- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358135
Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Vasárnap hánykor találkozzunk?
Én szombaton lemegyek Pókhoz Kápolnásnyékre és a talihoz igazítva fogok visszajönni pestre, szal tudnom kéne mire számítsak.
Viszek gitárt.
Puszi
Én szombaton lemegyek Pókhoz Kápolnásnyékre és a talihoz igazítva fogok visszajönni pestre, szal tudnom kéne mire számítsak.
Viszek gitárt.
Puszi
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358132
Írta: Virág
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Peet, egyiksem...nem voltunk azóta bevásárolni hát ha szerzünk egy nagyobb fadarabot az is megteszi vagy még lehet, hogy holnap este elmegyünk vásárolni...majd megkérdezem anyut, nem akar-e véletlenül ja és labdának teniszlabdát tudunk vinni, de ha van még vkinek, az hozza!!
és csatlakozom az előttem szólóhoz, hozz gitárt Peet!!!!!!!!!!!!! mi is vigyünk?(: (meg fuvolát és kiállunk utcazenélni, gyűjtünk egy kis pénzt:P ...najó ez csak vicc volt...)
soksok puszi!!!!!!!!! alig várom a vasárnapot!!!!!!!!!!!!!!(: (:
és csatlakozom az előttem szólóhoz, hozz gitárt Peet!!!!!!!!!!!!! mi is vigyünk?(: (meg fuvolát és kiállunk utcazenélni, gyűjtünk egy kis pénzt:P ...najó ez csak vicc volt...)
soksok puszi!!!!!!!!! alig várom a vasárnapot!!!!!!!!!!!!!!(: (:
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358123
Írta: Nilla
"Egy csepp is növeli a tengert"
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Gitár-gitár-gitár!!!! Hozzátok léccilécci^^ Olyan jó lenne a métaszüneteiben hallgatni^^ meg megadná a hangulatot^^
Téma zárolva.
- Furi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358120
Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
na én jelzem hogy ott leszek! visdzont inkább méta legyen mert le vok égve, és akarok venni egy uj gitárt, egy nagyobb erositot, uj cipot és pulcsit szal plz! minden ágacska jöjjön akinek megoldható!!!! métázni lehet ütő nélkül nem:D? Peet nem hozod a gitárodat? na puszi!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358105
Jé egy Dinc, téged is látni errefelé? Rendbe kell szednem a bringámat, mert már eléggé beteg szegény...
Virág, az ütő nincs meg még. Múltkor beszéltünk róla, hogy állítólag az Auchanban árulnak, és ha ti családostul mentek legközelebb vásárolni, megnézitek, aztán én majd kifizetem. Ezekszerint vagy elfelejtetted, vagy nincs:D
Virág, az ütő nincs meg még. Múltkor beszéltünk róla, hogy állítólag az Auchanban árulnak, és ha ti családostul mentek legközelebb vásárolni, megnézitek, aztán én majd kifizetem. Ezekszerint vagy elfelejtetted, vagy nincs:D
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358083
hát reménykedjünk...én optimista vagyok, szal azt mondom jóidő lesz!!(: ma nagyon szép volt, és ha szerencsénk van, meg is marad!(:
húú már nagyon várom!! ezért fogom túlélni a holnapi napot, mer erre fogok gondolni!!!!!!!!!!!!!!!
Peet, azért hozd az ütőt!!
húú már nagyon várom!! ezért fogom túlélni a holnapi napot, mer erre fogok gondolni!!!!!!!!!!!!!!!
Peet, azért hozd az ütőt!!
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358081
Írta: Dindae
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
ehh már 3 napja folyamatosan esőt mondanak, és 100 ágra süt a nap ( ma még bicikliztem is. félelmetes, mi történik, ha 3-4 évig nem bringázol XD). szal... én nem venném biztosra a rosszidőt
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358076
Írta: Patiszon
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Lehet, hogy én is ráérek Mondjuk csak dél körültől... de igyekszem
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
- Ryana
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358071
Írta: Ryana
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Pedig már elterveltem, hogy megtanulok görkorizni a margitszigeten vasárnap. Én szurkolok a jóidőnek.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358070
de ha jóidő lesz, lenézhetünk a margitszigetre!! ma pl egyszál újjatlanban jöttem haza, olyan meleg van itt mifelénk(: egyébként az ágacskapunnyadásban teljes mértékben benne vagyok, mivel olyan pocsék hetem volt, hogy ki kell pihenni...ja és még a holnapi nap lesz a hab a tortán...gondolkozom rajta, hogy be se megyek...
szal a vasárnapról nekünk 7 előtt haza kell lérnünk, mert megyünk itt gdn a művházban vmi előadásra...szal sztem találkozzunk délelőtt vmikor, együtt ebédelünk, aztán ha szép az idő megyünk méééétááázni!! erre várok már több hete!!(:
sokpussz!!
szal a vasárnapról nekünk 7 előtt haza kell lérnünk, mert megyünk itt gdn a művházban vmi előadásra...szal sztem találkozzunk délelőtt vmikor, együtt ebédelünk, aztán ha szép az idő megyünk méééétááázni!! erre várok már több hete!!(:
sokpussz!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358047
Vasárnapra sajnos napos ámbátor esős időt ígér, és előtte való nap is végig szakadni fog, úgyhogy a métázásra nem lesz alkalmas a gyep. Szerintem menjünk el teázni vagy hasonló. Tudjátok valami jó ágacskás fetrengős pihenős cucc az jó lesz:D
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358035
Csak mondanom kellett, hogy rossz az idő! Tessék, itt a nap! Csak a mi kedvünkért=) reméljük megmarad vasárnapig...
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358000
Én megyek:D ugyan két napra rá kisérettségizek angolból, de már olyan rég láttalak titeket!
Esőben méta? Majd teszünk a fejünkre olyan sapkát, aminek a tetején esernyő van:P
A nyár tényleg jöhetnemár. Olyan rossz, és lehangoló ez az esős-szeles idő...
hiányoztok!!! vasárnap tali
Esőben méta? Majd teszünk a fejünkre olyan sapkát, aminek a tetején esernyő van:P
A nyár tényleg jöhetnemár. Olyan rossz, és lehangoló ez az esős-szeles idő...
hiányoztok!!! vasárnap tali
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357994
Oké, a vasárnap nekem is jobb(:
Niph, kitartás!!!! mi innen szorítunk neked!...én most fogom elkezdeni a KRESZtanfolyamot, de apu már tanítgat vezetni...eddig nagyon élvezem!!...remélem azért vmikor még tábor előtt látunk majd! hiányzol a családodnak!!
többiek: remélem tudtok jönni! Erna? Inczymami? Furi?...többi ágacska?
nálunk most itt elég ramaty az idő, remélem a hétvégére jobb lesz, ha nem max teaházalunk...de én már métáááázni akarook!!
naggyon hiányztok!! ez is egy pocsék nap volt...bárcsak már jönne a nyár...alig várom!!
Niph, kitartás!!!! mi innen szorítunk neked!...én most fogom elkezdeni a KRESZtanfolyamot, de apu már tanítgat vezetni...eddig nagyon élvezem!!...remélem azért vmikor még tábor előtt látunk majd! hiányzol a családodnak!!
többiek: remélem tudtok jönni! Erna? Inczymami? Furi?...többi ágacska?
nálunk most itt elég ramaty az idő, remélem a hétvégére jobb lesz, ha nem max teaházalunk...de én már métáááázni akarook!!
naggyon hiányztok!! ez is egy pocsék nap volt...bárcsak már jönne a nyár...alig várom!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357986
Én szombaton Póknál leszek, szal vasárnap legyen a tali, mert akkor én is tudok menni:) Baseball ütő még nincs meg, igyekszem a héten elintézni. Ha addig vki jár Auchanban (állítólag ott is lehet kapni), az vegye meg, majd kifizetem.
Akkor vasárnap, de ez mostmár legyen meg, különben morci leszek.
cupp
Akkor vasárnap, de ez mostmár legyen meg, különben morci leszek.
cupp
Téma zárolva.
- Niph
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #357973
Írta: Niph
Sorry.....de én akkor kb....250 km arrébb Szombathelyen leledzem.......ugyhogy nem jön össze.....
Tényleg az lesz, hogy marad a nyári tábor nekem talinak, vagy talán vmi más MTT-s bigyo előtte.
Gyerekek ha én most én itt nekiállok panaszkodni, megtelne a fórumfelület, maradjunk annyiba. Hogy remekül cseszegetnek, a vezetés rémesen megy, pedig már csak potórákat veszek......és ugy komolyabban pihenés hiányom van, egy hetet végig tudnák aludni.....tavaszi fáradság .....hiába
Na legyetek jók!!!
Pusszantás!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Virág írta: na akkor gyerekek a jövőhétvégei (12-13ai) métázás az összes ágacskának kötelező!! .
ui.:és nem vicceltem a kötelezővel
Sorry.....de én akkor kb....250 km arrébb Szombathelyen leledzem.......ugyhogy nem jön össze.....
Tényleg az lesz, hogy marad a nyári tábor nekem talinak, vagy talán vmi más MTT-s bigyo előtte.
Gyerekek ha én most én itt nekiállok panaszkodni, megtelne a fórumfelület, maradjunk annyiba. Hogy remekül cseszegetnek, a vezetés rémesen megy, pedig már csak potórákat veszek......és ugy komolyabban pihenés hiányom van, egy hetet végig tudnák aludni.....tavaszi fáradság .....hiába
Na legyetek jók!!!
Pusszantás!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357970
na akkor gyerekek a jövőhétvégei (12-13ai) métázás az összes ágacskának kötelező!! ...nekem pakolni kéne a szobámban, úgyhogy nagyonnagyon örülök neki, h lesz vmi kifogásom ellene vasárnap vagy szombat?
mi Orsival mindenképp ott leszünk!!(:
Peet, a baseball ütő megvan már?(:
hú ma nagyon pocsék napom volt, valószínű írtam egy karó töriTZt sebaj, majd legközelebb jobb lesz, mivel most magyar rész jön, és az sokkal könyebb(:
remélem nektek jobb napotok volt, mint nekem!! soksok puszi!!!
mi Orsival mindenképp ott leszünk!!(:
Peet, a baseball ütő megvan már?(:
hú ma nagyon pocsék napom volt, valószínű írtam egy karó töriTZt sebaj, majd legközelebb jobb lesz, mivel most magyar rész jön, és az sokkal könyebb(:
remélem nektek jobb napotok volt, mint nekem!! soksok puszi!!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357952
Nem vagyok benne biztos, de kb 3-4 hete húzzuk ezt így, hogy 'a jövő hétvége szerintem nekem jó lesz'
Mindig van valakinek valami dolga. Komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet egy hónapban 4-5 óra szabadidőt teremteni... Sebaj, remélem jövő hétre összejön.
cupp
ps.: sry a hangnemért, 3d fórumon az előbb óvoda volt, ki kellett őket osztani és utána néztem ide, a hangulat megmaradt, elnézést, nem akartam megbántani senkit.
Mindig van valakinek valami dolga. Komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet egy hónapban 4-5 óra szabadidőt teremteni... Sebaj, remélem jövő hétre összejön.
cupp
ps.: sry a hangnemért, 3d fórumon az előbb óvoda volt, ki kellett őket osztani és utána néztem ide, a hangulat megmaradt, elnézést, nem akartam megbántani senkit.
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #357906
jövőhéten úgy tűnik én is ráérek(: pénteken írok zh XD oszt lehet hozok vkit métázni, de ez nem biztos(: viszont a mozgás rámfér^^
Téma zárolva.
- Ryana
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #357883
Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
heló! a jövőhéten én is ráérek. úgyis fúrja az oldalam, milyen is ez a métázás.
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357876
szépen lassan mindenünk leépül nem sokára elmúlik a nyár minket egytől egyig felzabál az élet ezután mi vár? ezután...
hát ez igaz ránk...mindenkit felzabál az élet, nekem is holnap sajna egész nap tanulnom kell, ma nem tudtam vele végezni, pedig ezt a napot is rászántam...
jövőhétvége?
és Peet, nekünk is marhára hiányzik, szal próbáljuk meg megszervezni jövőhétre! de akkor írjatok, mert métázni sokan kell!!(:
soksok puszii mindenkinek!!
hát ez igaz ránk...mindenkit felzabál az élet, nekem is holnap sajna egész nap tanulnom kell, ma nem tudtam vele végezni, pedig ezt a napot is rászántam...
jövőhétvége?
és Peet, nekünk is marhára hiányzik, szal próbáljuk meg megszervezni jövőhétre! de akkor írjatok, mert métázni sokan kell!!(:
soksok puszii mindenkinek!!
Téma zárolva.
- Furi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357856
legyen akkor tali vasárnap!!! dinc én is vállalok munkát és kifizetem a tiedet vagy összedobjuk a pénzt vagy iloyesmi de az nem ér hogy nem jössz... egyik nap találkoztam Pókkal Szfváron... akkor legyen tali és jöjjön mindenki!! pusszi!!!! (hi peet)
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357849
Furi, gratu a felvételhez, ügyi vagy!
Virág, Orsi, örülök, hogy itthon vagytok.
Úgy néz ki ez a most vasárnap megint nem lesz jó senkinek sem. Pedig mostmár nagyon kéne menni métázni. Nektek nem hiányzik?
Dinc, Inczy, hajrá csajok, toljátok az egyetemet keményen, de azért remélem, hogy a közeljövőben legalább egy tali erejéig lesz ránk időtök.
Pussz
(Furi, csá )
Virág, Orsi, örülök, hogy itthon vagytok.
Úgy néz ki ez a most vasárnap megint nem lesz jó senkinek sem. Pedig mostmár nagyon kéne menni métázni. Nektek nem hiányzik?
Dinc, Inczy, hajrá csajok, toljátok az egyetemet keményen, de azért remélem, hogy a közeljövőben legalább egy tali erejéig lesz ránk időtök.
Pussz
(Furi, csá )
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357830
Írta: Erna
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
nekem lehet, hogy nem jo a most vasárnap... anyumnak kell segiitenem...
egyébként valosziiinüleg én is keresek majd valamilyen diják meloot és igy fogom majd finansziirozni a tábort...
egyébként valosziiinüleg én is keresek majd valamilyen diják meloot és igy fogom majd finansziirozni a tábort...
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357816
HAZAÉRTÜNK!!!!!! szuper volt kint, de azért legjobb itthon!(: nekünk vannak a legjobb cseréink!!olyan bolondok, mint mi!!!
Furi, grat a felvételihez!!
Dinc, remélem azért sikerül megoldani, h elgyere!
szal vasárnap...hát az a gond, h velünk, akik kint voltak az osztályunkból, hétfőn töriTZ-t írat a drága tanár, pedig az utolsó lapjaink nincsenek is meg...na mind1...meg egész héten TZ-k...de ha mindenkinek jó lenne, akkor énis megoldom...majd szombaton egész nap tanulok...szóóóóval írjatok, h kinek jóó!!!ha sokan megyünk, megyek énis!(:
hiányoztok nagyon ágacskák!!!!!!
Furi, grat a felvételihez!!
Dinc, remélem azért sikerül megoldani, h elgyere!
szal vasárnap...hát az a gond, h velünk, akik kint voltak az osztályunkból, hétfőn töriTZ-t írat a drága tanár, pedig az utolsó lapjaink nincsenek is meg...na mind1...meg egész héten TZ-k...de ha mindenkinek jó lenne, akkor énis megoldom...majd szombaton egész nap tanulok...szóóóóval írjatok, h kinek jóó!!!ha sokan megyünk, megyek énis!(:
hiányoztok nagyon ágacskák!!!!!!
Téma zárolva.
- Furi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357767
hi! nekem asszem ok a vasárnap szal gyertek minél többen!! amugy velem semmi különös. jah felvettek a fazekasba de am semmi izgalmas na puszi csajok! hello Peet
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357650
hát azért vasárnap elmehetnénk métázni mert az jó. Kellene már mozognom is egy kicsit, elhájasodtam itt a télen:D
Téma zárolva.
- Orsi_
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357624
Írta: Orsi_
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
értelek, Dinc és nagyon fogsz hi
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #357599
Sziasztok szervusztok!
Jó régen szóltam hozzá. Kissé szétesett itten a társaság. Virágék ti mikor jöttök haza? Olyan jó idő van mostanság idehaza is, hogy vétek akár egy percet is nem métázással tölteni
Amúgy jó szórakozást odakint nektek jól.
Képzeld Dinc, kihajtott a kis fácskám, olyan aranyos kis levélkéi vannak
Nah, szal mikor lesz tali végre? Hiányoztok! Dinc, Inczy nem húzzátok mostmár ki magatokat! Inczy van nálam egy zoknid
Pusszantalak titeket!
Jó régen szóltam hozzá. Kissé szétesett itten a társaság. Virágék ti mikor jöttök haza? Olyan jó idő van mostanság idehaza is, hogy vétek akár egy percet is nem métázással tölteni
Amúgy jó szórakozást odakint nektek jól.
Képzeld Dinc, kihajtott a kis fácskám, olyan aranyos kis levélkéi vannak
Nah, szal mikor lesz tali végre? Hiányoztok! Dinc, Inczy nem húzzátok mostmár ki magatokat! Inczy van nálam egy zoknid
Pusszantalak titeket!
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #357570
jajj elfelejtettem vmit ( amugyh nekem nem jo a szerkesztés funkció, ha afejem tetejére állok si ktáészer rakja be az egészet...). Szal remélem jólérzitek magatokat ott messze (: Deh amugyh h-h kinn vagytok? lógtok a suliból? ejjejejj.. ( bár én is megtehetném )
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.588 másodperc