KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Több
17 éve 1 hónapja #346641 Írta: Feanor Faelivrin
Szendvics 100. Minden más 200 felett indul. :twisted:

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346600 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Kincső: szerintem olyasmi árakkal számolj, hogy szendvics/100forint.
Nem szoktunk horribilis összegekért (pl 300forint/szendvics) árulni a dolgainkat...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346592 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Soha nem volt szokás egyetlen rendezvényünk előtt se, hogy büfés árlistát hirdessünk meg a fórumon.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346577 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: Büfé: jellegben és árakban Tata és a LEP a mérvadó. :wink:

hát ott sztem különböző árak voltak. :P
na nembaj, akkor ne engem hibáztassatok ha nem gyarapítom a büfé forgalmát :twisted:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346565 Írta: dorwinion

Nóli i linantea írta: Dorwnak panziója van? :D

Van? De jó!
Mindenki az én vendégem! :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346562 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Büfé: jellegben és árakban Tata és a LEP a mérvadó. :wink:

Ben, kösz a pontosítást! :wink: Azért remélem, mindenki vonattal vagy autóval jön.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346525 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Felagund írta: Szerintem látatlanban vigyél kaját ;)

Jaja, leszünk páran, el fog fogyni. :D :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346524 Írta: Felagund

Kincső (Thilanna) írta: Ömm, lehet majd előre tudni, h. miféle étkeket szolgáltat a büfé és mennyiért? Mert annak fényében dönteném el, mennyi saját kaját vigyek. :P ;)

Szerintem látatlanban vigyél kaját ;)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346523 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ömm, lehet majd előre tudni, h. miféle étkeket szolgáltat a büfé és mennyiért? Mert annak fényében dönteném el, mennyi saját kaját vigyek. :P ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346518 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: (a Volánbuszok nagyjából előtte állnak meg)

Elnézést az okvetetlenkedésért, de a vasútállomás előtt leginkább csak a helyi buszjáratok meg a körzeti buszok állnak meg. A Kőbánya-Kispestről jövő Volánbusz majdnem a Dózsa György utca és az Ady út sulihoz közelebb eső sarkán áll meg, onnét már tényleg nincs messze az épület. :) (Ha a zárójeles tagmondat nem a vasútállomásra vonatkozott, akkor elnézést, én értettem félre.)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346473 Írta: Nóli i linantea
Dorwnak panziója van? :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346472 Írta: Felagund
A halványrózsaszín szívecske pedig az a leágazást jelöli, ahonnan a törtfehér kisautóval jelzett kocsma a legkönnyebben elérhető

:lol:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346470 Írta: Gandalf
Térkép a helyszín könnyű megtalálásához:

volgyzugoly.uw.hu/public/Monorterkep.JPG

A kék kör piros ponttal jelöli a vasútállomást (a Volánbuszok nagyjából előtte állnak meg), a sárga kereszt a piros pöttyöcskével pedig a József Attila Gimit, ami a KÖMF helyszíne lesz. Az útvonal a gimibe a citromsárga csík az utakon, a panzió pedig narancssárga X.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346447 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Kedves KÖMF-re vonatozók!

Szervezünk közös levonatozást Monorra, a részletek:

:arrow: 2007. 10. 20., szombat, 16:55-ös személyvonat (a Nyugati Pályaudvarról Monorig közlekedik)
:arrow: találkozó: 16:30-kor a nagy kijelzők alatt, a főbejáratnál, jeggyel a kézben!
:arrow: a teljesárú jegy 600 Ft, a diákjegy 300 Ft (csak az odaútra! - a menettérti, vagyis retúr 1200, ill. 600 Ft)

Engem keressetek, lesz nálam valami feltűnő, MTT-re jellemző dolog (lehet, hogy egy pólót fogok lobogtatni :P )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346347 Írta: Gandalf
Igen, akik jelentkeztek már, de még nem fizettek, szintén az alábbi árak szerint fizessenek!

(Nem a pénz MTT-s számlára történő megérkezése számít, hanem a befizetés időpontja!)
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346343 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Én csak holnap reggel tudom befizetni a pénzt. Akkor 6100-at kell fizessek?

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #346341 Írta: Gandalf
A hivatalos jelentkezési határidő okt. 12-én lejárt, de van lehetőség utólagos jelentkezésre is!

Ennek az utólagos jelentkezésnek az árai:
- Gálaest-jegy egységesen 2200 Ft
- 2 éjszakás jegy MTT rendes tagoknak 4600 Ft, MTT pártoló tagoknak 5000 Ft, teljes árú 5200 Ft
- 3 éjszakás jegy MTT rendes tagoknak 6100 Ft, MTT pártoló tagoknak 6700 Ft, teljes árú 7000 Ft

Az összeget október 20. szombat estig kell kifizeti OTP-ben vagy személyesen a helyszínen!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346339 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Beírtam ki meddig marad, nézzétek meg a listát. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346336 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
A listához hozzá lehetne tenni azt, hogy ki meddig marad?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346219 Írta: Gandalf
Természetesen senkit sem fogunk emiatt csak úgy kidobni, bandázni maradhattok, csak a kreatív tevékenységekben és a hivatalos programokban nem vehettek részt. :wink:
A melléktevékenységek idején tudtok csatlakozni a punnyadós-bandázós bagázshoz, a főtevékenységek és az előadás alatt meg lefoglaljátok majd magatokat valahogy.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346215 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
majd külön teaházas/kocsmázós/akárnilyen részleget szervezünk a vasárnapiaknak :) pl. én se tudok maradni tovább egy napnál, de nem feltétlenül mennék haza azonnal :P

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346204 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta:

Adelard írta: Én is úgy tudnék menni, h vasárnap estig, vagy esetleg hétfő reggelig. Akkor most mit fizessek? Csak Gálaestet?

A jelentkezési lapodon 3 éjszakás jegyet kértél! De még holnapig tudod módosítani.

Gyere végig, nagyon jó lesz, nézd meg, milyen jó társaság gyűlt össze rá és nem is olyan vészes az ára! :wink:

Nem azért nem megyek, mert nem jó a társaság, vagy mert nem tudom/akarom kifizetni, hanem mert nem tudok menni, mert dolgozom. Tudom, h 3 éjszakásat kértem, akkor még nem tudtam, h dolgozni fogok :P

Szal akkor most haza kell mennem vasárnap 9kor?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346196 Írta: Nóli i linantea

Gandalf írta: Ille, nem véletlenül nincsen olyan jegy, amely a Gálaesttől vasárnap estig tart, ugyanis a vasárnap és a hétfő szerves egységet alkot majd. A különböző kreatív tevékenységek célorientáltak lesznek és nem lehet csak egy napig részt venni bennük.

Szerintem ha megteheted, gyere mind a 3 napra! :wink: Ha meg mégsem érnél rá, akkor semmi baj, jelentkezz Gálaest-jegyre és a különbözetet visszafizetjük Neked! De Gálaest-jeggyel a vasárnapi hivatalos programokban már nem vehetsz részt.

sztem névcserével kábé neked is megfelel ez a válasz :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346195 Írta: Gandalf

Adelard írta: Én is úgy tudnék menni, h vasárnap estig, vagy esetleg hétfő reggelig. Akkor most mit fizessek? Csak Gálaestet?

A jelentkezési lapodon 3 éjszakás jegyet kértél! De még holnapig tudod módosítani.

Gyere végig, nagyon jó lesz, nézd meg, milyen jó társaság gyűlt össze rá és nem is olyan vészes az ára! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346187 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Én is úgy tudnék menni, h vasárnap estig, vagy esetleg hétfő reggelig. Akkor most mit fizessek? Csak Gálaestet?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #346179 Írta: Gandalf
Ille, nem véletlenül nincsen olyan jegy, amely a Gálaesttől vasárnap estig tart, ugyanis a vasárnap és a hétfő szerves egységet alkot majd. A különböző kreatív tevékenységek célorientáltak lesznek és nem lehet csak egy napig részt venni bennük.

Szerintem ha megteheted, gyere mind a 3 napra! :wink: Ha meg mégsem érnél rá, akkor semmi baj, jelentkezz Gálaest-jegyre és a különbözetet visszafizetjük Neked! De Gálaest-jeggyel a vasárnapi hivatalos programokban már nem vehetsz részt.

A résztvevők listáját folyamatosan frissíteni fogjuk, érdemes figyelni! :idea:
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 4 hete #346140 Írta: Ille Lórien
Ha valaki a gálaestre szeretne menni (20-a szombat), és 21-én vasárnap délután/estefelé menne haza, annak milyen jegyet kellene fizetnie? Ugyanis egy éjszakás jegy nincs, ami másnap estig érvényes.

Viszont tegnap félrenéztem az időpontokat, és befizettem 3600 Ft-ot. Most mi legyen? :?

A jelentkezési lapot még nem küldtem el, mivel ott se tudom hogy mit jelöljek akkor be.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #346097 Írta: Rabyn
Jelenleg Ők jelentkeztek, ha valaki jelentkezett de nem látja a nevét, vagy látja de mégsem jön az küldjön e-mailt vagy jelezze valahogy!

Minerva gálaest
Gandalf végig
Dorwinion végig
Tirion Equniel végig
Ági végig
Károlycucc végig
Angwen végig
Rabyn gálaest
Celebrom végig
Ranamarth (Endóriel) végig
Ryana végig
Cueddo végig
Leguanember gálaest
Feanor Faelivrin végig
Adelard végig
Phaedra/Namarie végig
Attila végig
Balázs végig
Patiszon végig
fqqdk végig
Milendoria végig
(Mil tesója) végig
Sen végig/gálaest?
Ankalimon végig
Aeglos végig
keshu végig
Idhren végig
Melyanna végig
Narbeleth végig
Ben végig
Newra végig
Idril Celebrindal./Fenrir végig
Estel Adániel végig
Orsi_ végig
Virág végig
Erna végig
Snuffles gálaest
Somogyi Tamás gálaest
Ery végig
Peet 2 éj
Eruntale/Hanna végig
Orsie / Fraktál végig
Rohin gálaest
Suhifarok gálaest
Kincső (Thilanna) végig
Artemisz gálaest
sebcsaba gálaest
Annis végig
Eglarcarien 2éj
Nóli i linantea 2éj
Ille / Lórien gálaest
Summer végig
Kopper Viki végig
Sirgon végig
Erdariel (Ami) végig
Faun végig
Ratzkha végig
Ringbearer végig
Lilit gálaest
Bozóki Bence gálaest
Mornambar gálaest

(folyamatosan frissül!)

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345906 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Jaj hülyén fogalmaztam, nem az elérhetősége hanem a címe kellene, hogy tudjam, hogy hol lesz :oops:

Köszi! :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345900 Írta: Gandalf
Rendben, megoldható!

Küldd el a jellapodat úgy, hogy a fellépéses rész és a tevékenységes rész nincsen kitöltve, és a kiegészítéseket elég, ha jövő héten küldöd e-mailen. :wink:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.510 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére