Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 9 hónapja #355761 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Én megyek MTTTT-re :) Tök jó lesz :D

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355745 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
huh én se meek mert én meg kosármeccsre meek meg kulonben is másnap szóbeli ;) huh én már naon várom az MTTTT-t :D gyertek el minél többen
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355741 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
áhh. öreg vok én már az eltés korizáshoz XD neem, tényleg, alszom, mert este 10 felé kibírhatatlan és hisztis vok :D és 6kor kelek ... :roll: :( dehamugyh én is gondoltam rá :D
( amugyh vhol nem értem, miért kell 1 közös programot eltén belül csüt. estére rakni. jójó, persze, a legtöbb bölcsész/szociológus/nemtom meg tudja csinálni, h pénteken ne legyen neki suli, deh a ttksok nagyrészének ez fizikai képtelenség. nekemis. XD)

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355740 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Sziasztok Ágacskák!Gyertek MTTTT-ra!Jó lesz, legalábbis a 2. fele, ami tisztán a partyzásról szólna, erről én és jóanyátok gondoskodunk.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355724 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Én nem tudok menni, pedig nagyon szívesen mennék :( :(
Inczy te pénteken nem sulizol?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355675 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Furi :D :D:D

A kori téényleg naonjóvolt! 8)8)

Ry, csütörtök? hmmmm, meggondolandó. :) :) Én még gondolkozom a dolgon!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355671 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Ki jönne csüt este ELTE jeges estre? 3/4 9től tart éjfélig. Eltéseknek 500, eltések ismerőseinek 800 huf.
Én még nem tudom mert másnap 7kor kellene kelnem, meg suliba is menni, szal vicces, de hát mindjárt zár a jég.... :P

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355663 Írta: Furi
helyes te se tod minek jársz suliba?ugy a jó...
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355662 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
nem tudom..

de holnap már lesz rajzom jippii!!!!! be pörögtem áááááááááááááááááááááááá

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355660 Írta: Furi
mázlista... 5ös koribol hát igen meghozta a gyumolcsét a vasárnapi gyakorlás... :D te minek járszu suliba ugy istenigazábol Erna?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355658 Írta: Erna
tök joo neked Furi!!!!
ma elmaradt az utolsoo három oorám, vagyis csak négy volt megtartva, mert felvételiznek, és tegnap is nem volt első két oorám kb csak korira kellet bemenni, meg betüürajz tanárunk se volt ugyhogy csak egyetlen egy oora volt megtartva ami az osztályfönöki orra volt!! és ötöst kaptam koribool!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355633 Írta: Furi
nekem vasárnap oszttalim lesz, egésznap vizipipázni fogunk valszeg... gyerekek olyan hirem van, h íłł$¤ß!! behivtk a FAZEKASBA szobelizni!!! kuwwa jó vok gyerekek!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355575 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Szuper volt a kori!!!!!!!!!!!!!!!
na tehát akkor márc. 2. azaz vasárnap kori du. 16-20h-ig!! de mehetünk délelőtt is...melyik lenne a jobb? nekünk mind1, csak menjünk, mert tegnap nagyonjó volt!! ma volt egy csomó unalmas órám, és na vajon min járt az eszem?:P
a métát is alig várom már!! ma olyan szép idő van egész nap, süt a nap, kék az ég, meleg van, az ilyen időt szeretem!!! remélem Ákoséknak is van kedvük métázni majd velünk idén is, mert csak neki van ütője közölünk, meg jó lenne, ha megint olyan sokan lennénk, mint tavaly(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355564 Írta: Peet
Gyerekek, nagyon jó volt a kori, köszönöm mindenkinek aki ott volt, még ilyet!! Megfáztam picit ugyan, de totál megérte! :D
Vasárnap este zárják be a koriályát, az március 2. Addig még egyszer el kéne mennünk! Tervezze mindenki úgy a hétvégéjét, hogy korizunk!:D Utána pedig jön a jóidő és mehetünk métázni! :D zsííír :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355464 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
hello emberek!
Na az van, h most mingyá elmek vendégségbe( legnagyobb örömömre. az a baj, h anyuék szeretnek mindenhova menni és mivel sose mek, mer tmindig van vmi.. nyahjo. nem amygarázkodok :D ). A lényeg, h jó sokat kell tanulni( 2 jegyzőkönyv..) plusz dolgoznom is kell, mert különben semmi pénzem nem lesz, uh, elég angy valószínűséggel holnap nem tudok menni, mert egyszerüen nincs időm rá. énse örülök neki, mert mrá sokmindenem kezd telelenni azzal, hogy nem vok itthon, csak este, és akkoris tanulok :S nyah, nem panaszkodom, igyexem jövőhéten jobban szervezkedni, meg azután is, hátha egyszer még lesz ágacska tali. nektek jó szórakozást. hijányoztok :(

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355461 Írta: Peet
Orsi hát az úgy volt, hogy nem lettem első, csak 7. mert nem kaptam jó lapokat, meg le is mákoltak, meg még sok kifogást találhatnék, de inkább nem :D

Minnyá elolvasom a tavaszi talis dolgot, de a punnyadást a tábortűz mellett mindenképpen támogatom :D :D:D

puff
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355457 Írta: Virág
más: olvastátok a tavaszitalis topicot? eléggé fura lesz ez az egész...először kicsit elkeseredtünk hugival, h nem lehet majd punnyadni, és rögtön mondtuk, h így nem is megyünk...de utána eszünkbe jutott vmi: mi lenne, ha mi lennénk a hobbitok (vagy a keretjátékot elolvasva inkább birkapásztor/földművelő paraszt család :D :wink: ), akik lazítani és egész nap eszegetni, iszogatni, beszélgetni, szórakozni mennének le?...
egyébként kinek jó az a hétvége? (márc. 14.-16.) mert ha estleg több emberkének is jó lenne a csapatunkból, összefoghatnánk és lemehetnénk így...mit szóltok hozzá?...azért találtuk ezt ki, mert a táborban is egy ilyen punnyadós, lazítós csapat voltunk, gondoltuk a tavaszitalin is lehetnénk ilyenek...
írjatok! :wink:

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355455 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
mi nem leszünk ott 3/4 négyre, mert négy előtt pár perccel ér be a busz... úgyhogy ha nem érünk oda, mielőtt sorra kerülnétek, vegyetek nekünk jegyet légysziiiii :D
Hát Peet nem is értjük hogy lehettél ilyen béna, h "csak" ennyit nyertél :P :D
puszi, akkor vasárnap!!! gyertek minnél többen!

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355451 Írta: Peet
Sziasztok!
Nem értem mi ez a bizonytalanság, vasárnap megyünk korizni! du 4-8ig, szal 3/4-ed 4-kor találkozunk a bejáratnál a sorban:)
Képzeljétek, tegnap nyertem 880$-t :) (kb 150eft, tudom kisebb összeg, de azért nem rossz :) )
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355394 Írta: Virág
juhúú koriiiii!! mi tuti ott leszünk :wink:
ma két és fél órát röpiztem, szal hulla vagyok, de szuperjó volt ennek ellenére(:
vééégre hétvége! erre vártam egész héten:P

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355342 Írta: Inczy
Akkor vasárnap délután kori? :)

Szép hétvégét mindenkinek! Aztán meséljetek, h mi a helyzet veletek!!!
Én ma egész délután égett olajat szagoltam a laborban... :P

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355046 Írta: Virág
Erna, jobbulást! gyógyulj meg a hétvégéig mindenképp!!(:
bocsi, h eltűntem csapatbeszélgetésről...mi volt? akkor vasárnap lesz a kori? remélem sokan leszünk, mert már nagyon hiányoztok!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355039 Írta: Furi
háát Erna vannak apró örömök az életben :lol: :lol:
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355023 Írta: Erna
áááááááá itthon fekszem lázasan és betegen.... jaajj de mára már nem voltam annyira berekedve ugyhogy megtudtam szoolalni tök jooo

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #355007 Írta: Furi
helyes ez a megfelelo hozzáállás csak össze-vissza kell mondani ami eszedbe jut. nna amugy tul vagyok a felvételin a berzsenyiben...hát nem is tudom reménykedjünk :) kori nagyon kéne már de péntek nekem nem jó mert osztály buli lesz 8) képzeljétek le tom jáccani a keresztapa zenéjét gitáron :lol: na sziasztok puszi mindenkinek :) legyetek jók
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354998 Írta: Virág
nekünk jó bármelyik...a péntek is meg a vasárnap is(: na melyik nap legyen?
csak még csütörtökig döntsük el, mert ha a péntek mellett döntünk, szólnom kell oszt.társamnak, h nem megyek röpire...
jajj de várom már!!! egy hónapja nem volt kori a lábamon! és csúszkálhatnékom vaan(:
ja és egy jóhír (mmint nlegalábbis nekem az): tudod mondtam Inczy, h franciatörire kell tanulnom, és ma feleltetett és 5alát kaptam, szal most nagyon happy vagyok :D folyamatosan blabláztam vmit, és barátnőm szerint azt is nézte, h folyamatosan beszélek-e vagy nyögdécselve, nahát nekem meg a duma nem probléma:P pedig nem is tudtam nagyon az anyagot, csak mondam ami eszembejutott... :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354947 Írta: Inczy
Nagggggyon jó volt a Farsang!!! :) :)
Hiányoltam a gyerekeimet!!! :(
Virág, akkor rendben hazaértetek, helyes. Örülök, h akkor nagyobb gond nem volt. :)

Kori jövő hétvégén okés, de inkább monjduk vasárnap d.u. vagy vmi ilyesmi. Vagy péntek d.u.?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354928 Írta: Virág
Peet, de hülye ötlet volt, mert mi fél 11 kor nagynehezen kászálódtunk ki az ágyból, mert 6 körül feküdtünk le...igaz Inczymami?(: szal nem tudtunk volna koriznii, a járás is alig ment 8)
a farsang egyébként fergeteges volt!! rengeteget táncoltunk!!!a zenék is jók voltak ;) na meg persze a táncosok is:P kibuliztuk magunkat rendesen! bánhatja aki nem jött...nagyonnagyonjó volt!!(:
ja és anyu, végül nem busszal mentünk, hanem hévvel mert a buszt lekéstük volna:P de hazakerültünk...és most tanulhatunk :?
jó pihenést azoknak akik voltak! a többiekkel meg remélem nemsoká talizunk! hiányoztok!
sokpuszi!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354917 Írta: Peet
Na milyen volt a farsang???

A vasárnapi kori meg nem lett volna hülye ötlet, már teljesen ki vagyok készülve, nekem hiányom van, korizni akarok!!!!!!!!!!!!!!4
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354893 Írta: Virág
oké, látom már hülye ötlet volt ez a vasárnapi korizás...elaludnánk ajég közepén:P csak már annyira hiányzik a kori, ezért vannak ilyen elvetemült ötleteim...akkor menjünk inkább a jövőhétvégén, az jó nektek?(:
sokpuszi, és remélem azért leszünk egy páran ágacskák a farsangon, aki kihagyja meg fogja bánni, mert tuti hogy szuperjó buli lesz, én már alig várom :D
akkor este!!! addig pihenek:P

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.514 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére