tényleg jó a falu honlapja:))
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Gandalf
- Nem elérhető
Snuffles írta: Hoz valaki biciklit is (és esetleg vonattal)? Mert megfordult a fejemben, hogy leviszem, de nem tudom, van-e elég lehetőség használni meg ilyesmik, vagy csak nyűg lenne, mert vonaton sem egy nagy élmény biciklit szállítani.
Snuff, nem lesz rá időd arra, hogy biciklizz is még!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Remzymama/Tünde írta: ide megyünk, érdemes megnézni
karolyfalva.fw.hu/
Tök úgy néz ki, mintha a Káli-medencéről lenne egy látkép a főoldalon. Najó, csak hasonlít
Nagyon gyönyörűséges!!!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Leguanember
- Nem elérhető
Rayan írta:
Remzymama/Tünde írta: karolyfalva.fw.hu/
Nagyon komoly a honlap, ajánlom mindenki figyelmébe! Pár perc olvasgatás, és az egész községet a szívedbe zárod. Pl. 6 év után most volt először esküvő a károlyfalvi templomban :biggrin2: :agree: Ajánlott átböngészni a kirándulási lehetőségeket is, egy-kettőt mi magunk is célba veszünk.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Lora
- Nem elérhető
amugy meg van tesco ujhelyben, bar, eleg messze. mert a varosbol kinn van, a szlovak hatarnal. szoval masik iranyban pont, mint kfalva. de ha van auto, 15 perc alatt ki lehet erni szvsz.
Gyöngycem (voltam valaha)
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Angwen írta:
Remzymama/Tünde írta: fél év tagságnak kell lenni, akkor jár a tábori kedvezmény, tehát 2007es évre végig be kell lennie fizetve a tagdíjnak
????
Ööö, ezt úgy miért is? Teljes 2007-re előre? Ennek mi értelme van?
nemnem
félreírtam
a táborig rendezettnek kell lennie
így van a levélben is
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Angwen
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: fél év tagságnak kell lenni, akkor jár a tábori kedvezmény, tehát 2007es évre végig be kell lennie fizetve a tagdíjnak
????
Ööö, ezt úgy miért is? Teljes 2007-re előre? Ennek mi értelme van?
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tünde
- Nem elérhető
Ben írta:
Snuff, neröhögj.Snuffles írta:
(Nyühehe... )Remzymama/Tünde írta:
pontosan úgy, ahogy a levélben van fél év tagságnak kell lenni, akkor jár a tábori kedvezmény, tehát 2007es évre végig be kell lennie fizetve a tagdíjnakBen írta: Akkor hogy is van ez pontosan?
Tünde, köszi, ergo még egy negyedévnyi tagdíjat fizessek be, ha a kedvezményt is igényelni szeretném? (bocs, h tihanyi ekhóként funkcionálok, de biztosra szeretnék menni).
igen echo, pontosan úgy van
Snuff ne röhögj féééééééérfi!!!
- Tünde
- Nem elérhető
Ben írta: Hümm, lenne egy kérdésem, mert vmit nem teljesen értek. Időközben, ha minden igaz, beléptem az mtt-be (kedden elment a levél), annak rendje és módja szerint átutaltam egy negyedévnyi tagdíjat. A tábori levél viszont két negyedévnyit ír. Akkor hogy is van ez pontosan?
pontosan úgy, ahogy a levélben van
fél év tagságnak kell lenni, akkor jár a tábori kedvezmény, tehát 2007es évre a táborig be kell lennie fizetve a tagdíjnak(utólag javítva sorry )
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Tünde
- Nem elérhető
Gandalf írta: Erről jut eszembe, biztosan idén is lesz pár ember, aki vasárnap reggel Eruhantalezni menne [size=9:bm1whml4](mise/istentisztelet)[/size], ez ugye idén is megoldható lesz?
szerintem ezt az autóval rendelkezőknél kell megkérdezni, bár a faluba egy 10 perc alatt le lehet sétálni