Művészetek Völgye 2007
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Phaedra/Namarie írta:
Aeglos írta:
Aeglos írta: Sziasztok!
Ankalimon autójának a csomagteréből ma került elő egy téglalap alakú ezüstös-áttetsző anyagból készült cippzáros neszeszer sminkszerekkel.
Akinek hiányzik hívja Ankalimont vagy engem, privit is írhat az illető.
Ha senki nem jelentkezik érte egy héten belül, akkor fogom, és elosztogatom a tartalmát, ami meg nem kell senkinek, kidobjuk...
Tényleg nem hiányzik senkinek?? 8O
Aki ezt olvassa, szóljon már az MTT-s női ismerőseinek, hátha valaki nem olvas fórumot, csak úgy nyitott csomagtartókba célbadob neszeszerrel...
nemIdhrené véletlenül?
Nos, én nem tudok róla, de a ha megteszed, hogy a legközelebbi közös összeröffenésre magaddal hozod, megnézem. De ha az enyém mégis véletlenül, akkor kezdek szenilis lenni, mert én úgy érzem, semmim nem hiányzik
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Aeglos írta:
Ankalimon autójának a csomagteréből ma került elő egy téglalap alakú ezüstös-áttetsző anyagból készült cippzáros neszeszer sminkszerekkel.
Ha senki nem jelentkezik érte egy héten belül, akkor fogom, és elosztogatom a tartalmát, ami meg nem kell senkinek, kidobjuk...
Aki ezt olvassa, szóljon már az MTT-s női ismerőseinek, hátha valaki nem olvas fórumot, csak úgy nyitott csomagtartókba célbadob neszeszerrel...
nemIdhrené véletlenül?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Mornambar
- Nem elérhető
Aeglos írta:
nem is tudom, jelentkezzek-e.....?
(oké, hülyülés OFF)
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
Csak a tolkienhu képtárában lesznek benne majd.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Amúgy Kapolcs nagyszerő volt! Utólag is köszönet mindenkinek, aki jelenlétével emelte a rendezvény fényét!
Melian: az a gyűrű lehet, hogy Adelardé, ha jól emlékszem, pár oldallal ezelőtt kereste is. [size=9:1a2i9pfg](Nem tudom, írt-e már privit vagy nézett-e mostanában Fórumot.)[/size]
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
ezer bocsánat azért, hogy csak most került elő (költözöm, stb... ), de:
Nálam van egy Egy Gyűrű, lánccal együtt: a lánc ezüst színű, a Gyűrű valaha aranyozott lehetett, piros felirattal, már eléggé kopott.
Akinek hiányzik, az kérem, írjon privit!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Menelvagor írta: Üdv!
Meg tudná adni valaki Márk (Vezetéknevét nem tudom Móriában Legolas volt) Nickname-ét és valamilyen elérhetőségét?
Üdv!
Menelvagor voltam
Privi ment
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Menelvagor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Meg tudná adni valaki Márk (Vezetéknevét nem tudom Móriában Legolas volt) Nickname-ét és valamilyen elérhetőségét?
Üdv!
Menelvagor voltam
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nem hiányzik valakinek egy kék, delfines frottirtörölközője? A jelmezek közé keveredett...
Nálam átveheti.
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Menelvagor
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Szóval találtunk itthon egy sötétkékes, szürke galléros L-es pulcsit, Tenox logóval és benne egy pólót - akinek kínzó hiányérzete van, írjon!
-tessék voksolni
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Mornambar
- Nem elérhető
Képek hamarosan világhálón
-tessék voksolni
- Menelvagor
- Nem elérhető
Nagyon jól éreztem magam a völgyben. Télleg király volt minden.....Nekem a legjobban a Jelmezes felvonulások tetszettek....
kiemelt üdvözletemet küldöm Remzinek, Iczkének, Andrisnak, Erynek, Esgalnak (mégegyszer köszi a jelmezeket és a narrációt), Gumipóknak (Kiály voltál! ), Ankalimonnak, Meliannak, és mindenkinek akivel sikerült összeismerkednem Völgyzugolyban. Köszönjük szépen a fellépési lehetőséget. Még találkozunk!
:bounce: mert ő egy igazi mártír, mert ő egy igazi mártír, salala :bounce:
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Eltűnt a köpenyem Apátin. Ami betette Adelardék sátrába, de ők nem vitték el, ezért vki később távozó tehette el.
Ha vmit tudsz róla, kérlek, jelezd nekem!
Köszi!
Képek lassan feltöltésre kerülnek itt:
freemail.hu/fototar/gyujtemeny.jspv?setId=1853971
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
kep.tar.hu/ryanakepek/50514547
Egészben innen lehet letölteni, ha vki szeretné.
Továbbá 2 részletben, elég tré minőségben megtekinthető a Regardez is.
youtube.com/watch?v=pKstKimSntY
youtube.com/watch?v=ulCT6qBaCqA
Ja igen, nagyon jól éreztem magam.
Annyi, h nem tudom arra nem lehet-e vmi hatást gyakorolni, h ne a Völgy leghátsó csücskében legyünk... Nem tudom hogyan osztják ezt be, de ha népszerűek voltunk akkor megszánhatnának vmi frekventáltabb hellyel.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Drizzt
- Nem elérhető
Elnézést, ha már megemlítették ezt előttem. Ez esetben nyugodtan töröljétek a hozzászólást .
Az sszzzööörrnnyyűűűűssséééggeesss...iszooonnyyúúúútatoosss... Marlooog Bbbbóóóóólliinnnááááááábbóóóóólll
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ezzel természetesen nem akarom bagatelizálni a történteket. MTT-s rendezvényen soha többet nem fordulhat elő:
1. hogy, nem vagyunk kellő, és megkérdőjelezhetetlen tisztelettel más alkotók programjai iránt (és nem csak a fesztiváligazgató saját színháza tekintetében);
2. hogy bármilyen külső szemlélőben az a látszat keletkezzen, hogy a fegyveres programjainkon nem tartunk be minden elképzelhető biztonsági szabályt;
3. hogy nem vigyázunk gondosan a ránk bízott nagyértékű eszközökre, berendezésekre;
4. hogy az MTT programhelyszínén, az általunk szervezett szálláshelyen valaki a túlzott alkoholos befolyásoltság látható jeleit produkálja (még akkor is, ha egy ilyen jellegű rendezvényen a szokásos alkoholtilalom kivitelezhetetlen is).
Ezzel részemről a témát e nyilvános fórumon lezártnak tekintem. Az egyes esetek, személyek és hibák tekintetében állok mindenki rendelkezésére a különböző privát csatornákon, a rendezvény értékelő megbeszélésén (aminek helyét és idejét itt is meg fogjuk hírdetni) vagy akár az MTT soron következő, a nyári programokat is értékelő elnökségi ülésén.
u.i.: Külön meleg köszönet a vasárnap hajnali színpadtisztító kommandónak.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Részben az eltelt három év, részben az egészen más rendezvény-koncepció miatt ez tulajdonképpen egy vadonatúj rendezvényünk volt, amelynek emiatt rengeteg tanulsága van. (Valamit először csinálni mindig összehasonlíthatatlanul nehezebb, mint sokadszor a bevált receptet kisebb módosításokkal követve, illetve a lebonyolítási rutinra építve.)
A tanulságokat éppen ezért érdemes gondosan kielemezni, hiszen várhatóan mostantól ez is bekerül az MTT éves programnaptárába, és jó lenne, ha egy-két év alatt e programunknál is kialakulna a megnyugtató szervezői gyakorlat.
Az értékeléshez azonban talán érdemes először felidézni, hogy mik is voltak a céljaink a rendezvénnyel:
1. Az ország egyik legnagyobb, és minden bizonnyal a legszínvonalasabb kulturális fesztiváljának keretében népszerűsítsük a tolkieni mitológiát, és az MTT tevékenységét.
2. Nagylétszámú és igényes "külsős" közönség előtt adjunk lehetőséget a Társaság különböző alkotócsoportjainak a bemutatkozásra.
3. A nagytáborokhoz képest kötetlenebb, a szórakozásra és kikapcsolódásra koncentráló, de a Völgy 1300 kulturális programjának köszönhetően színvonalasan eltölthető 1 hetes programot biztosítsunk magunknak.
Kérlek benneteket, hogy e célkitűzések figyelembevételével akár itt a fórumban, akár a nekem címzett e-mailben részletesen írjátok le, hogy mi volt kifejezetten jó abban amit csináltunk, mi volt teljesen rossz, mit kell vagy lehet módosítani, illetve milyen újabb ötleteitek vannak, hogy ezt a három célt hatékonyabban tudjuk elérni.
Hajrá!
*[size=9:3egibo0b]A dologhoz azért hozzátartozik, hogy ez egy meglehetősen félreeső helyszín, amely vélhetően nagyrészt a nagy távolság és a bonyolult megközelítés (minden irányból át kell vergődni a kapolcsi dugón) miatt volt eddig ilyen alacsony látogatottságú.[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
Azt hallottam, nagyon ugyesek voltatok, es meg jol is ereztetek magatokat! Gratulalok igy latatlanban is!
Annak a 23 embernek pedig, aki beleirt, nagyon-nagyon koszonom az sms-t! Tovabbi jo nyarat!
Kincso
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?