Művészetek Völgye 2007

Több
17 éve 5 hónapja #331055 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Kedves Művészetek Völgyébe vágyó szervező és fellépő kispajtások!!! Most kalkuláljuk a résztvételi díjakat, ezért GYORS KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS következik: kérlek szépen Benneteket, hogy nyilatkozzatok (itt a topikban lehet), hogy mit szeretnétek jobban,

A. Ha ott kapnánk szervezetten reggelit-ebédet-vacsorát (vagy legalább ebédet és vacsorát)?
B. Vagy lenne néhány Tesco-kommandó...?

(Magánvélemény, de szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a a tescozás nem feltétlenül olcsóbb, és a sok program közepette lehet, hogy praktikusabb, ha nem kell a kajabeszerzéssel foglalkoznunk...)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330446 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz. :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330343 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Mint már említettem íjászatban segítek ha kell.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330322 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

Ankalimon írta: Ezeket reményeink szerint nagyrészt a Gothika fogja művelni, de én nagyon örülnék, ha az olyan MTT-s profik mint Rana (íjászat) és Ery (vívás) be tudnának kapcsolódni. Ebben az esetben nyilván nekik is kell jelmez.

A bekapcsolódással semmi probléma nem lesz. Viszont egyedül nem biztos hogy tudom vállalni.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330215 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Az MV jelentkezési lap még a héten kikerül az oldalra, ésa jelentkezés részletes feltételeit is publikálni fogjuk.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330190 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Üdvözlet!
Az íjásztattal kapcsolatban arra lenék kiváncsi ,hogy jelmezek az MTT készitti mert én tudok íjazni és (szívesen részt vennék benne) csak azért kérdezem de bocs ha lassú vagyok és már ez levan írva. És a MV-be a jelenkezési lapot hol találom??
Üdv mindenkinek:Balázs

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330174 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

Esgal írta: Én még semmilyenre, Ankalimon egyelőre csak nagyon tágan tudta nekem körvonalazni a dolgot, úgyhogy maradjunk abban, hogy majd megmondom. ;)

Elvileg profi jelmez csak a fegyveres bemutatókhoz lesz: tehát a kézifegyveres harci bemutatókhoz, és az íjászathoz. Ezeket reményeink szerint nagyrészt a Gothika fogja művelni, de én nagyon örülnék, ha az olyan MTT-s profik mint Rana (íjászat) és Ery (vívás) be tudnának kapcsolódni. Ebben az esetben nyilván nekik is kell jelmez.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330171 Írta: Attila
Ave!

Én bennelennék valami kis íjászkodásban is, mert ...??? tudok íjazni?? :D
A viccet félretéve a fáklyás felvonulás rendezésében is illetve kivitelezésében is! Mert úgy tűnik, hogy nem egy napra megyek! Még szerencse!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329831 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Mint jeleztem, ismeretterjesztené, merg ha kell, gyerekekkel fogalakoznék.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #329697 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

ha van rá igény, Ainulindale-előadás mellett szívesen tartanék 1-2 órás színjátszós-mozgásos foglalkozásokat bárki-részére.

szóljatok, ha kell :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328827 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Én még semmilyenre, Ankalimon egyelőre csak nagyon tágan tudta nekem körvonalazni a dolgot, úgyhogy maradjunk abban, hogy majd megmondom. ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328814 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Sziasztok!
Ma lebeszéltem a családdal és (eltolva a családi nyaralást) tudok menni Kapolcsra.Úgyhogy számíthattok rám.Ankalimon,jó lenne tudni,hogy nagyjából mire lenne szükség,meg mit kéne csinálni...meg Esgal,milyen ruhára gondolsz?

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328756 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Népek!

Ma beszéltem Ankalimonnal telefonon, és előzetesen úgy tűnik, én leszek a felelőse sok új jelmeznek, ami Kapolcsra megy - íjászoknak, gótikásoknak ruha, esetleges egyéb jelmezek. Igényes, szép darabokról lesz ezúttal szó, most aztán adunk a minőségnek ;)

Tisztelettel, kérnék segítőket, akik szívesen tevékenykednének a Kapolcs előtti két hétben, és segítenének összehozni ezeket.

A meló nagy részét én megcsinálom (szabás, összeállítás), legfőképpen olyan embereket várok, akik a díszítésben (textilfestékkel pacsmagolás, szegés, ilyenolyan szép toszok felvarrása, urambocsá, hímzése, gombvarrás, effélék), és természetesen akár varrásban segítségemre tudnak lenni. Valószínűleg kemény munka lesz, nem két naponta egy-két órát, hanem akár minden nap sokat kell majd rajta dolgozni, hogy kész és szép és vállalható legyen.

Pár embert én is megkerestem priviben, akik nem kaptak ilyet, de ráérnek akkor, és tudnak segíteni, azok szóljanak, szintén priviben.

Elvileg Pesten csináljuk a munka dandárját, de hátha valahogy vidékiek is be tudnak kapcsolódni, úgyhogy ez ne legyen akadály.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328725 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Üdv! A kreatívkodásban én is résztvennék, (csak nem tudom, hogy elengednek-e szabadságra, mert költözik a cég, és persze nekünk kell átköltöztetni az irattárat, :? és nem tudják előre megmondani, hogy mikor pontosan.) Szóval, ha elengednek lehet rám is számítani. :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328704 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
A Fornost kapcsán úgyis lent leszek, így minden másban szivesen segítek pl. tudományos előadás (a LEP-es 7 főbűn) vagy akár kézifegyveres bemutató (most, hogy kész a kardom) stb...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328658 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

Alyr Arkhon írta: Írtam a Gótikának egy mailt már lassan egy hete, de nekem még nem válaszoltak semmit.

Én is írtam nekik, egyelőre szintén nem kaptam választ.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328650 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Írtam a Gótikának egy mailt már lassan egy hete, de nekem még nem válaszoltak semmit.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328647 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Ankalimon,megtisztelő,hogy rám gondoltál,de ilyen távlatban nem ígérhetek semmit.Természetesen,ha itthon leszek és nem külföldön éppen,akkor mindent megteszek,hogy eljussak oda. :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328621 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Ankalimon, láttam, hogy már kétszer kerestél telefonon, de nem tudtam felvenni, pénzem meg nincs visszahívni téged!

Lejebb már említettem, hogy a gyerekszekciónál és a kreatívoknál szívesen segítek (ötleteim is vannak egy két újításra), lufihajtogatásnál pláne (főleg h nálam van raktáron az a 60 db lufi ami LEPről maradt), de az egész levezénylését NEM tudom bevállalni!!!

Szombati megbeszélésen most nem tudok megjelenni, dolgozom... de azért számoljatok velem is, bár még nem tudom pontosan hány napra fogok tudni majd lemenni.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328601 Írta: Attila
Ave!

Most így a programokat olvasva sztem az éjkszakai program nagyon jó. Véleményem szerint nem csak a tündéknek a ruhájában kéne felvonulni hanem még a többi nép ruhájában is az ő rá jellemző esetleges zászlójukkal. Vagy ez idióta ötlet? Nos akkor a pénz az 2000 Ft lesz/nap.
Kérdésem lenne, hogy pontosan milyen egyéb kedvezményt kapnak MTT tagok, mert ezzel kapcsolatba még nem láttam pontos dolgokat. Vagy csak azoknak kell fizetni 2000-4000 Ft-t akik ott is alszanak mármint M.apátiban?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328595 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Csókoltatom a drága jó népeket!

A szokásos kreatívkodásban számíthattok rám is!

Továbbá fel tudom még ajánlani magam az íjászathoz is - mmint nem célként :lol: (ugyan abszolút nem tündés az alakom, és nem mindig találom el a tábla közepét, de mellé ritkán lövök).

A dekorációkat és a jelmezeket a táborban is elkezdhetjük megalkotni, nem? Vagy ott nagyon nem fog beleférni az időbeosztásba?

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328589 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
hmmm ha esetleg szükséges, én elvállalom hogy a színpadi táncos szekciót összeszervezem, bár nem tudom kell-e ehhez alfelelős Eruntale mellé...
és esetleg az írtánctanítást (hobbitosat, tündéset, meg amit még rá tudunk húzni :D ) megcsinálom...

és a fáklyástáncot pedig tök jó lenne újra összehozni, elég látványos sztem...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328567 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

Nóli i linantea írta: Nem úgy van hogy Kincső elutazik rögtön tábor végén? Mert akkor ő nem lehet a felelőse táncdalfesztiválnak.

De-de, Nólinak igaza van; sőt még Te is kérdezted tőlem HNE után, Ankalimon, hogy jövök-e Kapolcsra, és mondtam h. akkor én már Oxfordban leszek... (júl23.-szept1. között)
De mondjuk Rabyn? a LEPes kórust is ő csinálta ;) vagy Ring? ő is táncos is meg kórusos is...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #328565 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

Nóli i linantea írta: Nem úgy van hogy Kincső elutazik rögtön tábor végén? Mert akkor ő nem lehet a felelőse táncdalfesztiválnak.

Gandalf: azért mondta Idhren hogy Regardez törölve, mert ott nem 4-5 van.

Jaja... :roll:

Meg a Regardez-nak én lennék a felelőse, tehát ha arra számítottak volna, akkor "Idhren ?" lett volna odaírva...
Vagy hülye vok? :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328563 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Nem úgy van hogy Kincső elutazik rögtön tábor végén? Mert akkor ő nem lehet a felelőse táncdalfesztiválnak.

Gandalf: azért mondta Idhren hogy Regardez törölve, mert ott nem 4-5 van.

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328561 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Üdvözletem!

A Gondolin rendezője Hanna, ha ő nem illetékes, akkor rajta kívül nincs más... Már csak azért sem, mert nem tudom, mennyire jó ötlet a LEP-es cuccot előadni Kapolcson. Azóta kicsit változtak a koncepciók.
A tudományos előadások elvileg ugyanazok, mint a LEP-en, ugyanazon előadókkal? :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328554 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Sziasztok!

Részemről a szombati napon, negyedikén tudok csak jelen lenni, mert nyári gyakorlaton vagyok. Ezúttal mondjuk Budapesten, tehát délutánonként a tábor után elérhető leszek próbaügyekben.

Szombaton szívesen vezénylek egy bábozást;egyébként a szövegek, kellékek bárkinek rendelkezésre állnak, szóljatok.

Esetleg gondoltam arra, hogy a táborban átvett-átírt-szerzett dalokat már úgy elsajátítja egy zenészcsapat, akik mennek Apátiba, hogy csak úgy muzsikál majd az egész.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328547 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Íjászatban benne vagyok!Faklyás toszhoz menne a nyári fáklyás tánc is.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328546 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007

Idhren írta: Ezek szerint Regardez törölve. :|
Kár, ide eléggé illene sztem.
Meg az egyetlen poénos tánc lenne...

Lesz még egy tánc, amit Narb, meg Én tervezünk, ebben lesz még Vewy, meg Mil (nemtom, ehhez írtad-e Milt felelősnek, de nem ő a felelős, szegény, még alig tud róla vmit), meg Esgal is tervez egy táncot.

Dehogy törölték, ott van a tánc 3,4 felelős=? :lol: Tetszőlegesen behelyettesíthető. :wink:

Ankalimon írta: Ismeretterjesztő előadások tevékenységvezető: Gandalf?

Hm, a piszkos anyagiak az egyetlen, ami ezt kérdőjelessé teheti. Sajnos nem biztos, hogy lesz a nyáron szabad 2-4000 forintom naponta... :cry: De nagyon szeretnék menni, és ez esetben elvállalnám az ismeretterjesztés megszervezését.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #328541 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Művészetek Völgye 2007
Ezek szerint Regardez törölve. :|
Kár, ide eléggé illene sztem.
Meg az egyetlen poénos tánc lenne...

Lesz még egy tánc, amit Narb, meg Én tervezünk, ebben lesz még Vewy, meg Mil (nemtom, ehhez írtad-e Milt felelősnek, de nem ő a felelős, szegény, még alig tud róla vmit), meg Esgal is tervez egy táncot.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.501 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére